Захранки за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Захранки за риболов на шаран

Захранка - BAIT-TECH Super Method Mix (1kg)

Super Method Mix Пристигна най-добрият комплексен микс от методи. Пълен само с естествени съставки, този доказан улов на риба не може да се похвали с нищо друго освен с качество. Супер висока стойност с цялата атракция в най-висок клас стръв, Super Method Mix е разработена с помощта на завладяваща смес от сладки билки и подправки, които обожават шараните и другите риби.
10,00 лв.
Захранка DAIWA ADVANTAGE GROUNDBAIT - 1kg

Masterfishing е официален вносител на марката Daiwa.
Захранките DAIWA ADVANTAGE са разработени от професионалисти за най-добри резултати при риболов.
DAIWA ADVANTAGE GROUNDBAIT BIG CARP
Този микс абсорбира много вода, до получаване на тежка и дълготрайна смес. Смесени са по- груби и видими частици, които образуват облак, задържащ рибата на мястото за улов. Благодарение на лепкавостта можете да добавите голямо количество  примамки, като царевица и личинки.
DAIWA ADVANTAGE GROUNDBAIT F1 Най- подходящ за малки, много активни шарани и за риболов в плитки водни зони. DAIWA ADVANTAGE GROUNDBAIT METHOD MIX Въпреки фината структура, този микс започва да работи веднага. Можете да сте сигурни, че бързо ще създаде облак на дъното. Количеството на рибното брашно е малко по-ниско, отколкото в други смеси и по този начин не засища рибата толкова бързо.
 
8,33 лв.
Pop Up tопчета Daiwa Advantage POP-UP HOOKBAITS - 8mm - 10mm

Изкуствена примамка, разработени за фидер и плувка с Pop Up ефект. Идеалният избор, когато искате да представите стръвта си над дъното. Височината на повдигането се регулира с дължината на повода или с обикновена оловна съчма, щипната на желаната дистанция.
Можете да избирате между четири атрактивни аромата и цветове.
Размери: 8мм и 10мм
Тегло: 18гр
10,00 лв.
Pop Up tопчета Daiwa Advantage POP-UP HOOKBAITS - 6mm - 8mm

Разработени за фидер и  плувка , Daiwa Advantage Baits Pop Up са идеалният избор, когато искате да представите стръвта си над дъното. Балансирането се извършва много лесно с различни размери на куката. Можете да избирате между четири атрактивни аромата и цветове.
10,00 лв.
Захранка Rod Hutchinson BIG CARP METHOD MIX - 1kg

Лесно се смесва в перфектната текстура и веднага освобождава атракторите си, за да се привлече рибата. Съдържа висококачествени добавки за задържане на рибата на мястото на захранване.  
8,33 лв.
Захранка Rod Hutchinson CARP MATCH FEEDER MIX - 1kg

Захранка на  Rod Hutchinson, която се смесва в перфектна текстура и моментално освобождава атракторите си за да привлече рибата. Съдържа висококачествени съставки, който карат рибата да се храни по-дълго.
 
8,33 лв.
Захранка Bait-Tech The Juice Groundbait 1kg

The Juice Groundbait е нова и уникална формула, базирана и пригодена за необходимостта от бързо улавяне на голям брой големи риби. Бързото разграждане, ниските свързващи свойства дават безкрайни възможности, особено когато е необходимо сместа да се намокри или да се „отпусне“. Хранейки се чрез киндер саксии и над мокри смеси за скимери на фидер, The Juice Groundbait предлага стръв от най-високо качество, пълна с висококачествени рибни брашна с характерната сладка нотка, която се превърна в известен победител във всички други продукти на Juice.
7,50 лв.
Захранка - BAIT-TECH - PRO NATURAL - BREAM DARK - 1.5kg

Последната част от Pro Natural Range не се нуждае от представяне. Същите страхотни съставки, които му придават предимството на Pro Natural, но с чисти богати съставки, за да направят тази Dark версия нещо специално. Примамка, смляна на кобилки, за естествени места за улов на скимери, платика и няколко изненадващи риби, които изглежда обичат и тази рецепта! Тъмната съставка е естествен пигмент, което означава, че няма да се отмие.
10,00 лв.