Ръкавици за риболов ✔️ nikulden.com

Ръкавици за риболов

Ръкавици Rage Thermal Camo Gloves
Ръкавици Rage Thermal Camo Gloves са висококачествени ръкавици от марката Fox Rage, които се отличават със своя стилен дизайн и мобилност на пръстите с възможност за използване на мобилен телефон.
49,00 лв.
RodioCraft RC Titanium 3 Fingerless Ръкавици
Ръкавици от хибриден материал, който не се хлъзка, когато се намокри. Разполагат със сгъваеми накрайници на показалеца, средния пръст и палеца, за лесно връзване на възли или други задачи за риболов.
185,00 лв.
Ръкавици CZ FC Touchscreen Gloves
Ръкавици на марката Carpzoom, които предпазват ръцете в студеното време и осигуряват добра мобилност на пръстите при използването на различни риболовни принадлежности.
19,90 лв.
Ръкавици CZ Camou Rigging Gloves
Модел Camou Rigging Gloves на Carp Zoom са ветроустойчиви ръкавици изработени от висококачествена материя в камуфлаж.
19,00 лв.
Prologic Winter Waterproof Glove Зимни ръкавици

Тези водоустойчиви ръкавици се отличават с най-дебелата изолация в нашата гама, но въпреки това запазват удобно и ергономично прилягане благодарение на еластичната си материя. Двоен маншет означава, че можете да създадете уплътнение с якето си, за да предотвратите навлизането на вятър или дъжд, а добавената неплъзгаща се текстура върху дланите и пръстите ви осигурява оптимално сцепление, независимо колко лоши са условията.
59,00 лв.
Prologic Winter Waterproof Glove Зимни ръкавици
Тези водоустойчиви ръкавици се отличават с най-дебелата изолация в нашата гама, но въпреки това запазват удобно и ергономично прилягане благодарение на еластичната си материя. Двоен маншет означава, че можете да създадете уплътнение с якето си, за да предотвратите навлизането на вятър или дъжд, а добавената неплъзгаща се текстура върху дланите и пръстите ви осигурява оптимално сцепление, независимо колко лоши са условията.
59,00 лв.
Savage Gear All Weather Glove Зимни ръкавици
Поддържането на ръцете Ви топли и сухи е по-лесно и по-удобно от всякога благодарение на ръкавиците Savage Gear All Weather Glove. Напълно водоустойчиви, ръкавиците запазват тънък дизайн, за да ви дадат оптимално усещане и движение на ръцете Ви, докато еластичната китка с велкро регулиране осигурява плътно прилягане.
44,00 лв.
Savage Gear Knitted Half Finger Glove Ръкавици
Дори и при най-студените и сурови условия, можете да поддържате ръцете си топли с тези зимни вълнени ръкавици, специално проектирани да предлагат топлина и комфорт в студа.
33,00 лв.
Savage Gear Marine Half Glove Ръкавици
Проектирани в сътрудничество с екипа на Savage Gear от експерти риболовци.Тези морски ръкавици са идеални за всякакви видове риболов.Изработени от бързосъхнеща еластична материя, която предлага защита със SPF30.Ръкавиците имат тъкан  от велур върху дланите, допълнена с нехлъзгащи се точки върху пръстите.
24,00 лв.
-5,98 лв.
НЕОПРЕНОВИ РЪКАВИЦИ D.A.M.
Перфектно оформени неопренови ръкавици с покритие рпотив пързаляне. Еластични, изолиращи и предпазващи ви във всякакви атмосферни условия!...
23,92 лв.
29,90 лв.
Ръкавици BKK Full-Finger Gloves
Ръкавиците BKK с цял пръст са специално разработени за джигинг и спининг.Материалът, използван на дланта и на палеца и показалеца, е устойчив на износване и противоплъзгащ се, предпазвайки ръката ви при замятане или джигинг.Не на последно място, материалът, образуващ останалата част от ръкавицата, е изработен от дишаща мрежеста материя за идеална вентилация.
78,00 лв.
Ръкавици Savage Gear ProTec Glove
Много удобни и добре изглеждащи ръкавици с отрязани пръсти с детайли, направени в страхотен дизайн. Изработени от най-добри материали за максимално усещане. Комбинация от гъвкав неопрен отвън, ликра между пръстите и  усилена релефна кожа в дланта за по-добро сцепление.
35,00 лв.
-4,78 лв.
MAD НЕОПРЕНОВИ РЪКАВИЦИ 4mm
Дебели 4мм неопртенови ръкавици с камофлажен дизайн и специална повърхност на дланта против пързаляне. Отварящи се палец, показалец и среден пръст, за безпроблемно боравене без да се налага да сваляте...
19,12 лв.
23,90 лв.
Mustad Sun Gloves GL003 Ръкавици
Ръкавици Mustad Sun Gloves, които ще ви осигурят максимална защита от силното слънце през целия ден. Ръкавицата се отличава с удобно олекотено прилягане, регулируема велкро каишка на китката и подсилена подплата, докато палецът, показалецът и средният пръсти са отрязани, за да позволят лесно боравене с вашите риболовни съоръжения.
39,00 лв.
Mustad Landing Glove GL001 Ръкавици
Mustad Landing Glove са ръкавици,  предназначени за безопасно хващане и боравене с трудни офшорни видове риби.Ръкавицата се отличава с удобно прилягане, регулируема велкро каишка за китката и здрава подплата.
50,00 лв.
Mustad Half Finger Casting Gloves GL004 Ръкавици
Страхотен чифт леки ръкавици за риболов.Тези целосезонни ръкавици се отличават с удобна лека форма, регулируема велкро лента за китката и издръжливи материали.
48,00 лв.
Mustad Casting Glove GL002 Ръкавици
Ръкавиците Mustad Casting е чудесен избор за риболовци, които хвърлят големи примамки. Ръкавицата се отличава с удобно прилягане, регулируема велкро каишка за китката и здрава подплата.
58,00 лв.
Ръкавици Rapala Performance Gloves
Изключително здрави защитни ръкавици, отличен помощник за сериозен риболов. Изработени са от дишаща, бързосъхнеща материя и са подсилени във всички зони на захват. Снабдени са още с противоплъзгаща зона на дланта, мокрофибърна материя от външната страна на ръката и сигурно пристягане с велкро. 
55,30 лв.