Воблери за спининг риболов ✔️ nikulden.com

Воблери за спининг риболов

Нов
Zip Baits Rigge 90SP-SR Воблер
Воблер с отлична дистанция на полет с MAG-DRIVE системата, която дава възможност за далечно замятане дори и без голямо усилие. Чрез финото регулиране на въздушната камера вътре в тялото, става възможно да се зададе оптимална скорост на потъване и баланс, за да се запази стабилното поведение по време на водене.
36,90 лв.
Нов
Jackson Trout Tune 55S Воблер за пъстърва
Пъстървовият модел Jackson Trout Tune 55 е легендарен воблер за петнисти рибки. Стабилното му поведение в течение, успешното провокиране на атака след атака и не на последно място страхотният кастинг, го превръщат в един задължителен набор сред воблерите фаворити за пъстървов риболов.
26,50 лв.
-6,50 лв.Нов
Exsence Strong Ass AR-C 125F Flash Boost 125mm 25g
Exsence Strong Assassin 125 има по-агресивно действие от своя брат „Silent Assassin“. Предлага се в плаващи и потъващи опции, той включва Flash Boost, Jet Boost и Scale Boost с широко люлеещо се действие, когато се извлича с постоянна скорост, или хаотично мощно плъзгане при рязко движение. Ако искате агресивна примамка за лаврак, Exsence Strong Assassin 125 трябва да е в горната част на вашия списък. 
42,50 лв.
49,00 лв.
-6,70 лв.Нов
Silent Assassin 129F 22g Shimano
Най-отличителната характеристика на Silent Assassin е дистанцията, която може да достигне при замятане. За плуващата версия тя е около 65 метра, което е удивително постижение за примамка с форма тип minnow. След замятане, просто приберете примамката, не са необходими никакви по-специфични техники. Можете да експериментирате единствено със скоростта на обиране, тъй като воблерът е изключително стабилен.
41,50 лв.
48,20 лв.
Нов
Zip Baits Rigge 43SP Воблер
Идеален избор за риболов на пъстърва, костур, кефал, бас.Rigge 43SP е снабден със системата „MAG-DRIVE“ вътре в тялото, което позволява да се замята точно и то на наистина големи дистанции.
32,90 лв.
Нов
Zip Baits Rigge Flat 80S Воблер
Сравнително лекото тегло на тялото осигурява отлична дистанция на полет с MAG-DRIVE системата, която дава възможност за далечно замятане дори и без голямо усилие. Чрез финото регулиране на въздушната камера вътре в тялото, става възможно да се зададе оптимална скорост на потъване и баланс, за да се запази стабилното поведение по време на водене. В допълнение, оригиналната лопатка помага да се запази стабилното движение на примамката: „без потъване“ и „без изплаване“, което осигурява равномерно движение на Rigge Flat 80S във водата. Специфичното „люлеене“ на примамката, е възможно да се достигне, дори ако разстоянието до примамката не е голямо. Ярките цветове на Rigge Flat 80S привличат рибата от голямо разстояние, както в бистра, така и в мътна вода.
37,90 лв.
Нов
Zip Baits Rigge Flat 70S Воблер
Сравнително лекото тегло на тялото осигурява отлична дистанция на полет с MAG-DRIVE системата, която дава възможност за далечно замятане дори и без голямо усилие. Чрез финото регулиране на въздушната камера вътре в тялото, става възможно да се зададе оптимална скорост на потъване и баланс, за да се запази стабилното поведение по време на водене. В допълнение, оригиналната лопатка помага да се запази стабилното движение на примамката: „без потъване“ и „без изплаване“, което осигурява равномерно движение на Rigge Flat 70S във водата. Специфичното „люлеене“ на примамката, е възможно да се достигне, дори ако разстоянието до примамката не е голямо.
34,50 лв.
Нов
Zip Baits Rigge Flat 60S Воблер
Сравнително лекото тегло на тялото осигурява отлична дистанция на полет с MAG-DRIVE системата, която дава възможност за далечно замятане дори и без голямо усилие. Чрез финото регулиране на въздушната камера вътре в тялото, става възможно да се зададе оптимална скорост на потъване и баланс, за да се запази стабилното поведение по време на водене.
34,50 лв.
Нов
Zip Baits Rigge Flat 50S Воблер
Воблерът Zip Baits Rigge Flat 50S е риболовна примамка, предназначена за сладководен и соленоводен риболов. Това е вид твърда стръв, която е предназначена да имитира движенията на малки риби за стръв, като шад или миноу.
Примамката е с дължина приблизително 50 мм (2 инча) и тегло около 5 грама. Отличава се с дизайн с плоски страни, който му придава стегнато люлеещо се действие при изваждане. Примамката има дълбочина на гмуркане от около 1,5 метра (5 фута), което я прави подходяща за риболов на различни водни дълбочини.
Rigge Flat 50S се предлага в гама от цветове и шарки, за да имитират различни видове риба за стръв и да привличат риба в различни видове вода и условия на осветление.
Като цяло, воблерът Zip Baits Rigge Flat 50S е универсална и ефективна примамка за риболов, която може да се използва за насочване на различни сладководни и соленоводни дивечови риби, включително костур, пъстърва, бяла риба, щука и др.
33,90 лв.
Нов
Zip Baits Rigge 90S Воблер
Воблер с отлична дистанция на полет с MAG-DRIVE системата, която дава възможност за далечно замятане дори и без голямо усилие. Чрез финото регулиране на въздушната камера вътре в тялото, става възможно да се зададе оптимална скорост на потъване и баланс, за да се запази стабилното поведение по време на водене.
36,90 лв.
Нов
Zip Baits Orbit 130SP Воблер
Zip Baits Orbit 130SP е примамка за риболов тип воблер, предназначена за улов на различни видове риби, като лаврак, щука и пъстърва. Това е висяща (suspending)  примамка, което означава, че се рее във водата на определена дълбочина, имитирайки ранена или умираща риба.
Orbit 130SP има характерна форма и дизайн със заоблено тяло и характерна извивка на гърба. Този дизайн създава силно въртящо се търкалящо се действие и поклащащо се движение във водата, което го прави привлекателна цел за хищните риби.
Примамката разполага и с висококачествени куки и халки за издръжливост и надеждност. Предлага се в различни цветове, за да отговаря на различните условия на риболов, и може да се използва както в сладководна, така и в соленоводна среда.
Като цяло Zip Baits Orbit 130SP е популярна и ефективна примамка за риболов, която може да помогне на риболовците да уловят различни видове хищни риби.
39,90 лв.
Нов
Zip Baits ZBL Fakie Dog Повърхностна примамка
ZBL Fakie Dog е повърхностен модел, който при туич водене прави много изразителна и широка зигзагообразна игра. В предната си част му е премахната тежеста, а утежнението е в средната и задна част на примамката. 
32,90 лв.
Нов
Zip Baits ZBL System Minnow 139S Abile Воблер
Zip Baits ZBL System Minnow 139S Abile е риболовна примамка, предназначена за улов на различни видове риба като лаврак, пъстърва и щука. Това е твърда примамка  с дължина 139 mm (5,5 инча) и тегло 21 g (0,74 унции).
Примамката разполага с уникална система за прехвърляне на тежестта, която й позволява да се хвърля на дълги разстояния и да плува с реалистично действие.
44,90 лв.
Нов
Zip Baits Rigge 70SP-SR Воблер
Zipbaits RIGGE 70 SP e воблер, произведен в Япония, който има  изключително жива игра, наподобяваща движенията на малка рибка. Успешно се използва при риболов в река, като играе перфектно, дори в най-силните течения. Силата му е придаване на игра с лек и средно-бърз туич, но има изразена собствена игра и при равномерно водене. Воблер, тип миноу, с вградена магнитна система в тялото си. 
33,90 лв.
Нов
Zip Baits ZBL Minnow 135F Boon Воблер
ZIP BAITS ZBL SYSTEM MINNOW 135F BOON е воблер, предназначен за морски риболов, но се справя отлично и със сладководните хищници като щука и бяла риба. Оборудван с ултрамодерна система за балансиране - Mag-Drive Super High Balanced System.
44,90 лв.
Нов
Zip Baits Rigge 70S Воблер
Zipbaits RIGGE 70S e воблер, произведен в Япония, който има  изключително жива игра, наподобяваща движенията на малка рибка. Успешно се използва при риболов в река, като играе перфектно, дори в най-силните течения. Силата му е придаване на игра с лек и средно-бърз туич, но има изразена собствена игра и при равномерно водене. Воблер, тип миноу, с вградена магнитна система в тялото си. 
33,90 лв.