Въдици за море ✔️ nikulden.com

Въдици за море

Нов
Въдица за спининг NOMURA KANJI AZ - 40-80gr

Въдица за риболов на едри хищници. Мощна, лека и хващаща окото . Проектирана е за екстремен спининг, за морски риболов. Подходяща и за риболов на тежък спиниг на щука, сом и всички големи сладководни и морски хищници.
120,83 лв.
Нов
Savage Gear SGS2 Inline Boat Game Въдица за морски риболов
SGS2 Inline Boat Game са спининг въдици, предназначени за риболов от лодка. Въдицате са с умерено бърз строй и са подходящи за риболов с големи примамки.
165,00 лв.
Спиннингова пръчка DAIWA CROSSFIRE JIGGER

Серията въдици  CROSSFIRE е с напълно обновен дизайн, като тези модели с акция под 40 гр са специално разработени за джигинг. Те са с малко по-меко действие, което е специално предимство при риболов на агресивни хищници , като сьомга, костур или кефал.

    Титаниево-оксидни водачи
    EVA дръжка

70,83 лв.
Спининг въдица DAIWA BALLISTIC LTD JIGGERSPIN - 2.70m / 7-28gr

DAIWA BALLISTIC LTD JIGGERSPIN - е класически джигов спининг с отлични характеристики, които се доближават до премиум моделите предлагани на пазара. Областта на приложение е Medium - Heavy, което ви дава широк спектър и хоризонт на използване. Мекият и жилав връх ви предава перфектно сканиране на дъното и усещането на особенностите на дъното и всички почуквания на рибата по примамката. Твърдата и лека бланка ви носи далечен кастинг и забележителна точност и бързина на замятането. Засечката е сигурна и мигновена. Борбата с трофея е бърза и ефективна.

HVF® бланка от въглеродни влакна
X45® конструкция от въглеродни влакна
V-Joint® заключване на снадките
Seaguide® Циркониеви водачи
Fuji® TVS макародържач
Премиум EVA дръжка

 

Jig spinning rod
The Jiggerspin models of the Ballistic Ltd series are particularly designed for light to medium-heavy fishing with soft lures.
The distinct and fast tip action of these specialty rods allow the exact scanning of bottom structures using softlures on a jighook or other techniques like the Carolina rig or drop shot rigs. Hunting perches, zanders or pikes can perfectly swallow the lure and the fisherman can react to the "Tock" quickly.


 

191,67 лв.
Savage Gear SGS4 Precision Lure Specialist Спининг въдица
SGS4 Precision Lure Specialist е прецизно настроена за прецизно замятане с примамки от брега. Въдиците имат бързи, отзивчиви действия, за да усетите всяко действие на вашата примамка и с лекота да приложите оживени движения към нея. Едно добро решение за морски риболов на лаврак и други хищни риби.
232,50 лв.
Savage Gear SGS6 Offshore Plug Спининг въдица
SGS6 OFFSHORE PLUG е въдица изработена специално за използване с широка гама тапи, меки примамки, попъри и джигове. Тази колекция предлага повишена способност за замятане  в сравнение с други въдици със същата дължина. Въдицата е достатъчно мощна за да се справите с морските чудовища.Въдицата има достатъчно мощ и сила, за да се справи с улов на много големи морски хищници.
395,83 лв.
Tailwalk Dageki Спининг въдица
Tailwalk Dageki - бланка с XXF строй, която сработва отлично при работно натоварване! Създадена е от японците специално за европейския и руския пазар. Ще се влюбите в чувствителността й, ще останете изненадани от анимацията на примамките с нея, а борбата с риби ще бъде невероятно удоволствие.
250,00 лв.
Спининг въдица DAIWA BALLISTIC LTD SPIN 2.40m - акция 15-50gr и 30-70gr

DAIWA Ballistic Ltd SPIN се предлага в две акции. Характерното за тази въдица са отчетливото действие на върха в горната четвърт, последвано от изключително твърд и мощен гръбнак на долната снадка. 
Самата бланка е много тънка и лека със супер бърз строй и динамика.
Действието на тази бланка се представя най-добре при риболов с голями воблери, джигове и клатушки. Или при риболов на дълбоко с "бягащи" примамки - агресивен джигинг с тежки и голями шадове и силикони! Това е отлична въдица за голями дълбочини или риболов на течение.
С този спиниг сте отлично подготвен и за морски риболов на средни дистанции с голями воблери и адекватни джигове от брега и от лодка.

HVF® бланка от въглеродни влакна
X45® конструкция от въглеродни влакна
V-Joint® заключващи се сглобки
Seaguide® Циркониеви водачи
Fuji® TVS макародържач
Премиум EVA дръжка

183,33 лв.
-3,60 лв.
Телескоп с водачи Lineaeffe Scoop - 2.10m / 50gr

Икономична серия телескопи с водачи на къса снадка.
Това е една хубава въдица на достъпна цена, подходяща за риболов на плувка.
​Бюджетен спинингов  телескоп с водачи от фибростъкло. Здрав и надежден. Голям асортимент от различни дължини.
Отличен избор за начинаещ риболовец или риболовец с ограничен бюджет.
11,40 лв.
15,00 лв.
-6,00 лв.
Телескоп с водачи Lineaeffe ADRIATIC WTG 3.60м/250гр

Телескопична въдица от изключително здраво фибростъкло с 250гр акция.Отличното съотношение цена / качество я прави незаменима част от риболовната екипировка, но и много подходяща за начинаещите в риболова на щука и на дъно.
 
 
19,00 лв.
25,00 лв.
-18,00 лв.
Въдица Lineaeffe PERSONAL CASTER WTG 4.20m / 200gr

Бюджетен Surf Casting телескопичен прът за риболов на дъно на далечна дистанция с тежки олова. Пръчката е карбонова с тънка бланка, водачи на три крачета, винтов макародържач. Твърд строй. Здрава и надеждна конструкция. Макародържача е изнесен по напред за да е удобен за силово замятане с две ръце. Пръчката е морско изпълнение и не се бои от солената вода. Има атрактивен - оранжев дизайн и лесно се вижда, дори и на слаба лунна светлина през ноща.

Дължина: 4.20м
Транспортна дължина: 147см
Акция: 180гр
Тегло: 432гр
Брой секции: 5
Брой водачи: 5

57,00 лв.
75,00 лв.