Спиннингова пръчка DAIWA CROSSFIRE JIGGER

Серията въдици  CROSSFIRE е с напълно обновен дизайн, като тези модели с акция под 40 гр са специално разработени за джигинг. Те са с малко по-меко действие, което е специално предимство при риболов на агресивни хищници , като сьомга, костур или кефал.

    Титаниево-оксидни водачи
    EVA дръжка

70,83 лв.
Спининг въдица DAIWA BALLISTIC LTD JIGGERSPIN - 2.70m / 7-28gr

DAIWA BALLISTIC LTD JIGGERSPIN - е класически джигов спининг с отлични характеристики, които се доближават до премиум моделите предлагани на пазара. Областта на приложение е Medium - Heavy, което ви дава широк спектър и хоризонт на използване. Мекият и жилав връх ви предава перфектно сканиране на дъното и усещането на особенностите на дъното и всички почуквания на рибата по примамката. Твърдата и лека бланка ви носи далечен кастинг и забележителна точност и бързина на замятането. Засечката е сигурна и мигновена. Борбата с трофея е бърза и ефективна.

HVF® бланка от въглеродни влакна
X45® конструкция от въглеродни влакна
V-Joint® заключване на снадките
Seaguide® Циркониеви водачи
Fuji® TVS макародържач
Премиум EVA дръжка

 

Jig spinning rod
The Jiggerspin models of the Ballistic Ltd series are particularly designed for light to medium-heavy fishing with soft lures.
The distinct and fast tip action of these specialty rods allow the exact scanning of bottom structures using softlures on a jighook or other techniques like the Carolina rig or drop shot rigs. Hunting perches, zanders or pikes can perfectly swallow the lure and the fisherman can react to the "Tock" quickly.


 

191,67 лв.
Savage Gear SGS4 Precision Lure Specialist Спининг въдица
SGS4 Precision Lure Specialist е прецизно настроена за прецизно замятане с примамки от брега. Въдиците имат бързи, отзивчиви действия, за да усетите всяко действие на вашата примамка и с лекота да приложите оживени движения към нея. Едно добро решение за морски риболов на лаврак и други хищни риби.
232,50 лв.
Savage Gear SGS6 Offshore Plug Спининг въдица
SGS6 OFFSHORE PLUG е въдица изработена специално за използване с широка гама тапи, меки примамки, попъри и джигове. Тази колекция предлага повишена способност за замятане  в сравнение с други въдици със същата дължина. Въдицата е достатъчно мощна за да се справите с морските чудовища.Въдицата има достатъчно мощ и сила, за да се справи с улов на много големи морски хищници.
395,83 лв.
Tailwalk Dageki Спининг въдица
Tailwalk Dageki - бланка с XXF строй, която сработва отлично при работно натоварване! Създадена е от японците специално за европейския и руския пазар. Ще се влюбите в чувствителността й, ще останете изненадани от анимацията на примамките с нея, а борбата с риби ще бъде невероятно удоволствие.
250,00 лв.
Спининг въдица DAIWA BALLISTIC LTD SPIN 2.40m - акция 15-50gr и 30-70gr

DAIWA Ballistic Ltd SPIN се предлага в две акции. Характерното за тази въдица са отчетливото действие на върха в горната четвърт, последвано от изключително твърд и мощен гръбнак на долната снадка. 
Самата бланка е много тънка и лека със супер бърз строй и динамика.
Действието на тази бланка се представя най-добре при риболов с голями воблери, джигове и клатушки. Или при риболов на дълбоко с "бягащи" примамки - агресивен джигинг с тежки и голями шадове и силикони! Това е отлична въдица за голями дълбочини или риболов на течение.
С този спиниг сте отлично подготвен и за морски риболов на средни дистанции с голями воблери и адекватни джигове от брега и от лодка.

HVF® бланка от въглеродни влакна
X45® конструкция от въглеродни влакна
V-Joint® заключващи се сглобки
Seaguide® Циркониеви водачи
Fuji® TVS макародържач
Премиум EVA дръжка

183,33 лв.
Спининг въдица DAMIMAX SW SPIN ROD 2.25м 2.5-10г.
Качествени спининг въдици на добра цена. Подходящи за морски риболов с воблери и силикони, от лодка или от брега.
99,92 лв.
Въдица DAM IMAX ICONIC SALT 1.55м 8-12lbs
Изключително здрави карбонови пръти с чъвствителен връх . Перфектни за риболов на тролинг както в сладки, така и в солени води.
79,92 лв.
Въдица DAM IMAX ICONIC SALT 1.83м 8-12lbs
Изключително здрави карбонови пръти с чувствителен връх. Перфектни за риболов на тролинг както в сладки, така и в солени води.
89,08 лв.
Въдица DAM IMAX ICONIC SALT 1.83м 12-20lbs
Изключително здрави карбонови пръти с чувствителен връх . Перфектни за риболов на тролинг както в сладки, така и в солени води.
91,58 лв.
Въдица Norway Expedition Pilker Spin 2.70м 100-250г
Прътите от тази серия са разработени за да зодоволят изцяло нуждите ви при морският риболов от лодка, независимо какъв метод на риболов ще използвате. Оборудвани са с най-високо качество SIC водачи и здрав макародържач. Едни наистина качествени въдици на добра цена.
144,58 лв.
Въдицa Salty Beast Nano - Heavy Jig Bait
Въдици SPRO Salty Beast Nano Heavy Jig Bait Изключителни въдици за риболов с тежки примамки дори и в бързи течения. Стези въдици можете да хванете вашият морски трофей.
291,58 лв.
Въдица Salty Beast Jig Bait 2.40m 60-150г
These powerful blanks feature a sensitive tip for best bite registration. It is designed for modern light tackle methods such as fishing shads and other soft baits with a jig head. These rods are available for spinning and bait cast reels.
119,58 лв.
Спининг въдица DAM SALT-X SHAD - PILK ROD
Качествени въдици на добра цена. Подходяща за морски риболов с пилкери и тежки силикони. Серията пръти на DAM® SALT-X SHAD & PILK ROD получи голяма популярност сред любителите на морския риболов. Тя се доразработва непрекъснато с нови модели за специфични методи в риболова, като се прилагат нови техники и иновации в производството и материалите. Използван е висококачествен и лек материал TC 24 L карбон, осигуряващ характерната здравина на прътите. Особено внимание е отделено на елегантния дизайн, като сигналният червен цвят създава не само оптическа наслада, а и на практика допринася за по-голяма устойчивост на UV-лъчи и на неприятни драскотини по повърхността. Окомплектовката включва висококачествени SIC-водачи и ергономична хиперлонова ръкохватка. Прътите като цяло са устойчиви на солена вода.
97,42 лв.