Воблери за морски риболов ✔️ nikulden.com

Воблери за морски риболов

-0,96 лв.
Daiwa TOURNAMENT MINNOW 95SP


Тип: suspending
Дълбочина на гмуркане 9,5 см: 0,5-1,0 м, прибл. 1,0-1,8 м
Silent G.O.S: Гравитационна осцилираща система Mit SaqSas

31,04 лв.
32,00 лв.
Морски воблер Nomura NAGASA CM - 17.5см, 26гр

Устойчив, соленоводен воблер с перфектно разпределение на тежестта Удължена форма, тежко тяло от поликарбонат, устойчиви на солена вода VMC тройни куки. Средно бързото извличане, спомага за криволичещите движения при плуване и привлича хищниците
24,00 лв.
Realis Fangbait 120DR SW Limited
Realis Fangbait 120DR SW Limited е дълбокогазещ воблер от серията Realis на DUO. След успеха на сладководния вариант с различни хищници по целия свят, дизайнерите на DUO създават морски модел. Дължината му е 120мм. Теглото е 27.5 грама. Работната му дълбочина е от 2 до около 2.8 метра. Този вариант е соленоводна версия, в специални морски цветове, с вградена тракалка, и със здрави морски куки. Основното му предназначение е за тролинг, но с него може да се лови и "от ръка". Максималната скорост при тролинг не трябва да надвишава 8 възела, като производителя препоръчва да се използва при 5 възела, за да се разкрие най-добре потенциала на примамката.
Тялото на Realis Fangbait 120DR SW Limited е умишлено подсилено. Арматурата е цяла, открай до край на воблера, като е прокарана по долната му повърхност. Дебелината ѝ е 1.2мм. Допълнително е подсигурена, като е фиксирана за тялото с метални щифтове. Халките и куките са много здрави. Всичко това вероятно Ви подсказва, че тази примамка е замислена така, че да издържи ударите и напъните и на най-силните хищни риби.
Както вече споменахме, Realis Fangbait 120DR SW Limited се произвежда в атрактивни цветове, с морски акцент. В гамата има както натурални, така и по-ярки разцветки. Разгледайте наличните в галерията по-горе и направете своя избор сега!
39,20 лв.
Инлайн воблер Westin Sandy Inline
Sandy Inline е хибридна примамка за морски риболов от брега, оригинално разработена за риболов на морска пастърва (sea trout), но универсална за случаите, когато соленоводните хищници търсят плячка и се хранят в прибоя и рифовете. 
11,90 лв.
Tide Minnow Slim 140SP
Моделът 140SP е разработен в резултат на необходимостта от модел с неутрална плаваемост в гамата примамки Tide Minnow. Предимствата на по-големия 175SP са намалени, за да позволят на риболовеца да се насочи към риби, които не могат да бъдат уловени с по-големи примамки. Тя остава неподвижна във водата, докато джърк лидерът не я освободи, а подканващото ѝ движение позволява бързи удари!140SP работи добре в различни води, но е проектирана за оптимално представяне в риболовните райони с висока соленост на Средиземно море.
43,10 лв.
Realis Jerkbait 120SP
Realis Jerkbait 120SP е флагманът на джъркбейтите в серията Realis на DUO. Дължината му е 120мм, а теглото 18 грама. Плаваемостта му е неутрална. Работната дълбочина е от 1 метър до 1.8 метра. Тялото и лопатката са здрави и надеждни. Куките са много остри, и също много надеждни, в размер #5X. Формата на тялото е силно странично сплесната, с висок профил, и оставя силен силует и отблясъци под водата.
Утежнението на Realis Jerkbait 120SP е една от основните причини за стабилната му позиция във водата, атрактивната игра на различни проводки и далечния кастинг. В предната си част, пред коремната тройка, воблерът има фиксирана плочка тежест, която го държи стабилен при rippin' проводка (с дълго издърпване на въдицата). Зад коремната тройка са разположени две 6мм волфрамови топчета, които се движат в канал до самата опашка на примамката и спомагат кастинга. А под този канал има няколко малки камерки с метални топчета, които издават силен звук.
Realis Jerkbait 120SP работи изключително добре на всякакви проводки. Има добре изразена собствена игра на равномерно водене. При туич се стрелка встрани и се извърта на 180 градуса с корема нагоре, след което застива на място. Може да се изтегля с въдицата (rippin'), може да се джърква с по-мощни "удари" с въдицата. Или с няколко думи - това е воблер с множество приложения.
Освен в сладководен риболов на бас, този воблер е един от най-добрите за риболов на щука, както и за морски риболов на различни видове хищници (дори и във версията със сладководни цветове). Със сигурност ще Ви донесе много положителни емоции, така че не се колебайте въобще, дали да си го купите, а поръчайте сега!
33,30 лв.
Tetra Works Toto Slim Lipless 50S
Tetra Works Toto Slim Lipless 50S е малък потъващ миноу воблер без лопатка. Дължината му е 50мм, а теглото 2.5 грама. Перфектен размер за лайт рок фишинг, както и за сладководен лайт риболов! Работната му дълбочина е от 0.5м до 1м. Тялото е тънко и издължено. Ниското тегло не трябва да Ви притеснява, защото заметната с подходяща въдица и тънка основна линия, примамката лети изключително добре.
Toto Slim Lipless 50S има собствена игра, която е с различна честота при различни проводки. На бавна проводка играта е много обрана и се изразява в дискретен rolling, но когато забързате въртенето на макарата воблерчето оживява и играта се променя в комбинация от rolling и wobbling. При туич също се стрелка и извърта леко настрани, подобно на ранена рибка.
Toto Slim Lipless 50S се произвежда в разнообразни натурални и ярки цветове! Можете да разчитате на него в абсолютно всякаква осветеност и цвят на водата.
27,40 лв.
Tide Minnow Ghost 170F
Tide Minnow Ghost 170F е голям плаващ миноу воблер с дължина 170мм и тегло 46 грама. Работната му дълбочина е от 0.6м до 1м. Голям воблер създаден за едри лавраци и други едри морски риби. В този модел за първи път е инсталирана новата система за утежнение на DUO - D-Bullet System.
D-Bullet System е магнитна система за далечно замятане, която се състои от мощен магнит с метална яка и метален цилиндър, който се движи по ос, разположена по дължина на тялото на воблера. Металната яка на магнита концетрира и насочва силата му в посока на цилиндъра и засилва магнитния ефект. Това влияе изключително положително на кастинга и постигането на далечни дистанции.
Tide Minnow Ghost 170F има силно изразена собствена игра, комбинация от wobbling и rolling. Воблерът има страхотно поведение и на туич, а масивното тяло създава добре забележим силует във водата. И въпреки че това е голяма и тежка примамка, не е необходимо голямо усилие от страна на риболовеца, за да я използва пълноценно.
Tide Minnow Ghost 170F се произвежда в разнообразни цветове, добре подбрани за риболов в различни условия. Куките, с които е оборудван са в размер #1/0, здрави и надеждни. Можете да разчитате напълно на този воблер в борбата с едри риби!
66,50 лв.
Tetra Works Toto Slim 50S
Tetra Works Toto Slim 50S е малък 50мм воблер, предназначен за риболов на дребни морски хищници. Теглото му е 2.4 грама. Потъващ, оборудван с магнитна система за далечно замятане с подвижни топчета. Въпреки ниското си тегло, с него се постигат завидни дистанции при риболов, а компактният размер и форма на тялото го правят подходяща примамка за множество риби в нашите водоеми. Костур, кефал, пъстърва, распер, чернокоп са потенциални таргети при риболов с него.
Tetra Works Toto Slim 50S се произвежда в богата гама от цветове - ярки, натурални, по-тъмни и прозиращи. Някои от разцветките включват и UV и Glow елементи, които допълнително привличат хищниците при риболов в малка осветеност и мътна вода. Както вече споменахме, изначално този воблер е създаден за морски риболов, така че ще бъде страхотно оръжие при риболов на кокали, меланура, малки лаврачета и други дребни рибки в Гърция, Турция и Средиземноморието.
Не се колебайте дали да си го купите, защото това малко воблерче ще Ви донесе много положителни спомени от риболовните излети! Поръчайте сега!
27,40 лв.
Tetra Works Bivi
Tetra Works Bivi е малък вайб с дължина 40мм и тегло 3.8 грама. Предназначен е за морски риболов на малки рибки, но с него успешно се ловят и други хищници, като костур, кефал, распер, че дори и пъстърва.
Компактното тяло, теглото и разположението на утежнението на Tetra Works Bivi му дават много далекобойни способности при замятане. Този вайб потъва изключително бързо, което дава възможност на риболовеца по-бързо и ефективно да облови повече водни слоеве. Играта му е стабилна и успешно можете да го водите в един воден хоризонт, дори и от по-високи места. Трите свободнодвижещи се волфрамови топчета създават силна вибрация и шум под водата и успешно привлича хищниците отдалеч.
Tetra Works Bivi е чудесна примамка за лайт рок фишинг и сладководен риболов, както вече споменахме. Разнообразни цветове, които са подходящи за различни условия!
27,40 лв.
Tide Minnow Lance 160S
Tide Minnow Lance 160S е потъващ воблер от серията Tide Minnow на DUO. Предназначен е за морски риболов. Дължината му е 160 милиметра, а теглото от 28 грама. Много далекобойна примамка, която е проектирана за риболов в северна Япония, където често се лови в силен насрещен вятър и бурно море. Този размер на модела наподобява змиорка, която е най-честата плячка на хищниците в северна Япония.
Работната дълбочина на воблерите TIde Minnow Lance 160S е от 0.5 до 1 метър. В тялото си има 3 волфрамови топчета и 1 стоманено. Трите волфрамовите топчета са подвижни, а стоманеното фиксирано.
Играта на воблера е добре изразена комбинация от wobbling и rolling на равномерна проводка. Работи много добре и на туич с въдицата.
Tide Minnow Lance 160S е подходяща примамка за различни морски риби. Въпреки, че е проектиран за морска пъстърва, по моретата в южните ни съседки вече има на сметката си лаврак, лефер, баракуда, тунаки, паламуд, малки групери, синагрида и много други.
Това е примамка, която ще Ви донесе много успехи в морския риболов в Гърция, Турция и по Средиземноморието, така че не се бавете дълго преди да си я купите!
45,00 лв.
Tetra Works Toto Fat 35F
Tetra Works Toto Fat 35F е плаващ воблер с размер 35мм и тегло от 1.8 грама. Заедно с потъващата S версия на Toto Fat са най-малките воблери в серията Tetra Works на DUO. Изключително успешни примамки за риболов на кефал, костур и дребни морски хищници.
Toto Fat 35F има атрактивна игра, а ниското тегло и плаващите му свойства позволяват да се провожда през по-обрасли места. Лети добре, презентира се лесно на желаното място, а богата гама от цветове предразполага използването му в множество различни условия.
Можете да разчитате на Tetra Works Toto Fat 35F както в сладководен, така и в морски риболов!
27,40 лв.
Realis Jerkbait 130S SW
Realis Jerkbait 130S SW е потъващ воблер с дължина 130мм и тегло от 24.5 грама. SW в името е обозначение за лимитирана серия с цветове за морски риболов. Работната дълбочина на воблера е приблизително до около 2м, което го прави страхотно оръжие за риболов на места с по-голяма дълбочина, или за моменти, когато рибата се придържа в дълбочина.
Обемното тяло на Realis Jerkbait 130S SW създава апетитен силует и силни отблясъци под водата, които доказано изкушават лакомите морски хищници. Този воблер е подходящ за риболов не само от брега, но и от лодка. Има собствена игра на равномерна проводка, и както всички Jerkbait-и на DUO има страхотно поведение при туич, което имитира ранена рибка. Успешна примамка за риболов на лаврак, лефер, баракуда и други.
Кастингът с Realis Jerkbait 130S SW не е никакъв проблем, защото формата на тялото и лопатката са добре обмислени от дизайнера на DUO. Oбемното тяло, което привидно би трябвало да "спъва" кастинга, лети като куршум без никакви проблеми. Утежнено е с общо 7 топчета, три от които се движат по дължина на задната половина на тялото и спомагат кастинга.
Не мислете много преди да си вземете тази примамка! Realis Jerkbait 130S SW определено ще Ви донесе много положителни спомени, и то в моменти, в които сте решили, че всичко е приключило в излета Ви!
35,20 лв.
Tide Minnow Sprat 140SF
Tide Minnow Sprat 140SF е морски воблер от серията Tide Minnow на DUO, който има бавноизплуващи качества. Създаден е за риболов на лаврак, но успешно лови и други хищници, като баракуда и лефер. Дълъг е 140мм и тежи 24.5 грама. Работната му дълбочина е от 0.5м до 1.8м, което в комбинация с бавноизплуващите му качества го прави идеален за риболов по плажове, в прибоя и други немного дълбоки места. Утежнен е с три подвижни топчета, които му дават много силен начален тласък при замятане.
Tide Minnow Sprat 140SF съчетава всички положителни качества на първообразите от Tide Minnow серията. Добър кастинг, страхотна игра на права равномерна проводка, която е комбинация от wobbling и rolling, както и страхотно поведение при различни анимации от страна на риболовеца. Воблерът може да бъде туичван както късо, така и с дълги джъркове с въдицата, като в паузата първо зависва за много кратко и след това започва да изплува много бавно. Това е и движението, което провокира мнителни хищници като лаврака и баракудата.
Tide Minnow Sprat 140SF е невероятен воблер за риболов, който ще Ви донесе много адреналин и положителни емоции. Феновете на лаврака и баракудата ще могат да разчитат на него през цялата година, но най-подходящият сезон за тази примамка е през зимата до към средата на пролетта. Разгледайте наличните цветове и си поръчайте това незаменимо риболовно оръжие!
43,10 лв.
Tide Minnow Sprat 120SF
Tide Minnow Sprat 120SF е бавноизплуващ морски воблер от серията Tide Minnow на DUO. Създаден е за риболов на лаврак, но успешно лови и други морски хищници. Дължината му е 120мм, а теглото 19 грама. Работната дълбочина заявена от производителя е от 0.5м до 1.5м, което в комбинация с изплуващите му качества го прави перфектен за риболов в прибоя, по плажове и други немного дълбоки места. Утежнен е с три подвижни топчета, които му дават страхотен начален тласък при кастинг.
Tide Minnow Sprat 120SF съчетава всички положителни качества на първообразите от Tide Minnow серията. Далечен кастинг, страхотна игра на равномерна проводка, която съчетава wobbling и rolling, както и много добро поведение при различни анимации от страна на риболовеца. Воблерът може да бъде туичван както късо, така и с дълги джъркове с въдицата, и точно това е, което провокира мнителни хищници като лаврака и баракудата.
Tide Minnow Sprat 120SF е страхотен воблер за риболов, който ще Ви донесе много положителни емоции. Феновете на лаврака ще могат да разчитат на него целогодишно, въпреки че най-подходящият сезон за тази примамка е от зимата до към средата на пролетта. Разгледайте наличните цветове и не се колебайте, дали да го поръчате, защото това е едно незаменимо риболовно оръжие!
41,10 лв.
Bay RUF Seek 68S
Bay Ruf Seek 68S е потъващ воблер, тип стикбейт, с дължина 68мм и тегло 7.7 грама. Работната му дълбочина е от 0 до 0.4м. На практика тази примамка може да се води по повърхността и малко под нея, а играта и е атрактивна "змейка" при водене с къс туич, а на равномерна проводка е комбинация от wobbling и rolling.

Bay Ruf Seek 68S е утежнен с две фиксирани тежести непосредствено пред и зад предната тройка. Те спомагат хоризонталния баланс на воблера и примамливата игра. Също така, утежнението в комбинация с аеродинамичната форма на примамката са предпоставка за добър летеж при кастинг.

Bay Ruf Seek 68S е страхотен воблер за риболов на лаврак, чернокоп, кокали, меланура и други морски хищници. Изключително подходящ за периода от късна пролет до началото на есента, когато моретата и реките изобилстват от дребна плячка и хищникът трябва да бъде примамен с нещо, което я наподобява. Освен за морски риболов, този воблер е подходящ и за сладководни хищници. Размерът му от 68мм го прави изключително универсална примамка за различни типове риби - костур, распер, щука, бяла риба, че дори и кефал.

Разгледайте наличните цветове и поръчайте сега!


35,20 лв.
Press Bait Saira
Press Bait Saira е интересен воблер от типа jig minnow, който успешно имитира риби с тънко тяло, като заргана. С дължина от 175мм и тегло от 50 грама, това е воблер, с който ще можете да опитате различни тактики на риболов, както от брега, така и от лодка. Лети страхотно, потъва изключително бързо и привлича големите хищници отдалече. Предназначен е за риболов на туна, паламуд и други мигриращи или ловуващи в дълбокото риби.
Press Bait Saira е утежнен с фиксирана тежест, разположена по дължина на воблера, ниско в корема. Такова утежнение запазва стабилността на примамката при полет, и винаги я балансира в хоризонтално положение, когато потъва във водата. Една от най-успешните тактики с този воблер е при риболов на големи дълбочини. След като заметнете, оставете Saira-та да потъне до желания воден слой и след това започнете да обирате с макарата туичвайки и с въдицата. Можете да туичвате непрекъснато или да правите паузи, за да потъне воблера отново. Ако след падането във водата, започнете проводката ведната, ще можете да задържите примамката и в горния воден слой.
Press Bait Saira е оборудвана с две остри и здрави тройки, съответстващи на предназначението на воблера за риболов на трофейни пелагични и дълбоководни видове. Произвежда се в разнообразни разцветки, подходящи за различна осветеност и цвят на водата.
Поръчайте Press Bait Saira сега и се потопете в ареналина на дълбоководния риболов!
43,10 лв.
Spearhead Ryuki 95S WT SW LIMITED
DUO Spearhead Ryuki 95S WT SW Limited е потъващ миноу воблер за риболов. Това е лимитирана серия с морски цветове на познатото вече Ryuki 95S. Основната разлика между двете версии на Ryuki е в утежнението. Морският 95S WT SW Limited има добавени допълнителни 2 грама, които му позволяват да лети още по-добре, да достига по-бързо работна дълбочина в морски условия и да играе по-стабилно в морски условия.
В Ryuki 95S WT SW Limited е запазена копиевидната форма на главата, както и издълженият и висок профил на примамката. Формата на тялото и малко по-дългата лопатка позволяват на този модел Ryuki да се движи апетитно в силните морски течения. Играта е силна и отчетлива на равномерна проводка и много реалистична на туич и при пропадане. Силните вибрации, отблясъците и автентичните поклащания на ранена рибка ще привлекат и най-мнителните хищници.
Цветовата гама, в която се произвежда Spearhead Ryuki 95S WT SW Limited е разнообразна, така че воблерът да може да се ползва в различни условия - ясно или мрачно време, бистра или мътна вода, а също и през нощта (когато става дума за морски риболов). Куките са надеждни и здрави, символ на високото японско качество.

31,30 лв.
Realis Rozante PERJ 95F
Realis Rozante Perj 95F е многоделен плаващ воблер от серията Realis на DUO International, пуснат на пазара през 2021 година. Състои се от тяло от три части с уникална ставна структура, в която са използвани вирбели.
Благодарение на тази ставна структура примамката има много реалистично естествено люлеене (wobbling) във водата, което е придружено от "усукване" на тялото. Това усукване липсва при многоделни примамки с конвенционална сглобка на ставите.
Освен това, когато тялото се усуква по време на играта, примамката загребва вода и така оставя много видима диря по повърхността.
Може да се води от супер бавно до бързо без това да нарушава играта на воблера. Също така Realis Rozante Perj 95F реагира изключително добре и на туич, създавайки реалистична илюзия за бедстваща плячка.
Realis Rozante Perj 95F е подходящ воблер за риболов на щука, бас, сом, лаврак и други хищни риби.
50,90 лв.