Ваглери и слайдери ✔️ nikulden.com

Ваглери и слайдери

Нов
Ваглер Maver Inglese Record

Ваглер с регулиране на утежнението и куха антена.
10,00 лв.
Плувка TF 7001
Модел TF 7001 е с балсово тяло пластмасова антена.
26,92 лв.
Ваглер GT-07
Ваглер с тяло от поликарбонат, разглобяем утежнител и куха антена.
28,00 лв.
Слайдер Maver 4+6гр

Отличен слайдер на италианския производител MAVER. Тялото е изработено от неопрен, антената е тръбичка и накрая завършва с 3мм антена. Антената може да се сменя.
Накрайника тежи точно 4гр, като в него са монтирани две подвижни шайби по 0,50 грама всяка. Така носещата част на слайдера, може да се разтовари с 1 грам, който може да се сложи по линията. Качеството на слайдера е перфектно. Конструкцията му е много здрава, като дори и удари по камъни или стойки няма да наранят тялото му. Лети право и надалеч.
7,50 лв.
Пелет ваглер MIDDY TrickEm Pellet Waggler - 6g

Най-иновативния дизайн ваглери за последните 50 години в риболовния бранш. Тялото е изработена от здрав, прозрачен полимер, който устоява на всички напъни и натоварвания при риболов. Прозрачния му корпус не плаши бодените и предпазливи шарани. При приводняването си, този ваглер произвежда звук, като от падащи пелети по водата и така привлича вниманието на шараните. Този звук се създава от ено рингче в основата на ваглера. Ако, това не ви харесва или звука не предизвиква желания ефект, лесно и бързо може да свалите диска и да го приберете за друг риболов.
Ваглера идва с три броя различни горни накрайници - чирвин, жълт и черен. Те бързо и лесно се сменят в процеса на риболов за да си виждате добре ваглера при различна височина на слънцето. 
 
10,00 лв.
Ваглер /G-5/ 9005
Ваглер с кил от куха пластмаса и пластмасова антена.
21,25 лв.
Пелет ваглер - MIDDY TRICKEM PELLET WAGGLER - 6 гр

Плувки - пелет ваглер на Middy - MIDDY TRICK`EM PELLET WAGGLER
Абсолютна революция в летния риболов на шарани на дистанция с мач. Този модел ваглери е направен от дебелостенна, здрава найлонова тръбичка и в долната си част има монтиран сциален метален диск. Предлага се комплект с два, отлично видими "накрайника" / антени, със стреловидна форма за да се вижда добре плувката при различна светлина на водата и за да поддържа правилния летеж на ваглера при замятане. Прозрачното тяло на плувката не плаши предпазливите шарани. В долната част има монтиран диск, който може да се махне при желание. Диска служи за издаване на характерния щракащ звук при приводняване, който прилича на звука на падаща пелета във водата при стрелба с прашка. Също така при приводняване, диска не позволява на плувката да се забие дълбоко под водата и така да предизвика подозрение при движещите се отгоре риби. 
Пробвайте риболова на пелета и ще останете доволни от това, колко лесен и ефективен е този метод в горещите летни дни, когато рибите не взимат на дъното.
10,00 лв.
Слайдер - DAIWA SENSITIVE SLYDER - 3+6/3+8/3+10/3+12тр

Подвижна плувка тип "слайдер" за риболов на голяма дълбочини или на места с течение.

Изключително стабилна и чувствителна плувка.
16,67 лв.
MIDDY Pellet Popper Float

Превъзходни плувки, с които се ловят шарани и амури на пелета. Благодарение на специалния диск в долната част, те издават щракащ звук, като падаща пелета във водата. Този звук е особено привлекателен за шараните през лятото, когато се движат и хранят в горните водни слоеве. Ваглерите Pellet Poppers, се произвеждат ръчно във Великобритания, като се използва мека балса от клас A. Дискът не само създава перфектния звук на пръскане/поп, но също така спира плувката да се гмурка твърде дълбоко при "приземяване", което по-малко плаши подозрителните шараните. Диска е подвижен и може да бъде премахнат, ако желаете. Горната част на ваглера се предлага боядисана в червено / жълто или оранжево. Тъй, като е дебела се вижда на далечна дистанция.
Предлага се в 6g, 8g и 10g. 
6,67 лв.
Плувка TF 7004
Балсова плувка с балсова антена и съклопластов кил.
24,08 лв.
Ваглер 8053
Модел TF 8053 е с балсово тяло, многоцветна светлоотразителна антена и месингово утежнение.
21,00 лв.
Ваглер TF 8014
Ваглер с балсово тяло, куха стъклопластова антена и кил от пауново перо. Включени са и две допълнителни антени.
8,33 лв.
Ваглер /G-14/ 9012
Ваглер с кил от куха пластмаса и балсово тяло.
33,33 лв.
Ваглер TF 8031
Ваглер с куха стъклопластова антена и балсово тяло.
36,83 лв.
Ваглер TF 8003
Ваглер с балсово тяло и кух многоцветен кил.
20,67 лв.
Ваглер /G-2/ 9002
Ваглер с кил от куха пластмаса.
19,92 лв.
Ваглер /G-4/ 9004
Ваглер с кил от куха пластмаса и пластмасова антена.
17,08 лв.
Ваглер TF 8007
Ваглер с пластмасова антена, кил от пауново перо и балсово тяло.
39,67 лв.