Заден протектор за щека - Daiwa EVA POLE END CAPS

Заден протектор/тапа за щека. Изработен от твърда EVA. Служи за предпазване на задния ръб на снадката, на последното коляно, което ползвате в момента. Ляга плътно и здрава на снадката, и я предпазва отлично. Няма опасност да падне при работа със щеката. Предлага се в няколко размера. Така можете да си подберете протектори за 2-3 колена. Протекторите може да се ползват за най-различни модели щеки.
12,50 лв.
Метална бъркалка за бъркане на захранка с машина.

За нас това е най.добрата "бъркалка" за захранка на пазара в Европа. Кои и какви са нейните предимства:

Тя е много здрава и солидно конструирана и изпълнена. Всички заварки са плазменно-точкови.
Има 10 спици. С тази голяма бройка спици, се съкращава процеса на увлажняване на захранката - на половина. Водата и въздуха много по бързо и продуктивно се вкарват в захранката при работа с тази бъркалка.
Има относително високо тегло. Това дава по-висока центробежна сила и мощност при работа с нея.
Обира перфектно захранката по ръба на кофата.

33,33 лв.
Luminating Swing Indicator
Светещ хенгер/суингер/обтегач. Пригоден за употреба с почти всички родподи и сигнализатори. Белият LED индикатор може да захраните посредством кабел с жак, който може да включите в куплунга в долната част на сигнализатора.
20,42 лв.
Буфер
Тези буфери се използват при монтаж на хеликоптер, както и за предпазване на възли. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
3,58 лв.
Система за задно олово
Система за задна тежест. Тази система ви позволява лесно да направите задно утежнение на всеки монтаж. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
2,83 лв.
Вирбел с халка тип хеликоптер MAD Heli swivel
Стандартен шаранджийски вирбел на MAD® с допълнителна, споена стоманена халка. Подходящ при подвижен монтаж, хеликоптер или за по-свободно движение при твърди монтажи. Издръжливост: 80 lbs / 36.4 кг
4,83 лв.
Клипс за олово
С гордост ви представяме едни от най-добрите клипсове на пазара днес. Дизайнът на клипсовете MAD® Safety Lead Clip е компютърно проектиран, което им дава гаранция за 100% устойчивост при всякакви условия. Могат да се комбинират перфектно с нашите MAD® вирбели и шлаухи.
6,00 лв.
Комплект - Clever pack touchdown
Комплект монтажи за утежнение. Използва се за утежняване на линията при фини дънни монтажи. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
10,50 лв.
Комплект стопери за пелети
Комплектът се състои от 136 на брой стопери в 3 различни размера, специално изработени за риболов с пелети. Тяхната V-форма позволява лесно да определяте разстоянието на пелетите от куката. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
4,50 лв.
Шлаух за монтажи
Прозрачен тънък шлаух за едва доловими монтажи против изплюване или за осигуряване на безвъзлови връзки. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
1,50 лв.
Стандартен вирбел MAD
Стандартен шаранджийски вирбел с високо качество, който ви осигурява 100% надеждност във всяка ситуация. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
4,58 лв.
Мек накрайник за клипс
Здрави гумени накрайници, които пасват идеално на лийд-клипсовете MAD® !
3,42 лв.
Волфрамов шлаух за утежняване
Шлаух с волфрам за утежняване на линията при фини дънни монтажи, с много плътна PVC-обвивка. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
12,58 лв.
Термосвиваем шлаух
Висококачествени, прозрачни шлаухи за приготвяне на шаранджийски монтажи и покриване на възли, и клипсове. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
1,58 лв.
Разтворим PVA ръкав MAD SOLUTION - 5м
Няма нужда повече, да се чудите кой размер PVA торбичка да купите, защото с този плътен PVA ръкав, можете сами да определяте големината на всяка една торбичка. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
9,67 лв.
Задно олово
Интелигентно и много стабилно задно олово със стандартното за всички продукти на MAD високо качество. За изработване на монтажи за риболов на шаран и амур.
5,08 лв.