МОНОФИЛНО ВЛАКНО AVANGER
Formax Avanger e качествено монофилно, универсално влакно.OLIVE COLOR  SILVER COLOR
1,88 лв.
МОНОФИЛНО ВЛАКНО BLACK CARP
Formax Black Carp e още една серия от първокласни монофилни влакна, предназначени за риболов на шаран или друг стил риболов на дъно. 150 метровата шпула, отличен черен цвят, висока издръжливост и устойчивост на износване го правят предпочитан избор за шаранджийски риболов на къси и средни дистанции.  
4,38 лв.
МОНОФИЛНО ВЛАКНО BRIGHT CAST
Висококачествено монофилно флуоресцентно влакно със завидна устойчивост на износване. То е универсално и е идеален избор при риболов в условия на намалена видимост, за риболов с жива стръв, воблери, блесни и т.н., тъй като ще можете да следите примамката. 
2,82 лв.
МОНОФИЛНО ВЛАКНО NEON FLUO
Formax Neon Fluo e монофилно влакно от най-ново поколение, предназначено основно за шаранджийски риболов. Има висока издръжливост и устойчивост на външни влияния. Разбира се, то може да бъде използвано без проблем и за други цели, при други стилове на риболов. Флуоресцентно зеления цвят има много добра видимост за следене на линията.
6,43 лв.
МОНОФИЛНО ВЛАКНО ULTRA CAST
Formax Carp Ultracast e качествено влакно, предназначено основно за нуждите на шаранджийският риболов и като цяло за риболова на дъно.Има перфектно кастинг покритие. Това е влакно за далечно замятане, притежава невидим светло зелен цвят и има универсално приложение.
3,65 лв.
МОНОФИЛНО ВЛАКНО CASTING FLEX
Formax Casting Flex e качествено универсално влакно. С размери от 0.16 mm. до 0.40 mm., то е създадено да покрива нуждите на всякакъв вид и стил на риболов, като риболов на плувка, риболов на дъно, риболов с изкуствени примамки, риболов с жива стръв и т.н. Със стоманено сив, почти прозрачен цвят, кръгло сечение и с перфектно гладко кастинг покритие.
3,65 лв.
МОНОФИЛНО ВЛАКНО FEEDER COMPETITION
Feeder Competition е влакно проектирано за нуждите на съвременния фидер риболов. Характеризира се с висока устойчивост на износване, голяма здравина на възел и минимална еластичност.Предлага се в опаковки по 150 метра с различни диаметри. Цвят: камуфлаж. 
5,85 лв.
МОНОФИЛНО ВЛАКНО LUMIX
Lumix е ново монофилно влакно на Formax, което е предназначено за шарански и фидер риболов с цвят флуоресцентно-оранжево.То притежава завидна мекота, висока носеща способност и добра износоустойчивост. Във водата на практика става невидимо на дълбочина след 1,5-2 м.oтлични характеристики на опън и възел.
6,31 лв.
МОНОФИЛНО ВЛАКНО MATCH SINKING
Formax Match Sinking e качествено монфилно потъващо влакно. То е специално проектирано да отговаря на нуждите за риболов на мач, ваглер, риболов с болонезе или друг стил, който изисква употребата на влакно с потъващи характеристики. Formax Match Sinking е с рубинено червен цвят, притежава висока издръжливост, ниска разтегливост и защита от външни влияния (UV лъчи). 
5,46 лв.
МОНОФИЛНО ВЛАКНО PIKE SPIN
Formax Pike Spin e качествено монфилно влакно, предназначено основно за риболов с изкуствени примамки, като воблери, блесни, пилкери, клатушки и др. Изключително подходящо за спининг риболов на щука. Създадено е от високотехнологични и висококачествени полимери. Влакното предлага изключителна здравина, устойчивост и ниска разтегливост. Също така се характеризира и с висока издръжливост на външни влияния (UV лъчи). Притежава маслинено зелен цвят.
4,38 лв.
МОНОФИЛНО ВЛАКНО RIG MASTER
Formax Rig Master е позрачно монофилно влакно, изработено и направено от високотехнологичен и качествен полимер. Подходящо за изработването на различни поводи, поводни линии и монтажи. Влакното предлага перфектна абразионна устойчивост и здравина. Има забележителна гладкост и висока издръжливост на външни влияния (UV лъчи). С прозрачен цвят, то е невидимо под водата.   
3,13 лв.
МОНОФИЛНО ВЛАКНО ROYAL CAST
Formax Royal Cast e качествено монфилно влакно от последно поколение, с висока издръжливост, забележителна мекота и висока устойчивост на износване, универсално предназначение. С маслинено зелен цвят, опаковка от 150м., издръжливост на външни влияния (UV лъчи).
5,40 лв.
МОНОФИЛНО ВЛАКНО XENON
Formax Xenon e изключително висококачествено монфилно влакно, от най-ново поколение. Със своят флуоресцентно зелен цвят, то е отличен избор за основна линия при спининг риболова с изкуствени примамки или други стилове на риболов. Неговият цвят Ви позволява по всяко време да виждате на къде се движи рибата. Също така е отлично за риболов по здрач, изгрев и при лоша и/или намалена видимост. Създадено е от високотехнологични и висококачествени полимери. Влакното предлага изключителна здравина, устойчивост и ниска разтегливост. Също така се характеризира и с висока издръжливост на външни влияния (UV лъчи).
3,94 лв.