Ръкавици за риболов ✔️ nikulden.com

Ръкавици за риболов

Ръкавици Rage Thermal Camo Gloves
Ръкавици Rage Thermal Camo Gloves са висококачествени ръкавици от марката Fox Rage, които се отличават със своя стилен дизайн и мобилност на пръстите с възможност за използване на мобилен телефон.
49,00 лв.
RodioCraft RC Titanium 3 Fingerless Ръкавици
Ръкавици от хибриден материал, който не се хлъзка, когато се намокри. Разполагат със сгъваеми накрайници на показалеца, средния пръст и палеца, за лесно връзване на възли или други задачи за риболов.
185,00 лв.
Ръкавици CZ Camou Rigging Gloves
Модел Camou Rigging Gloves на Carp Zoom са ветроустойчиви ръкавици изработени от висококачествена материя в камуфлаж.
19,00 лв.
Prologic Winter Waterproof Glove Зимни ръкавици

Тези водоустойчиви ръкавици се отличават с най-дебелата изолация в нашата гама, но въпреки това запазват удобно и ергономично прилягане благодарение на еластичната си материя. Двоен маншет означава, че можете да създадете уплътнение с якето си, за да предотвратите навлизането на вятър или дъжд, а добавената неплъзгаща се текстура върху дланите и пръстите ви осигурява оптимално сцепление, независимо колко лоши са условията.
59,00 лв.
Prologic Winter Waterproof Glove Зимни ръкавици
Тези водоустойчиви ръкавици се отличават с най-дебелата изолация в нашата гама, но въпреки това запазват удобно и ергономично прилягане благодарение на еластичната си материя. Двоен маншет означава, че можете да създадете уплътнение с якето си, за да предотвратите навлизането на вятър или дъжд, а добавената неплъзгаща се текстура върху дланите и пръстите ви осигурява оптимално сцепление, независимо колко лоши са условията.
59,00 лв.
Savage Gear All Weather Glove Зимни ръкавици
Поддържането на ръцете Ви топли и сухи е по-лесно и по-удобно от всякога благодарение на ръкавиците Savage Gear All Weather Glove. Напълно водоустойчиви, ръкавиците запазват тънък дизайн, за да ви дадат оптимално усещане и движение на ръцете Ви, докато еластичната китка с велкро регулиране осигурява плътно прилягане.
44,00 лв.
Savage Gear Knitted Half Finger Glove Ръкавици
Дори и при най-студените и сурови условия, можете да поддържате ръцете си топли с тези зимни вълнени ръкавици, специално проектирани да предлагат топлина и комфорт в студа.
33,00 лв.
Savage Gear Marine Half Glove Ръкавици
Проектирани в сътрудничество с екипа на Savage Gear от експерти риболовци.Тези морски ръкавици са идеални за всякакви видове риболов.Изработени от бързосъхнеща еластична материя, която предлага защита със SPF30.Ръкавиците имат тъкан  от велур върху дланите, допълнена с нехлъзгащи се точки върху пръстите.
24,00 лв.
-5,98 лв.
НЕОПРЕНОВИ РЪКАВИЦИ D.A.M.
Перфектно оформени неопренови ръкавици с покритие рпотив пързаляне. Еластични, изолиращи и предпазващи ви във всякакви атмосферни условия!...
23,92 лв.
29,90 лв.
Ръкавици BKK Full-Finger Gloves
Ръкавиците BKK с цял пръст са специално разработени за джигинг и спининг.Материалът, използван на дланта и на палеца и показалеца, е устойчив на износване и противоплъзгащ се, предпазвайки ръката ви при замятане или джигинг.Не на последно място, материалът, образуващ останалата част от ръкавицата, е изработен от дишаща мрежеста материя за идеална вентилация.
78,00 лв.
Ръкавици Savage Gear ProTec Glove
Много удобни и добре изглеждащи ръкавици с отрязани пръсти с детайли, направени в страхотен дизайн. Изработени от най-добри материали за максимално усещане. Комбинация от гъвкав неопрен отвън, ликра между пръстите и  усилена релефна кожа в дланта за по-добро сцепление.
35,00 лв.
-4,78 лв.
MAD НЕОПРЕНОВИ РЪКАВИЦИ 4mm
Дебели 4мм неопртенови ръкавици с камофлажен дизайн и специална повърхност на дланта против пързаляне. Отварящи се палец, показалец и среден пръст, за безпроблемно боравене без да се налага да сваляте...
19,12 лв.
23,90 лв.
Ръкавици Rapala Performance Gloves
Изключително здрави защитни ръкавици, отличен помощник за сериозен риболов. Изработени са от дишаща, бързосъхнеща материя и са подсилени във всички зони на захват. Снабдени са още с противоплъзгаща зона на дланта, мокрофибърна материя от външната страна на ръката и сигурно пристягане с велкро. 
55,30 лв.
Ръкавици Rage Gloves NTL013
С Rage ръкавиците на Fox можете да бъдете сигурни, че рибата няма да се изплъзне от ръцете Ви! Ръкавиците са идеални за риболов на сом и костур, спестяват Ви и неприятните убождания от шиповете на хищните риби, като например щука и бяла риба. Популярни са също така и като casting ръкавици.
41,20 лв.
Ръкавици Fox Camo Thermal Gloves
Топли и удобни ръкавици от FOX в камуфлажен цвят, които осигуряват нужния комфорт по време на риболов и при необходимост позволяват работа със смарт телефон.
48,90 лв.
Ръкавици Spomb Pro Casting Gloves
Ръкавици със специален дизайн, който предпазва пръстите и дланите. Осигуряват противохлъзгащ захват за въдицата, особено когато се ползват влажни spod миксове, благодарение на силиконовите елементи в участъка на дланите и между палеца и показалеца.
39,20 лв.
Savage Gear Thermo Pro Glove Ръкавици
Когато се нуждаете от пълна защита срещу сурово и студено време, Thermo Pro ръкавиците са най-добрата ви форма на защита – и с приятен стил. Тези водоустойчиви ръкавици се отличават с най-дебелата изолация в нашата гама, но въпреки това запазват удобно и ергономично прилягане благодарение на еластичната си материя. Двойният маншет означава, че можете да създадете уплътнение с якето си, за да предотвратите навлизането на вятър или дъжд, а добавената нехлъзгаща текстура на дланите и пръстите ви осигурява оптимално сцепление, независимо колко лоши са условията. Тези ръкавици се съчетават изключително добре с термо костюми Savage Gear.
57,00 лв.