Въдици за шаранджийски риболов ✔️ nikulden.com

Въдици за шаранджийски риболов

Нов
Щека - MAVER SUPER CARP X5 - 13метра

Отлична бюджетна щека на MAVER.
Щеката е типично шаранска и при натоварване работи цялата. Много лека, здрава и надеждна. Отличен инструмент за начинаещи и напреднали щекари. 
Доставя се стандартно с един топ-сет - K300 REALITY (2.95м)

Дължина - 13 метра
"Ф"мм - 46
Транспортна дължина - 1.76м
Брой секции - 9
Тегло - 1067гр

666,67 лв.
PROLOGIC C1α CARP ROD Шаранджийска въдица

След много успешни години колекцията ни от шарански пръчки накрая премина през важен процес на подобрение.  Вече предлагаме още по-здрава и надеждна бланка с прекрасно полупараболично действие и компоненти от висок клас като новия пръстен против усукване и ултра лека рамка за всички водачи. Моделите с акции 3.25 lbs и 3.50 lbs са оборудвани с 50-милиметрови водачи, за да подобрите ефективността на представянето си във всяка ситуация.
112,50 лв.
PROLOGIC C2 ELEMENT SC/FS CARP RODS Шаранджийска въдица

Въдиците C2 Element предлагат всичко, което желае риболовецът по отношение на външен вид, стил и функционалност. Серията C2 е много по-фокусирана върху това да Ви предложи правилните инструменти за покриване на всяка ситуация. Версията 12ft 3.25lb предлага много по-параболичнo действиe и са любим избор на повечето риболовци от нашия Prologic екип. Въдиците са произведени от великолепна оплетка от висок клас 24T Carbon, което води до изключително лека и много чувствителна бланка. Нашите нови много стилни "сатенени" черни водачи от серия MM са здрави, много твърди и без пръстени, като така помагат допълнително за намаляване на теглото, времето за реакция и създават много по-ефективен и точен кастинг. Общото тегло реално се намалява с до 30% в сравнение със стандартните SIC водачи. Широкият 16мм върхов водач помага за по-далечния кастинг, но и допълнително подпомага при риболов сред треви за справяне със засядане на плевели на линията.HD-DPS макародържача предава перфектно поведението на въдицата и макарата към риболовеца.
FS и SC варианти

24T HM Dry-Weave карбонова бланка
50мм стартов водач от сатенено черната MM серия
16-милиметров върхов водач
HD-DPS макародържач
FS - Full Shrink - дръжка облечена с Японски термо шлаух/SC - Slim Cork - дръжка облечена с тънък корк
Дължина - 12ft (3.66м)
Акция - 3.25lb
Секции - 2бр
Транспортна дължина - 188см
Брой водачи - 6бр
Размери на всички водачи - 50,40,30,25,20,16мм
Тегло - FS-330гр/ SC-320гр
Дебелина на бланката - FS - ф15.3мм/ SC - ф15.2мм

208,33 лв.
PROLOGIC C6 INSPIRE AR – ALL ROUNDER Шаранджийска въдица

C6 INSPIRE AR – ALL ROUNDER 10ft 3.25lb е разработена за работа с лодка и малки води. Мекият, чувствителен връх и средната част осигуряват перфектен баланс при "игра" на голяма риба от близко разстояние. Силата се приближава по-близо до задната част, а празният дизайн гарантира, че има достатъчно резерв, ако е необходимо.
12 фута 3,25 фунта Разработено и използвано от Адам Пенинг, това е пръчката „отидете към“ за повечето от нашия екип. Тази заготовка е проектирана да бъде универсална и се е доказала като удобна в почти всяка ситуация. Красиво отчетливият връх елегантно се слива с прогресивната средна част, където огромни резерви от мощност чакат да бъдат използвани, когато е необходимо.
579,17 лв.
BOMBER ST SPOD - MARKER ROD RANGE

Bomber ST е Spod Спод въдица. Конструирана с помощта на 30T HM въглеродна заготовка, е специално проектирана, за да постигне най-добри резултати с минимални усилия. Технологията Crossover Carbon е приложена по цялата му дължина, което води до бързо прогресивно действие с ултра-бърза "ST" специална скосена връхна секция. Това увеличава скоростта на възстановяване, което от своя страна помага да се елиминира колебанието на Spod по време на полет. Създаване на по-чисто, по-право и много по-ефективно точно замятане. Тънкият макародържач HDPS осигурява сигурно закрепване на макарата дори при най-агресивните замятания, докато гладкото му черно покритие също така улеснява почистването на всякакви разливи от Spod. Висококачественото японско термосвиваемо фолио осигурява положителен, но удобен захват върху дръжката.
Всичките 3 модела са въоръжени с ултра леки, супер здрави тройни крака 50 mm SIC водачи и пръстени против счупване на върха, допълнително увеличавайки потока на линията за максимална ефективност и избягвайки тези скъпи напуквания. Въпреки че се фокусира главно върху своите Spodding/Spombing атрибути, действието на ST също така го прави предпочитан избор за нашите членове на Prologic Team. Благодарение на тази много отзивчива секция с върха, трансмисията е перфектно настроена и предлага на потребителя най-добрата обратна връзка и помощ при намирането на онези ценни места за слава. Наистина великолепна комбинация за прилагане на примамка и инструмент за натиск за маркиране и намиране на функции в едно.

182,50 лв.
Prologic C3 Fulcrum FS Шаранджийска въдица

Дългоочакваният C3 Fulcrum най-накрая пристигна.Това е резултат от страстен процес на проектиране, с повече от 3 години разработка и споделяне на същото родословие като нашата изключително желана гама от пръчки Inspire.Сложният процес на точно обвиване на многослойни високомодулни въглеродни влакна ни позволи да създадем елегантни и зашеметяващи въдици, завършени с 3K въглерод, които наистина се представят толкова добре, колкото изглеждат.
325,00 лв.
Prologic C3 Fulcrum Fast Water Шаранджийска въдица

Дългоочакваният C3 Fulcrum най-накрая пристигна.Това е резултат от страстен процес на проектиране, с повече от 3 години разработка и споделяне на същото родословие като нашата изключително желана гама от пръчки Inspire.Сложният процес на точно обвиване на многослойни високомодулни въглеродни влакна ни позволи да създадем елегантни и зашеметяващи въдици, завършени с 3K въглерод, който наистина се представят толкова добре, колкото изглеждат.
287,50 лв.
Prologic C1 Avenger Шаранджийска въдица

C1 Avenger е шаранджийска въдица произведена от тънък и лек високомодулен карбон.Строят ѝ е XD и благодарение на това тя постига значителни дистанции с голяма прецизност.Чувствителността е на топ ниво (въпреки твърдия си строй) и всяка риба ще Ви доставя удоволствие.
165,83 лв.
Prologic Element Compact Шаранджийска въдица

Нашата изключително популярна гама шарански въдици Element току-що стана още по-достъпна с въвеждането на нови компактни модели.Изработени от същия 24T високомодулен карбон Toray като останалата част от серията Element, тези компактни пръти разполагат с телескопични седалки, което означава, че транспортирането им е по-лесно от всякога.Освен че предлагат усещането, мощността и производителността, които сте очаквали от пръчките Element, но сега в по-компактна опаковка, тези пръти също изглеждат и усещат своята част благодарение на висококачествените си компоненти и довършителни работи.C2 Element COM-PACT въдиците предлагат функционалност, стил и лека производителност, които няма да ви подведат.
195,83 лв.
Prologic C-Series Compact Шаранджийска въдица

Изработени от същите високомодулни въглеродни влакна като останалите въдици от серия C.Тези компактни въдици са чудесно допълнение към гамата, предлагайки разнообразни опции за размер с вълнуващи действия.Пръчките се отличават с красиво антирефлексно, сатенено черно покритие върху заготовките и елегантна 1k карбонова обвивка над машинно изрязана, вдъхновена от алуминий, вентилирана макара, която предлага функционалност и стил в еднаква степен.Цялата гама е завършена с леки и здрави 40-милиметрови стартови водачи от серия MM и 16-милиметрови върхови.
112,50 лв.
Prologic C-Series Spod and Marker AB Шаранджийска въдица

Новата серия C е създадена, за да предложи фантастично представяне, съчетано със стила и функциите, които бихте очаквали да намерите само на въдици с първокласна цена.Гамата C-серия е преминала през поредица от технически напредък заедно с подобрения на компонентите.Тази красиво балансирана и добре завършена, супер тънка заготовка е много отзивчива и се предлага във версии от 2 и 3 секции.Всички модели са снабдени с тънкостенни 50-милиметрови водачи за кастинг от серията MM, които са допълнени с 16-милиметрови водачи за върха.Елегантната високомодулна бланка има антирефлексно покритие с минимум козметика, която се съчетава перфектно с машинно изрязания, черно анодизиран и вентилиран макародържач стил Inspire.Стилната дръжка обвита с противохлъзгащо покритие, завършваща с елегантна стъпаловидна EVA секция, осигурява удобен и сигурен захват и придава завършен вид на тези въдици.
137,50 лв.
Prologic C-Series AB Шаранджийска въдица

Новата C-серия е създадена, за да предложи фантастична производителност, съчетана със стила и характеристиките, които бихте очаквали да намерите само на пръчки с премиум цени. Гамата C-Series премина през серия технически напредък заедно с подобрения на компонентите. Тази красиво балансирана и добре завършена, супер тънка бланка е много чувствителна и е достъпна във версии от 2 и 3 секции.Подобно на нашата водеща гама пръти „Inspire“, новите въдици от C серията също Ви предлагат две различни специални акции за игра и кастинг.
 AR - All Round, с полупараболична акция - модели с акция 2.75lb, 3.0lb и 3.25lb. XD - Xtra Distance, по-бърза и мощна кастинг акция от 3.5lb.Елегантната високомодулна бланка има антирефлексно покритие с минимум козметика, която се съчетава перфектно с машинно изрязания, черно анодизиран и вентилиран макародържач стил Inspire.Стилната дръжка обвита с противохлъзгащо покритие, завършваща с елегантна стъпаловидна EVA секция, осигурява удобен и сигурен захват и придава завършен вид на тези въдици.
112,50 лв.
Prologic C3 Fulcrum Spod - Marker AB Шаранджийска въдица

Дългоочакваният C3 Fulcrum най-накрая пристигна. Това е резултат от страстен процес на проектиране, с повече от 3 години в разработка и споделяне на същото родословие, като изключително желана гама въдици Inspire. Сложният процес на прецизно смесване на няколко слоя въглеродни влакна с висок модул позволява да се създаде елегантна и зашеметяваща въдица, завършена с 3K въглерод, които наистина се представят толкова добре, колкото изглеждат. Карбонова технология „Cross-over“ създаде ултра тънък профил. Това е проектирано да осигури невероятна скорост на възстановяване, поради запазената твърдост. Дава възможност за по-точно замятане и позволява на риболовеца да постигне по-големи разстояния с по-малко усилия. Фино настроеният строителен процес е резултат от много висок производствен стандарт. Това осигурява по-голяма здравина на стената, лекота, която е перфектно балансирана спрямо мощността и дълготрайна издръжливост.
358,33 лв.
-126,00 лв.
PROLOGIC FAST WATER RS CARP ROD Шаранджийска въдица

 През последните пет години нашите Fast Water въдици станаха истинска база за сравнение за всички любители на риболов на шаран в големи реки. Тази нова версия разполага с някои важни надстройки и значителна актуализация на стила. Бланката вече е още по-лека и чувствителна благодарение на ултра леките водачи, но поддържа същите невероятни изпълнения, които направиха този прът известен в цяла Европа.
 
229,00 лв.
355,00 лв.
-41,00 лв.
Prologic Commander Шаранджийска въдица


Ултра тънки и бързи бланки
Леки водачи от серия MM
16mm противооплитащ върхов водач
Макародържач Inspire с HD вентилация

74,83 лв.
115,83 лв.
-32,00 лв.
Prologic Commander Com-Pact Шаранджийска въдица


Ултра тънки и бързи бланки
Леки водачи от серия MM
16mm противооплитащ върхов водач
Макародържач Inspire с HD вентилация

58,83 лв.
90,83 лв.
Шаранджийска Въдица Daiwa CROSSCAST XT CARP 3.60m / 3.5LB

Подобрена версия на една от най-продаваните гама шаранджийски пръчки CROSSCAST на Daiwa.
Надграждайки популярността на съществуващата гама Crosscast и готов бързо да спечели верни последователи.
Изработени са от висококачествен високомоден HMC+ 1k карбон и оборудвани със Seaguide DPS макародържач и Seaguide водачи.
Дръжката е тънка и удебелена в края за по-добър захват, като завършва с капачка метална капачка.
Идеална гама въдици както за начинаещи шаранджий, така и за по-напреднали в областа.
Характеристики:

HMC+ 1k високомодулен карбон
Seaguide DPS reel seat
Seaguide водачи
50мм стартов водач
Тънка дръжка
Метална капачка

208,33 лв.
Шаранджийска Въдица Daiwa CROSSCAST XT CARP 3.90m / 3.5LB

Подобрена версия на една от най-продаваните гама шаранджийски пръчки CROSSCAST на Daiwa.
Надграждайки популярността на съществуващата гама Crosscast и готов бързо да спечели верни последователи.
Изработени са от висококачествен високомоден HMC+ 1k карбон и оборудвани със Seaguide DPS макародържач и Seaguide водачи.
Дръжката е тънка и удебелена в края за по-добър захват, като завършва с капачка метална капачка.
Идеална гама въдици както за начинаещи шаранджий, така и за по-напреднали в областа.
225,00 лв.
Шаранджийска SPOD Въдица Daiwa CROSSCAST XT 3.60m / 4.5LB

Подобрена версия на една от най-продаваните гама шаранджийски пръчки CROSSCAST на Daiwa.
Надграждайки популярността на съществуващата гама Crosscast и готов бързо да спечели верни последователи.
Изработени са от висококачествен високомоден HMC+ 1k карбон и оборудвани със Seaguide DPS макародържач и Seaguide водачи.
Дръжката е тънка и удебелена в края за по-добър захват, като завършва с капачка метална капачка.
Идеална гама въдици както за начинаещи шаранджий, така и за по-напреднали в областа.

233,33 лв.
Шаранджийска Въдица Daiwa CROSSCAST XT CARP 3.60m / 3.0LB

Подобрена версия на една от най-продаваните гама шаранджийски пръчки CROSSCAST на Daiwa.
Надграждайки популярността на съществуващата гама Crosscast и готов бързо да спечели верни последователи.
Изработени са от висококачествен високомоден HMC+ 1k карбон и оборудвани със Seaguide DPS макародържач и Seaguide водачи.
Дръжката е тънка и удебелена в края за по-добър захват, като завършва с капачка метална капачка.
Идеална гама въдици както за начинаещи шаранджий, така и за по-напреднали в областа.

200,00 лв.