Захранки, ароматизатори и стръв за риболов ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Захранки, ароматизатори и стръв за риболов

Храните за риболов, ароматизаторите и стръвта се използват за привличане на риба и примамването й да кълве. Някои често срещани видове стръв и ароматизатори за риболов включват:

1.     Жива стръв като червеи, малки рибки,пиявици и щурци, които често се използват в сладководен риболов.

2.     Нарязана стръв, която се прави чрез нарязване на риба, дроб, кашкавал и други на по-малки парчета и използването им като стръв.

3.     Изкуствени примамки като блесни (спинери), джигове и воблери, които са предназначени да имитират движението на жива плячка.

4.     Меки силиконови примамки, като червеи и личинки, които могат да се използват с джиг глави, за да имитират движението на жива стръв.

5.     Атрактанти и ароматизатори, като аромати и спрейове, които се прилагат върху стръв или примамки, за да ги направят по-привлекателни за рибата.

Изборът на стръв за риболов и аромат може да зависи от вида на риболова, който се извършва, и вида риба, която се цели. Някои видове риби са по-привлечени от жива стръв, докато други може да предпочетат изкуствени примамки или аромат. Също така е важно да следвате местните разпоредби за риболов и да избягвате използването на незаконна или вредна стръв или примамки.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
БИОАКТИВАТОР ЗА ЗАХРАНКА 300г TRAPER
Добавка към захранка, изработена от 100% натурални компоненти. За да използвате Traper Bioactivator, просто добавете сухата смес към 3 - 5 кг захранка. Разбъркайте добре и захранката е готова за употреба.
9,70 лв.
Нов
Пелети 12мм. 100г. TRAPER
Пелетите за кука са едни от най-ефикасните примамки за монтаж на косъм. Успехът им се дължи на тяхното бързо действие.
6,80 лв.
Топчета DB Big Fish Robin Red Boilies
Big Fish Robin Red топчета подходящи за използване през цялата година благодарение на своите пристрастяващи за рибата вкусови качества.
45,20 лв.
Плуваща царевица в бурканче
Плуваща царевица с добавен атрактивен аромат, която се предлага в малко бурканче с по 10бр.
3,00 лв.
Течен ароматизатор BAIT TECH - Liquid Pellet 250ml

Течен Ароматизатор - 250мл Ароматизатор привличащ шараните директно към примамката. Идеалното допълнение към всякъкви видове примамки - боилита, пелети, миксове и др.
Аромат: LIQUID PELLET (пелети)
Обем: 250ml
12,00 лв.
Течен ароматизатор BAIT TECH - Liquid Tutti Frutti 250ml

Течен Ароматизатор - 250мл Ароматизатор привличащ шараните директно към примамката. Идеалното допълнение към всякъкви видове примамки - боилита, пелети, миксове и др.
Аромат: TUTTI FRUTTI (плодов)
Обем: 250ml
12,00 лв.
Захранка - BAIT-TECH Pro Natural River Extra - 1.5kg

Гамата Pro Natural Groundbait е изградена около 25 години опит в производството на стръв и те са си изградили твърда репутация като избор номер едно, когато става въпрос за риболов в естествени води. Проектирана за реки и естествени тихи води, тази високо оценена, спечелила награди гама се намира от по-сладката страна на спектъра на захранките. Гамата Pro Natural е богата на кокос, меласа и коноп и е усъвършенствана, за да държи хранещата се риба във вашият сектор за по-дълги периоди. Pro Natural RIVER EXTRA е разработена, за да помогне за носенето на повече стръв и да се слепи по-добре, когато се използва в дълбоки води. Перфектна за големи количества стръв.
15,00 лв.
Течен ароматизатор - BAIT-TECH Krill - Tuna Oil (500ml)

Тази комбинация от крил и риба тон лови риба навсякъде. Това комплексно масло ще добави повече вкус и привлекателност, като ще даде още повече потенциал на вашата стръв. Силните елементи на крил и риба тон придават на това масло силна миризма, като добавят амино съединения с дълъг обхват към вашата смес. Атракция в най-добрия си вид, засилваща сетивата на рибите, това е морски удар, на който никой шаран не може да устои.

Перфектен за потапяне на PVA мрежа
Добавяне към сподови смеси
Добавен течен атрактант

 
20,00 лв.
Захранка BAIT-TECH Envy Method Mix Dark - 2kg

Празнината в гамата захранки ENVY е запълнена с този супер атрактивен тъмен микс! Перфектна за случаите когато водата е по-чиста, особено през по-студените месеци. По-тъмният цвят дава на рибата повече увереност за хранене, за разлика от по-светлия микс. Направена с пелети от камбала и висококачествени конопени семена, тази смес със средно бърз метод на разграждане е причината за хиляди уловени платики и шарани в цяла Европа. Отново и отново доказва, че си струва – правейки Envy вероятно най-добрата налична комбинация от методи. Envy е направена почти изцяло от смлян коноп и смлени пелети от камбала, за да се получи мазна високопривлекателна смес със средно бързо време на разграждане. Първоначално замислен като микс за захранване на метод ENVY вече се е доказал като истински универсален микс.
20,00 лв.
Гуменa плуваща царевица - MAVER POP-UP MAIS - 10бр

Силиконова PopUp- плуваща царевица. Може да си изберете различни ярки цветове. Особено ефективни в мътна вода и лошо време със слаба видимост.
5,00 лв.
Вафтер MF WAFTER Mini 6mm
Стръв с изключителна ефективност при риболов на фидер.Предлагаме вафтери с различни аромати: бял червей, чесън, рибен микс, месо, мед, скопекс, ягода, ванилия и в различни цветове.
11,70 лв.
Вафтер Traper DUO-MAGGOT WAFTERS METHOD FEEDER 10mm 25g
Стръв с изключителна ефективност при риболов на фидер.Предлагаме вафтери в различни комбинации от два аромата: ванилия/скопекс, халибут/рак, хирономус/бял червей, ягода/халибут, крил/калмар, ванилия/скопекс и в шарени цветове.
12,50 лв.
Изкуствена стръв за риболов на шарани - KODEX MUNCHIES BUOYANT OOZING

Нов и интересен продукт за риболов на шарани на плувка - щека, мач. Синтетичен материал, изработен от био продукти, които се разграждат във водата и не вредят на околната страна. Направени са във вид на безформени "залци", които плуват на повърхността, меки са на допир и отделят атрактивен облак от цвят и аромат с който бързо и ефективно привличат шараните на повърхността. Този метод е еманация на старата методика за риболов на шаран с коричка хляб на повърхността, но му е добавен буст от цветове и аромати.
Опаковката съдържа 125ml
15,00 лв.
-0,27 лв.
DAIWA SEMI-BUOYANT HOOKBAITS 6mm - 8mm - NATURAL 30gr

Изкуствена примамка, разработени за фидер и carp fishing, със SEMI-BUOYANT ефект. Идеалният избор, когато искате да представите стръвта си "свободно рееща" се над дъното. Този ефект се постига с лесно напасване на теглото на куката към големината на топчето. Целта е, топчето леко да се отлепи от дъното. Това много се харесва на шарана и той става по-агресивен към поемането на стръвта.

Размери: 6 мм и 8 мм
Цвят: Natur
Аромат: Скопекс
Обем: 30 гр

8,73 лв.
9,00 лв.