Въдици за шаранджийски риболов ✔️ nikulden.com ✔️ СУПЕР ЦЕНИ

Въдици за шаранджийски риболов

Въдиците за риболов на шаран са вид въдица, предназначена специално за улов на шаран, популярна сладководна риба, която може да достигне значителни размери. Тези пръчки обикновено са по-дълги, вариращи от 3.00м до 3.90м, и имат средна до тежка акция, за да се справят със силата и теглото на големия шаран.

Въдиците за риболов на шаран също често се отличават с бърз ход, който позволява на риболовците да усетят кълването и да засекат и най-малкото движение на шарана, както и чувствителен връх, който помага за откриване на кълването. Освен това, някои въдици за риболов на шаран имат прогресивна акция, което означава, че се огъват повече, когато въдицата е натоварена, което спомага за смекчаване на битката на големия шаран и намалява риска от скъсване на влакното.

Въдиците за риболов на шаран могат да бъдат направени от различни материали, включително графит(карбон), фибростъкло и композитни материали. Изборът на материал ще зависи от личните предпочитания на риболовеца и вида риболов, който планира да извършва.

Когато избирате въдица за шаранджийски риболов, е важно да имате предвид размера и силата на шарана, който се надявате да хванете, както и собствения си комфорт и способност за замятане. Качествената въдица за риболов на шаран може да направи риболова на шаран по-ефективен и приятен и може да ви помогне да уловите успешно повече шаран.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Въдица Okuma LS-6K Carp
Отлична шаранска въдица на три части Okuma LS-6K, отличаваща се с тънка и лека бланка от 30T carbon и ексклузивно Okuma BOPP покритие.
240,00 лв.
Шаранджийска въдица Daiwa 24 Basia AIR X45X - 12FT/3.66m - 3.25lb

Представяме Ви, напълно обновената Daiwa Basia AIR.
Basia AIR X45X e с напълно преработен дизайн, с намален диаметър на бланката, като инженерите на Daiwa са използвали материали от последно поколение при проектирането и производството на тези бланки. Всъщност, това е шаранджийската въдица с най-тънък диаметър на бланката, произвеждана някога в Обединото кралство от Daiwa.
X45X Full Shield е последното поколение Bias Carbon технология, разработена от инженерите на Daiwa в Япония. Състои се от двупосочни карбонови влакна под ъгъл от 45° като може да се приложи в цялата структура на въдицата. В комбинация с HVF Nanoplus, бланката е много по-устойчива на усуквания, а резултатът от това е още повече мощ в кастинга.
При тази въдица мощността и прецизността при кастинг се открояват по превъзходен начин, а в допълнение баланса и контрола над рибата придават усещане за качество на изключително високо ниво.
За изработката на тази въдица от Daiwa са използвали най-добрите компоненти в класа си, за да се постигне продукт от най-високо ниво. Това е първата шаранджийска въдица, в която се влага макародържа ALPS Air Pad. Той е релефен, лек, мек на допир, като осигурява наистина невероятно усещане за захват в ръката.
Водачите American Tackle Ti Forged ‘Stainless Air’ се отличават с невероятно леко тегло и благодарение на техния ъгъл и формата на рамката им, намалят драстично хлабавината и усукването на намотките, които се изнизват от макара по време на кастинг. По този начин кастинга е още по-прецизен и по-съвършен.
Специфичното покритие с микро стъпки и матова боя, придават на тази въдица изключително изискан вид.
Japanese Shrink Grip е най-добрият и издръжлив термосвиваем шлаух, който се слага на дръжките на всички въдици, произведени в UK. Тази технология гарантира най-доброто усещане и грип за една шаранджийска въдица, а в комбинация с алуминиевата капачка на дръжката, визията е завършена и безупречна.
Технологии:

X45X Full Shield
HVF nanoplus carbon
V-Joint Alpha
Бланка със супер тънък диаметър
ALPS Air Pad макародържач
American Tackle Ti Forged ‘Stainless Air’ водачи
Покритие с микростъпки и матова боя
Japanese Shrink grip handle – термосиваем шлаух на дръжката
Лазерно гравирана алуминиева капачка на дръжката

1500,00 лв.
Prologic PL C-Series Com-Pact SC Шаранджийска въдица

PL C-Series Com-Pact SC 10ft/3.00m 3.25lbs 2sec/Tele 40mm AR

Дължина: 300см
Акция: 3.25lbs
Брой секции: 2 теле
Транспортна дължина: 129см
Тегло: 300гр

 
PL C-Series Com-Pact SC 8ft/ 2.40m 2.25lbs 2sec/Tele 40mm AR

Дължина: 240см
Акция: 2.25lbs
Брой секции: 2 теле
Транспортна дължина: 110см
Тегло: 240гр

PL C-Series Com-Pact SC 9ft/2.70m 2.75lbs 2sec/Tele 40mm AR

Дължина: 270см
Акция: 2.75lbs
Брой секции: 2 теле
Транспортна дължина: 113см
Тегло: 275гр

139,00 лв.
Prologic C-Series SC Шаранджийска въдица

PL C-Series SC 13ft/3.90m 3.5lbs 2sec 50mm XD

Дължина: 300см
Акция: 3.25lbs
Брой секции: 2 теле
Транспортна дължина: 129см
Тегло: 300гр

 
PL C-Series SC 12ft/3.60m 3lbs 2sec 50mm AR

Дължина: 360см
Акция: 3lbs
Брой секции: 2
Транспортна дължина: 188см
Тегло: 390гр

 
PL C-Series SC 12ft/3.60m 3.5lbs 3sec 50mm XD

Дължина: 360см
Акция: 3.5lbs
Брой секции: 2
Транспортна дължина: 188см
Тегло: 480гр

 
PL C-Series SC 12ft/3.60m 3.5lbs 2sec 50mm XD

Дължина: 360см
Акция: 3.5lbs
Брой секции: 2
Транспортна дължина: 188см
Тегло: 475гр

 
PL C-Series SC 12ft/3.60m 3.25lbs 3sec 50mm AR

Дължина: 360см
Акция: 2.25lbs
Брой секции: 3
Транспортна дължина: 188см
Тегло: 445гр

 
PL C-Series SC 12ft/3.60m 3.25lbs 2sec 50mm AR

Дължина: 360см
Акция: 3.25lbs
Брой секции: 2
Транспортна дължина: 188см
Тегло: 440гр

 
PL C-Series SC 10ft/3.00m 3lbs 2sec 40mm AR

Дължина: 300см
Акция: 3lbs
Брой секции: 2
Транспортна дължина: 157см
Тегло: 315гр

160,00 лв.
Шаранджийска SPOD въдица Daiwa Hyper Spod - 3.90m/5Lbs

Hyper Spod е специализирана шаранджийска въдица за спод и маркер техника. Този модел е проектиран да допълва гамата шаранджийски въдици D Carp и Black Widow. Hyper Spod предоставя универсален спод и въдица за маркер в едно, както и страхотна стойност за парите.
Бланката е изработена от висококачествен карбон и е снабдена с висококачествени керамични водачи. Също така разполагате с допълнително разбиване за маркиране - 1 фут ( 30 см) и 2 фута (60 см) по самата бланка, за максимално удобство при работа с маркер техника.
Въдицата е снабдена с удобен DPS макародържач с дръжка, покрита с термосиваем шлаух за по-удобен грип и лесно почистване.
160,00 лв.
Шаранджийска въдица LINEAEFFE Team Specialist Carp Dominator 3.90 m/3.5lbs - 2 части

Lineaeffe Team Specialist Carp Dominator е идеалната въдица за риболов на шаран, за любителите на тази риболовна техника. Благодарение на бланките, изработени от висококачествен карбон, тази въдица гарантира надеждност и сила при всяко замятане или изваждане на трофеен екземпляр. Въдицата е оборудвана със SiC водачи с двойни крачета, като първият водач към дръжката е с размер 50 мм. По този начин се гарантират далечни и прецизни хвърляния. Винтовият макародържач осигурява здраво захващане на макарата, докато дръжката, която е покрита с противоплъзгаща EVA материя гарантира здраво и безопасно захващане по време на битки. Lineaeffe Team Specialist Carp Dominator е перфектната въдица за най-взискателните риболовци, които търсят максимална мощност и прецизност.
90,00 лв.
Шаранджийска въдица LINEAEFFE XTR Carp 3.60m/3lbs - 2 части

Lineaeffe XTR Carp е идеалната въдица за риболов на шаран в езера или реки. Двете секции са изработени от фибростъкло и са оборудвани с висококачествени SiC водачи, които позволяват използването на плетени влакна. Винтовият макародържач и дръжката с противоплъзгащо се покритие Ви позволяват да поддържате здрав и сигурен захват по време на битки. Lineaeffe XTR Carp е похдодящ избор за любителите на риболова на шаран с ограничен бюджет.
38,00 лв.
Шаранджийска спод въдица LINEAEFFE Wild Spod 3.60m/5lbs - 2 части

Lineaeffe Wild Spod е въдица предназначена за Spomb техника или риболов на сом в течение. Изработена е от високомодулен карбон, качествени SiC водачи, надежден винтов макародържач и дръжка от две части покрита с EVA материя за сигурен грип. Първият водач откъм дръжката е с размер 50 мм, което спомага за прецизни и по-далечния хвърляния. Благодарение на качествените водачи, въдицата без проблем може се използва с плетени влакна. Страхотно съотношение цена/качество!
70,00 лв.
Шаранджийска SPOD въдица - Daiwa EMBLEM CARP - 3.60m / 4.5Lbs

При производството на шаранджийските въдици от серията EMBLEM CARP са използвани иновативни технологии и първокласни компоненти. Тънките и стегнати HVF карбонови бланки са оборудвани със премиум SeaGuide TDG водачи. Благодарение на тези леки водачи и качествените карбонови бланки, всякакви дистанции са лесно достижими. EMBLEM CARP серията са много добре балансирани въдици и лесно се справят с всяка една борбена риба. V-Joint технологията осигурява оптимална крива на огъване. Дръжката е покрита с премиум термосвиваем шлаух, макародържачът е SeaGuide DPS, а бланката е с цвят черен мат, който придава страхотен класически дизайн на въдицата. Моделите 3.60м и 3.90м са оборудвани с 50мм начален водач за оптимален кастинг.
Технологии:
• HVF® carbon fiber бланка
• V-Joint® заключване на снадките
• Shrinktube дръжка
• Seaguide® DPS макародържач
• Seaguide® TDG водачи
330,00 лв.
Шаранджийска въдица DAIWA BLACK WIDOW CARP 3.90m / 3.5Lbs

Black Widow CARP е отлична серия шаранджийски въдици от две части. Много добро съотношение цена/качесто, подходящ избор за риболовците, които търсят бюджетен вариант на оборудване. Секцията на дръжката под макародържача е оборудвана с противоплъзгащо покритие за сигурен и здрав грип. Бланката е тънка, но със значителни резерви от мощност, за замятане на големи дистанции и борба с едри екземпляри. Екипирана е с титаниево-оксидни водачи с двойни кракета.
Технологии:

HMC+ карбонова бланка
Високо-качествена EVA дръжка
Водачи от титаниев оксид с двойни крачета
Прогресивна акция

110,00 лв.
Комплект MAVER COMBO KOMBAT SECTION D/E XS

Maver Kombat XS е комплект от две колена за щека – 4-то и 5-то. Те са конструирани, така че да са наполовина дължината на стандартните колена. Целта е още по-прецизен риболов, когато намираме малки участъци с по-голяма дълбочина или подсилване и втърдяване строя на щеката при интензивен риболов на големи риби.
4-то коляно Kombat XS

Дължина – 75 см
Диаметър в основата – 28 мм
Тегло – 83 гр

5-то коляно Kombat XS

Дължина – 75 см
Диаметър в основата – 35 мм
Тегло – 105 гр

240,00 лв.
Топ-сет DAIWA Professional Interlastic Commercial Cloud Kit 2.4m - 4.7mm / 5.8 mm CLOUD GREY

Топ-сета е от две части, щекерна сглобка. Обща дължина 2,4 метра. Секциите са с приблизително еднаква дължина. Висококачествена карбонова конструкция. На върха на първата секция е монтирана PTFE втулка, а на втората секция е монтирана тефлонова втулка за ластика. Има и страничен слот за монтиране на ластик. Най-доброто възможно качество в съвременната риболовна индустрия. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 2.40m                                         
Преден отвор - 4.7мм / 5.8 мм
Брой секции - 2 броя
Тегло - 2.4m(4.7mm) - 39gr / 2.4m(5.8mm) - 47gr
Made in UK 


400,00 лв.
Топ-сет DAIWA Professional F1 Cloud Speed Kit - 1.83m / 4.7mm CLOUD GREY

Топ-сета е от една част с дължина 1,83 метра. Висококачествена карбонова конструкция. На върха на секцията е монтирана PTFE втулка, а в долния й край страничен слот за монтиране на ластик. Най-доброто възможно качество в съвременната риболовна индустрия. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 1.83m                                         
Преден отвор - 4.7мм
Брой секции – 1 брой
Тегло – 32 gr
Made in UK 


320,00 лв.
Топ-сет DAIWA Professional Power Kit - 2.4m / 5.8mm CARBON BLACK

Топ-сета е от две части, щекерна сглобка. Обща дължина 2,4 метра. Секциите са с приблизително еднаква дължина. Висококачествена карбонова конструкция. На върха на първата секция е монтирана PTFE втулка, а на втората секция е монтирана тефлонова втулка за ластика. Има и страничен слот за монтиране на ластик. Най-доброто възможно качество в съвременната риболовна индустрия. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 2.40m                                         
Преден отвор - 5.8 мм
Брой секции - 2 броя
Тегло – 45 gr
Made in UK 


350,00 лв.
Щека MAVER Superlithium 971 - 13.0 метра - УПОТРЕБЯВАНА

Щека Maver Superlithium 971 – 13.00 метра – Употребявана.
Страхотна Allround щека, походяща за риболов, както на дребни риби, така и за трофейни шарани. Употребявана, но запазена в много добро състояние.
Комплектът включва:

1 бр Щека – 13.00 мт
1 бр. Къпинг Кит
1 бр. Удължител за 5/6-то коляно
1 бр. Удължител за 7/8-мо коляно (11.50-13.00 мт)
Тубуси
Калъф Maver

Тегло: 1057 гр.
1000,00 лв.
Шаранджийска SPOD въдица - DAIWA 23 "SUPER SPOD" - 3.60m/5LB

 
Най-новата серия шаранджийски въдици на DAIWA - SUPER SPOD, специално разработени за захранване с големи ракети. Изработени са от висококачествен високомодулен HMC+ карбон и оборудвани със Seaguide DPS макародържач и Seaguide водачи с тънък профил. Дръжката е тънка, и удебелена в края за по-добър захват.
Характеристики:

HMC+  високомодулен карбон
Seaguide DPS макародържач
Seaguide водачи
50мм стартов водач
Строй - Progressive

220,00 лв.
Топ-сет DAIWA PRE BORE CLOUD POWER KIT - 2.62m / 5.8mm / 45gr

Топ-сета е на две части щекерна сглобка. Обща дължина 2,62 метра. Висококачествена карбонова конструкция. Има монтирана PTFE втулка - на върха и тефлонова втулка за ластика на втора секция. Има и подготовка за монтиране на страничен слот за странично пулиране. (При заявка, ние можем да ви монтираме страничен слот по ваш избор). Най-доброто възможно качество конструкция. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 2.62m
Преден отвор - 5.8мм
Брой секции - 2 броя
Тегло - 43gr.
Made in UK

 
280,00 лв.
Топ-сет DAIWA PRE BORE CLOUD POWER KIT - 2.62m / 4.7mm / 43gr

Топ-сета е на две части щекерна сглобка. Обща дължина 2,62 метра. Висококачествена карбонова конструкция. Има монтирана PTFE втулка - на върха и тефлонова втулка за ластика на втора секция. Има и подготовка за монтиране на страничен слот за странично пулиране. (При заявка, ние можем да ви монтираме страничен слот по ваш избор). Най-доброто възможно качество конструкция. Лек, твърд и здрав. 

Дължина - 2.62m
Преден отвор - 5.8мм
Брой секции - 2 броя
Тегло - 43gr.
Made in UK

 
270,00 лв.
Въдица Filstar Duo Carp
Filstar Duo Carp е шаранска пръчка от две части, притежаваща отлични характеристики и достъпна цена. Въдицата е изключително лека, с тънка карбонова бланка и голям запас от сила, тя е отлична опция за...
79,00 лв.
Въдица Filstar Trio Carp
Filstar Trio Carp е елегантна шаранска пръчка от три части, предлагаща отлично съотношение между качество и цена. Изключително лека, с голям запас от сила и компактни транспортни размери, тази въдица ...
82,00 лв.