Захранки за фидер риболов ✔️ nikulden.com

Захранки за фидер риболов

Захранка FilStar Универсал Dark Magic
Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Същите характеристики като "Универсал", но чувствително по-тъмна. Подходяща за риболов в по-студена вода. 
42,00 лв.
Пелети Method Feeder 4мм
Пелети Method Feeder 4мм Пелетите съдържат естествени съставки, които са специфично лепкави, благодарение на което частиците се осбождават поетапно. 
10,80 лв.
Захранка Rod Hutchinson CARP MATCH FEEDER MIX - 1kg

Захранка на  Rod Hutchinson, която се смесва в перфектна текстура и моментално освобождава атракторите си за да привлече рибата. Съдържа висококачествени съставки, който карат рибата да се храни по-дълго.
 
6,00 лв.
Пелети Rod Hutchinson BIG CARP PELLETS - 800gr
Пелетите с ниско съсдържание на масла и целогодишна ефективност. Привлича и задържа шараните. 
12,00 лв.
Пелети Rod Hutchinson MONSTER CRAB HALIBUT PELLETS - 800гр
Тези пелети са идеална стръв за шаран, мряна и сом. Съставени са от високо протеиново рибно ябрашно и маслени атрактанти.
16,00 лв.
Захранка Magic Maggot Stinky Method Mix 0,75 kg
Stinky Mix е водещият продукт на нашата марка Magic Maggot. Името Stinky – „миризлив“, идва от миризмата на червеи след отварянето на пакета. Продуктът е пълен с добри съставки и е изключително съблазнителен за рибата. Препоръчваме го за всякакви употреби, но най – добри резултати дава в комбинация с Метод риболов във води с доста пресирана риба от риболовците. Точно както и в други метод микс продукти, водата трябва да бъде добавена внимателно и постепенно, за да бъде достигната исканата консистенция.
11,40 лв.
Пелети FilStar
Пелетите за стръв са предназначени както за риболов на косъм, тъка и за риболов със силиконов пръстен. Самите пелети по структура са меки.
3,90 лв.
Микро пелети FilStar Premium Carp Method Feeder
Висококачествени микро пелети от линията FilStar Premium Carp, отличен избор за флат и инлайн метод фидер хранилки. 
4,80 лв.
Захранка FilStar 12x3 Active
Предлага се в стек от 4 опаковки по 2.5 кг. Захранките от сериятя FilStar 12x3 Active са произведени по уникална рецепта, използвайки само най-добрите натурални съставки, внимателно подбрани в резу...
37,50 лв.
Захранка FilStar специал фидер
Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Захранка, разработена специално за риболов с отворен фидер.
43,50 лв.