Въдица за кастингов мултипликатор Daiwa PROREX XR 2.55м / 21-42гр
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-7,50 лв.

Въдица за кастингов мултипликатор Daiwa PROREX XR 2.55м / 21-42гр

 

Перфектна въдица за байткастинг мултипликатори.

 

242,50 лв. С вкл. данък

202,08 лв. Без данък

250,00 лв. - 7,50 лв.

Бърза поръчка

Не всеки продукт от Онлайн магазина е наличен във Физическия магазин. Обадете се за повече информация!

0884 550 333     0888 234 430

Prorex XR е нов модел спинингова въдица, в която са вградени ексклузивни Daiwa компоненти и последните технологични новости.

Въдицата е лека, тънка, с твърда и бърза акция Благодарение на специални наночастици в смолата, съдържанието на въглеродни влакна се повишава до максимално количество. Това позволява да се създадат нови бланки с тънък профил, леки, но като се запазва класическата надеждност и здравина предлагана от Daiwa. Конструкцията на бланката по патентованата технология - Х45, намалява усукванията по оста до минимум и въдицата моментално възстановява първоначалното си положение след кастинга. V-Joint съединенията осигуряват хармонична крива на огъване без втвърдявяне във снадката.

Отлично съотношение КАЧЕСТВО - ПРОДУКТИВНОСТ - ЦЕНА.
Марка:
DAIWA
Дължина въдица:
2.60 метра
Тип въдица:
Спинингова въдица
Брой секции:
2
Материал Дръжка:
Корк
Тегло::
190 гр.
Брой водачи:
10 бр.
Тип риболов:
Спининг
Daiwa
11301-260

За потвърждение на поръчката Ви, ще се свържем с Вас на телефона, който сте посочили. В случай, че телефонът е грешен, непълен или никой не отговаря, поръчката ще бъде задържана до изясняване на ситуацията и така след осъществен разговор с Вас, ще уточним най-удобния за Вас начин за доставка. Всички доставки се извършват от 3 (три) до 7 (седем) работни дни.

Условия за изпращане на поръчка:
1. Коректно въведено име на клиента.
2. Коректно въведен телефонен номер.
3. Коректно въведен адрес за доставка. ( при желание за получаване на пратката в офис на Еконт, моля въведете името или адреса на дадения офис )
 

ВАЖНО!

При получаване на вашата поръчка, без значение дали е в офис на куриера или на адреса посочен от вас, задължително трябва да прегледате внимателно състоянието на стоката която е в пакета.
Всички пратки се изпращат със заплатена застраховка, но тя е валидна само, ако стоката е прегледана в присъствието на куриера
.

 

ПРОМОЦИИ И НАМАЛЕНИЕ ПРИ НАТРУПВАНЕ НА ОБОРОТ:

10% отстъпка от куриерските услуги за поръчки на стойност под 100лв.

За поръчки между 100 и 200лв. 5% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!
За поръчки между 200 и 300лв. 7% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

За поръчки над 300лв. 10% отстъпка от стойността на поръчката и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за пратки до 2кг. -Важи само до Офис на Еконт!!!

Намаленията не важат за артикули,които вече са в промоция  !!!

Продуктите на DAIWA и SHIMANO нямат отстъпки!!!
 

В следната категория има още 16 продукта: