Воблери за морски риболов ✔️ nikulden.com

Воблери за морски риболов

Tide Minnow Slim 140SP
Моделът 140SP е разработен в резултат на необходимостта от модел с неутрална плаваемост в гамата примамки Tide Minnow. Предимствата на по-големия 175SP са намалени, за да позволят на риболовеца да се насочи към риби, които не могат да бъдат уловени с по-големи примамки. Тя остава неподвижна във водата, докато джърк лидерът не я освободи, а подканващото ѝ движение позволява бързи удари!140SP работи добре в различни води, но е проектирана за оптимално представяне в риболовните райони с висока соленост на Средиземно море.
43,10 лв.
Tetra Works Toto Slim Lipless 50S
Tetra Works Toto Slim Lipless 50S е малък потъващ миноу воблер без лопатка. Дължината му е 50мм, а теглото 2.5 грама. Перфектен размер за лайт рок фишинг, както и за сладководен лайт риболов! Работната му дълбочина е от 0.5м до 1м. Тялото е тънко и издължено. Ниското тегло не трябва да Ви притеснява, защото заметната с подходяща въдица и тънка основна линия, примамката лети изключително добре.
Toto Slim Lipless 50S има собствена игра, която е с различна честота при различни проводки. На бавна проводка играта е много обрана и се изразява в дискретен rolling, но когато забързате въртенето на макарата воблерчето оживява и играта се променя в комбинация от rolling и wobbling. При туич също се стрелка и извърта леко настрани, подобно на ранена рибка.
Toto Slim Lipless 50S се произвежда в разнообразни натурални и ярки цветове! Можете да разчитате на него в абсолютно всякаква осветеност и цвят на водата.
27,40 лв.
Tetra Works Toto Slim 50S
Tetra Works Toto Slim 50S е малък 50мм воблер, предназначен за риболов на дребни морски хищници. Теглото му е 2.4 грама. Потъващ, оборудван с магнитна система за далечно замятане с подвижни топчета. Въпреки ниското си тегло, с него се постигат завидни дистанции при риболов, а компактният размер и форма на тялото го правят подходяща примамка за множество риби в нашите водоеми. Костур, кефал, пъстърва, распер, чернокоп са потенциални таргети при риболов с него.
Tetra Works Toto Slim 50S се произвежда в богата гама от цветове - ярки, натурални, по-тъмни и прозиращи. Някои от разцветките включват и UV и Glow елементи, които допълнително привличат хищниците при риболов в малка осветеност и мътна вода. Както вече споменахме, изначално този воблер е създаден за морски риболов, така че ще бъде страхотно оръжие при риболов на кокали, меланура, малки лаврачета и други дребни рибки в Гърция, Турция и Средиземноморието.
Не се колебайте дали да си го купите, защото това малко воблерче ще Ви донесе много положителни спомени от риболовните излети! Поръчайте сега!
27,40 лв.
Tetra Works Bivi
Tetra Works Bivi е малък вайб с дължина 40мм и тегло 3.8 грама. Предназначен е за морски риболов на малки рибки, но с него успешно се ловят и други хищници, като костур, кефал, распер, че дори и пъстърва.
Компактното тяло, теглото и разположението на утежнението на Tetra Works Bivi му дават много далекобойни способности при замятане. Този вайб потъва изключително бързо, което дава възможност на риболовеца по-бързо и ефективно да облови повече водни слоеве. Играта му е стабилна и успешно можете да го водите в един воден хоризонт, дори и от по-високи места. Трите свободнодвижещи се волфрамови топчета създават силна вибрация и шум под водата и успешно привлича хищниците отдалеч.
Tetra Works Bivi е чудесна примамка за лайт рок фишинг и сладководен риболов, както вече споменахме. Разнообразни цветове, които са подходящи за различни условия!
27,40 лв.
Tetra Works Toto Fat 35F
Tetra Works Toto Fat 35F е плаващ воблер с размер 35мм и тегло от 1.8 грама. Заедно с потъващата S версия на Toto Fat са най-малките воблери в серията Tetra Works на DUO. Изключително успешни примамки за риболов на кефал, костур и дребни морски хищници.
Toto Fat 35F има атрактивна игра, а ниското тегло и плаващите му свойства позволяват да се провожда през по-обрасли места. Лети добре, презентира се лесно на желаното място, а богата гама от цветове предразполага използването му в множество различни условия.
Можете да разчитате на Tetra Works Toto Fat 35F както в сладководен, така и в морски риболов!
27,40 лв.
Tetra Works Yurameki
Tetra Works Yurameki е потъващ воблер тип пенсил, който има изключителни летателни способности. Аеродинамичното му тяло, размерът от 48мм и теглото от 6.3 грама го правят устойчив в постигането на големи дистанции дори и при силен насрещен вятър.
Освен че е основен виновник за далечните дистанции, които се постигат с примамката, високото за размера тегло на Tetra Works Yurameki също помага да се облавят различни дълбочини без воблерът да излиза на повърхността. Нещо, което е характерно за други потъващи пенсили. С тази примамка ще можете да облавяте различни дълбочини с различни проводки, дори и с бавна такава.
При бавна равномерна проводка, Tetra Works Yurameki се движи с апетитно поклащане на опашката, което предизвиква интереса не само на различните видове рокфиш, ами и на лаврак, кокали, костур, кефал, распер дори и речна пъстърва.
27,40 лв.
Tetra Works Toto Shad 48S
Tetra Works Toto Shad 48S е потъващ воблер за рокфишинг от серията Tetra Works на DUO. Размерът му от 48мм и тегло от 4.5 грама, в комбинация с по-дългата лопатка, правят този воблер идеален за облавяне на по-дълбоки места в пристанища и около вливания на реки в морето. С Toto Shad 48S ще можете успешно да облавяте един воден хоризонт от самото начало на проводката до самия край.
Размерът на тялото и теглото на Toto Shad 48S са предпоставка за постигане на завидни дистанции при замятане, и за бързо достигане на работна дълбочина.
Освен за морски рокфишинг, Tetra Works Toto Shad 48S е примамка, която може да влезе в битки срещу спортни костури, кефал, пъстърва, распери, бели риби и дребни щучки. Изключителна примамка, предлагана в богата цветова гама, която има множество различни приложения в риболова.
27,40 лв.
Beach Walker Axion Slim 105
Beach Walker Axion Slim 105 е потъващ воблер от серията Beach Walker на DUO. Дължината му е 105мм и тежи 33 грама. Има дълго, тънко и тежко тяло, което е създадено да лети безпроблемно във всякакви условия, дори и в насрещен вятър.
Воблерът е утежнен с фиксирана тежест, ниско в корема, по цялата си дължина. В задната част е концентрирано по-голямо количество тежест и при равномерна проводка воблерът се движи с леко повдигната предна част. Дизайнът на примамката е замислен така, че опашката да прави широки движения в страни и в същото време воблерът да има и rolling игра. Лопатката е малка и компактна, здраво прикрепена към тялото, така че да издържа на инцидентен контакт със скали. Тя позволява на риболовеца да поддържа един воден хоризонт и при нужда да повдигне лесно воблера нагоре.
Beach Walker Axion Slim 105 е воблер, с който можете да постигнете дистанции, които обикновено се постигат само с метални джигове. Можете да го ползвате по плажове, кейове и пристанища, и в бързопроменящите се условия на "сърфа".
41,10 лв.
Tide Minnow Slim 200 Flyer
Tide Minnow Slim 200 Flyer е потъващ воблер за морски риболов базиран на Tide Minnow Slim 200, който обаче е плаващ модел. Тази примамка е създадена благодарение на обратната връзка от опитни риболовци и техните изисквания към DUO.
Tide Minnow Slim 200 Flyer е по-тежък от стандартния 200 модел с 2.3 грама. Също като него е утежнен с две фиксирани плоски тежести ниско в корема, с едно фиксирано топче в опашката, и с три подвижни топчета (две волфрамови и едно стоманено), които се движат свободно от предната тройка до опашката и спомагат добрия кастинг и играта му.
Tide Minnow Slim 200 Flyer е един от най-добрите воблери за морски риболов. Лети много добре, има атрактивна игра, произвежда се в много разнообразна цветова гама, куките и лопатката са здрави и надеждни. С него ще уловите най-добрите си трофеи - от лаврак и лефер, през паламуд и тунаки, до синагрида, маятико и групер. Няма хищник, който да устои на подобна "плячка".
49,00 лв.
Tide Minnow Slim 200
След успеха на 175-милиметровия Tide Minnow Slim дизайнерите на DUO направиха следващата стъпка в създаването на по-голям воблер - с размери до 200 мм, тази нова примамка е с по-тънки глава и опашка. Тази примамка се е доказала при риболов на слънчева риба и баракуда.
Воблерът Tide North Slim 200mm се отличава с по-фина игра в сравнение с TMS 175mm. Оптималната дълбочина е 60-80 см, по-плитка от тази на TMS 175 мм. За постигане на оптимални резултати се препоръчва да се избере една от двете примамки в зависимост от условията на риболов.
Теглото на Tide Minnow Slim 200 mm е сходно с това на TMS 175 mm, но по-дългото му и тънко тяло създава по-голямо аеродинамично съпротивление и нарушава баланса при замятане. За стабилни и точни далечни замятания разстоянието от примамката до върха на спининговия прът трябва да е голямо, а прътът трябва да е отместен колкото е възможно по-назад, така че при замятане цялата тежест на примамката да е върху върха на пръта.
49,00 лв.
Tide Minnow Slim 175SP
The Tide Minnow Slim 175 е легендарен воблер, който не се нуждае от представяне.
А, версията му Tide Minnow Slim 175SP е с неутрална плаваемост. Разработена е специално за Средиземно море и при неговата соленост се проявява най-добре способността му да зависва във водния слой. Изключително подходящ воблер за баракуда, лефер и лаврак.
47,00 лв.
Tide Minnow Slim 175 Flyer
Tide Minnow Slim 175 Flyer е потъващ воблер базиран на Tide Minnow Slim 175 като е обърнато специално внимание на летателните му способности при замятане. Тази примамка блясва при тежки метеорологични условия, защото големият размер дава възможност за далечно замятане и привлича вниманието на хищниците. Използвайте Tide Minnow Slim 175 Flyer в моментите, когато не можете да ползвате нищо друго!
Чисто технологично Tide Minnow Slim 175 Flyer се различава от оригиналния модел Tide Minnow Slim 175 по няколко неща. Първо, за утежнението в тялото са използвани волфрамови топчета, които имат по-голяма плътност и тегло при еднакъв размер със стоманените топчета в оригиналния модел. По-този начин са подобрени летателните способности на модела. Освен утежнението е променена и формата на лопатката, така че воблерът да загребва повече вода и да играе стабилно в бурни условия. Тези две промени придават на Tide Minnow Slim 175 Flyer значително по-отчетлива и силна "wobbler & roll" (поклащане и завъртане) игра в сравнение със Slim 175.
Tide Minnow Slim 175 Flyer е воблер, без който никой риболовец не трябва да отива на риба! С него ще можете провокирате атаки на множество трофейни риби от различен вид - лаврак, лефер, баракуда, синагрида, тунаки и много други.
47,00 лв.
Tide Minnow Slim 175
Tide Minnow Slim 175 е воблер, който предефинира стандартите за размер на тялото. С новаторски и често копиран дизайн на воблер с дълго тяло, тази примамка е много лесна за водене за размера си, и е доказала качествата си в северна Япония не само за лаврак, но и за морска пъстърва.
Големите ""миноу"" воблери имат проблеми - прекалено тежки за замятане, голямо съпротивление при летене, голямо съпротивление при водене. DUO са работили точно върху тези проблеми за да създадат воблер за морски риболов, който може да се ползва със среден клас ""seabass"" въдица при вятър, вълни и течения, които са типични при риболова на лаврак.
Ясно изразената игра ""поклащане и завъртане"" (wobble and roll) са привлекателни за хищниците при най-различни условия.
Tide Minnow Slim 175 е воблер, който се е доказал с времето в риболова не само на лаврак, но и на баракуда, лефер, дентекс и други хищници в Гърция, Турция и по Средиземноморието! Качествена примамка, която всеки морски спинингист трябва да има в кутиите си.
47,00 лв.
Tide Minnow Slim 140 Flyer
Tide Minnow Slim 140 е изключително популярен сред спинингистите които ловят в прибоя.
Комбинацията на неподвижно и подвижно утежняване с волфрамови топчета работи отлично. С този воблер се постигат добри разстояния, а играта му е стабилна и във вълна.
За разлика от предшественика си Tide Minnow 140, за утежняването на който е използвана магнитна система със стоманени топчета, в Tide Minnow Slim 140 е утежнен със свободнодвижещо се волфрамово топче. Също така задната част на тялото е изтънена, така че да създава по-малко съпротивление при летене. Тези две промени в структурата на воблера допринасят за по-добрата стабилност при летене и подобряват дистанциите с 10% сравнено с Tide Minnow 140.
Играта на Tide Minnow Slim 140 също е претърпяла лека промяна в сравнение с предходния модел. Типичното завъртане (rolling action) е запазено, но способността на воблера да загребва повече вода е увеличена. По този начин играта му става по-силно изразена и примамката е и по-стабилна, когато се лови в сърфа.
Работната дълбочина на Tide Minnow Slim 140 също е по-голяма от тази на предходния модел. Воблерът нагазва приблизително между 80 и 120 см, докато предходният модел работи в дълбочини от 50 до 80 см.
Също както и другите модели от Tide Minnow Slim серията, 140ката трябва да присъства в кутиите Ви! Това е воблер, с който ще съблазните много морски хищници, като лаврак, баракуда, лефер, дентекс, тунаки, паламуд и много други.
43,10 лв.
Tide Minnow Slim 140
Tide Minnow Slim 140 е изключително популярен сред спинингистите които ловят в прибоя.
Комбинацията на неподвижно и подвижно утежняване с волфрамови топчета работи отлично. С този воблер се постигат добри разстояния, а играта му е стабилна и във вълна.
За разлика от предшественика си Tide Minnow 140, за утежняването на който е използвана магнитна система със стоманени топчета, в Tide Minnow Slim 140 е утежнен със свободнодвижещо се волфрамово топче. Също така задната част на тялото е изтънена, така че да създава по-малко съпротивление при летене. Тези две промени в структурата на воблера допринасят за по-добрата стабилност при летене и подобряват дистанциите с 10% сравнено с Tide Minnow 140.
Играта на Tide Minnow Slim 140 също е претърпяла лека промяна в сравнение с предходния модел. Типичното завъртане (rolling action) е запазено, но способността на воблера да загребва повече вода е увеличена. По този начин играта му става по-силно изразена и примамката е и по-стабилна, когато се лови в сърфа.
Работната дълбочина на Tide Minnow Slim 140 също е по-голяма от тази на предходния модел. Воблерът нагазва приблизително между 80 и 120 см, докато предходният модел работи в дълбочини от 50 до 80 см.
Също както и другите модели от Tide Minnow Slim серията, 140ката трябва да присъства в кутиите Ви! Това е воблер, с който ще съблазните много морски хищници, като лаврак, баракуда, лефер, дентекс, тунаки, паламуд и много други.
43,10 лв.
Jackson Artist FR80 Воблер
Jackson Artist FR е отличен миноу модел, който се държи страхотно на силно течение, а изразената му вибрация привлича риби и от дълбините. Ако го оставяте да потъва, той ще пропада с потрепващо движение. Страхотен воблер с която може да се хванат всякакви хищни риби.
35,80 лв.
Jackson Artist FR105 Воблер
Jackson Artist FR е отличен миноу модел, който се държи страхотно на силно течение, а изразената му вибрация привлича риби и от дълбините. Ако го оставяте да потъва, той ще пропада с потрепващо движение. Страхотен воблер с която може да се хванат всякакви хищни риби.
37,80 лв.