Захранки, ароматизатори и стръв за риболов ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Захранки, ароматизатори и стръв за риболов

Храните за риболов, ароматизаторите и стръвта се използват за привличане на риба и примамването й да кълве. Някои често срещани видове стръв и ароматизатори за риболов включват:

1.     Жива стръв като червеи, малки рибки,пиявици и щурци, които често се използват в сладководен риболов.

2.     Нарязана стръв, която се прави чрез нарязване на риба, дроб, кашкавал и други на по-малки парчета и използването им като стръв.

3.     Изкуствени примамки като блесни (спинери), джигове и воблери, които са предназначени да имитират движението на жива плячка.

4.     Меки силиконови примамки, като червеи и личинки, които могат да се използват с джиг глави, за да имитират движението на жива стръв.

5.     Атрактанти и ароматизатори, като аромати и спрейове, които се прилагат върху стръв или примамки, за да ги направят по-привлекателни за рибата.

Изборът на стръв за риболов и аромат може да зависи от вида на риболова, който се извършва, и вида риба, която се цели. Някои видове риби са по-привлечени от жива стръв, докато други може да предпочетат изкуствени примамки или аромат. Също така е важно да следвате местните разпоредби за риболов и да избягвате използването на незаконна или вредна стръв или примамки.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
Кюспе гранула
Предлага се в стек от 10 опаковки по 800гр.
28,50 лв.
Пелети Rod Hutchinson HALIBUT PELLETS - 800gr
Популярните пелети Halibut са перфектни за използване на езера и реки. Те предизвикват моментален ефект върху шараните и провокират реакцията им.Съдържат високо протеинови рибни брашна и мазни атрактанти.
12,00 лв.
Атрактант CZ N-Butyric Acid Attractor
N-Butyric Acid Attractor е N-маслена киселина, която се отличава със специфична и не особено приятна миризма, въпреки което е една от най-добрите добавки за стръв създавани някога.
8,80 лв.
Захранка за морски риболов FilStar Formaggio
Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Захранка специално разработена за морски риболов. Привлича мирните риби – кефалови и други, а покрай тях често се завъртат и хищници.
43,50 лв.
Готова захранка CarpZoom Wet Method Ready-Made Mix
Готов микс за фидер и метод фидер с перфектна консистенция, висококачествени съставки и неустоим аромат. Може да се ползва директно от пакета, не е необходимо овлажняване.
11,20 лв.
Захранка за морски риболов FilStar риба
Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Захранка специално разработена за морски риболов, която има добавени допълнителни червени частици, повишаващи атрактивността и. Създава добър облак с неус...
43,50 лв.
Топчета DB The Crave Boilies
The Crave Boilies са популярните топчета от рибено брашно създадени от Тери Хърн. Отличават се с високо съдържание на протеини и представляват смес от риба тон, хамсия и аншоа, концентрирана разтворим...
34,30 лв.
Захранка FilStar река Formaggio
Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Същите качества като Река, но с неустоимия за речните обитатели аромат на сирене 'Formaggio'.
43,50 лв.
Захранка DB Big Fish Sweet Tiger - Corn Zig Cloud
Big Fish Sweet Tiger & Corn Zig Cloud създава сладка и кремообразна мъгла във водата, привличайки рибата от разстояние. Включва различни по размер частици, така че облакът да достига до всички нив...
31,90 лв.
Изкуствена силиконова царевица с дип - MAVER ULTRA MAIZ
10 броя изкуствени силиконови царевички потопени в бурканче с дип. 5 големи и 5 малки. Всеки аромат е с различен цвят на царевицата. Плуващи са и се балансират перфектно с куки 2-4-6 номер.
12,00 лв.
-6,00 лв.
Протеинови топчета - BAIT TECH - KRILL - TUNA SHELF LIFE - 300g
Протеиновите топчета на BAIT TECH  са направени от съставки доказали се през годините като най-успешни при риболов на шарани. Подходящи са за използване както през лятото така и през зимата.
6,00 лв.
12,00 лв.
Печена галета
Предлага се в стек с 10 опаковки от по 0.8 кг.
33,00 лв.
Захранка FilStar Универсал Dark Magic
Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Същите характеристики като "Универсал", но чувствително по-тъмна. Подходяща за риболов в по-студена вода. Както и в в бистра вода и тъмно дъно ...
42,00 лв.
Вафтер MF WAFTER Mini 6mm
Стръв с изключителна ефективност при риболов на фидер.Предлагаме вафтери с различни аромати: бял червей, чесън, рибен микс, месо, мед, скопекс, ягода, ванилия и в различни цветове.
9,95 лв.
Вафтер MF WAFTER DUO Mini 6mm
Стръв с изключителна ефективност при риболов на фидер.Предлагаме вафтери в различни комбинации от два аромата: ванилия/скопекс, халибут/рак, хирономус/бял червей, ягода/халибут, крил/калмар, ванилия/скопекс и в шарени цветове.
11,60 лв.
Паста за пъстърва SPRO Trout Master Pro Paste
Пастата Pro Paste е плаваща с перфектна консистенция, силно ароматизирана, с блясък от брокат в нея. Всички цветове са UV активни с изключение на черно и бяло. Пастата се доставя в пластмасови съдове от 60 г с лесно затварящ се капак. Във водата пастата освобождава цвят и аромат. Предлага се с аромат на чесън и сирене. Произведени в Германия
13,30 лв.