Други видове аксесоари за риболов ✔️ nikulden.com

Други видове аксесоари за риболов

Нов
Вирбели с карабинка DAIWA TOURNAMENT D-SNAP SWIVEL W - 7 бр в опаковка

Супер качествени вирбели с карабинка за спинингов риболов, изработени от пружинна стомана. Карабинката се ползва за закачане на джигове, воблери, пилкери и други примамки. Тя е със специална широка дъга, за да запази специфичната игра на всяка една примамка.
9,00 лв.
Нов
Смазка за въдици CORMORAN Rod Wax Graphite - 14gr

Графитна смазка за въдици, специално предназначена да преднази повърхността на въдиците и техните елементи. Тегло: 14 гр
8,00 лв.
Нов
Стойка за въдица тип Гребен - DAIWA NZON EVA Feeder Rest - прав

Стойката е покрита с оребрена EVA материя, а в двата й края са разпложени стопери за удобно позициониране на въдицата. Оборудвана е с резба, която е универсална за всички прикачни и колчета. Предлага се в два размера – 30 см и 50 см.
40,00 лв.
Нов
Jackson Posh Мини контейнер
Мини кошът за отпадъци Jackson Posh има стилен дизайн, малък размер и достатъчен капацитет, за да бъде функционален. Може да се измие с вода след употреба, така че се почиства лесно.
24,90 лв.
Нов
Пула за затягане на възли Kodex Knot Pulla Tool

Удобен и практичен аксесоар, който е предназначен за затягане на възли при изработването на шаранджийски монтажи от монофилни или плетени влакна.
7,00 лв.
Нов
Комплект тръбички за монтаж LINEAEFFE Flex Helicopter - 3 комплекта в пакет

Комплект от три броя Flex Helicopter монтажа, изработени от качествен шлаух с дължина 45 см, гумени мъниста и фиксирана надеждна карабинка, на която се закачат оловни тежести. Това е един от най-полуряните шаранджийски монтажи, удачен за употреба когато ситуацията налага кастинг на далечни разстояния.

3 бр в пакет

3,80 лв.
Нов
Щипка за дипване на топчета LINEAEFFE

Много полезен инструмент, предназначен е да предпазва от постоянно цапане и измиване при ароматизиране на стръвта. Хитро замислената конструкция е с пружина, която прибира щипците в корпуса. Когато натиснете буталото те излизат и захващат стабилно протеиновото топче (или царевица). Така лесно можете да потопите или да извадите вече потопената стръв в бурканчето с ароматизатор.
9,00 лв.
Готов монтаж за фидер риболов - Cormoran FEEDER RIG TWISTED LINE

Готов монтаж за фидер риболов, при който вирбелa за кошничката е фиксиран към отделна пресукана линия, за да даде възможност на рибата, по-спокойно да поеме стръвта и до голяма степен да се самозасече. „Водачът“ от влакно работи чудесно за по-плашливи риби. Втората линия веднага дава на риболовеца индикация за кълването - преди рибата да усети някакво съпротивление. Просто прикрепете хранилката или тежестта към вирбела, а основната линия свържете с монтажа на принципа клуп в клуп.

Диаметър на влакното: 0.30 мм 
Количество: 1 бр 
Дължина на монтажа: 55 см 

1,20 лв.
Сандък за зимен риболов LINEAEFFE - Prestige Box

Удобен и практичен сандък за риболов на лед. Можете да го използвате, както за сядане, така и за съхранение на балалайки и други аксесоари за подледен риболов. Вътрешното отделение е удобно разделено за по-нагледна подреба, като разполагате и с ваничка, в която можете да съхранявате стръв.
Размери – 52.5 х 34 х 30 см
80,00 лв.
Кутия за риболовни принадлежности Lineaeffe - 12x7x2.3 cm

Пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на вирбели, халки или други дребни аксесоари. Капакът е прозрачен, като по този начин риболовецът бързо намира търсеният от него аксесоар.

Размери: 12х7х2.3 см
Отделения – 5

5,00 лв.