Воблери за спининг риболов ✔️ nikulden.com

Воблери за спининг риболов

-0,42 лв.Нов
Слайдер - DAIWA "STEEZ" - PENCIL 60F

Качествен слайдер от DAIWA

Дължина - 6.0см
Тегло - 4.2гр
2бр Тройки - номер 10
Тип - ПЛУВАЩ
Тип на водене - Walk-the-dog

13,58 лв.
14,00 лв.
Нов
Lucky Craft Micro Cra-Pea MR Воблер
Lucky Craft Micro Cra Pea MR е отличен кранк, подходящ за риболов на кефали, пъстърви и костури. Стабилно поведение в бърза вода, изключително активна игра и най-вече страхотни резултати с рибки! Едно страхотно решение за лайт риболов в летните месеци!  
26,50 лв.
Нов
Jackson Athlete 17SSV Воблер
Воблерът Jackson Athlete 17SSV е част от легендарната серия Athlete  на японската марка и е създаден за постигане на дистанция и стабилно поведение във всякакво време и вълни. При различна скорост на водене има различна игра. При по-бавно се поклаща от страна на страна, а при по- агресивно и бързо водене има вибрация и около оста на движение.
43,90 лв.
Нов
Bassday Gyokusai 135F Воблер
Gyokusai 135F не само лети като куршум и прелита изключително далечни дистанции, но се отличава и с малка работна дълбочина. Плиткогазещият воблер е създаден именно с приоритет към постигане на голямо разстояние, стабилен полет при вятър и облавяне на плитките водни слоеве, а за целта Bassday са добавили към познатата Shaft Glider System и специалната TSL (Torsion Spring Lock) система.
49,90 лв.
Нов
Bassday Log Surf 124F Воблер
Log Surf 124F е плуващ воблер, позволяващ изключително далечни замятания, благодарение на новата слайдинг системата, с тежест, вградена в него. Притежава невероятно жива игра с изразена "воблинг" акция. Държи се добре в течение и при по-сурово време.
42,90 лв.
Нов
Bassday Jarkbait NJ-85SW Воблер
Атрактивната игра при равномерно водене съблазнява дори пасивен хищник. Воблерът потъва бавно, позволява чудесен контрол при водене и далъчно замятане. Отлична изработка -  перфектно балансиран.
34,90 лв.
Bassday Sugapen 95F Повърхностна примамка
Bassday Sugapen 95F е хибрид между попер и уокър. Осигурява впечатляваща игра, придружена с различни ефекти, в зависимост от използваната техника. Можете да го водите като попер, предизвиквайки специфични за модела звук, вибрации и раздвижване на водата, да го разходите с Walk-the-Dog, да туичвате, да редувате бавна и бърза проводка с паузи или да имитирате бягаща скарида чрез т. нар. Spit акция.
37,90 лв.
Lucky Craft Gengoal 35S Воблер
С форма наподобяваща бръмбар този воблер е изключително подходящ за риболов на кефал по реките. Оборудван е с две двойни куки и това позволява да се провежда през подводни препятсвия с минимален риск от закачане. При много бавно равномерно водене, воблера има ясно изразена игра, а водейки го с по-високо вдигната въдица той разцепва повърхността на водата. Така може да се лови в много плитки и обрасли участъци, а там щуките и костурите не могат да му устоят.
26,50 лв.
Воблер Little Jack Micro Forma Adict
Воблер Little Jack Micro Forma Adict е малка, но изключително ефективна примамка при риболов на малки по размер видове риби - сладководни и соленоводни представители.
21,80 лв.
Lucky Craft Humpback Pointer Watch 50S Воблер
Lucky Craft Humpback Pointer Watch 50 е воблер с незаменимо приложение при риболов на пъстърва. Тънкият профил и фиксирано утежнение му позволява стабилно поведение дори в най-дебелите бързеи. Запазва хоризонталното си положение във всички ситуации, а тежестта му от 3.2 грама го превръща в точно оръжие за достигане и облавяне на перспективни места.
25,00 лв.
Lucky Craft Pointer 158 SP Воблер
Lucky Craft Pointer 158 SP - когато стане дума за риболов на щука, той е задължителен набор в кутиите. Позволява да бъде туичван с голямо отклонение от оста на движение, зависва потрепвайки в паузите, а при равномерно водене вибрира изключително активно.  Няколко туича, няколко секунди пауза е вълшебната рецепта за успех с него!
44,50 лв.