Други аксесоари за мухарски риболов ✔️ nikulden.com

Други аксесоари за мухарски риболов

Воблер за сом MADCAT INLINE RATTLERS
Може би това е първата по рода си твърда примамка, разработена специално за европейски сом.
21,58 лв.
Метър за риболов на сом MADCAT TAPE MEASURE 10м
Здрава, удобна ролетка 10м. Лентата е направена от фибростъкло, така че няма да ръждяса, когато е намокрена. Един инструмент за доказване размерът на вашият трофей.
12,08 лв.
KODEX Maggot Clip (12бр в опаковка)

Тези леки щипки позволяват перфектно представяне на червеи във води под налягане или през зимните месеци, когато е по-трудно да се уловят. Както при всички крайни принадлежности на Kodex, тези щипки имат напълно антирефлексно покритие и показват ясни инструкции за употреба на гърба на опаковката. Получавате 12 щипки в пакет.
7,50 лв.
Игла KODEX VIZ BARB Boilie Needle

Качествена игла с мека, силиконова дръжка за по добър грип за монтиране на топчета и направа на ригове. Флуороизцентна - свети в тъмното!
4,17 лв.
Комплект игли за шаранджийски риболов KODEX Viz Bait Drill

Гамата от инструменти Viz от Kodex включва игли за бойли, налични с винт и заострени краища, идеални за връзване на косъм и пробиване на по-твърди примамки за бойли или предварително напоени миксери при риболов на повърхността, както и игли за стрингери с резе и краища на кука, които са подходящи за всякакъв вид меки примамки за шаран и за теглене през PVA или оловна сърцевина. Бургията за стръв е чудесен инструмент за пробиване на твърди пелети, готови за резба. И петте инструмента разполагат с ергономично проектирана дръжка с мека ръкохватка, която свети на тъмно за видимост при нощни сесии. Към иглата за бойли се доставя защитно покритие.
4,17 лв.
KODEX Kick-Off Line Aligners 10броя в опаковка

Предлагат се за приспособяване на кука с размери 2-6 или 7-10 в полупрозрачни кафяви и зелени цветове, подравняващите линии Kick-Off са лесни за избутване над ухото на куката и създават агресивен ъгъл, който ще гарантира, че вашата кука се включва, като намалява издухването и дава гарантирано закачане. За използване на множество типове връзки за куки и монтажи, не само на монтажа с обратно издухване.
8,33 лв.
Челник CORMORAN - I-COR 3 Headlight

 
I-COR 3 фар
Челникът i-COR 3 е много евтин, но здрав и разполага с всички функции, необходими ви при риболов. Оборудван с 4 бели и 2 червени светодиода, които позволяват постоянна червена светлина. I-COR 3 е оформен ергономично и е много удобен за носене.
Функции:
Дълги светлини: максимална светлинна мощност с 4 захранвани светодиода Къси светлини: половин светлина с 2 захранвани светодиода Постоянна червена светлина Работи с 3 батерии AAA-LR03 (не са включени в комплекта).
10,00 лв.
Челник CORMORAN - I-COR 1 Headlight

При здрач или тъмнина i-COR 1 превръща нощта в ден.
I-COR 1 е много здрава, водоустойчива (IPX4 стандарт) и прахоустойчива лампа, с функция за монтаж за всякакъв вид ситуации. За често използване при водата е много лек и компактен, както и удобен за носене. Управлява се чрез два бутона. I-COR 1 е оборудван с мощен (80 лумена) XPE LED, два червени светодиода и автоматична функция, която може да се контролира чрез плъзгане с ръка.
 
15,00 лв.
Бургия Daiwa NZON Baiting Drill

Бургия Daiwa N'ZON

Уникален, ергономичен дизайн от Daiwa с излята ръкохватка от щампован полимер. Приятно и сигурно застава в ръката.
Бургията е изработена от висококачествена карбонова стомана
25mm дължина на пробивното острие
1.5mm диаметър на пробивния край
45mm дължина на дръжката
Инструмента е направен така, че да плува във водата ако го изпуснете.

4,17 лв.
Калъф за Кобра - DAIWA INFINITY THROWING STICK ITSC1

Калъф на Daiwa за съхранение и транспортиране на Кобри за мятане на топчета. Особено е важен за модерните и скъпи карбонови кобри.
33,33 лв.