Аксесоари за щека ✔️ nikulden.com

Аксесоари за щека

Нов
Външна тефлонова втулка за щека MIDDY HI-VIZ EXTERNAL PTFE BUSH - 2бр в пакет

Всички втулки MIDDY HI-VIZ EXTERNAL PTFE BUSH, са внимателно изляти, като външният ръб/челото е грижливо изгладен и заоблен, за да не повреди ластика. Изработени са в ярко забележими цветове и се предлагат в опаковка от два броя.
6,00 лв.
Конектор за ластик MAVER ELASTIC CONNECTOR - S/M/L

Конектор за ластик, за щека или директен телескоп. Подходящи са за употреба с плътни ластици или хибридни и кухи ластици с по-малък диаметър.
3,00 лв.
Ластик за щека DAIWA Hydrolastic

Оригинален, патентован продукт на DAIWA. Носител на много награди от риболовни изложения, риболовни списания, специализирани публикации и сайтове. Представлява куха гумена конструкция от специализиран материал, който е способен да се разтегне между 6-8 пъти в дебелите диаметри и до 10 пъти в тънките, като стените му остават достатъчно дебели, за да издържат на продължително триене и натоварване. За разлика от другите кухи/hollow ластици на конкурентни марки, DAIWA HYDRO има вкаран секретен течен флуид, който реагира мигновенно по цялата дължина на ластика, като не позволява на стените на ластика, при разтягане да се слеят. По този начин, рибата получава повече съпротива, но тя е мека, плавна и нежна, не я плаши, а само я изморява бързо и ефективно, като Ви спестява време и енергия. Такова действие няма аналог при другите кухи ластици. Пробвайте DAIWA HYDRO и ще останете очаровани, особено при борба с трофейни шарани и амури.
Всички ластици са с дължина 3 метра!
39,00 лв.
Конектор за ластик MAVER REALITY ELASTIC CONECTOR - 5 бр в пакет

Конектор за ластик, за щека или директен телескоп. Изработени са с по-широк отвор за поставяне на ластици с голям диаметър, независимо дали са хибридни или плътни. Предлагат се в опаковка от 5 броя.
5,00 лв.
Силиконов луминисцентен шлаух Lineaeffe LUMINOUS - 2.0мм/1.50 метра

Мек силиконов шлаух в луминисцентен цвят. Шлаухът се използва за различни морски и сладководни ригове, както и за монтаж върху тройки или единични куки на блесни и пилкери. 
Дължина – 1.5 м
1,50 лв.
Кух ластик MIDDY Hi-Viz Shockcore Hollow Elastic
В продължение на много години Hi-Viz е признат за най-добрят ластик на пазара. Когато Middy добави "Shockcore" кухата версия към техния състав, не беше изненада, че тя стана много, много популярна за кратко време. 
28,00 лв.
Заден протектор за щека - Daiwa EVA POLE END CAPS

Заден протектор/тапа за щека. Изработен от твърда EVA. Служи за предпазване на задния ръб на снадката, на последното коляно, което ползвате в момента. Ляга плътно и здрава на снадката, и я предпазва отлично. Няма опасност да падне при работа със щеката. Предлага се в няколко размера. Така можете да си подберете протектори за 2-3 колена. Протекторите може да се ползват за най-различни модели щеки.
15,00 лв.
Двоен пеперударник-чорап за риболов на щека Daiwa DDPS1

Чорап с мека плетена мрежа за фиксиране на щеката към платформата. Двоен обем. Той е особено необходим когато разглобявате щеката на две места и вътре в него фиксирате две снадки без те да се удрят и застъпват. Също така, широкия чорап ви помага да не го "целите" и да не си губите времето.
Пеперударник - мрежа за риболов на щека.
Стандартен монтаж
18,00 лв.
Вдевачка MIDDY 1202

Това е супер здрав и надежден еластичен конец, който няма да се сгъне лесно, поради здравината му на опън. Той прави еластичната резба
6,00 лв.
Купички за щека MIDDY 46 GRIP-FLEX - 2бр/сет

Супер сет от английската фирма MIDDY за къпиране на дозирани обеми захранка и стръв. Задължителни за всеки риболовец на щека. Ползват се в силно пресирани водоеми за хранене с малки дози, за привличане върху петното на набодени и наплашени риби, трудни за хващане.
 
13,00 лв.
Кух Ластик за щека Middy Reactacore Hollow Elastic - 5M

Специално разработен кух ластик изработен от два различни мантериала. Вътрешния е с много малък сив център с нано-карбонови частици, които спомагат за увеличаването на напрежението на ластика при разтягане и по-бързото изморяване на рибата. Външния е мек и разтеглив, като предпазва от износване и повишава издръжливостта и живота на ластика. Флуорисцентните външни цетове правят ластика отлично видим.


36,00 лв.
Ластик за щека Maver Dual Core Pro Match

Дълготраен ластик с ядро от мек, естествен латекс, с много добра издържливост и еластичност - 5 м. в пакет , различни размери.

35,00 лв.