Поводи и лидери ✔️ nikulden.com

Поводи и лидери

Нов
Титаниев повод - CORMORAN TITANIUM LEADER 2 броя

1x1 титанов лидер "Единична нишка" с въртяща се и заключваща кука Corlock
Когато нормален лидер не отговаря на вашите изисквания, липсва необходимата гъвкавост или се прегъва твърде бързо, когато се отличава с по-малка линейна якост от желаната или просто не е достатъчно тънък, трябва да изпробвате титаниевите хищнически лидери "Single Strand". Обещаваме прекрасно риболовно изживяване и сигурна битка с рибите.
Оборудван с въртящ се и Corlock щракване с широка крива за оптимално действие на примамката.
Висока линейна якост в сравнение с нейния диаметър Оптимална твърдост - перфектна за риболов jerkbaits или тролинг Поради специалния цвят на кримпването можете да проследите индивидуалната якост на жицата (зелено 8 кг / червено 12 кг / жълто 18 кг / лилаво 25 кг)

7,00 лв.
Шарански повод Premium Rig Silky Soft Sinking Skinline
Premium Rig Silky Soft Sinking Skinline e безапелационно бързопотъващ повод, тъй като и двата му компонента - покритие и сърцевина, са fast sinking. Тънкото покритие се отстранява лесно, откривайки желаната дължина от гъвкавата плетена сърцевина, осигуряваща перфектната презентация. 
17,90 лв.
Шарански повод Premium Rig Silky Soft Removable Skin
Premium Rig Silky Soft Removable Skin е плетен повод със силиконова обвивка, с помощта на който може да изработите перфектните Combi Rig, Blowout Rig, Trigger Stiff Rig и 360° Rig монтажи.
20,90 лв.
Шарански повод Premium Rig Lead Core
Premium Rig Lead Core е висококачествен шарански повод с фина оплетка и тежката оловна сърцевина. Изключително гъвкав и лесен за снаждане, поводът застава плътно на дъното, заемайки формата на релефа, за да не буди подозрение в хранещите се шарани. 
20,50 лв.
Шарански повод Premium Rig Silky Soft Fast Sinking
Premium Rig Silky Soft Fast Sinking e един от възможно най-бързопотъващите поводи, отличаващ се с фина като коприна текстура и перфектна презентация на стръвта.
12,90 лв.
Шарански повод Premium Rig Liquid Wire FC
Liquid Wire FC е плетен повод за шарански риболов, изработен изцяло от флуорокарбонови нишки.
27,50 лв.
Шарански повод Premium Rig Liquid Wire
Изключителните свойства на PTFE, от който са направени нишките на Liquid Wire Leader, го правят особено подходящ за ползване като повод.
25,90 лв.
Шарански повод Premium Rig Sink Core
Premium Rig Sink Core е бързопотъващ, фино плетен повод с тежка безоловна сърцевина, който е изключително гъвкав и лесен за снаждане. Поводът ще държи работещия край на линията на дъното, заемайки фор...
15,90 лв.
Focus Tapered Leader 6X / 0.13mm
Много качествен, мек и безпаметен повод на Focus. Силно абразивоустойчив и надежден.
2,99 лв.
Owner Broad 25m / 0.18mm
Много качествен, издържлив типет на Owner! Made in Japan! Шпула: 25m
5,99 лв.
Owner Broad 25m / 0.14mm
Много качествен, издържлив типет на Owner! Made in Japan! Шпула: 25m
5,99 лв.
Шарански повод Carp Spirit Riga Mortis
Изключително плътен шарански повод за chod монтажи, който се отличава с висока памет и запазва формата на монтажа по-време на риболов.
13,90 лв.
PROLOGIC SUPERCHARGED HOLLOW LEADER Безловоен лидкор

 
Този лидер е проектиран да се справи с най-взискателните условия и благодарение на теглото му гарантира, че седи плътно по самото дъно. Перфектен камуфлаж с цветове на чакълесто и глинесто дъно. SUPERCHARGED HOLLOW LEADER е подходящ за направа на лийдклип, инлайн и хеликоптер монтажи.
28,40 лв.