Стойка / Buzz-Bar за Rod Pod и фидер - KODEX Buzz-Bar Rest

Лек и здрав Buzz Bar за риболов с две въдици. Снабден е с медна винтова глава за монтаж на колче или прикачни за риболов на фидер и Carp Fishing. За фидеристите е особено удобен при риболов с две фидер въдици, а за шаранджиите при монтаж на колчета.
Особеното в модела на Middy е бутона в долната час за прецизна настройка на ъгъла на бара. С едно движение той се променя и се фиксира с натискането на бутона.
13,33 лв.
Шаранджийска стойка DAIWA BLACK WIDOW Low Level 3 Rod Pod

Класическа стойка Rod Pod с ниско ниво за 3 въдици.
Този лек Black Widow Pod е много удобен за поставяне и остава много стабилен на земята. С 4 регулируеми щанги и зумер с месингова резба за 3 индикатора за ухапване.
Доставя се с транспортна чанта.
Материал : алуминий Материал на чантата: полиестер
Размер 81х31х27
125,00 лв.
Калъф за Кобра - DAIWA INFINITY THROWING STICK ITSC1

Калъф на Daiwa за съхранение и транспортиране на Кобри за мятане на топчета. Особено е важен за модерните и скъпи карбонови кобри.
33,33 лв.
Аларма PRO CARP F - 3000

PRO F-3000 Add-On Bite Indicator
Превъзходен индикатор с всички необходими функции. Напълно водонепроницаем.
Допълнителният индикатор за кълване F-3000 с жълта LED светлина може да бъде свързан към пълния комплект безжични индикатори F-3000.
66,67 лв.
KODEX MINI BETALIGHT - вечната светлина

Тези мини бета-светлини имат дълъг живот - до пет години и са супер ярки и мощни. Монтират се на алармите и кеповете за бърза и лесна ориентация нощно време. 
 
15,00 лв.
Стойка / Трипод за Сърф Риболов Surf Rod Pod Kali Kunnan
 

Стойка за сърф риболов-Позволява ви да поставите две въдици за риболов на различни височини и ъгли. Изработен от устойчив на корозия алуминий с триъгълна секция. Има три телескопични крака, които регулират височината им. Регулируем централен прът за регулиране на отвора на краката, за да се променят и задават ъгъла, под който искате да поставите въдиците.централна кука, където можете да окачите аксесоари за тежести за кофи за подобряване на цялостната стабилност. Поддържащи стойки фосфоресциращ цвят за по-добра видимост в тъмното.Лесно сглобяване и сгъване.
123,92 лв.
Шаранджийска стойка ROD POD Carp Pro CP24017
Лека, здрава и стабилна стойка, произведена от алуминий. Предназначена е за пет пръчки. Може да се регулира и по дължина и по височина. Телескопичните крака (отпред) позволяват стабилно закрепяне на всякакъв терен. Елементарната на пръв поглед система, осигурява бърз и лесен монтаж и демонтаж, както и надеждно застопоряване на всички елементи в желаната позиция. Отличава се със здрави и солидни бъз-барове, които притежават стандартни накрайници, изработени от месинг, върху които можете да монтирате електронни сигнализатори (зумери). Бъз-баровете могат да се регулират по височина, така че да постигнете максимално удобната за Вашите пръчки позиция. Стойката е снабдена и с удобен транспортен твърд тубус от полиестерна материя.
149,83 лв.
ШАРАНДЖИЙСКА СТОЙКА CARP PRO ROD POD 6104
Висококачествено изпълнение на стойка (тип четиринога) за четири шаранджийски пръчки, изработена от алуминий, в т.ч. и алуминиеви бъз-барове. Много лека и изключително стабилна. Проектирана за всякакъв вид терен, а в зависимост от центъра на тежестта, можете да я въртите във всички посоки, както и да променяте наклона, според Вашите нужди и предпочитания. Изграждането върху четири телескопични крака, позволява както отлична стабилност на тази конструкция, така и бърза настройка и нивелиране, според разнородността на терена. Краката са телескопични, което е предпоставка за регулиране (намаляване) на височината при неравни почви. Възможно е и регулиране ъгъла на застопоряване на пръчките. Предлага се в удобен транспортен сак, с предвидено място за всеки отделен елемент. 
99,58 лв.
Стойка SPRO 2-Rod Beach Pod 160cm
Изключително удобна стойка (трипод) за две въдици, за риболов на плажа (сърф риболов).
66,58 лв.
Шаранска стойка FilStar Monster Carp
Шаранска стойка за въдици от най-висок клас! Изключително високо качество на изработка с перфектно напаснати детайли. Притежава възможност за регулировка на различните параметри (височина, дължина, на...
322,67 лв.
Шаранска стойка X-Treme 3
Отлична шаранджийска стойка за три пръчки, която е лесна за разгъване и сгъване и е с регулируеми размери. Характеристики: - Лека алуминиева конструкция; - Cam lock механизъм за бързо регулира...
83,33 лв.
Шаранска стойка Filstar BASIC 3
Супер удобна и компактна, много лесна са разгъване и сгъване и на супер цена, новата шаранджийска стойка на Filstar със сигурност ще привлече сериозно вниманието на всички, които искат риболовът да е ...
40,50 лв.
Шаранска стойка FilStar ECO - 3 пръчки
Лека, но завидно стабилна шаранска стойка с телескопични крака и телескопично надлъжно рамо, изработена от алуминий и неръждаема стомана. Възможност за фиксиране в подходящо положение и за поставяне н...
38,75 лв.
-44,00 лв.
Шаранска стойка Horizon Duо Pod 4 rod
Новата Horizon Duo стойка комбинира някои от най-добрите характеристики на своите предшественици. Сред качествата ú са: - Двойна ос за допълнителна стабилност; - Четири ъгъла за позициониране...
322,67 лв.
366,67 лв.