Prologic Illuminated EVA Marker Float Kit Маркер

 Иновативен маркер поплавък направен от EVA с висока плътност. Благодарение на естествениете свойства на тялото на EVA, този маркер се отличава с естествена висока плаваемост и добра мекота, което прави този поплавък почти нечуплив. Доставя се с две различни глави: остра и кръгла. И двете глави могат да се използват нормално или, ако е необходимо, могат да се осветят, като се завъртят в положение "включено" на батерията.
39,00 лв.
PROLOGIC Tail Rubbers Шлаухки


Защитава възли
Покрива бързи връзки и клипсове
Участват в изработката на чист защитен монтаж
Може да се ползват като алайнери за куки с дълги стебла

6,50 лв.
PROLOGIC Downforce Tungsten Anti Tangle Tube Шлаух

Потъващ монтажен шлаух, който не само помага повода да не се оплете около влакното, но също така пази влакното от перките на рибата.

Вътрешен диаметър 0.5мм
Проектиран за използване с всички видове монтажи
Пази линията, рибата и редуцира оплитането

19,70 лв.
Гумени стопери CZ Camo Stopper Beads
Качествени гумени стопери за всякакви риболовни монтажи при риболов с плувка, фидер и други.
3,80 лв.
Арт.467 игла за Lead Core
Иглa с изключително умален размер, която е чудесна за правене на клупове или за свързване на монофилното влакно с повода. 
8,00 лв.
MP Bucket w/Bag Мека кофа

 Ултра лека и компактна мека кофа снабдена с 2 метра въже и чанта за носене. 
29,00 лв.
Шлаух противооплитащ Premium Rig Anti Tangle Sleeves
Противооплитащ коносувиден шлаух от серията Filstar Premium Rig, намиращ приложение в шаранските монтажи за покриване на бързи връзки и предотвратяване заплитания на повода при замятане.
2,30 лв.
PVA TAPE AND STRING ПВА Лента и конец

 Total Meltdown e вероятно най-широката гама от PVA продкукти предлагана на пазара и съдържа всеки един PVA продукт, от който може да се нуждаете. За производството се използва само най-висококачествения и екологично чист PVA оставящ нулеви остатъци около куката след разграждане във водата. 
4,10 лв.
PROLOGIC CRUZADE RIG BOX Кутия за монтажи

• Водо и ударо устойчива • Четири разделения • Събира до 40 монтажа • Размер: 35 x 10.5 x 7cm
38,00 лв.
-5,00 лв.
Prologic Element Compact Carp Barrow Количка за багаж

Шаранските риболовци не правят никакви компромиси, защото това идеално помощно средство прави пренасянето на оборудването много по-лесно. Тази здрава количка може да се използва заедно с легло, като краката й служат като странични парапети. Това позволява много по-малък и по-лек транспортен размер, който е по-бърз и по-лесен за настройка. Предното колело е специално позиционирано, за да оптимизира перфектно баланса и да гарантира, че оборудването е равномерно разпределено по количката. Плоската, сгъваема предна релса държи багажа сигурно на място по време на транспортиране.
Височината на дръжката може да се регулира индивидуално, така че количката да може да се маневрира с изпънати ръце, което осигурява повече контрол и води до по-малко умора! Благодарение на пневматичната гума Big Boy за всякакви терени, с която и най-трудните терени могат да се справят с лекота, е детска игра да стигнете до мястото за риболов безопасно и лесно, дори и с напълно натоварена количка. Големите им размери позволяват по-добро разпределение на тежестта за безопасно маневриране дори на мека земя. Подсилената двойна конструкция предлага отлично сцепление и предотвратява твърде голямото въздушно съпротивление. При тестване Big Boy надмина всичко, което някога сме използвали на практика на водата.
385,00 лв.
390,00 лв.
Prologic Cruzade Short Range Throwing Sticks Кобра

 Супер лека и компактна кобра, перфектната за замятане на стръв на къси и средни разстояния. The Cruzade Short Range Throwing  e с дължина 48см, тегло 150гр за 20мм и 230гр за 24мм. 24мм версия е идеална за прилагане големи количества по-малки боили и способна за замятане на до 15 броя на веднъж.
17,50 лв.
RIG TOOL Риг инструмент

 

Висококачествен алуминиев корпус 
4 инструмента в 1 
Обелвачка за линия 
Резачка за линия 
Помага правене на възли 
Конусна точка за перфектно оформяне на бримки и D-ринг 

31,00 лв.
Prologic Cruzade Throwing Stick Кобра

Кобра която се предлагат във варианти 20мм и 24мм. Произведени от лека, но много здрава пластмаса, с мека на допир дръжка в долния край против плъзгане. Супер точни и постигане на голяма дистанция с лекота.
21,90 лв.
Prologic Rig Display Board Табло

Табло за аксесоари Last Meter включващо 48 шиша за поставяне на риболовни аксесоари.
126,80 лв.