Къмпинг оборудване ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Къмпинг оборудване

Ако планирате да комбинирате къмпинг и риболов, ще искате да сте сигурни, че разполагате с подходящото оборудване, за да извлечете максимума от пътуването си. Ето някои основни къмпинг съоръжения за риболов:

Чадъри за риболов: Чадърите за риболов са много полезни аксесоари, които могат да предпазят рибарите от слънцето и дъжда, докато са на риболов. Предлагате и уютно място за почивка и забавления сред природата.

Палатка за къмпинг: Изберете палатка за къмпинг, която е удобна и подходяща за средата, в която ще къмпингувате.

Спален чувал: Уверете се, че имате добър спален чувал, който е подходящ за климата, в който ще къмпингувате.

Печка за къмпинг: Ще ви е необходима печка, за да приготвите храната си. Потърсете такъв, който е преносим и лесен за използване.

Лагерни столове: Ще искате да се отпуснете и да се насладите на открития след дълъг ден на риболов. Носете удобни лагерни столове, на които да седнете.

Къмпинг осветление : Къмпинг осветлението е важен елемент за комфорт и безопасност при къмпинг изживяването. Ето някои от типовете къмпинг осветление, които можете да изберете:

  • Лампи на газ: Лампите на газ са подходящи за къмпинг, тъй като като не се нуждаете от електрическа мрежа, за да работите. Те са добре за поставяне вътре в палатката, за да осветят пространството.
  • Лампи на батерии: Лампите на батериите са лесни за използване и могат да бъдат носени по всяко време, когато трябва да се осветите. Можете да изберете различни размери и стилове на лампите на батерии, като светодиодни или флуоресцентни.
  • Лампи на слънчева енергия: Лампите на слънчева енергия са екологичен и икономичен избор. Те работят на батерии, които се зареждат чрез слънчеви панели през деня и осветляват нощем.
  • Фенери: Фенерите са много удобни за къмпинг, тъй като те могат да бъдат носени лесно и могат да осветяват големи площи. Можете да изберете фенери с различни размери и светлинни източници, като LED или ксенон.
  • Светодиодни лампи: Светодиодните лампи са издържливи и енергоспестяващи. Те са идеални за къмпинг, тъй като можете да използвате за дълго време с една батерия. Те идват в различни размери и стилове, включително лампи за къмпинг, фенери и гроздови лампи.

Уверете се, че имате оборудване, подходящо за вашето пътуване и винаги спазвайте местните правила и указания за риболов и къмпинг.

Риболовен Магазин Никулден ви пожелава приятно изкарване и Наслука!

Нов
Крак за легло X2 Bedchair Stretcher Poot
X2 Bedchair Stretcher Poot е допълнителна опора, която можете лесно да прикрепите към всяко шаранско легло, за да си осигурите максимална стабилност. Разполага с универсален фитинг за прикрепване към ...
9,90 лв.
-8,10 лв.Нов
Чадър с колчета DAIWA 24 POWER LEVEL PEGGER UMBRELLA - 2.50 метра

Този голям чадър е с размери 250 см и е оборудван с две допълнителни колчета, които се забиват в земята посредством халки, разположени на равната страна на чадъра, за по-голяма стабилност. Оборудван е с механизъм за наклон, за максимална удобство на риболовеца и 8 мм спици от здрав и надежден материал.
261,90 лв.
270,00 лв.
-8,40 лв.Нов
Чадър с колчета DAIWA 24 POWER ROUND UMBRELLA - 2.50 метра

Този голям чадър е с размери 250 см и е оборудван с две допълнителни колчета, които се забиват в земята посредством халки, за по-голяма стаблност. Оборудван е с механизъм за наклон, за максимална удобство на риболовеца и 8 мм спици от здрав и надежден материал. Кръглъта му форма е удачна за употреба и в най-ветровитите дни, а светло сивият му цвят привлича минимално слънчевите лъчи.
271,60 лв.
280,00 лв.
Нов
Нож за гъби Kinetic Mushroom Knife with Brush
Удобен сгъваем нож за гъби с четка и допълнителни инструменти. С четката можете лесно да почистите пръстта от набраните гъби, а другите инструменти са тирбушон и отварачка
19,20 лв.
Нов
Трици за пушилня Kinetic
Премиум качество трици от 100% бук, с които да опушите рибата си с приятен аромат.
9,80 лв.
Нов
Пушилня Kinetic
Класическа пушилня от неръждаема стомана, с която ще опушите рибата си за минути.
113,00 лв.
Нов
Вилица за грил Kinetic Grill Stick Telescopic
Телескопична вилица за грил или открит огън от неръждаема стомана с дървена дръжка. Може да се разпъва до 80 cm, а в сгънато състояние е дълга само 20 cm.
13,80 лв.
-13,80 лв.
Маса Fox 2 Тier Bivvy Table
Компактна риболовна маса, върху която може да подредите своите риболовни принадлежности. Масата притежава и подвижно второ ниво, което може да се вдигне над първото.
124,20 лв.
138,00 лв.
-95,90 лв.
Палатка Fox R Series 1 Man XL Bivvy incl. Inner Dome
Екстремно комфортна и изключително практична за риболовни излети, 1 Man XL затвърждава и надгражда качествата на палатките от линията Fox R Series. Предлага се в два цвята - Каки и уникалния Fox Camo ...
863,10 лв.
959,00 лв.
Нож с точило Rapala
Стилен и практичен комплект от три компонента - нож Rapala с дължина на острието 23cm, точило и черен калъф с Ralapa лого. Отличава се със следните характеристики: 23cm острие, което е изработено от ...
56,00 лв.
-78,30 лв.
Палатка Fox Frontier Lite Camo + Camo Vapour Peak
Frontier Lite е олекотена версия на изключително популярния модел Fox Frontier, която въпреки лекото си тегло от 8 кг, запазва всички впечатляващи характеристики на серията, сред които е 10 000 mm вод...
704,70 лв.
783,00 лв.
Стол CZ - FC Super Feeder Chair
Super Feeder столът притежава издръжливи крака тип seat box и осигурява истински комфорт по време на риболовните излети.
232,00 лв.
Маса Fox Bivvy Table
Компактна маса за риболов, върху която може да подредите своите риболовни принадлежности. Моделът притежава регулируеми крака за коригиране височината на масата. Краката се сгъват лесно и удобно ...
95,00 лв.
Комплект чадър + колчета MIDDY SureDri 450 Combo (Umbrella + Pin-Down Set)

Страхотно предложение от английския гранд - MIDDY UK. Отличен, модерен чадър със система за допълнително фиксиране в земята. Системата за укрепване се състои от 2 броя колчета и 5 метра надеждно въже. Въжето е екипирано с карабинери за бързо и лесно закачане за чадъра. Извън тези екстри, чадъра Middy Sure-Dri 450q има своите си подобрения. На първо място всички шевове са 100% изолирани ине пропускат вода. Удължителната рейка на чадъра се регулира с нов система - болт за сигурна и бърза фиксация по височина. Всички краища на спиците са допълнително подсилени с плътен материал, за да не се поврежда при интензивно използване. Чадъра може да се "счупи" на 75 градуса с винтова "Tilt" система. Материала на чадъра е 100% водонепроницаем и е изработен от от Denir 210.
Диаметър - 220см
 
 
100,00 лв.
Нож Rapala RCD Fillet Knife
Гъвкав нож, изработен от японска неръждаема стомана, който е идеален за филетиране и премахване на костици с върха на ножа. Разполага с ернгономична противохлъзгаща дръжка с предпазител за пръстите. К...
42,00 лв.
Репелент Szuku - Спрей
Szuku е изключително ефикасен, действието му започва веднага след нанасяне върху кожата. Спреят ще държи комарите далече от вас в продължение на 6 часа, а кърлежите от 3 до 5 часа. Внимание: Продукт...
10,50 лв.
Репелент Tip Top Survivor
Tip Top Cosmetics SURVIVOR е репелент с приложение за отблъскване на комари и кърлежи. С помощта на иновативната формула, разработена от специалистите на Tip Top, репелентът защитава Вас и Вашите деца...
3,99 лв.