Най-продавани

Водач Fuji K Series Alconite Guide - BCKTAG
Fuji BCKTAG е водач с едно краче и противооплитащ дизайн на Fuji K серията. Моделът притежава Alconite ринг и стоманена рамка с BC Frosted Dark Grey цвят.
5,25 лв.
BKK Duolock Snap-51 Карабинки
КАРАБИНКИ - BKK Duolock Snap-51 са произведени от висококачествена неръждаема стомана, за да се избегне ръжда. Прецизното оформяне и темперирането оптимизират здравината и еластичността. Финото химическо полиране създава гладка повърхност, която предотвратява увреждане на линията.
5,50 лв.
Maria Yamashita Tight Slalom 80mm 11g
Воблер Maria Tight Slalom - специална разработка на японците за улов на морски костур, но по нашите ширини се справя идеално за паламуд.
28,33 лв.
Октоподи Shirasu N
Октоподи Shirasu на FilStar се предлагат в разнообразни атрактивни цветове, комбинирани с брокат и светещи очички. Октоподите са подходящи за направата на чепарета.
1,92 лв.
-2,42 лв.
Пилкер FilStar 021
Пилкер FilStar от серия 021, който се отличава с невероятна и устойчива окраска. Много добра отвесна изкуствена примамка за морски риболов. Предлгага се в разнообразни цветове и различни грамажи.
4,33 лв.
6,75 лв.
Блесна Sabletta 3D Spoon Pontoon 21
Серия осцилиращи примамки Pontoon21 3D spoon се състои от три модела - Sampliora, Sintura, Sabletta, различни по пропорции дължина към ширина, имат няколко дължини и две тежести във всяка от тях, задоволяващи нуждите на почти всяка блесна за повечето условия на риболов. Всички те работят отлично при различни скорости на равномерно извличане както в спокойна вода, така и в бурен поток, без да губят ритъма и без да попадат в „тирбушон“. Със стъпаловидна проводка, на паузи, 3D лъжиците демонстрират невероятна игра, когато са потопени. Идеални са и за риболов на отвес и подледен риболов през зимата.
12,08 лв.
Воблер Greedy Guts 55SP-SR Pontoon 21
С тази серия Pontoon21 отваря нова линия от своите примамки - активни и лесно контролирани воблери. В буквален превод Greedy Guts не означава нищо повече от „ лакомник“. Наистина, с външния си вид и особено увисналото, извито коремче, тези воблери приличат на силно прехранени малки. Тази особеност на дизайна не е случайна. В обемното коремче на воблера умело са поставени две доста тежки балансиращи тежести на системата Mag Force Balance II.
14,58 лв.
Воблер Jackson Dead Float 80F
Jackson Dead Float 80 е изключително плитко газещ воблер с ясно изразена активна вибрация и игра. Той е отличен избор за риболов в плитки и обрасли места. Отлично се представя и в речни условия с распери , трофейни кефали и щуки , а на морето е отличен избор за лаврак.
24,00 лв.
Течен ароматизатор CZ 2 in 1 Aroma Liquid
2 in 1 Aroma Liquid е течен ароматизатор от Carp Zoom, който представлява висококачествена и концентрирана арома течност, с която може да подсилите аромата и ефективността на своята стръв.
5,00 лв.
Телескоп с водачи Daiwa MEGAFORCE TELE

MEGAFORCE TELE

Telescopic all-round rod
Телескопичните пръти Megaforce вече имат преработен дизайн, подобрени компоненти и допълнителни модели.
Пръчките с дължина от 2,10 m до 3,00 m и тежести на замятане от 7-25 g до 70-150 g вече се предлагат при много къса затворена дължина от само 69 cm – идеално, когато пръчката се транспортира в раница или пътна чанта.
Моделите с дължина 3,30 м и повече се отличават с малко по-дълга затворена дължина ,  наподобяват кривите на огъване на разглобяеми пръти.
Леките и добре балансирани заготовки от въглеродни влакна се грижат за изключително действие във ваденето и при замятане. Леките и първокласни водачи от титаниев оксид с подобрени инкрустации допълнително подпомагат бързата устойчивост на тези пръти.
Предлага се при изключително съотношение цена/качество, тази гама предлага подходящата пръчка за почти всяка област на приложение. HMC+® заготовка от въглеродни влакна Висококачествена коркова / EVA дръжка Водачи от титанов оксид

83,33 лв.
Шаранджийска въдица Daiwa BLACK WIDOW 3PCS 3.60/3LB

Шаранджийски въдици Black Widow XT – шампионът на цена и производителност в гамата шаранджийски въдици на DAIWA!
Тези добре балансирани заготовки от въглеродни влакна HMC+ напълно убеждават със своята ефективност на леене.
Трисекционният модел с 12 фута. и 3.0lbs е проектиран за ловци на шарани, които обръщат внимание на компактната затворена дължина, но не са готови да правят компромис по отношение на замятането и бойните характеристики.
Двете пръчки Stalker от серията Black Widow XT Carp, както и 12ft. пръчка с арт.-бр. 11584-364 разполагат с 40 мм начален водач, всички други въдици Black Widow XT имат 50 мм стартов водач.
Оборудван с водачи от титаниев оксид и тънка дръжка за свиваща се тръба, изчерпателната гама на Black Widow XT включва монтажна пръчка за почти всяка област на приложение при риболов на шаран.
HMC+® заготовка от въглеродни влакна Водачи от титанов оксид Премиум EVA  Алуминиева капачка
91,67 лв.
Вирбели Daiwa FAST LOCK SWIVEL

БЪРЗО ЗАКЛЮЧВАНЕ  Въртящ се
Този вирбел с отворено закопчаване за лесно заключване е подходящ за монтиране на хранилки, поводи, сърфкаст риболов и др.
4,17 лв.
Вирбели Daiwa EASY ROLL SWIVEL

Daiwa EASY ROLL SWIVEL
ЛЕСНО ВЪРТЕНЕ НА РОЛКА Въртящ се
Премиум лесен въртящ се вирбел с огромна линейна якост.
2,50 лв.
Блесна Sintura 3D Spoon 80mm 32g Pontoon 21
Серия осцилиращи примамки Pontoon21 3D spoon се състои от три модела - Sampliora, Sintura, Sabletta, различни по пропорции дължина към ширина, имат няколко дължини и две тежести във всяка от тях, задоволяващи нуждите на почти всяка блесна за повечето условия на риболов. Всички те работят отлично при различни скорости на равномерно извличане както в спокойна вода, така и в бурен поток, без да губят ритъма и без да попадат в „тирбушон“. Със стъпаловидна проводка, на паузи, 3D лъжиците демонстрират невероятна игра, когато са потопени. Идеални са и за риболов на отвес и подледен риболов през зимата.
12,08 лв.
Воблер Red Rag 32F MDR Pontoon21
Red Rag е семейство много активно играещи воблери, с версии за средно, плитко и повърхностно газене. Тялото е късо и тумбесто, а в него има балансиращата тежест, която осигурява правилното положение на примамката във водата и далечно замятане. Тежестта е подвижна и затова издава и шум.
15,42 лв.