Къмпинг оборудване ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Къмпинг оборудване

Ако планирате да комбинирате къмпинг и риболов, ще искате да сте сигурни, че разполагате с подходящото оборудване, за да извлечете максимума от пътуването си. Ето някои основни къмпинг съоръжения за риболов:

Чадъри за риболов: Чадърите за риболов са много полезни аксесоари, които могат да предпазят рибарите от слънцето и дъжда, докато са на риболов. Предлагате и уютно място за почивка и забавления сред природата.

Палатка за къмпинг: Изберете палатка за къмпинг, която е удобна и подходяща за средата, в която ще къмпингувате.

Спален чувал: Уверете се, че имате добър спален чувал, който е подходящ за климата, в който ще къмпингувате.

Печка за къмпинг: Ще ви е необходима печка, за да приготвите храната си. Потърсете такъв, който е преносим и лесен за използване.

Лагерни столове: Ще искате да се отпуснете и да се насладите на открития след дълъг ден на риболов. Носете удобни лагерни столове, на които да седнете.

Къмпинг осветление : Къмпинг осветлението е важен елемент за комфорт и безопасност при къмпинг изживяването. Ето някои от типовете къмпинг осветление, които можете да изберете:

  • Лампи на газ: Лампите на газ са подходящи за къмпинг, тъй като като не се нуждаете от електрическа мрежа, за да работите. Те са добре за поставяне вътре в палатката, за да осветят пространството.
  • Лампи на батерии: Лампите на батериите са лесни за използване и могат да бъдат носени по всяко време, когато трябва да се осветите. Можете да изберете различни размери и стилове на лампите на батерии, като светодиодни или флуоресцентни.
  • Лампи на слънчева енергия: Лампите на слънчева енергия са екологичен и икономичен избор. Те работят на батерии, които се зареждат чрез слънчеви панели през деня и осветляват нощем.
  • Фенери: Фенерите са много удобни за къмпинг, тъй като те могат да бъдат носени лесно и могат да осветяват големи площи. Можете да изберете фенери с различни размери и светлинни източници, като LED или ксенон.
  • Светодиодни лампи: Светодиодните лампи са издържливи и енергоспестяващи. Те са идеални за къмпинг, тъй като можете да използвате за дълго време с една батерия. Те идват в различни размери и стилове, включително лампи за къмпинг, фенери и гроздови лампи.

Уверете се, че имате оборудване, подходящо за вашето пътуване и винаги спазвайте местните правила и указания за риболов и къмпинг.

Риболовен Магазин Никулден ви пожелава приятно изкарване и Наслука!

Нов
Чадър FilStar Deluxe
Кръгъл чадър FilStar Deluxe, който осигурява много добра защита от слънце и дъжд по време на вашия риболовен излет.
88,00 лв.
Нов
Чадър FilStar квадратен
Квадратен чадър FilStar, който ще осигури нужната сянка и заслон по време на горещите или дъждовни риболовни дни.
88,00 лв.
Нов
Чадър FilStar UV Protect
Чадър FilStar UV Protect предлага не само заслон по време на слънчевите риболовни дни, но и UV защита срещу вредното влияние на слънцето.
80,00 лв.
Нов
Чадър-палатка FilStar
FilStar кръгъл чадър с подвижно платнище, което предлага допълнителен заслон и комфорт по време на риболовен излет. Прикрепянето на допълнителната стена става с помощта на цип, който я ...
89,00 лв.
Нов
Чадър FilStar
Чадър FilStar с кръгла форма, който ще предложи необходимата защита от слънце по време на продължителен риболовен излет.
53,00 лв.
Нов
Нож за филетиране Cormoran - модел 3007

Удобен нож за филетиране с широко, гъвкаво и остро острие. Снабден е с ергономична дръжка. Дължина на острието: 16см Обща дължина: 28,5 см
Една кутия съдържа 24броя.

9,00 лв.
Нов
Нож за филетиране Cormoran - модел 3005

Удобен нож за филетиране с широко, гъвкаво и остро острие. Снабден е с ергономична дръжка. Дължина на острието: 16см Обща дължина: 27,5 см
Една кутия съдържа 24броя.

9,00 лв.
Нов
Нож за филетиране Cormoran - модел 3001

Удобен нож за филетиране с широко, гъвкаво и остро острие. Снабден е с ергономична дръжка. Дължина на острието: 15 см Обща дължина: 28 см

16,00 лв.
Нов
Нож за филетиране Cormoran - модел 3002

Удобен нож за филетиране с широко, гъвкаво и остро острие. Снабден е с ергономична дръжка. Дължина на острието: 10 см Обща дължина: 21.5 см

10,00 лв.
Нов
Нож за филетиране Cormoran - модел 3003

Удобен нож за филетиране с широко, гъвкаво и остро острие. Снабден е с ергономична дръжка. Дължина на острието: 20 см Обща дължина: 31.5 см

12,00 лв.
Нов
Нож за филетиране Cormoran - модел 3004

Удобен нож за филетиране. Снабден е с ергономична дръжка. Дължина на острието: 20 см Обща дължина: 31.5 см

12,00 лв.
-126,20 лв.
Легло със спален чувал Fox Flatliner 8 Leg 5 Season Sleep System
Пълна система за почивка и сън по време на къмпинг или риболовен излет, включваща легло Flatliner с 8 крака и спален чувал Flatliner 5 Season. Интелигентен дизайн, който носи изключително удобство и к...
1135,80 лв.
1262,00 лв.
Нож за филетиране Cormoran Filetiermesser - 23 см

Masterfishing ви представя отново, култовият нож за филетиране на Cormoran.
Удобен нож за филетиране, с ергономична дръжка с противоплъзгащо покритие, кобур, позволяващ бързо съхнене и интегрирано точило. - Дължината на острието -15.5 см; - Обща дължина на ножа 28 см
12,00 лв.
Пушилня за Риба CORMORAN Super Smoker

Пушилня за риба. Удобна и компактна. Може да се носи на риболов или къмпинг.
Снабдена е с 3 броя големи горелки, коита работят със сух спирт. Те разпределят равномерно топлината, като помагат рибата перфектно да се опуши. За да се опуши рибата е необходимо да се сложат и ароматни трици. Например от череша, слива и други ценни дървесни видове.
Капакът прилепва плътно и не позволява на дима да излиза по време на опушването.
Размери: 50x26x12 см - външен
47x23x10 см - вътрешен
99,00 лв.
Нож за филетиране Cormoran - модел 3006

Удобен нож за филетиране с широко, гъвкаво и остро острие. Снабден е с ергономична дръжка.Дължина на острието: 9.5смОбща дължина: 21см
9,00 лв.
СТОЛ ЗА ФИДЕР
Нов фидер стол, който със сигурност ще зарадва риболовците, които искат максимален комфорт при риболов и в същото време търсят максимално качествени аксесоари! Има фантастично удобна и дебело тапицирана седалка и облегалка (която е с регулируем ъгъл), както и здрава и масивна алуминиева конструкция и четирите регулируеми крака (предните са телескопични), така че този стол може да се адаптира към всякакъв терен без никакъв проблем. Краката също са масивни, т.е. 36 мм в диаметър и имат широки стъпала срещу падане в мека земя. Има и вграден нивелир за по-лесно и бързо нивелиране. Така че - абсолютно топ фидер стол по всички параметри!
480,20 лв.
СТОЛ ЗА ФИДЕР
Много лек и изключително удобен фидер стол с четирите регулируеми (телескопични) крака с широки крака срещу падане в мека земя. Предните крака са с диаметър 25 мм и на тях могат да се поставят различни аксесоари. Този стол има много удобна и дебело тапицирана седалка с фиксиран ъгъл на облегалката, но и специално подсилена предна част, върху която се поставят краката. Предните крака също имат гумени скоби със специално проектиран вътрешен механизъм, който здраво фиксира краката и не им позволява да се плъзгат.
247,80 лв.
-28,90 лв.
Спален чувал Fox R-Series Camo Sleeping Bag
Kомфортен спален чувал в оригинален камуфлажен десен, който е подходящ за различни модели Fox легла в зависимост от тяхната ширина - R1 Camo/R2 Camo и EOS 1/ EOS 2.
260,10 лв.
289,00 лв.
Нож филетиращ FilStar - FK53
Прецизен и остър нож за филетиране FilStar FK53 с дължина на острието 10.5 cm е късата версия на универсалния нож за филетиране на FilStar, но този път острието е гладко. Ножът е окомплектов...
10,90 лв.