Захранки, ароматизатори и стръв за риболов ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Захранки, ароматизатори и стръв за риболов

Храните за риболов, ароматизаторите и стръвта се използват за привличане на риба и примамването й да кълве. Някои често срещани видове стръв и ароматизатори за риболов включват:

1.     Жива стръв като червеи, малки рибки,пиявици и щурци, които често се използват в сладководен риболов.

2.     Нарязана стръв, която се прави чрез нарязване на риба, дроб, кашкавал и други на по-малки парчета и използването им като стръв.

3.     Изкуствени примамки като блесни (спинери), джигове и воблери, които са предназначени да имитират движението на жива плячка.

4.     Меки силиконови примамки, като червеи и личинки, които могат да се използват с джиг глави, за да имитират движението на жива стръв.

5.     Атрактанти и ароматизатори, като аромати и спрейове, които се прилагат върху стръв или примамки, за да ги направят по-привлекателни за рибата.

Изборът на стръв за риболов и аромат може да зависи от вида на риболова, който се извършва, и вида риба, която се цели. Някои видове риби са по-привлечени от жива стръв, докато други може да предпочетат изкуствени примамки или аромат. Също така е важно да следвате местните разпоредби за риболов и да избягвате използването на незаконна или вредна стръв или примамки.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
Галета Filstar
Галета Filstar съдържа внимателно подбрани добавки за обогатяване на вашата захранка. Предлага се в стек от 10 опаковки по 0.8 kg.
50,00 лв.
Нов
Захранка BAIT-TECH Special G Groundbait - 1kg

Специалната гама захранки „G“ е изключително успешна и е първият избор на много риболовци, когато става въпрос за избор на висококачествена захранка от рибно брашно. Все още най-популярната налична захранка на основата на рибно брашно и причината е проста: GPS90 – най-силното, супер бързо разтворимо рибно брашно, което привлича шараните мигновено на хранителното Ви петно.
В комбинация с други висококачествени рибни брашна, смлени пелети и атрактанти, Special ‘G’ си изгради репутация на една от най-добрите захранки на пазара, независимо дали се използва за метод фидер риболов, конишчка или с къпинг при риболов на щека.
Special ‘G’ Gold е микс подходящ за направата на паста при риболов на комерсиални водоеми, с щека. Стандартно разбъркана е страхотен избор за риболов на метод фидер и кошничка. Специфичния цвят създава апетитен облак и задържа рибите на хранителното Ви петно.
Special ‘G’ Dark е тъмен микс, разработен за риболов в студените месеци от годината, най-вече за риболов на силвърфиш в комерсиални водоеми. В зависимост от овлажняването може да постигнете инертност или силно активен микс.
Special ‘G’ Green е най-популярник микс от серията, любим на много риболовци. Не е нито прекалено тъмен, нито прекалено светъл, идеален за употреба в множество риболовни ситуации, при които рибите обожават качествените рибни брашна.
Special ‘G’ Red е микс подходящ за риболов в топлите месеци от годината. Силно наситеният му червен цвят го прави подходящ за употреба като паста за риболов на плувка или при метод фидер за активно хранещи се шарани.
14,00 лв.
Нов
Дип Dynamite Baits CompleX-T Bait Dip
Високопротеинов дип, който може да се използва през цялата година. Съдържа висококачествено рибно брашно, черен дроб, крил и Haith's CLO.
19,90 лв.
Пелети Method Feeder 2мм
Качествени пелети за риболов на шаранови риби в реки и езера.
10,80 лв.
Плуващи топчета Fox Pop Up Corn
Супер плуващи Pop Ups топчета, имитиращи царевица. Могат да се използват самостоятелно или като средство за балансиране на презентациите.
7,20 лв.
Захранка VDE Feeder Coarse
Новата серия VDE Feeder Coarse е разработена да предложи на фидер риболовците пълна гама от висококачествени продукти. Както подсказва името на захранката, сместа е изключително подходяща за риболов н...
10,50 лв.