Воблери за спининг риболов ✔️ nikulden.com

Воблери за спининг риболов

-99,30 лв.Нов
Savage Gear Advent Calendar Predator Адвент календар
Изненадайте своя съпруг, съпруга, дете или най-добрия си приятел, с най-добрия адвент календар за риболов на марката Savage Gear.
231,70 лв.
331,00 лв.
Нов
Воблер Salmo Whitefish Jointed
Превърналият се в класика Salmo Whitefish, който е и един от първите модели на марката, се завръща след дълго отсъствие в лимитирана серия с най-ловистите цветове. Серията е произведена в ограничен бр...
21,30 лв.
Нов
Попер Nomura BUBBLE POPPER - 6,5cm / 4,5gr

Плуващ попър за риболов на хищници, като - костур, щука и други активни зъбатковци. От лявата и дясната страна на тялото има две дупчици и при движението си генерират пръски и мехурчета във водата, които бързо привличат вниманието на хищниците. Движението му повърхностно.
 
15,00 лв.
Воблер Halco Sorcerer 150 STD+XDD
Максималното замятане и обиране на воблера SORCERER с неговото уникално стройно движение, както и клатушкането на тялото му, тотално хипнотизират големите хищници. Отличаващ белег на модела е лекото тракане и усилена човка чрез системата Bulletproof bib, които придават сила и спомагат за преминаването дори и през клонки или дънери, без скъсване и повреда.
37,90 лв.
Воблер Halco Slidog 105
Най-новата примамка на HALCO - много здрав, потъващ, плъзгащ се воблер. Разработен за риболов на големи риби - лаврак, лефер и други хищници.
29,90 лв.
Воблер SPRO MADEYE DIVER 85
Madeye Diver се отличава с доказаният профил на банан, който осигурява стегнато клатушкащо се действие с непредсказуемо движение. Проектирани за тролинг със скорост между 2.4 – 4 километра в час, воблерът слиза на дълбочина до 6 метра, издавайки тракащ звук подлудявайки хищниците.
35,90 лв.
Воблер SPRO IKIRU FLAT JERK 50 SF
Когато течението се засили, примамките с заострена глава стават истинско предимство за улов на хищници. Ето защо разработихме този воблер. Бързо потъващ за гмуркане и плуване в най-силните течения, тиха игра без дрънкалки за надхитряне и на взискателните риби. Стръв, която трябва да имате в кутията си за улов на пъстърва, костур, распер и кефал.
23,40 лв.
Воблер SPRO Minnow 65 SF 5.6g 6,5cm
Тази класическа форма на Minnow е добре балансирана с къса лопатка. Формата и играта са идеални за всякакви хищници- костур, кефал, бас, пъстърва и много други. Бавното изплуване ви позволява да дразните хищника по време на паузите и да изследвате различни слоеве на водата.
13,50 лв.
Jackson Jester Minnow 78S Воблер
Jackson Jester Minnow 78S достига дълбочина около 2м, където го очакват големите трофейни риби. Примамката се отличава с изключително здрава конструкция, способна да издържи на удари от страна на лакомите хищници. Воблерът е перфектен за тролинг както в сладки, така и в солени води.
32,90 лв.
Воблер за пъстърва и кефал TRAPER MICRO 3.5см 3г.
Плуващи примамки с игра в горния слой на водата. Идеални са за риболов на пъстърва и кефал близо до повърхността. Предлагат се в широка гама от цветове.
9,50 лв.
-0,42 лв.
Слайдер - DAIWA "STEEZ" - PENCIL 60F

Качествен слайдер от DAIWA

Дължина - 6.0см
Тегло - 4.2гр
2бр Тройки - номер 10
Тип - ПЛУВАЩ
Тип на водене - Walk-the-dog

13,58 лв.
14,00 лв.
-0,96 лв.
Daiwa TOURNAMENT MINNOW 95SP


Тип: suspending
Дълбочина на гмуркане 9,5 см: 0,5-1,0 м, прибл. 1,0-1,8 м
Silent G.O.S: Гравитационна осцилираща система Mit SaqSas

31,04 лв.
32,00 лв.
Zip Baits ZBL Fakie Dog DS CW 7cm Повърхностна примамка
ZBL Fakie Dog DS CW е повърхностен модел, който при туич водене прави много изразителна и широка зигзагообразна игра. В предната си част му е премахната тежеста, а утежнението е в средната и задна част на примамката. 
32,90 лв.