Други видове аксесоари за риболов ✔️ nikulden.com

Други видове аксесоари за риболов

Нов
Прикачно MAVER MV-R Accessory Arm 20/30cm

Прикачно Maver, с възможност за монтиране на платформи с кръгъл крак, с диаметър 25, 30 или 36мм. Дължина - 30 см
36,00 лв.
Макара с преден аванс DAIWA 750 QC/QR

С двете версии на моделите QR / QC, DAIWA предлага две изключително малки макари за ултра лек риболов. Перфектни за риболов на лед или UL риболов на костур, пъстърва и кефал в езера и реки. Оборудвани са със сгъваема дръжка и ABS шпула, която спомага за по-далечен кастинг.
QR 750:

3 лагера
Infinite Anti-Reverse®
ABS® aluminum spool  - алуминиева шпула
Aluminum fast snap handle – сгъваема алуминиева дръжка
I-Shape handle knob – кноб с форма I-shape

QC 750:

1 лагер
Infinite Anti-Reverse®
ABS® aluminum spool  - алуминиева шпула
Aluminum fast snap handle – сгъваема алуминиева дръжка
I-Shape handle knob – кноб с форма I-shape

58,00 лв.
Карабинки DAIWA TOURNAMENT W-SNAP - 10 бр в опаковка

Супер качествени карабини, изработени от легирана, пружинна стомана. Използват се за закачане на джигове, воблери, пилкери и други примамки. Карабината е със специална, широка дъга, за да запази качествената игра на примамките.Код
Размер
Тест
Дължина
Брой в опаковка


16512-200
S
9 kg
9 mm
10


16512-201
M
20 kg
12 mm
10


16512-202
L
32 kg
16 mm
109,00 лв.
Чанта DAIWA N‘ZON EVA FEEDER BAG - L

Тази първокласна чанта получи наградата „Най-добър продукт“ на изложението Efttex 2019. Чантата е разделена на две основни отделения. Горното отделение може да се отстрани чрез закопчалка и предлага много място за големи аксесоари. Долното отделение се доставя с 4 пластмасови кутии и разделители, които ще Ви помогнат в подреждането на аксесоарите или фидер кошничките. Два допълнителни странични джоба с цип предлагат място за документи, телефон и др. Здравите дръжки и подплатената презрамка осигуряват оптимален комфорт при носене, дори когато чантата е сериозно натоварена.
Размери:

Долно отделение: 38x26x22см
Горно отделение: 35x22x8см

Материал: EVA
210,00 лв.
Спирала Daiwa PROREX SCREW-IN - M/L

Спирала за завинтване, която (налични в 2 размера) е основата на системата Screw-In.

Спирала M / 3cм: Подходяща за силиконови примамки от 15-22см
Спирала L / 5см: Подходяща за силиконови примамки от 23-30см

6,00 лв.
Плетено влакно Daiwa J-BRAID X4 YELLOW (жълто) - 270м

Славната история на Daiwa J-Braid серията е продължена с още една изненада. Изданието от 4 нишкови влакна - DAIWA J-BRAID X4. Тази серия гордо продължава всички знаменити качества на 8-нишковата серия, като запазва кръглия профил, висока здравина на възел, мекота и константен диаметър. Тази серия е изключително атрактивна, като цена/качество, 100% произведена в Япония.
Може да се ползва за всички видове стандартни спинигови макари и мултипликатори. Приложима е за всякакъв вид и начин на сладководен и морски спинигов риболов. Като може да се ползва от Light спиниг и джигинг до Offshore спиниг и тролинг от лодка.

4 нишкова структура
Висока линейна якост
Много висока здравина на възела
Висока абразивна устойчивост
Made in Japan

30,00 лв.
Tailwalk Line Remover Black
Полезен инструмент за премахване на стари монофилни влакна от шпула на макара.
39,00 лв.
Спрей за влакно MAVER Line Sinker - 125ml

Спрей за монофилно влакно, предназначен за почистване и обезмасляване на риболовни влакна (предимно потъващи влакна) с цел подобряване на тяхните характеристики.
При риболова на дистанция, потъването на линията е много важно. След няколко риболовни сесии всяка линия се покрива с мръсотия и потапянето им е много по-трудно от първоначалното.
Line Sinker в пластмасова бутилка от 125 ml ви позволява удобно да напръскате влакното върху макарата с помощта на пулверизатор и да го обезмаслите, без да я повредите.
8,00 лв.
Гола бланка MAVER RECAST RXK-EVO 2.30m / 10-30gr

Тази серия спинингови голи бланки са за всички любители риболовци, които харесват лайт такъмите и родбилдинга. Изключително съотношение цена/качество, като бланките са произведени в Reglass, Италия. Отличава се с Fast акция, която спомага за далечен и прецизен кастинг, както и мигновено подсичане при удар.

Тест плетено влакно – 6/14 lbs

Забележка: На снимката е показана въдица с водачи Maver Recast RXK-EVO. Обяванета цена е за гола бланка Maver Recast RXK-EVO.
60,00 лв.
Вирбели с карабинка DAIWA TOURNAMENT D-SNAP SWIVEL W - 7 бр в опаковка

Супер качествени вирбели с карабинка за спинингов риболов, изработени от пружинна стомана. Карабинката се ползва за закачане на джигове, воблери, пилкери и други примамки. Тя е със специална широка дъга, за да запази специфичната игра на всяка една примамка.
9,00 лв.
Смазка за въдици CORMORAN Rod Wax Graphite - 14gr

Графитна смазка за въдици, специално предназначена да преднази повърхността на въдиците и техните елементи. Тегло: 14 гр
8,00 лв.
Стойка за въдица тип Гребен - DAIWA NZON EVA Feeder Rest - прав

Стойката е покрита с оребрена EVA материя, а в двата й края са разпложени стопери за удобно позициониране на въдицата. Оборудвана е с резба, която е универсална за всички прикачни и колчета. Предлага се в два размера – 30 см и 50 см.
40,00 лв.