Куки MAVER MV-R 1315A Black Nickel

Кука с ухо, кована и с наклонен връх, предназначена за дънен риболов с морски червеи. На стеблото има две микро контри, които предпазват червея от изплъзване, както по време на фазата на замятане, така и при кълване. Особено подходящ за всички онези риби, които се опитват да грабнат стръвта, без да преглъщат, перфектен избор и за змиорки.

15 броя в пакет

6,00 лв.
Куки MAVER MV-R 1317A Feeder Black Nickel

Широкият 30-градусов ъгъл на отвора и супер острия изместен връх, съчетани с голямата извивка и здравата, но хармонична тел, значително намаляват откачанията, което я прави идеалната кука за използване при метод фидер риболов и изработване монтажи на косъм. Вероятно един от най-важните аксесоари, които трябва да вземем предвид, когато мислим за нашите инструменти, които внасяме в сесиите, е куката, която трябва да е здрава и супер производителна. Цялата нова серия куки MV-R е проучена и тествана от нашите най-добри английски инженери, които са извършвали тестове и селекции в най-важните риболовни райони в страната за дълъг период от време.

20 броя в пакет

6,00 лв.
Куки MAVER MV-R 1319A Feeder Black Nickel

Една от най-мощните куки, предлагани на пазара, с ухо под ъгъл от 30 градуса, което я прави идеална за връзване с „възел без възел“, перфектна за пелет ваглер техники и всякакви ситуации на фидер риболов! Вероятно един от най-важните аксесоари, които трябва да вземем предвид, когато мислим за нашите инструменти, които внасяме в сесиите, е куката, която трябва да е здрава и супер производителна. Цялата нова серия куки MV-R е проучена и тествана от нашите най-добри английски инженери, които са извършвали тестове и селекции дълго време в най-важните риболовни райони и реки в страната. Искахме само най-добрата японска стомана, за да гарантираме стегнатостта и здравината както на тялото, така и на остротата на върха. Всички куки са химически заточени.

20 броя в пакет

6,00 лв.
Куки MAVER Katana 1090A Nickel - 20 бр в пакет

Maver Katana 1090A Nickel са тънки и здрави куки с универсална употреба. Пробиват с лекота всякакви видове червеи, камола и други ларви. Отличават се със дълго стебло, широка извивка и право добре изразено острие.

20 броя в опаковка
С контра
Made in Japan

5,00 лв.
Куки Middy KM-4 Carp X-Strong Spade /без контра/

Куките Middy KM-4 притежават класическа форма, изработена от 110 HI-Carbon стомана. Това е изключително здрава и устойчива кука, подходяща за риболов на едри риби в комерсиални и естествени водоеми. Подобна на много от куките на Middy, KM-4 е обработена с тефлоново покритие, което предотвратява отблясъците.

10 броя в опаковка

4,00 лв.
Куки MAVER Jurassic Series J02 - 15 бр в пакет

Jurassic J02 е класическа, права, бяла кука. Тънка, карбонова с дълго острие, химически заточено. Отлично качество. Куката J02 няма да Ви подведе и в най-екстремните риболовни ситуации. Подходяща е за всички видове риболов. С малките номера може да се лови отлично на болонеза, щека или мач. Препоръчителна дебелина на влакната: 0.10 - 0.22мм, според големината на куката.
2,80 лв.
Куки Middy KM-1 Baggin Carp Eyed /без контра/

Куките Middy KM-1 притежават класическа форма с ухо. Подходящи са за направа на монтажи „на косъм“, за метод фидер или риболов на плувка. Това са изключително здрави и устойчиви куки, подходящи за риболов на едри риби в комерсиални и естествени водоеми.

10 броя в опаковка

4,00 лв.
Куки MAVER Amo Serie Onda SARAGHI AND BREAM 8060B - 15 бр в пакет

Тази серия куки MAVER е походяща за риболов в солени води. Куката е здрава, с дълго стебло, кръгла извивка, а острието е право. Предназначена е за риболов с жива стръв – морски червеи, скариди и други.

15 броя в опаковка
С контра

3,00 лв.
Куки Maver Amo Serie Onda Mullet and Chub 8070B - 15 бр в пакет

Тази серия куки MAVER е походяща за риболов в солени води. Куката е здрава, с дълго стебло, извивка с остър ъгъл, а острието е завито настрани. Предназначена е за риболов с жива стръв – морски червеи, скариди и други.

15 броя в опаковка
С контра

3,00 лв.
Куки LINEAEFFE Vigor Izumo LF 320 N - 25 бр в пакет

Allround модел куки от Lineaeffe. Харакатеризира се с кръгла извивка, дълго стебло и средно-дълго, химически заточено острие. Походящи са за употреба, както за сладководен, така и за морски риболов с всякакви видове червеи.

25 броя в опаковка
С контра
Цвят - Никел

3,50 лв.
Куки Maver KATANA NICH GAMCOR - 20 бр/пакет - № 6/8/10/12/14/16

Куки Maver KATANA NICH GAMCOR 
Тази серия куки MAVER Katana е за риболов в сладки и солени води. Куката е здраваq с късо стъблоq отворена с чапраз. Предназначена е за риболов на жива стръв - торен, земен червей и бял червей. Отлично държи и 2-3 броя царевица. Перфектна е за риболов на едри риби - каракуди, шарани и амури.

Цвят - Nickel
20 броя / пакет
Made in Japan 

6,00 лв.
Куки MAVER Jurassic Series J06 15бр

Универсални куки на MAVER. Тази серия е класическа, права, бяла кука. Тънка, карбонова с дълго острие, химически заточено. Отлично качество. Куката J21 няма да Ви подведе и в най-екстремните риболовни ситуации. Подходяща е за всички видове риболов, включително и на риби и дъно с по-големи размери. С малките номера може да се лови отлично на болонеза, щека и мач. Препоръчителни влакна 0.10-0.22мм, според големината на куката.
2,80 лв.
Куки без контра - MAVER - Jurassic Serie J03

Универсални куки на MAVER.
Тази серия е класическа, права, бяла кука. Тънка, карбонова с дълго острие, химически заточено. Отлично качество. Куката, J03, няма да Ви подведе и в най-екстремните риболовни ситуации. Подходяща е за всички видове риболов, включително и на рибе и дъно по-големите размери. С малките номера, може да се лови отлично и на болонеза, щека и мач. Препоръчителни влакна 0.10-0.22мм, според големината на куката.
Цвят: НИКЕЛ
 
2,80 лв.
Куки Maver Katana TOP MAGGOTS - серия KM05

 
Здрави и леки никелови куки, специално предназначени за дънен риболов, с червеи.Made in Japan
Брой в пакет: 15
 
 
4,00 лв.
Куки Maver KATANA Fine Drit Bronze - 20 бр/пакет - № 12/14/15/18/20/22

Тази серия куки MAVER Katana е за риболов с влакна 0.06 - 0.08 - 0.10 - 0.12мм. Дебелината на влакното зависи от големината на куката. Тя е тънка и здрава, супер остра. С дълго стъбло. Предвидена е за риболов на плувка с директен, щека и алборела пръчка. Супер е за риболов на късо за уклей и дребна риба.

Цвят - Бронз
20 броя / пакет
Made in Japan

3,00 лв.