Нов
Комплект замби MIDDY Bread Punches

Комплект замби за хляб или месо, с нов подобрен дизайн. Получавате четири популярни размера на главата в един пакет – 3, 4, 6 и 8 мм, със страхотно качество. Замбите се отличават с удобна ергономична дръжка и устойчива на износване месингова глава.
15,00 лв.
Кантар Daiwa Digital Scales - 50kg

Уникален, супер устойчив кантар с T-образен, ергономичен дизайн и калибриран за точност. Измерва теглото в килограми и паундове. Дисплеят се предлага с функция за подсветка за нощно време.

Дигитален кантар 50kg/110lb, деления 20g
Промяна на единица, KG, LB, LB: OZ.
С функция задържане
Автоматично заключване на тежестта в рамките на 15 секунди
Звуков сигнал при заключване на теглото
Лесно четим голям LCD дисплей
Синя подсветка за нощно претегляне
Функция за автоматично включване/изключване
Лесно работи с 2xAAA батерия (не са включени в комплекта)
Гръб с магнитна опора за кука
Индикатор за изтощена батерия
Защита от претоварване
Функция за тариране
Вграден термометър

60,00 лв.
Гумени конуси за клипс KODEX Tail Rubbers - 10 бр в опаковка

Гумени конуси за клипс. Предлагат се в 3 различни цвята, като можете да подберете цвета според този на дъното или Ваши лични предпочитания. Пасват перфектно на всички клипсове за олова от Kodex.

10 броя в опаковка

6,00 лв.
Чадър (Броли) DAIWA 23 MISSION BROLLY

Daiwa Mission Brolly е проектиран да осигури универсален подслон за кратки сесии. Mission Brolly е с широчина от 164 см и височина от 122 см. Това създава подходящо покритие за легло и достатъчно пространство за удобно сядане отдолу. Освен това дълбочината от 136 см позволява поставяне на багаж зад стола.
Използвайки водоустойчива 210D материя с подлепени шевове, Mission Brolly разполага с велкро ленти, които осигуряват подвижна основа. Така че настройката за защита от подпочвените води и калта е лесна.
За стабилност са осигурени две телескопични рейки за бури и шест колчета, които могат да понесат допълнително натоварване. Особено полезна функция са двете велкро ленти за към рейките, които спомагат при поставянето и настройването им. Доставя се с удобна чанта за пренос и съхранение.
Размери - 164 х 122 х 136 cm
240,00 лв.
Пула за затягане на възли Kodex Knot Pulla Tool

Удобен и практичен аксесоар, който е предназначен за затягане на възли при изработването на шаранджийски монтажи от монофилни или плетени влакна.
7,00 лв.
Бърза връзка за шаранджийски монтажи Kodex Stikk-Hooklink Clip/Medium - 20 бр в пакет

Бързи връзки предназначени за риболов с PVA торбички. Този тип бързи връзки, Ви позволяват да завържете бързо и сигурно PVA торбичката. Имат матово черно, неотразяващо покритие против отблясъци. Предлагат се в два размера – малък и среден, с тест 13 кг, в пакет от 20 броя.
9,00 лв.
Халки за монтажи Kodex Loop Link Pear Shape - 15 бр в пакет

Тези крушовидни халки са идеални за създаване на супер здрава връзка между монофилни влакна и плетени влакна с покритие. Изработени са с черен матов цвят, при който липсват отблясъци. Предлагат се в опаковка от 15 броя с подробни инструкции за монтаж.
8,00 лв.
Шаранджийски монтаж хеликоптер STONFO - 5 броя комплекта в пакет

Комплект от аксесоари, достатъчни за изработката на 5 бр Хеликоптер монтажи. Изключително високо качество и прецизна изработка от италиaнския бранд Stonfo.
Комплектът съдържа:

5 бр х двойки гумени мъниста с гумени тръбички
5 бр х гумени тръбички
5 бр х ролкови вирбели
2 бр х шлаух с дължина 1.00м

3,00 лв.
Комплект тръбички за монтаж LINEAEFFE Flex Helicopter - 3 комплекта в пакет

Комплект от три броя Flex Helicopter монтажа, изработени от качествен шлаух с дължина 45 см, гумени мъниста и фиксирана надеждна карабинка, на която се закачат оловни тежести. Това е един от най-полуряните шаранджийски монтажи, удачен за употреба когато ситуацията налага кастинг на далечни разстояния.

3 бр в пакет

3,80 лв.
Меко олово Kodex Super-Heavy Tungsten Putty

Мекото олово Graviton има високо съдържание на волфрам. Волфрамът притежава относителна атомна маса (Ar) от 184 и е един от най-тежките елементи, с висока плътност от 19 μg / cm3. Поради тези свои характеристики се използва при шаранджийски монтажи, в ситуации, когато е наложително повода или част от линията да са плътно застопорени на дъното.
22,00 лв.
Клипс за олово Middy 30Plus - 5 броя в пакет

Надеждни и качествени клипсове, предназначени за дънни и шаранджийски монтажи. Предлагат се в камуфлажен зелен цвят и в опаковка от 5 броя.
8,00 лв.
KODEX Kick-Off Line Aligners 10 броя в опаковка

Предлагат се за приспособяване на кука с размери 2-6 или 7-10 в полупрозрачни кафяви и зелени цветове, подравняващите линии Kick-Off са лесни за избутване над ухото на куката и създават агресивен ъгъл, който ще гарантира, че вашата кука се включва, като намалява издухването и дава гарантирано закачане. За използване на множество типове връзки за куки и монтажи, не само на монтажа с обратно издухване.
10,00 лв.
Щипка за дипване на топчета LINEAEFFE

Много полезен инструмент, предназначен е да предпазва от постоянно цапане и измиване при ароматизиране на стръвта. Хитро замислената конструкция е с пружина, която прибира щипците в корпуса. Когато натиснете буталото те излизат и захващат стабилно протеиновото топче (или царевица). Така лесно можете да потопите или да извадите вече потопената стръв в бурканчето с ароматизатор.
9,00 лв.
Пълнител олово MAVER Slot-eez Refills - размер No 10/12

Благодарение на тънката форма на тези оловни тежести, можете да усъвършенствате монтажите си до краен предел. Tочни грамажи, прецизно сцепени по средата, в удобна и практичка опаковка.
6,00 лв.
Карабинка Daiwa PROREX SNAP - размер S / M 10бр.

PROREX SNAP
Закопчалките Prorex са изработени от изключително дебела и здрава „неръждаема стомана“ и се отличават с изключително висока линейна якост. Тези закопчалки не се огъват дори при най-високи натоварвания и предлагат оптимална безопасност. Поради матовата черна повърхност отраженията и по този начин се намалява плашенето на рибите под вода.
Предлага се в 4 размера.
3,00 лв.