Директни телескопи за риболов на плувка ✔️ nikulden.com

Директни телескопи за риболов на плувка

Директен телескоп Maver Falcon Slim Evolution Alborella - 2.50/ 3.00/ 3.50/ 4.00/ 4.50/ 5.00 метра

Директни телескопи за "бърз" риболов "на-късо" с отлични качества. Изработени са от SHMC карбон, като всички дължини са оборудвани с плътен карбонов връх - жило. Тези пръчки са много леки, твърди и с тънък диаметър. Предлагат се на няколко дължини, които може да си изберете от приложения филтър. С тях риболова на късо е много резултатен, а процеса на риболов Ви пълни душата с радост и положителни емоции.
110,00 лв.
Гола бланка за болонезе - MAVER INVINCIBLE EXTREME MX 5.00m

Maver Invinsible Extreme MX е подобрената и още по-здрава версия на Invinsible MX. Благодарение на най-модерните технологии и последно поколение смоли, инженерите на Reglass успяха да създадат тази екстремна версия на гола бланка за болонеза въдица, способна да пребори най-големите и силни шарани или бели мряни. Страхотен избор за силов, екстремен и натоварващ риболов. Бърз строй и ненадмината мощ, отличават тази болонеза от предшественика й. Легендата стана още по-добра!
530,00 лв.
Телескоп без водачи Lineaefe DELTA

Класически, директен телескоп от фибро влакно. Здрава и качествена пръчка за риболов на плувка.

9,00 лв.
Директен телескоп Daiwa NINJA TELE POLE
Телескопична въдица с премиум дизайн. Леката бланка е направена от първокласен карбонов материал, който позволява риболов без умора с часове. 

Лека, балансирана карбонова бланка
80,00 лв.
Гола бланка за болонезе - MAVER SUPERLITHIUM LIGHT MX

Името SUPERLITHIUM по цял свят означава Super Качество от MAVER. От дълги тодини предлага на пазара болонезе пръчки, които превъплащават в реалност мечтите на рибарите и доставят неописуеми емоции и преживявания по реките в Европа. Всяка година в новите модели въдици се вграждат последните издания карбонови влакна, използват се най-модерните и леки лепила и лакове, и се връзват селектирани серии водачи и макародържачи. Като резултат, ние от MAVER, смело можем да кажем, че нашите клиенти получават най-модерните, най-технологичните, леки и балансирани болонезата, които може да се предложат на европейския пазар. През 2021 година ние предлагаме Superlithium LIGHT, Superlithium MEDIUM и Superlithium POWER, 
Нашите клиенти ще си доставят невероятни мигове и преживявания ползвайки MAVER Superlithium болонезета, като сигурно и гарантирано ще си извадят трофеите, и ще бъдат подсигурени от качество и сервиз, който не се предлага често в наши дни.
SHMC - карбонови бланки
100% Made in Italy!
400,00 лв.
Гола бланка за болонезе - MAVER SUPERLITHIUM MEDIUM MX

Името SUPERLITHIUM по цял свят означава Super Качество от MAVER. От дълги тодини предлага на пазара болонезе пръчки, които превъплащават в реалност мечтите на рибарите и доставят неописуеми емоции и преживявания по реките в Европа. Всяка година в новите модели въдици се вграждат последните издания карбонови влакна, използват се най-модерните и леки лепила и лакове и се връзват селектирани серии водачи и макародържачи. Като резултат, ние от MAVER, смело можем да кажем, че нашите клиенти получават най-модерните, най-технологичните, леки и балансирани болонезата, които може да се предложат на европейския пазар. През 2021 година ние предлагаме Superlithium LIGHT, Superlithium MEDIUM и Superlithium POWER, 
Нашите клиенти ще си доставят невероятни мигове и преживявания ползвайки MAVER Superlithium болонезета, като сигурно и гарантирано ще си извадят трофеите и ще бъдат подсигурени от качество и сервиз, който не се предлага често в наши дни.
SHMC - карбонови бланки
100% Made in Italy!
360,00 лв.
Телескоп без водачи на къса снадка - Daiwa COMPASS MOBILE TELEPOLE

COMPASS MOBILE TELEPOLE

Pole rod

Щека от въглеродни влакна с много къса затворена дължина. Затворената дължина от само 42 см позволява удобно транспортиране в почти всяка риболовна чанта – идеално за спонтанни риболовни пътувания и улов на риба за стръв!
Лека заготовка от въглеродни влакна
50,00 лв.
Телескоп без водачи Lineaefe Next Fissa

Класически, директен телескоп от фибро влакно. Здрава и качествена пръчка за риболов на плувка.
12,00 лв.
Телескоп без водачи Lineaeffe Unica - 7 метра

Директен карбонов телескоп с повишена здравина. 
Качествен карбонов телескоп за риболов на плувка на италианската фирма Lineaeffe. Малък диаметър и добър баланс. Здрава и надеждна пръчка.
Перфектно съчетание на Цена - Качество
90,00 лв.
Директен телескоп MAVER LEGEND SL

Истинската еволюция на известните и използвани навсякъде в Европа въдици Freccia SL Подобрен е балансът, особено в първите три елемента, с използването на иновативни смоли, най-добрите японски карбонови влакна и технологиите на супер Reglass.Въдицата е преминала многобраойни тестове, с които се гарантира превъзходното и техническо ниво. Върхът е тип "жило".LEGENS SL е за всички, които търсят просто най-доброто, произведено и разработено в Италия от професионален екип инженери.
300,00 лв.
Tica Insigna 5м/6м/7м/8м/9м/10м 2-20г

Представяме ви може би най-леките  директен телескоп и болонеза – I N S I G N A – модел 2019г
Директен телескоп от най-висок клас 
Лека, здрава и чувствителна бланка с перфектен строй
Елегантен дизайн
Високо качество на достъпна цена
Изключителна здравина
Кух връх
209,90 лв.
Tica Accent 5м/6м 5-30г
Tica Accent 5м/6м 5-30г-Директен телескоп от най-висок клас
249,90 лв.
SENSOR POWER POLE
Formax Sensor Power Pole е нов модел серия висококачествени директни телескопи изработени от високомодулен (HMC) японски карбонов материал.Подсилени снадки и метална предпазваща тапа в основата.Телескопите имат специално покритие на дръжката, предотвъртяващо приплъзване на ръката Ви при замятане.
85,00 лв.