Живарници за риболов ✔️ nikulden.com

Живарници за риболов

Плуващ живарник Kinetic Keep Net Floating
Плуващ живарник за стръв или дребни рибки, който може да се ползва от брега или от лодка. Разполага с мека мрежа и плуващ ринг, който държи живарника над повърхността.
35,90 лв.
-16,60 лв.
Живарник Matrix Flow Mesh Keepnet
Голям живарник Matrix Flow Mesh Keepnet, чиито размери го правят подходящ за използване на по-просторни речни брегове.
149,40 лв.
166,00 лв.
ЖИВАРНИК MAVER EASY FLOW RIVER KEEPNET 4.00M

ЖИВАРНИК на Maver EASY FLOW RIVER KEEPNET 4.00M
Живарникът е конструиран така, че мрежата да остава изпъната върху пръстените и да се сгъва правилно. Мрежата е висококачествена , мека и тъмна, с което помага на рибата да остане спокойна.
Предназначен е да се използва преди всичко в реки. Основната характеристика е мрежата, която позволява на течението да минава през нея, като се елиминира триенето. Конструкцията е изработена от алуминий и минава по цялото тяло на мрежата, за да я задържи на дъното.
130,00 лв.
Живарник FilStar Basic
Удобен и практичен живарник с кръгла форма. Предлага се в различни дължини.
13,60 лв.
Живарник - DAIWA TOURNAMENT KEEPNET 3.5m FAST FLOW MK II

Здрав алуминиев горен пръстен Изключително сигурна приставка за заключване на ъгъла Външни дебели ребра с подсилени ъгли 5 мм наномрежово тяло Микро мрежа в долните две секции (50 см X 40 см)
200,00 лв.
Кошче за риба зелено-кутии - PAPTH
Кошче за риба с презрамка за прибиране на уловената риба. Разполага и с кутийка с дупчици за стръв на капака.
32,30 лв.
Кошче за риба Plastilys с 3 отделения на капака
Леко и удобно кошче за прибиране на уловената риба. Разполага с три допълнителни отделения на капака, едно от които има дупчици за вентилация на жива стръв. Основното и допълнителните отделения имат з...
41,80 лв.
Кошче за риба зелено-ивици - P1P
Кошче, изработено от висококачествени материали с удобно въртящо се капаче за бърз достъп. Притежава регулируема здрава презрамка.
21,00 лв.
Живарник MIDDY SILVERFISH 50cmX40cmX3.00m - Fast-Dry Mono Keepnet

Лек, монофилен, бързосъхнещ живарник на английската фирма Middy. Правоъгълен профил. Особено удобен за риболов на река, канали и езера, защото монофилнато мрежа оказва малко съпротивление на течението. Има вградена система с 6 фиксирани положения за регулиране на наклона на горната част, като можете да си изберете удобния ъгъл за вас. Също така предвиден е и специален "жлеб" отпред за подпиране на въдицата директно на живарника. Долните три обръча са утежнени за по-лесно потъване.
Супер съчетание цена-качество.
Дължина: 3.00м
Профил: 50см Х 40см
90,00 лв.
Живарник JVS Keepnet Square Multi
Живарник JVS Keepnet Square Multi се отличава със своята здрава конструкция и качествени материали, които позволяват успешното използване на живарника в различни условия за риболов.
115,00 лв.
Живарник Middy Stargrip 18x14x9 KEEPNET

Живарникът е изработен от гъст полиестер, който е изключително мек плат и е уникално проектиран. Фиксираната нишка носи гаранция за цял живот и е монтирана върху горния пръстен при специален ъгъл от пет градуса. Подходящ за до 25кг. улов.
Дължина - 2.70м
80,00 лв.
Живарник DAIWA 21 TOURNAMENT KEEPNET 3.0m COMMERCIAL CARP

Здрав алуминиев горен пръстен Изключително сигурна приставка за заключване на ъгъла Micro Mesh с пълна дължина Долни три пръстена 43см х 33см с подсилени ъгли Издърпващи се дръжки  
110,00 лв.
Кръгъл живарник Daiwa NZON - 3.50m

Професионален, кръгъл живарник с квадратни рамки.
Материалът без ръбове щади рибата. Мрежата се суши лесно и почти не абсорбира вода. Последните обръча са направени от алуминий и държат живарника на дъното. От въртешната част има две здрави дръжки за лесно транспортиране и удобство при пяретегляне на улова.
120,00 лв.
Живарник квадратен FilStar Extreme
Плътна горна секция за улеснено пускане на рибата в живарника - Вътрешни дръжки за по-лесен транспорт с уловената риба - Усилени алуминиеви обръчи (долен, горен и този с ...
58,00 лв.
Живарник шарански плътен Professional Carp
Изцяло изработени от мека и здрава бързосъхнеща материя (micromesh) шарански живарници. Притежават елегантен дизайн, характерен за продуктите с марка Filstar. Идеален продукт за взискателни риболовци,...
72,00 лв.
Кеп Filstar Pro Float Net
Filstar Pro Float Net е надежден кеп, снабден с плаваща вложка, която го държи над водата. Моделът притежава гумирана мрежа с дълбочина 50 cm и отвор на окото от 6 mm. Оборудван е още и с дръжка с до...
51,50 лв.
Живарник кръгъл FilStar Extreme
Плътна горна секция за улеснено пускане на рибата в живарника. Вътрешни дръжки за по-лесен транспорт с уловената риба. Усилени алуминиеви обръчи (долен, горен и този с дръжките). Олекотени остан...
45,60 лв.