Ръкавици за риболов ✔️ nikulden.com

Ръкавици за риболов

Нов
Savage Gear All Weather Glove Зимни ръкавици
Поддържането на ръцете Ви топли и сухи е по-лесно и по-удобно от всякога благодарение на ръкавиците Savage Gear All Weather Glove. Напълно водоустойчиви, ръкавиците запазват тънък дизайн, за да ви дадат оптимално усещане и движение на ръцете Ви, докато еластичната китка с велкро регулиране осигурява плътно прилягане.
35,00 лв.
Savage Gear Knitted Half Finger Glove Ръкавици
Дори и при най-студените и сурови условия, можете да поддържате ръцете си топли с тези зимни вълнени ръкавици, специално проектирани да предлагат топлина и комфорт в студа.
31,67 лв.
Scierra Wool Half Finger Glove Ръкавици
Дори и при най-студените и сурови условия, можете да поддържате ръцете си топли с тези зимни вълнени ръкавици, специално проектирани да предлагат топлина и комфорт в студа.
29,17 лв.
Savage Gear Marine Half Glove Ръкавици
Проектирани в сътрудничество с екипа на Savage Gear от експерти риболовци.Тези морски ръкавици са идеални за всякакви видове риболов.Изработени от бързосъхнеща еластична материя, която предлага защита със SPF30.Ръкавиците имат тъкан  от велур върху дланите, допълнена с нехлъзгащи се точки върху пръстите.
20,00 лв.
-2,90 лв.
21,27 лв.
24,17 лв.
-5,98 лв.
НЕОПРЕНОВИ РЪКАВИЦИ D.A.M.
Перфектно оформени неопренови ръкавици с покритие рпотив пързаляне. Еластични, изолиращи и предпазващи ви във всякакви атмосферни условия!...
18,94 лв.
24,92 лв.
-13,16 лв.
Поларени ръкавици EFFZETT
- 100% мека карилна прежда в двоен слой плетка - комфортна поларена вътрешност, за максимален топлинен комфорт
14,26 лв.
27,42 лв.
Риболовни ръкавици MAVER MV-R SOFTSHELL

Комфортни ръкавици със сложна конструкция от неплъзгащи се, дишащи и еластични тъкани и подсилвания.
 
33,33 лв.
Ръкавици BKK Full-Finger Gloves
Ръкавиците BKK с цял пръст са специално разработени за джигинг и спининг.Материалът, използван на дланта и на палеца и показалеца, е устойчив на износване и противоплъзгащ се, предпазвайки ръката ви при замятане или джигинг.Не на последно място, материалът, образуващ останалата част от ръкавицата, е изработен от дишаща мрежеста материя за идеална вентилация.
65,00 лв.
MAD НЕОПРЕНОВИ РЪКАВИЦИ 4mm
Дебели 4мм неопртенови ръкавици с камофлажен дизайн и специална повърхност на дланта против пързаляне. Отварящи се палец, показалец и среден пръст, за безпроблемно боравене без да се налага да сваляте...
19,92 лв.
Плетени ръкавици с полар DAM EFFZETT
Ръкавици DAM EFFZETT KNITTED GLOVES WITH FLEECE - 100% мека акрилан прежда - удобно вътрешно поларено покритие - 3M Thinsulate изолация за максимален топлинен комфорт
16,58 лв.
Mustad Sun Gloves GL003 Ръкавици
Ръкавици Mustad Sun Gloves, които ще ви осигурят максимална защита от силното слънце през целия ден. Ръкавицата се отличава с удобно олекотено прилягане, регулируема велкро каишка на китката и подсилена подплата, докато палецът, показалецът и средният пръсти са отрязани, за да позволят лесно боравене с вашите риболовни съоръжения.
32,50 лв.
Mustad Landing Glove GL001 Ръкавици
Mustad Landing Glove са ръкавици,  предназначени за безопасно хващане и боравене с трудни офшорни видове риби.Ръкавицата се отличава с удобно прилягане, регулируема велкро каишка за китката и здрава подплата.
41,67 лв.
Mustad Half Finger Casting Gloves GL004 Ръкавици
Страхотен чифт леки ръкавици за риболов.Тези целосезонни ръкавици се отличават с удобна лека форма, регулируема велкро лента за китката и издръжливи материали.
40,00 лв.
Mustad Casting Glove GL002 Ръкавици
Ръкавиците Mustad Casting е чудесен избор за риболовци, които хвърлят големи примамки. Ръкавицата се отличава с удобно прилягане, регулируема велкро каишка за китката и здрава подплата.
48,33 лв.