МАКАРА TACTIC
Бюджетна макара - TACTIC е с графитен корпус, преден аванс, 1 лагер.
16,88 лв.
МАКАРА THUNDER FEEDER
Thunder Feeder са макари от ново поколение, предназначени основно за риболов на фидер. 
48,75 лв.
МАКАРА ЗА ФИДЕР РИБОЛОВ AVATAR NG FEEDER 5000
Avatar NG Method 5000 е предназначен за риболовци, които харесват техниката на фидер риболов и се нуждаят от много достъпна, но и модерна и качествена макара с механизъм за свободно движение. Тя е оборудван с 3 + 1 лагера, има прецизен преден аванс, 5,5: 1 обороти и капацитет на шпулата 0,20мм. / 200 м., водач срещу усукване на влакното и здрава дръжка с гумена ръкохватка.
45,70 лв.
МАКАРА THUNDER 2004
THUNDER е с олекотено тяло, прецизен преден аванс, алуминиева шпула, метална дръжка с гумена дизайнерска ръкохватка и модерен дизайн.
43,75 лв.
МАКАРА LEGACY
FORMAX LEGACY е оборудвана с 2+1 лагера и има метална шпула. Прецизна изработка в съчетание с отлична цена, за постигнатото качество.
29,38 лв.
LEGACY FEEDER Макара за Фидер
Formax Legacy Feeder е с плитка, широка алуминиева шпула, 3 лагера, балансиран ротор, стоманени лагери 2+1, надежден преден аванс, метална дръжка. 
28,36 лв.
МАКАРА ELITE FEEDER
Макара за фидер риболов Formax ELITE  с преден аванс.
50,00 лв.
МАКАРА ELITE MATCH
Макара с високо качество, модерен дизайн и невероятен баланс!Подходяща е за мачов и фидер риболов. Олекотено тяло, балансиран ротор, плитка алуминиева шпула, система за перфектно навиване на влакното, високо предавателно число.
62,50 лв.
МАКАРА HURRICANE 5000
Това е модерна, фантастично проектирана и качествена макара.
30,00 лв.
Универсална макара FLAME Formax
Универсална макара с преден аванс, модерно проектирана и прецизно изработена. В по-малките размери е чудесна за риболов на плувка. Най-малкият размер 1004 е чудесен за изключително леки примамки или болонезе. Оборудвана е с 5 + 1 лагера, има прецизна предна авансова система, алуминиева шпула, дебел алуминиев бигел. Надеждната система "S-Curve" се грижи за подреждането на влакното, здрава дръжка с удобна гумена
35,60 лв.
Макара за фидер DAIWA 19 TDR DISTANCE 25QD

Символ на мощност, здравина, дълговечност и свръх-далечни кастингови дистанции
DAIWA 19 TDR DISTANCE 25QD е модерна, надеждна и мощна фидер макара. С лекота постига далечни кастингови дистанции. Новият, дълъг 25-милиметров ход на макарата в комбинация с компактно тяло, голям диаметър на шпулата и мощната, силова предавка е идеалният избор за риболов на фидер.
500,00 лв.
МАКАРА ELEGANCE METHOD 5000
ELEGANCE METHOD 5000 е нова, модерна, балансирана и висококачествена макара, проектирана главно за фидер риболов с плетено влакно. Създадена е с олекотено графитно хибридно тяло, балансиран ротор, високо предавателно число и плитка алуминиева шпула , за далечни и точни замятания (Long Cast).
100,33 лв.
Макара FilStar EVO
Макарата FilStar EVO съчетава здравина, гладка работа и елегантна визия. Моделът има солиден и устойчив графитен корпус и е оборудван с висококачествени сачмени лагери, осигуряващи перфектно движение....
38,75 лв.
Фидер Макара Thunder NG Feeder
Новото поколение на една от много популярните и изключително достъпни фидер макари!
Thunder NG Feeder (NG - "Нова генерация") вече е с нова, по-красива и по-лека метална (алуминиева) шпула с голям диаметър, водач против усукване на линията, дебела алуминиева суич тел и по-елегантна метална дръжка с удобна гумирана "Light Rubber Grip", което я прави много по-модерна и атрактивена! Има и мощен задвижващ механизъм, който се върти на лагери 3+1. 
Отлична и много модерна фидер машина.
48,75 лв.
Макара DAIWA 18 TDR MATCH - FEEDER QD

Серията TDR Match & Feeder предлага множество технически характеристики, които напълно ще се харесат на всеки рибар.
Екстра-големият лост против обратен ход може да се достигне лесно и бързо, като по този начин позволява удобно завиване по време на битка с рибата.
Алуминиевото тяло на Hardbody Z се грижи за постоянния корпус на предавката, който е устойчив на изкривявания, което значително увеличава продължителността на живот на макарата, особено при прилагането на тежки подемни платформи.
383,33 лв.
Макара за риболов QUICK FAHRENHEIT 6
Това е подобрената нова версия на доказалия се Quick FAHRENHEIT 6 със своята здравина и ефективност. Новото в модела Quick FAHRENHEIT 6 е по-доброто зъбно колело и добавянето на новата смазка Duragrease.
Mакарите от серията Quick FAHRENHEIT 6 на DAM са един прекрасен избор за всякакъв тип риболов. Оборудвани са с шпула, разработена и тествана за по-далечно замятане и оширен ротор, което прави замятането много точно и прецизно. В комплекта е включена безплатна резервна шпула.
80,75 лв.
Макара за риболов QUICK FINESSA 8 с преден аванс
Тази макара представлява концентрация на най-добрите спецификации и технология, налични в гамата, с широка гама от размери от 1000 до 8000, за да покрие всяка възможност за риболов. В комплекта е включена безплатна резервна шпула.
106,58 лв.
Макара Okuma Carbonite XP Feeder
Okuma Carbonite XP feeder е отлична макара предназначена за нуждите на съвременния фидер риболов. Включва прецизна елиптична предавателна система и вече популярния Cyclonic Flow Rotor Design, благодар...
87,50 лв.
Макара Okuma Rockaway
Okuma Rockaway е отлична long casting surf макара, която би заела достойно място в арсенала на всеки риболовец. Rockaway има компактно тяло, разполага с 4BB + 1RB лагера от неръждаема стомана
138,33 лв.