Кастингови въдици за морски риболов ✔️ nikulden.com

Кастингови въдици за морски риболов

Въдица за сърф кастинг Maver DARKSIDE SPORT - 4.30м/180гр, 3 секции

"Darkside" е нова, иновативна серия въдици от най-висок клас!
Нов финно обработен "М7" карбонов материал с 24.000 нишки с изключителната 'Ultratight multiwall "система , с висока издръжливост на опън - 760 клас. Приложен "Black sun core" патент, разработен от Reglass, при който структурата на карбоновото ядро е модифицирана, чрез специфична импрегнираща система, значително подобряваща механичните характеристики. Формулата от използвани епоксидни смоли ‘Super toughened epoxy resins" придава на въдицата изключителен вид. За подобряване на техническите характеристики е приложена система от смоли, които вече се използват в космическия сектор - "Super vibrational damping epoxy resin" , при която чрез затихващи вибрации в композитната структура, се постига висока ефективност на материала.
Reglass е италианската компания, която се гордее с повече от 20 национални и международни патенти и е в списъка на изследователските лаборатории, сертифицирани от MIUR (Ministero dell'Università e della Ricerca Italiano). Reglass непрекъснато разработва нови решения в сътрудничество с C.N.R (Consiglio Национален парк "Рилер") и различни университети. Производството е 100% в Италия и се намира в град Мернерьо (Болоня) в завод от 5 000 кв. м.
Всички външни повърхности на "Darkside" са резултат от невероятна арт работа, чрез специална ръчна техника. Всяка въдица е уникална, тъй като е боядисана и изрисувана на ръка, като произведение на изкуството.
Температурната обработка на карбона елиминира възможността за евентуални въздушни балони, които са основната причина за дефекти..
Всички пръчки Darkside имат Fuji CCKWAG водачи
800,00 лв.
Въдици DAM YAGI CAST
Въдици подходящи за риболов със силикони, воблери и блесни. Високо качество на достъпни цени. Идеален избор за риболов на щука, бяла риба, костур и бас.
106,90 лв.
Телескоп с водачи Maver Lake Monster - 3.90m 400g

Риболовът на сладководни гиганти е изключително вълнуващ и всички мечтаем да се бием с голяма риба, като най-накрая я видим да излиза от повърхността на водите. За да можем да преодолеем силата на торпедата и есетровите риби, ние създадохме мощен, но изключително балансиран и гъвкав инструмент: може да хвърля тежки тежести, да се използва за риболов на дъно или плувка и може да устои на бягството на най-важната риба. Идеалното решение за тези, които искат супер мощен инструмент на най-добрата цена, налична на пазара.
150,00 лв.
Въдица за байткастинг - Daiwa TATULA BAITCAST 1.80m / 7-21

Перфектна въдица за байткастинг мултипликатори.
 

SVF® заготовка от въглеродни влакна
Конструкция от въглеродни влакна X45®
V-Joint® 
Твърда EVA дръжка
Fuji® макародържач
Fuji® Alconite K-водачи

230,00 лв.
Въдица за байткастинг Daiwa 20 BALLISTIC X - BC 2.10m 7-21g

Перфектна въдица за байткастинг мултипликатори.
 

HVF® carbon fiber blank
X45® карбонова конструкция
V-Joint® снадки
Premium EVA handle
Fuji® DPS макародържач
Fuji® O-водачи

170,00 лв.
DAIWA PRO STAFF PELAGIC BAITCAST 2.00/30-80

DAIWA PRO PERSONAL PELAGIC BAITCAST Baitcasting въдица
Pro Staff Pelagic е оборудван с много здрава заготовка и спирално-направляваща позиция. Големите и тежки меки примамки могат да се ползват перфектно, а специалната позиция на водача предотвратява заплитането на въдицата в него, на върха при силен вятър и вълни – по този начин рибата може да бъде насочена бързо и точно! Разделението 1+1 на заготовката предлага допълнителна стабилност и перфектна крива на огъване дори при екстремни натоварвания.
Снабдена с макародържач Fuji ACS, тази пръчка е предназначена изключително за риболов от коремна лодка, каяк или лодка с помощта на мултипликатор и макари за примамка.
HVF® Nanoplus заготовка от въглеродни влакна X45® конструкция от въглеродни влакна V-Joint®  Fuji® Alconite K-водачи Fuji® макародържач Премиум EVA дръжка
300,00 лв.
Daiwa BALLISTIC X BAITCAST 2.10/8-35


HVF® carbon fiber blank
X45® carbon fiber construction
V-Joint® put-over joint
Premium EVA handle
Fuji® reel seat
Fuji® O-guides

190,00 лв.