Захранки за фидер риболов ✔️ nikulden.com

Захранки за фидер риболов

Захранка FilStar Универсал Dark Magic
Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Същите характеристики като "Универсал", но чувствително по-тъмна. Подходяща за риболов в по-студена вода. 
42,00 лв.
Захранка TRAPER FEEDER 1кг
Захранки за всички видове риболов на фидер на различни водоеми - реки, язовири, канали. Разбърквайте захранката, докато добавяте вода. След това я минете през сито, за по-добри резултати.
8,30 лв.
Пелети Method Feeder 4мм
Пелети Method Feeder 4мм Пелетите съдържат естествени съставки, които са специфично лепкави, благодарение на което частиците се осбождават поетапно. 
10,80 лв.
Пелети CZ FC Rapid Method Nano Pellet
Rapid Method Nano Pellet са пелети от серията Feeder Competition на Carp Zoom, които имат дори по-бърз ефект от Rapid Method Micro Pellet.
5,50 лв.
Пелети DB Carp Pellets
Шарански пелети с перфектно балансиран хранителен състав, чудесни за оформяне около метод фидер хранилка.
10,80 лв.
Пелети CZ Sweet Baby Corn Pellets Natural
Ново предложение от Carp Zoom в две разфасовки - 800 и 2500 гр. Sweet Baby Corn пелетите са направени от сладка царевица, богата на скорбяла. Ароматът им е натурален.
19,60 лв.
Захранка Rod Hutchinson CARP MATCH FEEDER MIX - 1kg

Захранка на  Rod Hutchinson, която се смесва в перфектна текстура и моментално освобождава атракторите си за да привлече рибата. Съдържа висококачествени съставки, който карат рибата да се храни по-дълго.
 
10,00 лв.
Пелети Rod Hutchinson BIG CARP PELLETS - 800gr
Пелетите с ниско съсдържание на масла и целогодишна ефективност. Привлича и задържа шараните. 
12,00 лв.
Пелети Rod Hutchinson MONSTER CRAB HALIBUT PELLETS - 800гр
Тези пелети са идеална стръв за шаран, мряна и сом. Съставени са от високо протеиново рибно ябрашно и маслени атрактанти.
16,00 лв.
Захранка Magic Maggot Stinky Method Mix 0,75 kg
Stinky Mix е водещият продукт на нашата марка Magic Maggot. Името Stinky – „миризлив“, идва от миризмата на червеи след отварянето на пакета. Продуктът е пълен с добри съставки и е изключително съблазнителен за рибата. Препоръчваме го за всякакви употреби, но най – добри резултати дава в комбинация с Метод риболов във води с доста пресирана риба от риболовците. Точно както и в други метод микс продукти, водата трябва да бъде добавена внимателно и постепенно, за да бъде достигната исканата консистенция.
11,40 лв.
Пелети за косъм DB Pre-Drilled Hook Pellets
Pre-Drilled Hook Pellets от Dynamite Baits са предварително пробити пелети с високо съдържание на брашна обогатени с масло, за да се постигне по-наситен аромат.
19,90 лв.
Пелети FilStar
Пелетите за стръв са предназначени както за риболов на косъм, тъка и за риболов със силиконов пръстен. Самите пелети по структура са меки.
3,90 лв.
Пелети CZ FC Rapid Method Micro Pellet
Rapid Method Micro Pellet от серията Feeder Competition на Carp Zoom са микро пелети произведени с доказани аромати и атрактанти.
6,30 лв.
Пелети CZ Feeder Competition Feeder Halibut Pellets
Качествени пелети с размер 3.00мм., които може да се използват както самостоятелно, така и като добавка за обогатяване на основната захранка.
6,80 лв.
Пелети DB Robin Red Carp Pellets
Легендарният атрактант Robin Red сега е добавен и към пелети, така че да можете да включите доказал се аромат в арсенала си.
19,30 лв.
Микро пелети FilStar Premium Carp Method Feeder
Висококачествени микро пелети от линията FilStar Premium Carp, отличен избор за флат и инлайн метод фидер хранилки. 
4,80 лв.
Захранка DS Feeder Black
Super Champion Feeder е захранка , разрaботена специално за риболов с "фидер"(хранилка). Може да се използва както при дълбоки, така и при плитки водоеми. 
10,60 лв.
Захранка Feeder Mystery Red
Универсална захранка, която може да се използва като перфектна основа. Съдържа билки и притежава аромат на червена чушка. За оптимален резултат може да комбинирате с Feeder Cheese and Garlic.
8,80 лв.
Захранка Feeder Bream
Feeder Bream е разработена за риболов на платика, разтваря се бързо и е въздушна като пудра. Захранката е идеална за използване както през зимата, така и през лятото и е подходяща за бавно или бързот...
7,80 лв.