Чадъри за риболов ✔️ nikulden.com

Чадъри за риболов

Риболовните чадъри са основно оборудване за риболовци, които прекарват дълги часове в риболов при различни метеорологични условия. Те са проектирани да осигурят подслон от дъжд, вятър и слънце, като същевременно позволяват на рибарите да седят удобно и да ловят риба, без да са изложени на атмосферните влияния.

Риболовните чадъри се предлагат в различни размери, форми и материали, в зависимост от специфичните нужди на риболовеца. Някои риболовни чадъри са малки и леки, проектирани за преносимост и лесна употреба. Други са по-големи и по-здрави, предлагащи по-голяма защита срещу тежки метеорологични условия.

Когато избирате чадър за риболов, е важно да имате предвид фактори като размера и теглото на чадъра, материала, от който е направен и колко лесно се поставя и сваля. Други фактори, които трябва да имате предвид, включват нивото на защита, предлагано от чадъра, и количеството осигурена вентилация.

Като цяло, риболовните чадъри са важна част от екипировката за всеки риболовец, който иска да се чувства удобно и защитен по време на риболов при различни метеорологични условия.

Чадър (Броли) DAIWA 23 MISSION BROLLY

Daiwa Mission Brolly е проектиран да осигури универсален подслон за кратки сесии. Mission Brolly е с широчина от 164 см и височина от 122 см. Това създава подходящо покритие за легло и достатъчно пространство за удобно сядане отдолу. Освен това дълбочината от 136 см позволява поставяне на багаж зад стола.
Използвайки водоустойчива 210D материя с подлепени шевове, Mission Brolly разполага с велкро ленти, които осигуряват подвижна основа. Така че настройката за защита от подпочвените води и калта е лесна.
За стабилност са осигурени две телескопични рейки за бури и шест колчета, които могат да понесат допълнително натоварване. Особено полезна функция са двете велкро ленти за към рейките, които спомагат при поставянето и настройването им. Доставя се с удобна чанта за пренос и съхранение.
Размери - 164 х 122 х 136 cm
240,00 лв.
Чадър с колчета DAIWA 24 POWER LEVEL PEGGER UMBRELLA - 2.50 метра

Този голям чадър е с размери 250 см и е оборудван с две допълнителни колчета, които се забиват в земята посредством халки, разположени на равната страна на чадъра, за по-голяма стабилност. Оборудван е с механизъм за наклон, за максимална удобство на риболовеца и 8 мм спици от здрав и надежден материал.
270,00 лв.
Комплект чадър + колчета MIDDY SureDri 450 Combo (Umbrella + Pin-Down Set)

Страхотно предложение от английския гранд - MIDDY UK. Отличен, модерен чадър със система за допълнително фиксиране в земята. Системата за укрепване се състои от 2 броя колчета и 5 метра надеждно въже. Въжето е екипирано с карабинери за бързо и лесно закачане за чадъра. Извън тези екстри, чадъра Middy Sure-Dri 450q има своите си подобрения. На първо място всички шевове са 100% изолирани ине пропускат вода. Удължителната рейка на чадъра се регулира с нов система - болт за сигурна и бърза фиксация по височина. Всички краища на спиците са допълнително подсилени с плътен материал, за да не се поврежда при интензивно използване. Чадъра може да се "счупи" на 75 градуса с винтова "Tilt" система. Материала на чадъра е 100% водонепроницаем и е изработен от от Denir 210.
Диаметър - 220см
 
 
100,00 лв.
-24,50 лв.
Чадър Matrix Space Brolley 125 cm
Широк и удобен чадър изработен от висококачествени материали. 
220,50 лв.
245,00 лв.
Чадър Daiwa NZON квадрат

N'ZON Чадър, квадратМодел 13432-260
Премиум чадър с двойно зашити шевове и уплътняваща лента.
Мярка на дъгата: 250см
Материал: полиестер
120,00 лв.
-20,50 лв.
Чадър Matrix Over The Top Brolly
Чадърът Matrix Over The Top Brolly изпълнява перфектно предназначението си в щекарския риболов, осигурявайки оптимална защита на риболовеца и свобода на действие в радиус от 360º.
184,50 лв.
205,00 лв.
-17,60 лв.
Чадър Fox 60" Brolly
Чадър с изчистен дизайн, който може да се трансформира в заслон. Позицията на дръжката може да бъде сменяна, което позволява различните варианти за разполагане на чадъра.
158,40 лв.
176,00 лв.
-13,80 лв.
Чадър Matrix Bait Brolley - Support Аrm
Компактен чадър, разработен да предпазва подхранката от дъжд и слънце. 
124,20 лв.
138,00 лв.
Чадър CZ
Изключително удобен и комфортен чадър, снабден със система за наклонено положение благодарение на чупещата се метална дръжка. Изработен е от материя, която няма UV покритие, но ще ви предпази в горещините. 
72,00 лв.