Захранки за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Захранки за риболов на шаран

Пелети Rod Hutchinson MONSTER CRAB HALIBUT PELLETS - 800гр

Тези пелети са идеална стръв за шаран, мряна и сом. Съставени са от високо протеиново рибно ябрашно и маслени атрактанти. Ароматизирани са с един от най- ефективните аромати за улов на шаран MONSTER CRAB.
16,00 лв.
Захранка BAIT-TECH Special G Groundbait - 1kg

Специалната гама захранки „G“ е изключително успешна и е първият избор на много риболовци, когато става въпрос за избор на висококачествена захранка от рибно брашно. Все още най-популярната налична захранка на основата на рибно брашно и причината е проста: GPS90 – най-силното, супер бързо разтворимо рибно брашно, което привлича шараните мигновено на хранителното Ви петно.
В комбинация с други висококачествени рибни брашна, смлени пелети и атрактанти, Special ‘G’ си изгради репутация на една от най-добрите захранки на пазара, независимо дали се използва за метод фидер риболов, конишчка или с къпинг при риболов на щека.
Special ‘G’ Gold е микс подходящ за направата на паста при риболов на комерсиални водоеми, с щека. Стандартно разбъркана е страхотен избор за риболов на метод фидер и кошничка. Специфичния цвят създава апетитен облак и задържа рибите на хранителното Ви петно.
Special ‘G’ Dark е тъмен микс, разработен за риболов в студените месеци от годината, най-вече за риболов на силвърфиш в комерсиални водоеми. В зависимост от овлажняването може да постигнете инертност или силно активен микс.
Special ‘G’ Green е най-популярник микс от серията, любим на много риболовци. Не е нито прекалено тъмен, нито прекалено светъл, идеален за употреба в множество риболовни ситуации, при които рибите обожават качествените рибни брашна.
Special ‘G’ Red е микс подходящ за риболов в топлите месеци от годината. Силно наситеният му червен цвят го прави подходящ за употреба като паста за риболов на плувка или при метод фидер за активно хранещи се шарани.
15,00 лв.
Захранка - BAIT-TECH Pro Natural River Extra - 1.5kg

Гамата Pro Natural Groundbait е изградена около 25 години опит в производството на стръв и те са си изградили твърда репутация като избор номер едно, когато става въпрос за риболов в естествени води. Проектирана за реки и естествени тихи води, тази високо оценена, спечелила награди гама се намира от по-сладката страна на спектъра на захранките. Гамата Pro Natural е богата на кокос, меласа и коноп и е усъвършенствана, за да държи хранещата се риба във вашият сектор за по-дълги периоди. Pro Natural RIVER EXTRA е разработена, за да помогне за носенето на повече стръв и да се слепи по-добре, когато се използва в дълбоки води. Перфектна за големи количества стръв.
15,00 лв.
Захранка BAIT-TECH Envy Method Mix Dark - 2kg

Празнината в гамата захранки ENVY е запълнена с този супер атрактивен тъмен микс! Перфектна за случаите когато водата е по-чиста, особено през по-студените месеци. По-тъмният цвят дава на рибата повече увереност за хранене, за разлика от по-светлия микс. Направена с пелети от камбала и висококачествени конопени семена, тази смес със средно бърз метод на разграждане е причината за хиляди уловени платики и шарани в цяла Европа. Отново и отново доказва, че си струва – правейки Envy вероятно най-добрата налична комбинация от методи. Envy е направена почти изцяло от смлян коноп и смлени пелети от камбала, за да се получи мазна високопривлекателна смес със средно бързо време на разграждане. Първоначално замислен като микс за захранване на метод ENVY вече се е доказал като истински универсален микс.
20,00 лв.
Изкуствена стръв за риболов на шарани - KODEX MUNCHIES BUOYANT OOZING

Нов и интересен продукт за риболов на шарани на плувка - щека, мач. Синтетичен материал, изработен от био продукти, които се разграждат във водата и не вредят на околната страна. Направени са във вид на безформени "залци", които плуват на повърхността, меки са на допир и отделят атрактивен облак от цвят и аромат с който бързо и ефективно привличат шараните на повърхността. Този метод е еманация на старата методика за риболов на шаран с коричка хляб на повърхността, но му е добавен буст от цветове и аромати.
Опаковката съдържа 125ml
15,00 лв.
Захранка FilStar Универсал Dark Magic
Предлага се в стек от 10 опаковки по 1 кг. Същите характеристики като "Универсал", но чувствително по-тъмна. Подходяща за риболов в по-студена вода. 
42,00 лв.
Захранка - BAIT-TECH Super Method Mix (1kg)

Super Method Mix Пристигна най-добрият комплексен микс от методи. Пълен само с естествени съставки, този доказан улов на риба не може да се похвали с нищо друго освен с качество. Супер висока стойност с цялата атракция в най-висок клас стръв, Super Method Mix е разработена с помощта на завладяваща смес от сладки билки и подправки, които обожават шараните и другите риби.
18,00 лв.
Захранка Bait-Tech The Juice Groundbait 1kg

The Juice Groundbait е нова и уникална формула, базирана и пригодена за необходимостта от бързо улавяне на голям брой големи риби. Бързото разграждане, ниските свързващи свойства дават безкрайни възможности, особено когато е необходимо сместа да се намокри или да се „отпусне“. Хранейки се чрез киндер саксии и над мокри смеси за скимери на фидер, The Juice Groundbait предлага стръв от най-високо качество, пълна с висококачествени рибни брашна с характерната сладка нотка, която се превърна в известен победител във всички други продукти на Juice.
12,00 лв.
Захранка - BAIT-TECH - PRO NATURAL - BREAM DARK - 1.5kg

Последната част от Pro Natural Range не се нуждае от представяне. Същите страхотни съставки, които му придават предимството на Pro Natural, но с чисти богати съставки, за да направят тази Dark версия нещо специално. Примамка, смляна на кобилки, за естествени места за улов на скимери, платика и няколко изненадващи риби, които изглежда обичат и тази рецепта! Тъмната съставка е естествен пигмент, което означава, че няма да се отмие.
15,00 лв.