Директни телескопи за риболов на плувка ✔️ nikulden.com

Директни телескопи за риболов на плувка

Телескоп без водачи Lineaefe DELTA

Класически, директен телескоп от фибро влакно. Здрава и качествена пръчка за риболов на плувка.

9,00 лв.
-2,40 лв.
Директен телескоп Daiwa NINJA TELE POLE
Телескопична въдица с премиум дизайн. Леката бланка е направена от първокласен карбонов материал, който позволява риболов без умора с часове. 

Лека, балансирана карбонова бланка
77,60 лв.
80,00 лв.
Гола бланка за болонезе - MAVER SUPERLITHIUM LIGHT MX

Името SUPERLITHIUM по цял свят означава Super Качество от MAVER. От дълги тодини предлага на пазара болонезе пръчки, които превъплащават в реалност мечтите на рибарите и доставят неописуеми емоции и преживявания по реките в Европа. Всяка година в новите модели въдици се вграждат последните издания карбонови влакна, използват се най-модерните и леки лепила и лакове, и се връзват селектирани серии водачи и макародържачи. Като резултат, ние от MAVER, смело можем да кажем, че нашите клиенти получават най-модерните, най-технологичните, леки и балансирани болонезата, които може да се предложат на европейския пазар. През 2021 година ние предлагаме Superlithium LIGHT, Superlithium MEDIUM и Superlithium POWER, 
Нашите клиенти ще си доставят невероятни мигове и преживявания ползвайки MAVER Superlithium болонезета, като сигурно и гарантирано ще си извадят трофеите, и ще бъдат подсигурени от качество и сервиз, който не се предлага често в наши дни.
SHMC - карбонови бланки
100% Made in Italy!
400,00 лв.
Гола бланка за болонезе - MAVER SUPERLITHIUM MEDIUM MX

Името SUPERLITHIUM по цял свят означава Super Качество от MAVER. От дълги тодини предлага на пазара болонезе пръчки, които превъплащават в реалност мечтите на рибарите и доставят неописуеми емоции и преживявания по реките в Европа. Всяка година в новите модели въдици се вграждат последните издания карбонови влакна, използват се най-модерните и леки лепила и лакове и се връзват селектирани серии водачи и макародържачи. Като резултат, ние от MAVER, смело можем да кажем, че нашите клиенти получават най-модерните, най-технологичните, леки и балансирани болонезата, които може да се предложат на европейския пазар. През 2021 година ние предлагаме Superlithium LIGHT, Superlithium MEDIUM и Superlithium POWER, 
Нашите клиенти ще си доставят невероятни мигове и преживявания ползвайки MAVER Superlithium болонезета, като сигурно и гарантирано ще си извадят трофеите и ще бъдат подсигурени от качество и сервиз, който не се предлага често в наши дни.
SHMC - карбонови бланки
100% Made in Italy!
360,00 лв.
-1,50 лв.
Телескоп без водачи на къса снадка - Daiwa COMPASS MOBILE TELEPOLE

COMPASS MOBILE TELEPOLE

Pole rod

Щека от въглеродни влакна с много къса затворена дължина. Затворената дължина от само 42 см позволява удобно транспортиране в почти всяка риболовна чанта – идеално за спонтанни риболовни пътувания и улов на риба за стръв!
Лека заготовка от въглеродни влакна
48,50 лв.
50,00 лв.
Телескоп без водачи Lineaefe Next Fissa

Класически, директен телескоп от фибро влакно. Здрава и качествена пръчка за риболов на плувка.
12,00 лв.
Телескоп без водачи Lineaeffe Unica - 7 метра

Директен карбонов телескоп с повишена здравина. 
Качествен карбонов телескоп за риболов на плувка на италианската фирма Lineaeffe. Малък диаметър и добър баланс. Здрава и надеждна пръчка.
Перфектно съчетание на Цена - Качество
90,00 лв.
Комплект Директни Телескопи MAVER ALBORELLA SX
Комплект от къси, прецизни въдици, идеални за риболов на бързи, малки рибки. Комплектът се състои от четири въдици с дължини 2.5м, 3.0м, 3.5 м и 4.0м, със стилен и удобен твърд транспортен калъф.
280,00 лв.
Директен телескоп MAVER LEGEND SL

Истинската еволюция на известните и използвани навсякъде в Европа въдици Freccia SL Подобрен е балансът, особено в първите три елемента, с използването на иновативни смоли, най-добрите японски карбонови влакна и технологиите на супер Reglass.Въдицата е преминала многобраойни тестове, с които се гарантира превъзходното и техническо ниво. Върхът е тип "жило".LEGENS SL е за всички, които търсят просто най-доброто, произведено и разработено в Италия от професионален екип инженери.
300,00 лв.
Директен телескоп - Maver - Falcon Alborella Evolution: 2,50 / 3,00 / 3,50 / 4,00 / 4,50 / 5,00m

Модел 2021 година! Отлично качество къси директни телескопи за "бърз" риболов "на-късо". Изработени са от SHMC карбон. Всички дължини са екипирани с плътен карбонов връх - жило. Тези пръчки са много леки, твърди и тънки. Предлагат се на няколко дължини, които може да си изберете от приложения филтър. С тях риболова на късо е много резултатен, а процеса на риболов ви пълни душата с радост и положителни емоции. Няма да ви омръзне да си махате с тях по цял ден. 
120,00 лв.