Atec Crazee Heavy Rockfish
Model:       Lenght:            Pieces:      Closed Lenght:     Weight:    Top Dia:       Butt Dia:     Lure Wt:       
240,00 лв.
Въдица за морски риболов Daiwa BG OFFSHORE 20 /40-125gr

Въдица предназначена за джиг и тролинг риболов от лодка. По-дългите модели успешно се ползват и за тежък offshore jigging от брега с пилкери и други метални примамки. Серията въдици Daiwa BG Offshore ’20 хармонично и цветово се припокрива с макарите от същата BG серия. Продължавайки знаменитата серия на DAIWA - BG макарите, японските инженери конструираха и адекватна серия пръчки с бранда BG. Бланката е от HMC+ карбон и се отличава с ясно изразена върхова, твърда акция, и тънка, но здрава бланка. Добавена е и спирална оплетка около цялата бланка гарантираща здравина и издръжливост. Макародържачът е оборудван с двоен винт, за да се продотврати нежелано разхлабване при употреба с по-тежки макари.
Технологии:

HMC+® карбонова бланка
Усилен шпигот
EVA дръжка
Макародържач с двоен винт
Титаниево-оксидни водачи с двойни крачета

160,00 лв.
Монофилно влакно Daiwa Tournament YELLOW / ЖЪЛТО - голяма бобина

Монофилно влакно с флуоресцентен ЖЪЛТ цвят на голям метраж. Много удобна разфасовка за пълнене на 2 или 3 макари. Предназначено е за кастинг на далечни дистанции или нощен риболов, а яркия му оранжев цвят се отличава с много добра видимост. Много здраво и износоустойчиво. Калибриран диаметър с отличен тест ISO(мъртва тежест) на издръжливост. Повърхността на влакното е много гладка и с лекота се изнизване през водачите. Меко и еластично с много ниска памет. Влакното е отлично за Carp Fishing, особено за нощен риболов, защото перфектно се вижда на слаба лунна светлина или на светлина от челник. Перфектен избор и за морски Surf Casting риболов.
40,00 лв.
Въдица за риболов от лодка DAIWA SUPER KENZAKI BOAT

Daiwa Super Kenzaki Boat е перфектен избор за тролинг морска въдица. Предназначена е за употреба със страндартни спинингови макари и мултипликатори. Моделите с тест 60lb и 80lb са походящи за риблов на кльонк. Изрботена е от изключително издръжливи и надеждни, високомодулни карбонови бланки и Fuji Alconite O-водачи с две крачета. Винтовият Fuji DPS макародържач и гумената основа при края на дръжката – Fuji GRC Butt Cap, допринасят за удобството по време на тежки битки с трофейни хищници. Абсолютно универсална тролинг въдица, която ще Ви помогне във всяка една риболовна ситуация, съобразявайки разумно акцията и примамките, които използвате.
Технически характеристики:

Мощна карбонова бланка
V-Joint
Дръжка покрита с EVA материя
Fuji Alconite „О“ водачи
Fuji DPS винтов макародържач
Fuji GRC Butt Cap

250,00 лв.
Спинингова въдица DAIWA 23 MORETHAN SHAD ATTACK - 2.40m/2.55m/2.70m

Моделът Daiwa ’23 Morethan Shad Attack e оборудван с най-висококачествени компоненти, действието на бланките, изработени от SVF nanoplus карбон, е прецизно съобразено с изискванията на модерния риболов на костур, бяла риба и щука. Моделите Perch и Zander Attack с акция 7-32g (Perch) или 14-56g (Zander) са изключително бързи, с твърд връх и предават дори най-плахите кълванета на хищниците, перфектно към частта на дръжката. Кастингът с този модел е изключително точен и прецизен, а далечни дистанции се покриват с лекота. Morethan Shads са въдици, които са идеални и за риболов с твърди примамки. Воблери и повърхностни примамки могат с лекота да бъдат хвърляни на голяма дистанция и да бъдат водени агресивно. Действието на въдицата Pike Attack с акция 18-64g е много подходяща за класически риболов с шадове, но също така върши превъзходна работа при риболов с меки примамки и спинърбейтове. При напрежение тази въдица се отличава с мека парабола, а гръбнакът усвоя мощните тласъци по време на битка с трофейни екземпляри. Благодарение на вложеният в бланките X45 BIAS карбонов материал от въглеродни влакна, V-Joint Alpha шпигота е проектиран да е още по-тънък, което води до увеличение на бързината с още 10 % и допълнително подобрява кривата на огъване. Изключителен избор на спининг въдица, за риболовците, които държат да получат най-доброто за парите си.
Технологии:

SVF® Nanoplus carbon fiber blank - бланки
X45® carbon fiber construction - конструкция
V-Joint® Alpha spigot joint - шпигот
Cork grip in premium quality – Премиум коркова дръжка
Fuji® reel seat - макародържач
Tubular tip – Кух връх
Fuji® Titanium SiC K-guides – водачи
Hook keeper – Държач за куки
Exclusive transportation holdall – Ексклузивен, висококачествен калъф

720,00 лв.
Спининг въдица DAIWA PRO STAFF Catfish Spin - 2.60m/80-240gr

Моделът Catspin от гамата Pro Staff Catfish е разработен за активен спининг риболов от лодка и от брега. Специален акцент е поставен върху дизайна на бланката – въдицата позволява прилагането на широка гама от различни примамки и грамажи. Гръбнакът предлага огромни резерви за контрол на големи сомове дори при тежки условия. Дължината от 2,60 м е особено удобна при риболов от бряг, но също така позволява употреба от лодка. Въдицата Pro Staff Catspin може да се използва и за риболов на щука с големи по размер примамки. Оборудвана с ергономичен макародържач DAIWA Air Sensor и първокласна коркова дръжка.

HVF® Nanoplus carbon fiber blank - бланки
X45® carbon fiber construction - конструкция
Fuji® Alconite K-guides - водачи
Daiwa Air Sensor Reel Seat - макародържач

420,00 лв.
Спининг въдица Daiwa FUEGO CAMO SPIN 2.40m/15-50gr

Със спининг въдиците Fuego Camo, DAIWA предлага богата гама модерни въдици с много стегнати бланки, които – в зависимост от модела – покриват почти всички ситуации при съвременния риболов на спининг. Използването на ексклузивния материал от въглеродни влакна HVF на DAIWA за дизайна на бланката, позволява разработването на много бързи и леки спининг въдици, които са удобни при боравене и издръжливи. Тези въдици се отличават с модерен външен вид, благодарение на сивият си цвят, и са оборудвани с оригинален макародържач Seaguide, първокласна камуфлажна EVA дръжка и леки водачи от титаниев оксид. Макародържачът от концепцията Seaguide Alien позволява незабавен контакт с бланката благодарение на страничните прорези, които оптимизират представянето на примамката. Ергономичната му форма допълнително гарантира удобно боравене и позволява постоянно забавление по време на риболов.
Технологии:

HVF карбонова бланка
Макародържач SeaGuide
Водачи от титаниев оксид
Премиум камуфлажна EVA дръжка
Строй – Extra Fast / Fast

120,00 лв.
Major Craft Ceana Salt CNSS Спининг въдица
Спининг въдица, част от серията за Shore Jigging риболов на Major Craft. При изработването е използван метода Cross Force Manufacturing и в резултат имаме още по-здрава и чувствителна бланка, подходяща за сложните условия на морския риболов.
197,00 лв.
Телескопична въдица MAVER SENSITIVE BOAT - 4.00m/2 върха

Висококачествените въдици за морски риболов от лодка, отличават се със здравина, чувствителност, леко тегло и перфектен баланс. Двата индикиращи върха са перфектно съобразени с чувствителността и строя на въдицата, избягвайки не добра крива или странни счупвания. Произдени са от подсилен, високомодулен карбон, антикорозионни водачи и надежден винтов макародържач. Функции и чувсвителността на ще Ви позволят да се влюбите в SENSITIVE BOAT от Maver. Походяща за риболов с редица морски монтажи и техники, като болентино, бомбарда, чепарене или риболов с жива стръв.
120,00 лв.
Телескопична въдица Lineaeffe ASTEROID WTG - 3.60m/100g

Телескопична въдица, предназначена за дънен риболов. Изработена е от бланки от композитни материали, пръстеновидни водачи и надежден винтов макародържач. Отличава се с прогресивен строй и дръжка походяща за далечни хвърляния.
24,00 лв.
Surfcasting въдица Lineaeffe Moonstone WWG - 4.20m / 200g

Lineaeffe Moonstone е телескопична, сърфкастинг въдица с акцията 100-200 грама. Изработена е от бланки с мултиграфитна конструкция, висококачествени SiC водачи с титаниева рамка, надежден винтов макародържач и плътен връх от фибростъкло, който отчита и най-плахите кълванета. Макародържачът е изнесен напред, за да осигурен удобен грип на риболовеца за далечен и прецизен кастинг. Страхотен избор на такъм за редица морски дънни техники. Изключително здрава конструкция
48,00 лв.
Спининг въдица Nomura Akira Pro 2.30m - 10/18/28gr

Спининг въдиците Nomura Akira Pro са специално проектирани за лек спинингов риболов. Отличават се със страхотна чувствителност и завидини кастингови характеристики. Изработени от висококачествени карбонови бланки с висока якост, тези пръчки са леки, здрави и издръжливи, осигурявайки по-голяма прецизност и усещане за пълен контрол при риболов. Серията Akira Pro предлага набор от акции, подходящи за различни риболовни нужди, подходящи както за начинаещи, така и за опитни риболовци.

Висококачествени Fuji водачи
Оригинален винтов Fuji макародържач
Бланки от 24Т - карбон
Двуделна дръжка от корк и EVA
Цветен, плътен връх за по-голяма чувствителност

100,00 лв.
Сърфкастинг въдица Lineaeffe PERSONAL CASTER WTG 4.20m / 250gr

Бюджетна Surf Casting телескопична въдица за риболов на дъно, на далечна дистанция с тежки олова. Въдицата е изработена от карбонова тънка бланка, водачи на три крачета и винтов макародържач. Отличава се с твърд строй, здрава и надеждна конструкция. Макародържачът е изнесен по-напред, за да е удобен за силово замятане с две ръце. Въдицата е морско изпълнение и е защитена от солената вода. Притежава атрактивен, оранжев дизайн и е лесно забележима, дори и на слаба лунна светлина през нощта.
80,00 лв.
Въдица SPRO SALTIX BOAT 2.40 m. 60-150g
Изключително здрави карбонови пръти с чувствителен връх. Перфектни за риболов на тролинг както в сладки, така и в солени води.
131,00 лв.
Въдица SPRO SALTIX BOAT 2.41 m. 100-250g
Изключително здрави карбонови пръти с чувствителен връх. Перфектни за риболов на тролинг както в сладки, така и в солени води.
133,50 лв.
Телескоп с водачи за морски риболов MAVER DARKSIDE TELE BOAT - 3.00 метра

Maver Darkside Teleboat e телескопична въдица с два сменяеми върха, предназначена за морски риболов. Отличава се с лекото си тегло от само 147 гр. и диаметър в основата на дръжката от 17 мм. Предназначена е за риболов с Bolentino техника близо до брега или на средни дълбочини. Перфектен инструмент, когато е небоходимо да се лови с тънки линии, а чувствителността по време на Вашите морски излети е от съществено значение. Въдица е произведена в завода на Reglass, Италия, което гарантира здравина и надеждност.
360,00 лв.