Силиконови примамки ✔️ nikulden.com

Силиконови примамки

Силикон Worm 65mm Pro Fishing
Ръчна изработка от висококачествен силикон имитация на торен червей.
- 10 бр. в пакет
7,08 лв.
Силикон Larva 43mm Pro Fishing
Ръчна изработка от висококачествен силикон имитация на ларвата на восъчният молец (камола).
- 10 бр. в пакет
7,08 лв.
Силикон Larva 36mm Pro Fishing
Ръчна изработка от висококачествен силикон имитация на ларвата на восъчният молец (камола).
- 10 бр. в пакет
7,08 лв.
Силикон за риболов на СОМ PELAGIC CAT LURE 21см. 75г.
Супер реалистична и детайлна мека примамка, разработена специално са сом. Примамката е с вградена тежест във себе си за да не плаши капризните риби, снабдена със здрава двойна кука закрепваща се със магнит за да не разкъсва примамката. Примамките са ароматизирани за да привличат рибите от по-голяма дистанция.
19,08 лв.
Камола Trout Master Real Camola
Нашата изкуствена примамка камола е вече подобрена и има ултра реалистичен дизайн.
4,92 лв.
Силикон Westin TwinTeez V-Tail
Силиконовата примамка Westin TwinTeez V-Tail има форма подобна на вилица и е отлична за вертикален риболов. Характеризира се с отлична мекота и подвижност, реагира дори на най-малкото потрепване от въ...
11,67 лв.
Savage Gear Fat Minnow T-Tail 10.5cm Силиконова примамка
Savage Gear Fat Minnow T-Tail e силиконова примамка, която има чудесно люлеещо и пулсиращо движение. Подходяща е за равномерно водене с леки глави, също така е супер успешна за ползване с по-тежки глави при джигово водене и вертикален риболов. Удебеленото тяло позволява да се монтира перфектно, на всички видове джигови глави. Изтънената опашка се задвижва при много ниска скорост на водене, а мекия материал от който е направено тяло придава много оживление във водата.
2,67 лв.
Туистери Cormoran K-Don S9 Turbo Tail - 13 см

Туистери за спинингов риболов.
Качествени туистери за риболов на бяла риба, сом и костур. Изработени са от мек силикон от последно поколение материал. Перфектен дизайн. Цялата примамка, работи, като жива рибка. Цветовете са отлично подбрани за нашите водоеми.
2,17 лв.
Туистери Cormoran K-Don S9 Turbo Tail - 8 см

Туистери за спинингов риболов.
Качествени туистери за риболов на бяла риба, сом и костур. Изработени са от мек силикон от последно поколение материал. Перфектен дизайн. Цялата примамка, работи, като жива рибка. Цветовете са отлично подбрани за нашите водоеми.
1,17 лв.
Силиконова Примамка GAD Footsie 4.0 Pontoon 21
Footsie не е обикновена виброопашка . Разработчиците са направили опашната му част и "петата" по-тежки. Плътността и еластичността на материала, съчетани с площа на опашното острие, позволиха да се постигне много важен резултат: движенията на опашката са редовни и мощни, за да предават инерция, придавайки на цялото тяло ясно изразена и активна игра.
4,75 лв.
Силиконова Примамка GAD Footsie 3.5 Pontoon21
Footsie не е обикновена виброопашка . Разработчиците са направили опашната му част и "петата" по-тежки. Плътността и еластичността на материала, съчетани с площа на опашното острие, позволиха да се постигне много важен резултат: движенията на опашката са редовни и мощни, за да предават инерция, придавайки на цялото тяло ясно изразена и активна игра.
4,17 лв.
Силиконова Примамка Ratta Pontoon 21
Множество цветови схеми на Ratta , както и цялата серия Homunculures , са направени по технологията Rincoal , оцветяването на примамките наподобява живи, естествени цветове. Също така важна характеристика на примамките, боядисани по технологията Rincoal , е „несмесимостта“ на цветовете. Повечето примамки от мека пластмаса Homunculures не се „преоцветяват“ една с друга, дори ако държим всичко в една кутия по време на риболов. Удължената форма на опашката на Ratta с голяма "пета" създава вибрации с висока амплитуда с малко отклонение от надлъжната ос.
6,67 лв.
Силиконова примамка Savage Gear Ned Salamander 7.5cm 5pcs
NED Salamander е изключително успешна имитация на саламандър, с оребрено тяло и придатъци. Нашият мекопластичен материал Duratech е настроен със солна инфузия за перфектна плаваемост. Изключително успешна за риболов на бас и костур!
9,92 лв.
Силикон Severed Shad Minnow
Изкуствените примамки на Action Plastic са изработени от най-висококачествен мек, гъвкав, еластичен и устойчив силикон. Серията Shad Minnow е разработена специално за улов на различни видове хищници ...
5,67 лв.