Въдици за шаранджийски риболов

Въдици за шаранджийски риболов

Нов
Шаранджиска въдица - CORMORAN PRO CARP XR модел 2021

PRO CARP XRШаранджийска пръчка
Супер достъпни шарански въдици със здрав гръбнак и превъзходни характеристики.
Серията въдици Pro Carp XR е оборудвана с модерно, прогресивно действие. Заготовката е изработена от въглеродни влакна S24 и посредничи перфектна чувствителност към секцията на дръжката по време на риболов - по този начин е гарантирано изключително изживяване.
Благодарение на изключителните абсорбиращи качества, рискът от загуби точно преди кепа намалява значително. По този начин дори мощните тласъци могат да бъдат абсорбирани лесно и шаранът може да бъде насочен право в кепа.
- SM24 заготовка от въглеродни нишки- Динамично (параболично) действие- EVA дръжка- Функционален винтов макародържач- SiC водачи- Калъф за съхранение 
66,67 лв.
Въдица FilStar Power Glass CARP-3
FilStar Power Glass CARP-3 e шаранджийска въдица от три части, чиято бланка е изработена от фибростъкло. Моделът е надежден, непретенциозен и със свеж дизайн, отличен избор за начинаещи и риболовци, к...
39,92 лв.
Въдица FilStar Power Glass CARP
FilStar Power Glass CARP e шаранджийска въдица от две части, чиято бланка е изработена от фибростъкло. Моделът е надежден, непретенциозен и със свеж дизайн, отличен избор за начинаещи и риболовци, кои...
37,08 лв.
Телескопична шаранджийска въдица Daiwa 20 BLACK WIDOW TELE CARP - 3.60m / 3.0LB

И отново, DAIWA отговари на търсенето и изискванията на съвременните риболовци, с нова серия телескопични CARP FISHING въдици. Представяме Ви, новата серия, BLACK WIDOW TELE CARP. Тя е таргетирана в средния ценови клас за риболов на дъно. Може успешно да се ползва, както за риболов на свободни водоеми и реки, така и на зарибени водоеми, където целта са по-едри екземпляри каракуда, платика, шаран и амур, а дистанцииите, които трябва да се покрият са екстемни.
BLACK WIDOW TELE CARP се отличава с тънки, карбонови секции, на които са поставени здрави двукраки водачи. Те са надеждно вързани и внимателно лакирани с удебелена крайна част, за да се предпазят от "избиват" водачите в транспортно състояние. Но, въпреки това те не губят особено в сравнението с класически такива в същия ценови сегмент, като дори притежават завидна параболична акция, която е от изключително значение в битката с едрите трофеи.
Внимателно си изберете необходимата Дължина и акция на пръчката! 
Може да ги ползвате и за съвременния, печелещ все повече популярност метод - МОРСКИ ФИДЕР, за риболов на морето.
83,33 лв.
Телескоп с водачи Daiwa MEGAFORCE TELE

MEGAFORCE TELE

Telescopic all-round rod
Телескопичните пръти Megaforce вече имат преработен дизайн, подобрени компоненти и допълнителни модели.
Пръчките с дължина от 2,10 m до 3,00 m и тежести на замятане от 7-25 g до 70-150 g вече се предлагат при много къса затворена дължина от само 69 cm – идеално, когато пръчката се транспортира в раница или пътна чанта.
Моделите с дължина 3,30 м и повече се отличават с малко по-дълга затворена дължина ,  наподобяват кривите на огъване на разглобяеми пръти.
Леките и добре балансирани заготовки от въглеродни влакна се грижат за изключително действие във ваденето и при замятане. Леките и първокласни водачи от титаниев оксид с подобрени инкрустации допълнително подпомагат бързата устойчивост на тези пръти.
Предлага се при изключително съотношение цена/качество, тази гама предлага подходящата пръчка за почти всяка област на приложение. HMC+® заготовка от въглеродни влакна Висококачествена коркова / EVA дръжка Водачи от титанов оксид

83,33 лв.
Мач пръчка Daiwa D CARP MATCH - 12 2PCS

Дву-снадков карбонов мач за риболов на плувка. Икономичен план с универсално приложение.
Снабден е с лека, бърза и тънка бланка с прогресивна акция. Много удобна и приятна въдица с голям резерв от мощност


 

79,17 лв.
Шаранджийска въдица Daiwa VERTICE CARP 3.60m / 3.5 LB

VERTICE Carp rod

Този модел на DAIWA предлага съчетание от премиум качество бланка, водачи и останалите компоненти, на отлична цена сравнено с аналогични продукти на конкурентни марки. Бланката е тънка и лека, но много мощна. Изработена е от НMC+ carbon и е снабдена с връх, който репродуцира отлични кастингови качества и предлага възможност за постигане на пределни дистанции, както и достатъчно потенциал за успешно вадене на трофейни шарани. Така имате 3 в 1 предимства - ниско тегло, далечен кастинг и много вградена мощност за борба с трофейни риби.
При замятане, върха почти мигновенно възснтановява своя строй, без паразитни клатения и колебания. Така постигате не само далечна дистанция, но и точен е акуратен кастинг - точно на "петното".
Дръжката е завършена с премиум качество термо-свиваем EVA лента за сигурен грип и контакт с ръката. Първият водач е D - 50мм.

141,67 лв.
Шаранджийска въдица Daiwa VERTICE CARP 3.60m / 3,00 LB
VERTICE Carp rodТози модел на DAIWA предлага съчетание от премиум качество бланка, водачи и останалите компоненти, на отлична цена сравнено с аналогични продукти на конкурентни марки. Бланката е тънка и лека, но много мощна. Изработена е от НMC+ carbon и е снабдена с връх, който репродуцира отлични кастингови качества и предлага възможност за постигане на пределни дистанции, както и достатъчно потенциал за успешно вадене на трофейни шарани. Така имате 3 в 1 предимства - ниско тегло, далечен кастинг и много вградена мощност за борба с трофейни риби.При замятане, върха почти мигновенно възснтановява своя строй, без паразитни клатения и колебания. Така постигате не само далечна дистанция, но и точен е акуратен кастинг - точно на "петното".Дръжката е завършена с премиум качество термо-свиваем EVA лента за сигурен грип и контакт с ръката. Първият водач е D - 50мм.
133,33 лв.
Шаранджийска SPOD въдица - Daiwa VERTICE CARP SPOD 3.60m / 4.5LB

VERTICE SPOD Carp rod

Този модел на DAIWA предлага съчетание от премиум качество бланка, водачи и останалите компоненти, на отлична цена сравнено с аналогични продукти на конкурентни марки. Бланката е тънка и лека, но много мощна. Изработена е от НMC+ carbon и е снабдена с връх, който репродуцира отлични кастингови качества и предлага възможност за постигане на пределни дистанции, както и достатъчно потенциал за успешно вадене на трофейни шарани. Така имате 3 в 1 предимства - ниско тегло, далечен кастинг и много вградена мощност за борба с трофейни риби.
При замятане, върха почти мигновенно възснтановява своя строй, без паразитни клатения и колебания. Така постигате не само далечна дистанция, но и точен е акуратен кастинг - точно на "петното".
Дръжката е завършена с премиум качество термо-свиваема EVA лента за сигурен грип и контакт с ръката. Първият водач е D - 50мм. 
 


158,33 лв.
Шаранджийска въдица Daiwa BLACK WIDOW 3PCS 3.60/3LB

Шаранджийски въдици Black Widow XT – шампионът на цена и производителност в гамата шаранджийски въдици на DAIWA!
Тези добре балансирани заготовки от въглеродни влакна HMC+ напълно убеждават със своята ефективност на леене.
Трисекционният модел с 12 фута. и 3.0lbs е проектиран за ловци на шарани, които обръщат внимание на компактната затворена дължина, но не са готови да правят компромис по отношение на замятането и бойните характеристики.
Двете пръчки Stalker от серията Black Widow XT Carp, както и 12ft. пръчка с арт.-бр. 11584-364 разполагат с 40 мм начален водач, всички други въдици Black Widow XT имат 50 мм стартов водач.
Оборудван с водачи от титаниев оксид и тънка дръжка за свиваща се тръба, изчерпателната гама на Black Widow XT включва монтажна пръчка за почти всяка област на приложение при риболов на шаран.
HMC+® заготовка от въглеродни влакна Водачи от титанов оксид Премиум EVA  Алуминиева капачка
91,67 лв.
Телескопична шаранджийска въдица Daiwa CROSSCAST TELE CARP - 3.90m/3.5lbs

Телескопичните модели на успешните шаранджийски въдици Crosscast не отстъпват по качество и дизайн на разглобяемите модели. Преплетените карбонови влакна на бланката осигуряват големи резерви от мощност и бързо отчетливи действие.


HMC+® карбонова бланка
Shrink tube handle
Титаниево оксидни водачи


125,00 лв.
Мач пръчка Daiwa D CARP MATCH - 3.96m / 10-30гр

Три-снадков карбонов мач за риболов на плувка. Икономичен план с универсално приложение.
Снабден е с лека, бърза и тънка бланка с прогресивна акция. Много удобна и приятна въдица с голям резерв от мощност

 

91,67 лв.
Daiwa Black Widow G50 Carp 3,60м / 3.5LBS - 50мм първи водач

Отличен Шарански прът, който ще ви даде гарантирана мощност и сила, постигане на дълга дистанция при замятане и притежава значителна вградена енергия и еластичност за ефективно морене на рибата при вадене.
Дължина - 3,60м. Предлага се в две акции 3,25 и 3,50LBS.
Тези акции ви позволяват замятания на далечни дистанции с перфектна точност, която направо ще ви изненада. Повече от това, бланката отлично реагира на натоварване и има голяма динамичност на гасене на ударите при "моренето" на рибата, като няма да имате досадни "откачи" и "олабвания". Въдицата е лека, тънка и красива. Водачите са със стоманени рамки и с широки рингове за безпрепятствено пропускане на дебели влакна. Стартовия водач е с 50 мм ринг. Така тази относително евтина въдица ви приближава до премиум моделите на алтернативни марки. В довършение на дизайна на Black Widow, трябва да се отбележи дръжката с "тънък" профил и цял дуплон за сигурен грип.
Перфектно съчетани ЦЕНА / КАЧЕСТВО
108,33 лв.
Daiwa Black Widow Carp G50 - 3,60м / 3.25LBS - 50мм първи водач

Отличен Шарански прът, който ще ви даде гарантирана мощност и сила, отлична дистанция и значителна вградена енергия и еластичност за ефективно морене на рибата при вадене.
Дължина - 3,60м. Предлага се в две акции 3,25 и 3,50LBS. Тези акции ви позволяват замятания на далечни дистанции с перфектна точност, която направо ще ви изненада. Повече от това, бланката отлично реагира на натоварване и има голяма динамичност на гасене на ударите при "моренето" на рибата, като няма да имате досадни "откачи" и "олабвания". 
Въдицата е лека, тънка и красива. Водачите са със стоманени рамки и с широки рингове за безпрепятствено пропускане на дебели влакна. Стартовия водач е с 50 мм ринг. Така тази относително евтина въдица ви приближава до премиум моделите на алтернативни марки. В довършение на дизайна на Black Widow, трябва да се отбележи дръжката с "тънък" профил и цял дуплон за сигурен грип. 
Перфектно съчетани ЦЕНА / КАЧЕСТВО
 
100,00 лв.
Шаранджийска въдица Daiwa LONGBOW DF X45 - 12FT / 3.5Lbs

Daiwa LONGBOW DF X45 - е ярък образец на внедряването на последните технологии на Daiwa в бланките от премиум моделите в средния ценови клас, където е позициониран Longbow DF X45. Какво означава това? Технологията "Bias Carbon" внедрена в бланките Х45, представлява навиването на карбоновите влакна в няколко пласта, като всеки следващ е разположен под 45 градуса от предишния. Като следствие на този процес, е получена бланка, която има много по малко остатъчни колебания след натоварване - при замятане например, и е с намалено до минимум усукване по оста, което е изключително важно за точността на замятането. Тук прилагаме и коментара на Danny Firebras, който има непосредствено участие в тази разаботка на Daiwa 
Danny read “Just hit the clip at 160 yards with a 4oz lead on the prototype 3.75 x45 Longbow. I could give it more as the rod will take it. They feel light, crisp and powerful; well done!”   - 
Dany Firebrass каза - Току що ударих клипса на 150 метра с олово 120 грама с прототипа на Longbow X45 - 3,75 Lbs. Повече не мога да натоваря въдица, поне аз не мога. Този модел е лек, жилав и пълен с мощност - отлично изпълнение

За да повишим потенциала на мощността на замятането/катапултирането за кастинга на въдицата, ние намалихме деаметъра и дебелината на материала на бланката на долната секция. Това направи бланката на въдицата по-лека, бърза и намали паразитните колебания след замятане, но не толкова бързо, както при модела Basia. Също така съкращаването на един водач от използваните на 4 броя на Longbow, също допринесоха до намаляване теглото на въдицата.
Made in UK!
 

483,33 лв.
Шаранджийска Въдица Daiwa 20 EMCAST CARP 3.90m/3.50lb

Въдица за риболов на шарани.


Daiwa 20 EMCAST CARP предлага първокласни компоненти  за този ценови диапазон. Много тънката, но мощна бланка е направена от HMC+ карбонови влакна и дава възможност дълъг и точен кастинг.  Въдиците са перфектни за HMC+® carbon fiber blank


HMC+® карбонова бланка
Преплетени карбонови влакна в секцията на дръжката
Fuji® макародържач
Титаниево оксидни водачи с двойни крачета
Транспортен калъф
 
208,33 лв.