Живарници за риболов ✔️ nikulden.com

Живарници за риболов

Нов
ЖИВАРНИК MAVER CHANNEL KEEPNET - 3.50m

Квадратен живарник, предназначен за използване в състезателни ивици, в които има силно присъствие на канален сом. Специалната материя "Welded Mesh" предотвратява закачането на бодливите перки на този тип риби за мрежата, като по този начин се улеснява фазата на претегляне, не се поврежда рибата или мрежата, а също се спестява значително време. Живарникът, също така е идеален и за риболов на шаран, първите два ринга са с размери 55х45 см и са проектирани така, че да можете удобно да поставите главата на кепа, за да обърнете рибата, без да се налага да я държите с ръка. Последните рингове са оборудвани с две "дръжки" за улесняване на изваждането на улова от водата, а в допълнение последните 3 ринга са покрити с гумирана обвивка, която ги предпазва от износване поради триене в грапави повърхности (напр. камъни, бетон). Благодарение на технологията на изработване на самата материя по време на производствената фаза, тя е изключително здрава и устойчива на сериозни натоварвания. Живарникът се предлага само в размер от 3,5 м, подходящ за всякакъв тип терени.
240,00 лв.
Плуващ живарник Kinetic Keep Net Floating
Плуващ живарник за стръв или дребни рибки, който може да се ползва от брега или от лодка. Разполага с мека мрежа и плуващ ринг, който държи живарника над повърхността.
35,90 лв.
-16,60 лв.
Живарник Matrix Flow Mesh Keepnet
Голям живарник Matrix Flow Mesh Keepnet, чиито размери го правят подходящ за използване на по-просторни речни брегове.
149,40 лв.
166,00 лв.
-15,80 лв.
Живарник Matrix Carp Safe Keepnet
Живарник Matrix Carp Safe Keepnet е подходящ за шарански риболов и притежава издръжлива и безопасна за рибата мрежа.
142,20 лв.
158,00 лв.
Живарник FilStar Basic
Удобен и практичен живарник с кръгла форма. Предлага се в различни дължини.
13,60 лв.
Живарник - DAIWA TOURNAMENT KEEPNET 3.5m FAST FLOW MK II

Здрав алуминиев горен пръстен Изключително сигурна приставка за заключване на ъгъла Външни дебели ребра с подсилени ъгли 5 мм наномрежово тяло Микро мрежа в долните две секции (50 см X 40 см)
200,00 лв.
Кошче за риба делукс - 3 кутии - PAPS
Кошче, изработено от висококачествени материали с три кутии - с едно, две и четири отделения. Притежава регулируема здрава презрамка.
32,40 лв.
Кошче за риба зелено-кутии - PAPTH
Кошче за риба с презрамка за прибиране на уловената риба. Разполага и с кутийка с дупчици за стръв на капака.
32,30 лв.
Кошче за риба Plastilys с 3 отделения на капака
Леко и удобно кошче за прибиране на уловената риба. Разполага с три допълнителни отделения на капака, едно от които има дупчици за вентилация на жива стръв. Основното и допълнителните отделения имат з...
41,80 лв.
Кошче за риба зелено-ивици - P1P
Кошче, изработено от висококачествени материали с удобно въртящо се капаче за бърз достъп. Притежава регулируема здрава презрамка.
21,00 лв.
Живарник MIDDY SILVERFISH 50cmX40cmX3.00m - Fast-Dry Mono Keepnet

Лек, монофилен, бързосъхнещ живарник на английската фирма Middy. Правоъгълен профил. Особено удобен за риболов на река, канали и езера, защото монофилнато мрежа оказва малко съпротивление на течението. Има вградена система с 6 фиксирани положения за регулиране на наклона на горната част, като можете да си изберете удобния ъгъл за вас. Също така предвиден е и специален "жлеб" отпред за подпиране на въдицата директно на живарника. Долните три обръча са утежнени за по-лесно потъване.
Супер съчетание цена-качество.
Дължина: 3.00м
Профил: 50см Х 40см
90,00 лв.
Живарник JVS Keepnet Square Multi
Живарник JVS Keepnet Square Multi се отличава със своята здрава конструкция и качествени материали, които позволяват успешното използване на живарника в различни условия за риболов.
115,00 лв.
Живарник Middy Stargrip 18x14x9 KEEPNET

Живарникът е изработен от гъст полиестер, който е изключително мек плат и е уникално проектиран. Фиксираната нишка носи гаранция за цял живот и е монтирана върху горния пръстен при специален ъгъл от пет градуса. Подходящ за до 25кг. улов.
Дължина - 2.70м
80,00 лв.
Кръгъл живарник Daiwa NZON - 3.50m

Професионален, кръгъл живарник с квадратни рамки.
Материалът без ръбове щади рибата. Мрежата се суши лесно и почти не абсорбира вода. Последните обръча са направени от алуминий и държат живарника на дъното. От въртешната част има две здрави дръжки за лесно транспортиране и удобство при пяретегляне на улова.
120,00 лв.
Живарник квадратен FilStar Extreme
Плътна горна секция за улеснено пускане на рибата в живарника - Вътрешни дръжки за по-лесен транспорт с уловената риба - Усилени алуминиеви обръчи (долен, горен и този с ...
58,00 лв.
Живарник шарански плътен Professional Carp
Изцяло изработени от мека и здрава бързосъхнеща материя (micromesh) шарански живарници. Притежават елегантен дизайн, характерен за продуктите с марка Filstar. Идеален продукт за взискателни риболовци,...
72,00 лв.