Чадъри за риболов ✔️ nikulden.com

Чадъри за риболов

Риболовните чадъри са основно оборудване за риболовци, които прекарват дълги часове в риболов при различни метеорологични условия. Те са проектирани да осигурят подслон от дъжд, вятър и слънце, като същевременно позволяват на рибарите да седят удобно и да ловят риба, без да са изложени на атмосферните влияния.

Риболовните чадъри се предлагат в различни размери, форми и материали, в зависимост от специфичните нужди на риболовеца. Някои риболовни чадъри са малки и леки, проектирани за преносимост и лесна употреба. Други са по-големи и по-здрави, предлагащи по-голяма защита срещу тежки метеорологични условия.

Когато избирате чадър за риболов, е важно да имате предвид фактори като размера и теглото на чадъра, материала, от който е направен и колко лесно се поставя и сваля. Други фактори, които трябва да имате предвид, включват нивото на защита, предлагано от чадъра, и количеството осигурена вентилация.

Като цяло, риболовните чадъри са важна част от екипировката за всеки риболовец, който иска да се чувства удобно и защитен по време на риболов при различни метеорологични условия.

Комплект чадър + колчета MIDDY SureDri 450 Combo (Umbrella + Pin-Down Set)

Страхотно предложение от английския гранд - MIDDY UK. Отличен, модерен чадър със система за допълнително фиксиране в земята. Системата за укрепване се състои от 2 броя колчета и 5 метра надеждно въже. Въжето е екипирано с карабинери за бързо и лесно закачане за чадъра. Извън тези екстри, чадъра Middy Sure-Dri 450q има своите си подобрения. На първо място всички шевове са 100% изолирани ине пропускат вода. Удължителната рейка на чадъра се регулира с нов система - болт за сигурна и бърза фиксация по височина. Всички краища на спиците са допълнително подсилени с плътен материал, за да не се поврежда при интензивно използване. Чадъра може да се "счупи" на 75 градуса с винтова "Tilt" система. Материала на чадъра е 100% водонепроницаем и е изработен от от Denir 210.
Диаметър - 220см
 
 
100,00 лв.
-8,70 лв.
Чадър DAIWA POWERBEAM - 2.50м.

DAIWA POWERBEAM се характеризира с най-високо ниво на стабилност и защита от проливен дъжд, UV лъчи, вятър и слънце. Конструкцията е тип "крило", като има възможност да се закачат и спомагателни въжета за допълнително укрепване против силен вятър.
281,30 лв.
290,00 лв.
Ron Thompson Umbrella Чадър
Чадър за риболов - предпазващ от слънце и дъжд.
109,00 лв.
-24,50 лв.
Чадър Matrix Space Brolley 125 cm
Широк и удобен чадър изработен от висококачествени материали. 
220,50 лв.
245,00 лв.
-3,60 лв.
Чадър Daiwa NZON квадрат

N'ZON Чадър, квадратМодел 13432-260
Премиум чадър с двойно зашити шевове и уплътняваща лента.
Мярка на дъгата: 250см
Материал: полиестер
116,40 лв.
120,00 лв.
-20,50 лв.
Чадър Matrix Over The Top Brolly
Чадърът Matrix Over The Top Brolly изпълнява перфектно предназначението си в щекарския риболов, осигурявайки оптимална защита на риболовеца и свобода на действие в радиус от 360º.
184,50 лв.
205,00 лв.
-13,80 лв.
Чадър Matrix Bait Brolley - Support Аrm
Компактен чадър, разработен да предпазва подхранката от дъжд и слънце. 
124,20 лв.
138,00 лв.