Клещи с резачка MV-R Split Pliers - Braid Cutter

Моделът е с мултифункционални челюсти подходящи за вадене на куки, разделяне на split ring, рязане на плетено влакно.
 
23,00 лв.
Троен Ролков Вирбел Maver High Speed Triple Swivel Competition

High Speed троен вирбел с карабинка. Може да се исползва и в сладка и в солена вода. Отлично качество с голяма якост. Перфектен за бомбарда, въртящи блесни изкуствени примамки.
7,00 лв.
-0,90 лв.
Плетено Влакно Daiwa J-BRAID X4 - 270m / жълто

Четири-нишково плетоно влакно, предлагащо най- доброто съотношение цена /качество. Влакното е произведено по най- високите, японски стандарти за качество.
В зависимост от диаметъра, може да се използва за различни типове спинигов риболов-от ултра лек риболов на костур, до тежък морски тролинг.


4 нишкова структура
Висока линейна якост
Много висока здравина на възела
Висока абразивна устойчивост на триенe
Made in Japan


29,10 лв.
30,00 лв.
-2,70 лв.
Щипка - DAIWA PROREX "FISH LIP" Grip

Щипка за безопастно вадене и освобождаване на хищните риби. Има вграден кантар с максимално тегло 13кг.Транспортна дължина - 29см

87,30 лв.
90,00 лв.
-0,45 лв.
Клещи MINI SPLIT RING PILLER DMSP - 12.7см

Идеални за малки и средни пръстени. Клещите на DAIWA имат много фини челюсти, които позволяват отварянето на най-малките пръстени, без да ги увреждат.

14,55 лв.
15,00 лв.
Ножичка Daiichi Homing Pliers Type-SR
Произведена в Япония, ножичка Daiichi Homing Pliers Type-SR е висококачествен риболовен аксесоар изработен от AUS-6 (6A) 1.6-mm ванадиева неръждаема стомана. С върха на ножицата може лесно и удобно да освободим рибата от куката на примамката, а назъбеното острие успешно прерязва плетено влакно.
83,00 лв.