Клещи, кохери и ножици за морски риболов ✔️ nikulden.com

Клещи, кохери и ножици за морски риболов

Клещи MADCAT UNHOOKING PLIERS 28см
Изключително дълги клещи за откачане (28 см), изработени от високо въглеродна стомана, с PTFE покритие. С извити челюсти, идеални за достигане и завъртане на куки дълбоко в устата на рибата. Изпълнен с дръжки против хлъзгане.
22,42 лв.
Mustad Small Braid Scissor Eco MTB003 Ножица
Компактна ножица за рязане на влакна. Мекият захват и тъпият връх осигуряват комфорт и безопасност, докато сте във водата.
7,42 лв.
Mustad Straight Nose Plier Green MT117 Клещи
Тези клещи са изработени от кована високовъглеродна стомана и завършени с черен PTFE за голяма устойчивост на корозия в солена вода. Издръжливите двойно формовани дръжки добавят комфорт и сигурен захват.
49,17 лв.
Mustad Aluminium Fishing Plier MT111 Многофункционални клещи
Многофункционални клещи от неръждаема стомана с алуминиева основна рамка. Тефлоновото покритие осигурява голяма устойчивост на корозия в солена вода.
82,50 лв.
кохер извит RON THOMPSON FORCEPS CURVED
Един изключително важен помощник за всеки риболовец Извитият кохер на RON THOMPSON е много удобен за изваждане на куката, когато рибата е глътнала дълбоко.
13,25 лв.
Кохер прав RON THOMPSON FORCEPS STREIGHT
Един изключително важен помощник за всеки риболовец Правият кохер на RON THOMPSON е много удобен за изваждане на куката, когато рибата е глътнала дълбоко.
13,25 лв.
Yarie Splitring Pliers 2 M Клещи за халки
Клещи за халки Yarie Splitring Pliers, предлагат се в три цвята, от неръждаема стомана, подходящи за различни размери халки. Челюстите отварят халки от #1 до #3 и режат всякакви плетени влакна с лекота.
24,92 лв.
Yarie Split Ring Pincette Пинсета за халки
Тази пинсета със зъбче за отваряне на халки е направена от много висококачествен материал. Благодарени на този аксесоар може да отваряте най-малките халкички на воблери и блесни и безпроблемно да подменяте куките на вашите примамки.
12,08 лв.
Scierra Scissor/Forceps Straight Кохер ножица
Риболовен аксесоар за ценители! Тази страхотен кохер а е направена от висококачествени материали и е с позлатен захват. Допълнителна екстра е режещата част. Супер компактен 2 в 1 инструмент.
30,42 лв.
Savage Gear Braid And Splitring Scissors Ножица
Тази ножичка от неръждаема стомана е предназначе за рязане на влакно. Също така има и зъбче за отваряне на халки.  
8,75 лв.
Savage Gear MP PRO RIG PLIER Клещи
Здрави и леки мултифункционални клещи със страничен резач. Подходящи са за отваряне на split ring, халки, кримповане на поводи и други предназначения. 
49,42 лв.
Scierra Scissors Micro Tip inch Ножица
Риболовен аксесоар за ценители! Тази страхотна ножица е направена от висококачествени материали и е с позлатен захват. 
31,25 лв.