Къмпинг оборудване ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Къмпинг оборудване

Ако планирате да комбинирате къмпинг и риболов, ще искате да сте сигурни, че разполагате с подходящото оборудване, за да извлечете максимума от пътуването си. Ето някои основни къмпинг съоръжения за риболов:

Чадъри за риболов: Чадърите за риболов са много полезни аксесоари, които могат да предпазят рибарите от слънцето и дъжда, докато са на риболов. Предлагате и уютно място за почивка и забавления сред природата.

Палатка за къмпинг: Изберете палатка за къмпинг, която е удобна и подходяща за средата, в която ще къмпингувате.

Спален чувал: Уверете се, че имате добър спален чувал, който е подходящ за климата, в който ще къмпингувате.

Печка за къмпинг: Ще ви е необходима печка, за да приготвите храната си. Потърсете такъв, който е преносим и лесен за използване.

Лагерни столове: Ще искате да се отпуснете и да се насладите на открития след дълъг ден на риболов. Носете удобни лагерни столове, на които да седнете.

Къмпинг осветление : Къмпинг осветлението е важен елемент за комфорт и безопасност при къмпинг изживяването. Ето някои от типовете къмпинг осветление, които можете да изберете:

  • Лампи на газ: Лампите на газ са подходящи за къмпинг, тъй като като не се нуждаете от електрическа мрежа, за да работите. Те са добре за поставяне вътре в палатката, за да осветят пространството.
  • Лампи на батерии: Лампите на батериите са лесни за използване и могат да бъдат носени по всяко време, когато трябва да се осветите. Можете да изберете различни размери и стилове на лампите на батерии, като светодиодни или флуоресцентни.
  • Лампи на слънчева енергия: Лампите на слънчева енергия са екологичен и икономичен избор. Те работят на батерии, които се зареждат чрез слънчеви панели през деня и осветляват нощем.
  • Фенери: Фенерите са много удобни за къмпинг, тъй като те могат да бъдат носени лесно и могат да осветяват големи площи. Можете да изберете фенери с различни размери и светлинни източници, като LED или ксенон.
  • Светодиодни лампи: Светодиодните лампи са издържливи и енергоспестяващи. Те са идеални за къмпинг, тъй като можете да използвате за дълго време с една батерия. Те идват в различни размери и стилове, включително лампи за къмпинг, фенери и гроздови лампи.

Уверете се, че имате оборудване, подходящо за вашето пътуване и винаги спазвайте местните правила и указания за риболов и къмпинг.

Риболовен Магазин Никулден ви пожелава приятно изкарване и Наслука!

Нов
Чадър Eurocatch Umbrella
Риболовният чадър на Eurocatch - вашата защита срещу дъжда, слънцето и вятъра. Търсите ли си чадър, с който да се предпазите от неблагоприятни условия по време на риболов или просто изл...
43,50 лв.
Нов
Чипс или трици за пушилня - клен
Кленовите трици или чипс притежават множество качества, което ги прави предпочитани за опушване на храна. Ето някои ключови характеристики:
13,20 лв.
Нов
Чипс или трици за пушилня - бук
Буковите чипс и трици са често оценявани заради своя мек, типичен опушен вкус, който върви с различни храни. Ето няколко меса, с които триците си подхождат:
11,80 лв.
Нов
Чипс или трици за пушилня - ябълка и круша
Чипсът от ябълка и круша е чудесен избор за тези, които искат да добавят сладък и плодов вкус към своите опушени ястия. Ето някои ключови характеристики, които да имате предвид:
18,80 лв.
Нов
Туба резервоар Faith
Удобният Faith резервоар е вашата надеждна компания за съхраняване на течност по време на вашите приключения. Този зелен, матиран резервоар комбинира функционалност и издръжливост в компактен дизайн, ...
30,80 лв.
Нов
Чипс или трици за пушилня - череша
Пушекът от черешово дърво е отличният избор за любителите на опушена храна, които искат да се насладят на неповторимия вкус на черешов дим. Ето няколко отличителни черти на този продукт:
16,50 лв.
Нов
Легло Faith Big Camou Bedchair
Легло Faith Big Camou Bedchair предлага удобство по време на сън, като се отличава със своя плосък дизайн. Основни характеристики: - Регулируеми шест крака, които не потъват в калта; - Практичен к...
409,00 лв.
Спрей след ухапване PharmAid After Bite Spray
Облекчаващ ужилванята от насекоми спрей с алое вера и масло от чаено дърво. Продуктът е лек антисептик подходящ и за деца на възраст над 3 години.
9,50 лв.
Гел след ухапване PharmAid After Bite Gel Propolis
Гел с прополис за облекчаване на ухапванията от насекоми. Продуктът представлява лек антисептичен безамонячен гел, подходящ и за деца на възраст над 3 години.
9,50 лв.
Bros Спрей против пълзящи насекоми
Аерозолният спрей на Bros ефективно отстранява пълзящи насекоми като хлебарки, немски хлебарки, мравки, дървеници, люспеници. Той отстранява вредителите незабавно след приложение и допълнително осигур...
14,50 лв.
Bros Спрей против оси и стършели
Aерозол предназначен за борба с оси, стършели и техните гнезда. Благодарение на специалната конструкция на клапана пръскането може да се извърши от 5 м разстояние, което е безопасно и удобно. Продуктъ...
17,90 лв.
Bros Пудра против мравки
Bros пудра против мравки, предназначена за контрол на помещения и обекти в непосредствена близост до тях: тераси, алеи за коли, пътеки, летни къщи и др. Съдържа специално подбрана хранителна примамка,...
6,90 лв.
Bros Спрей против молци
Аерозолът ефективно контролира молците и техните яйца и ларви в килери, чекмеджета и гардероби. Начин на употреба - преди обработка на гардеробите или шкафовете, дрехите трябва да се извадят. Фла...
9,80 лв.
Bros Спирали против комари
Инсектицидна спирала против комари в открити пространства (например градини, тераси). Една спирала осигурява защита до 8 часа. Начин на употреба - внимателно разделете свързаната двойка спирали, като ...
8,00 лв.