Кастингови въдици за морски риболов ✔️ nikulden.com

Кастингови въдици за морски риболов

Въдици DAM YAGI CAST
Въдици подходящи за риболов със силикони, воблери и блесни. Високо качество на достъпни цени. Идеален избор за риболов на щука, бяла риба, костур и бас.
87,42 лв.
Въдица за байткастинг - Daiwa TATULA BAITCAST 1.80m / 7-21

Перфектна въдица за байткастинг мултипликатори.
 

SVF® заготовка от въглеродни влакна
Конструкция от въглеродни влакна X45®
V-Joint® 
Твърда EVA дръжка
Fuji® макародържач
Fuji® Alconite K-водачи

191,67 лв.
Въдица за байткастинг Daiwa 20 BALLISTIC X - BC 2.10m 7-21g

Перфектна въдица за байткастинг мултипликатори.
 

HVF® carbon fiber blank
X45® карбонова конструкция
V-Joint® снадки
Premium EVA handle
Fuji® DPS макародържач
Fuji® O-водачи

141,67 лв.
DAIWA PRO STAFF PELAGIC BAITCAST 2.00/30-80

DAIWA PRO PERSONAL PELAGIC BAITCAST Baitcasting въдица
Pro Staff Pelagic е оборудван с много здрава заготовка и спирално-направляваща позиция. Големите и тежки меки примамки могат да се ползват перфектно, а специалната позиция на водача предотвратява заплитането на въдицата в него, на върха при силен вятър и вълни – по този начин рибата може да бъде насочена бързо и точно! Разделението 1+1 на заготовката предлага допълнителна стабилност и перфектна крива на огъване дори при екстремни натоварвания.
Снабдена с макародържач Fuji ACS, тази пръчка е предназначена изключително за риболов от коремна лодка, каяк или лодка с помощта на мултипликатор и макари за примамка.
HVF® Nanoplus заготовка от въглеродни влакна X45® конструкция от въглеродни влакна V-Joint®  Fuji® Alconite K-водачи Fuji® макародържач Премиум EVA дръжка
250,00 лв.
DAIWA PRO STAFF BIG BAIT 2.60/80-210

DAIWA PRO STAFF BIG BAIT Спининг въдица
Голяма стръв - Голяма риба! С нашите DAIWA Pro Staff Big Bait въдици дори най-големите щуки с тежки меки пластмасови примамки или тапи не са проблем!
Риболовът с голяма примамка е естествено много енергоемък. Ето защо е още по-важно да ловите с идеално балансирана и лека въдица с перфектни свойства на замятане! Въдиците Big Bait, изработени от HVF въглеродни влакна с технология X45 и Nanoplus, съчетават точно онези характеристики, които са необходими за риболов без усилия! Класически проектираната секция на дръжката, изработена от първокласен корк, е удобна за  ръката ви и в същото време осигурява перфектния лост за дълги и прецизни замятания. Действието на върха и гръбнакът на пръчката са конструирани по начин да водят големи примамки към действие и лесно да буферират клатенето на главата на закачените хищници.
HVF® Nanoplus заготовка от въглеродни влакна X45® конструкция от въглеродни влакна V-Joint®  Fuji® Alconite K-водачи ААА коркова дръжка
358,33 лв.
Daiwa BALLISTIC X BAITCAST 2.10/8-35


HVF® carbon fiber blank
X45® carbon fiber construction
V-Joint® put-over joint
Premium EVA handle
Fuji® reel seat
Fuji® O-guides

158,33 лв.
DAIWA PRO STAFF VERTICAL Vertical rod 2.10/14-35

DAIWA PRO STAFF VERTICAL
Pro Staff Vertical е прецизно настроен за нуждите на съвременния вертикален риболов на костур и щука от лодката.
Действието на върха на бланката е коригирано, за да може да представя съблазнително дори примамки с тежки джиг глави в силни течения и дълбоки води. По всяко време силният гръбнак предлага достатъчно мощност, за да закрепи куката ефективно! Това е от най-голямо значение при улов на огромен судак или щука! Сегментацията 1+1 на бланката предлага перфектна крива на огъване при натоварване и прави тази пръчка почти нечуплива при обичайни условия на риболов. С оригинален макародържач Fuji ACS за макари за примамка (арт. № 11324-195) .
HVF® Nanoplus заготовка от въглеродни влакнаX45® конструкция от въглеродни влакнаV-Joint®Fuji® Alconite K-водачиДръжка от корк/EVA
266,67 лв.
Tactica Bass Casting 2.29m 12-25g fast Tica


Кастингова спининг въдица

Дължина: 2.29м
Транспортна дължина: 1.18м
Тегло: 156г 
Брой секции: 1бр
Акция: 12-25г (бърза)
Материал: Лек и чувствителен карбон ТС3
Дръжка от EVA с удобен палец
Водачи: 11бр FUJI
145,00 лв.
Savage Gear SG4 Big Bait Specialist Trigger Кастинг въдица
Savage Gear SG4 Big Bait Specialist Trigger е кастинг въдица създадена  за риболов с много големи и тежки примамки. Бланката е с прогресивен строй и е подсилена за хвърляне на големи примамки. Отличен избор за любителите на тежкия риболов!  
232,50 лв.
Savage Gear SGS2 Jigging Trigger Кастинг въдица
Ловете безупречно с всички видове примамки с ненадминатата мощност на гамата въдици SGS2 Jigging Trigger. Създадени, за да отговарят на съвременния стил на джигиране, тези въдици имат уникален строй , за да придаде наистина „живо“ действие на вашата примамка и да ви помага да усетите всяко движение на примамката, независимо дали е метално или меко. Въдицата е достатъчно мощна и силна за да се справите с големите морски хищници.
145,83 лв.
Savage Gear SG4 Crank - Vib Specialist Trigger Кастинг въдица
Savage Gear SG4 Crank & Vib Specialist Trigger e серия кастинг въдици, които са разработени за риболов с воблери, цикади и като цяло активни примамки издаващи силна вибраци. Мощна, добре балансирана и много здрава бланка в окомплектовка с  удобна дръжка правят тази кастинг въдица отлична за риболов с малки до средно големи примамки.

 


Японска Toray бланка
Seaguide CCS водачи с SIN ринг 
Seaguide Alien заключване на макародържача
Вградена закачалка за примамки
Страхотен дизайн
207,50 лв.
Savage Gear SG2 Power Game Trigger Кастинг въдица
Savage Gear SG2 Power Game е серия мощни кастинг въдици предназначени за риболов с големи примамки. Перфектно балансирана, бърза и много чуствителна бланка, която сработва отлично при улов, така че рибата да не се откача по време на вадене или да се разкъсва нейната уста. Страхотна въдица подходяща за щука и сом с всякакъв вид примамки. Въдицата има достатъчно мощ, за да се справи с улов на много големи хищници.  
115,83 лв.
Savage Gear SG4 Power Game Trigger Кастинг въдица
 Savage Gear SG4 Power Game е серия мощни кастинг въдици предназначени за риболов с големи примамки. Перфектно балансирана, бърза и много чуствителна бланка, която сработва отлично при улов, така че рибата да не се откача по време на вадене или да се разкъсва нейната уста. Страхотна въдица подходяща за щука и сом с всякакъв вид примамки. Въдицата има достатъчно мощ, за да се справи с улов на много големи хищници.  
212,50 лв.
Tailwalk Outback Light Casting Травъл кастинг въдица
Tailwalk Outback Light Casting е серия травел кастинг въдици, които са създадени да се наслажавате на лайт спининг риболова навсякъде където пътувате, било то по-работа или на почивка. Въдиците са многофункционални, с плътен връх, подходящи за сладководен и морски риболов с всякакъв вид примамки до опоменатият тест на въдицата, която може да бъде навсякъде с вас благодарение на компактната транспортна дължина.
475,00 лв.