Други видове аксесоари за риболов ✔️ nikulden.com

Други видове аксесоари за риболов

Нов
Jackson Rod Egg Държач за въдица
Силиконов държач за въдица, който позволява да закачите двете части на бланката една към друга и да транспортирате вудицата си.
12,90 лв.
Нов
Jackson Rod Egg Small Държач за въдица
Силиконов държач за въдица, който позволява да закачите двете части на бланката една към друга и да транспортирате вудицата си
11,90 лв.
Купичка за къпинг MAVER Reality Cup Set Black

Купичка за къпинг - Maver. Предлага се с монтажен адаптор.
Този типично италиански дизайн е направен с цел да се къпира по-голямо количество захранка наведнъж. Също така често се ползва комбинация от малко топче с лепен червей, или глина с фуил и захранка. Топчетата се слагат първи и попадат в тънката част на къпинга, а захранката ги "затапва" отгоре.
 
9,00 лв.
Клещи с резачка MV-R Split Pliers - Braid Cutter

Моделът е с мултифункционални челюсти подходящи за вадене на куки, разделяне на split ring, рязане на плетено влакно.
 
23,00 лв.
Колчета за дистанция MAVER Reality Bank Stick Combo 3m

Това са висококачествени колчета за измерване на дистанция, с които си гарантирате максимална точност и прецизност при риболов от брега.
В комплект с въже 3 метра.
42,00 лв.
Чаша Fox Black And Camo Head Ceramic Mug
Fox Black And Camo Head Ceramic Mug е керамична чаша подходяща за използване с топли напитки по време на дълги риболовни излети. Отлично допълнение към вашето Fox оборудване.
16,60 лв.
Чаша Fox Green Аnd Camo Head Ceramic Mug
Fox Green Аnd Camo Head Ceramic Mug е керамична чаша подходяща за използване с топли напитки по време на дълги риболовни излети. Отлично допълнение към вашето Fox оборудване.
16,60 лв.
Двойна купичка за къпинг MAVER

Двойна купичка за къпинг - Maver. Предлага се с монтажен адаптор с диаметър 4 мм.
Обем: 300 mll
 
15,00 лв.
Трипод Filstar Weigh Master Тripod
Filstar Weigh Master е стабилен трипод за теглене със здрава стоманена конструкция, който ще се справи с най-големите трофейни екземпляри. Има широк разкрач за по-висока надеждност и разполага с удобн...
90,00 лв.
Комплект чадър + колчета MIDDY SureDri 450 Combo (Umbrella + Pin-Down Set)

Страхотно предложение от английския гранд - MIDDY UK. Отличен, модерен чадър със система за допълнително фиксиране в земята. Системата за укрепване се състои от 2 броя колчета и 5 метра надеждно въже. Въжето е екипирано с карабинери за бързо и лесно закачане за чадъра. Извън тези екстри, чадъра Middy Sure-Dri 450q има своите си подобрения. На първо място всички шевове са 100% изолирани ине пропускат вода. Удължителната рейка на чадъра се регулира с нов система - болт за сигурна и бърза фиксация по височина. Всички краища на спиците са допълнително подсилени с плътен материал, за да не се поврежда при интензивно използване. Чадъра може да се "счупи" на 75 градуса с винтова "Tilt" система. Материала на чадъра е 100% водонепроницаем и е изработен от от Denir 210.
Диаметър - 220см
 
 
100,00 лв.
Кримпове FilStar Premium Rig Mini Double Crimps
FilStar Premium Rig Mini Double Crimps са предназначени за създаване на перфектните клупове. Намират приложение при изработката на класически шарански монтажи като Chod rigs, Ronnie/Spinner rigs and C...
5,90 лв.
-35,70 лв.
Dam Deluxe Smoke Oven Пушилня за риба
Делукс димна фурна от неръждаема стомана. С пушилнята за риба за няколко минути може да се приготви много вкусно ястие с прясно уловена риба. Предлага се с две места на нагряване, лесна за почистване и пренос. Капакът има пластмасова, устойчива на температура дръжка и отвор за проветрение, който може да се затваря. Има странични механизми за закопчаване, които придържат капака на мястото му. Страничните вентилационни отвори са насочени надолу, което ви позволява да приготвяте храна дори в дъждовно време.
83,30 лв.
119,00 лв.
-0,72 лв.
DAIWA чорап за щека Single Pole Sock - DAIWA

Кръгъл Пеперударник - мрежа за фиксиране на щеката към платформата. Закрепва се със стандартна резба към всяко едно прикачно за платформа.
 
23,28 лв.
24,00 лв.