Воблери за спининг риболов ✔️ nikulden.com

Воблери за спининг риболов

Нов
Воблер EFFZETT SLIDE‘N ROLL PERCH
Абсолютно новаторска примамка! Ключова характеристика на този воблер е свалящата се лопатка.Така буквално имате два воблера с две различни действия и приложения.
23,25 лв.
Нов
Lucky Craft Pointer 100 DD Воблер
Lucky Craft Pointer 100DD е стандарт за „jerk“ воблер от създаването си, който е недостижим и до днес. Това е най-успешният и известен воблер сред богата гама примамки на Lucky Craft.
24,92 лв.
Нов
Lucky Craft Pointer 65 Short Bill S Воблер
Lucky Craft Pointer 65 S е универсален воблер. Също както всеки друг воблер от Пойнтер серията, репутацията му се гради единствено и само на успехи и постижения. Но все пак имайте пред вид, че за да извлечете максимума от този воблер, лекият такъм е задължителен. Воблерът е изключително успешен избор при риболов на пъстърва, въпреки размерът си. Освен пъстървите, доказано работи при риболов на костур, щука, распер и бяла риба.
22,00 лв.
Нов
Lucky Craft Humpback Minnow 50S Воблер
Lucky Craft Humpback Minnow 50 S е воблер за риболов на пъстърва, кефал и костури. Уникалният му дизайн го прави устойчив в силно течение и много лесно податлив на разнообразни техники на водене. Изгърбеното гръбче и леко сплесната форма ще ви позволят да го туичвате лесно.
23,33 лв.
Воблер Salmo Whitefish Limited Edition
Превърналият се в класика Salmo Whitefish, който е и един от първите модели на марката, се завръща след дълго отсъствие в лимитирана серия с най-ловистите цветове. Серията е произведена в ограничен бр...
16,58 лв.