Живарници за риболов ✔️ nikulden.com

Живарници за риболов

Нов
Кошче за риба делукс - 3 кутии - PAPS
Кошче, изработено от висококачествени материали с три кутии - с едно, две и четири отделения. Притежава регулируема здрава презрамка.
32,40 лв.
Нов
Кошче за риба зелено-кутии - PAPTH
Кошче за риба с презрамка за прибиране на уловената риба. Разполага и с кутийка с дупчици за стръв на капака.
32,30 лв.
Нов
Кошче за риба Plastilys с 3 отделения на капака
Леко и удобно кошче за прибиране на уловената риба. Разполага с три допълнителни отделения на капака, едно от които има дупчици за вентилация на жива стръв. Основното и допълнителните отделения имат з...
41,80 лв.
Нов
Кошче за риба зелено-ивици - P1P
Кошче, изработено от висококачествени материали с удобно въртящо се капаче за бърз достъп. Притежава регулируема здрава презрамка.
21,00 лв.
ЖИВАРНИК MV-R COMMERCIAL KEEPNET 4.00M

ЖИВАРНИК на Maver MV-R COMMERCIAL KEEPNET 4.00M
Живарникът е конструиран така, че мрежата да остава изпъната върху пръстените и да се сгъва правилно. Мрежата е висококачествена , мека и тъмна, с което помага на рибата да остане спокойна.
160,00 лв.
Живарник правоъгълен SPRO
Живарник за спортен и любителски риболов. Възможност за настройка на ъгъла на \"главата\" на живарника. Комплект с колче за живарника.
132,90 лв.
Живарник MIDDY SILVERFISH 50cmX40cmX3.00m - Fast-Dry Mono Keepnet

Лек, монофилен, бързосъхнещ живарник на английската фирма Middy. Правоъгълен профил. Особено удобен за риболов на река, канали и езера, защото монофилнато мрежа оказва малко съпротивление на течението. Има вградена система с 6 фиксирани положения за регулиране на наклона на горната част, като можете да си изберете удобния ъгъл за вас. Също така предвиден е и специален "жлеб" отпред за подпиране на въдицата директно на живарника. Долните три обръча са утежнени за по-лесно потъване.
Супер съчетание цена-качество.
Дължина: 3.00м
Профил: 50см Х 40см
90,00 лв.
Живарник JVS Keepnet Square Multi
Живарник JVS Keepnet Square Multi се отличава със своята здрава конструкция и качествени материали, които позволяват успешното използване на живарника в различни условия за риболов.
115,00 лв.
Живарник Middy Stargrip 18x14x9 KEEPNET

Живарникът е изработен от гъст полиестер, който е изключително мек плат и е уникално проектиран. Фиксираната нишка носи гаранция за цял живот и е монтирана върху горния пръстен при специален ъгъл от пет градуса. Подходящ за до 25кг. улов.
Дължина - 2.70м
80,00 лв.
Живарник DAIWA 21 TOURNAMENT KEEPNET 3.0m COMMERCIAL CARP

Здрав алуминиев горен пръстен Изключително сигурна приставка за заключване на ъгъла Micro Mesh с пълна дължина Долни три пръстена 43см х 33см с подсилени ъгли Издърпващи се дръжки  
110,00 лв.
Кръгъл живарник Daiwa NZON - 3.50m

Професионален, кръгъл живарник с квадратни рамки.
Материалът без ръбове щади рибата. Мрежата се суши лесно и почти не абсорбира вода. Последните обръча са направени от алуминий и държат живарника на дъното. От въртешната част има две здрави дръжки за лесно транспортиране и удобство при пяретегляне на улова.
120,00 лв.
ЖИВАРНИК MV-R COMMERCIAL KEEPNET 3.00M

ЖИВАРНИК на Maver MV-R COMMERCIAL KEEPNET 3.00M
Живарникът е конструиран така, че мрежата да остава изпъната върху пръстените и да се сгъва правилно. Мрежата е висококачествена , мека и тъмна, с което помага на рибата да остане спокойна.
120,00 лв.
MIDDY сак за мерене на трофейни риби

Този сак е предназначен за мерене на риба. Може да се ползва за мерене на единични екземпляри, на общ улов и за мерене на резултатите по улов на състезания и турнири. Има здрава рамка, която бързо се отваря и затваря. Кука за закачане на кантара. Снабден е с мека полиестерна мрежа, която е здрава, не закача перките на рибите и пази рибите от нараняване.
Габарити: 60х40 см
50,00 лв.