Риболовни принадлежности ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Риболовни принадлежности

Риболовните принадлежности са допълнителни артикули, които могат да се използват за подобряване на риболовното изживяване, осигуряване на допълнителна функционалност или безопасност и за по-удобен риболов на риболовеца. Някои обичайни принадлежности за риболов включват:

1.     Кутии и чанти за съхранение и организиране на риболовни принадлежности.

2.     Риболовни клещи, ножици и други инструменти за рязане и манипулиране на влакна и куки.

3.     Кепове и живарници за безопасно ксъхранение и боравене с рибата.

4.     Поляризирани слънчеви очила за намаляване на отблясъците и подобряване на видимостта във водата.

5.     Риболовни шапки, ръкавици и дрехи, предназначени да предпазват от слънцето и времето.

6.     Риболовни столове, държачи за въдица и други елементи, които да направят излета по-удобен по време на риболов.

7.     Сонари за риба и друга електроника за локализиране и проследяване на риба.

8.     Предпазни средства като спасителни жилетки, свирки и комплекти за първа помощ.

Изборът на риболовни принадлежности може да зависи от личните предпочитания, вида на риболова и условията, в които риболовецът ще лови.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
Кутия за аксесоари - DAIWA TOURNAMENT EVA FEEDER CASE 2.0


Премиум калъф за аксесоари с капацитет от 2 литра с вложки, с няколко отделения
Прозрачен капак с цип
Твърда EVA външна част
Размери – 19 х 15 х 7 см

60,00 лв.
Нов
Кутия за аксесоари - DAIWA TOURNAMENT EVA FEEDER CASE 10.0


Премиум калъф за аксесоари с капацитет от 10 литра с вложки, с няколко отделения
Прозрачен капак с цип
Твърда EVA външна част
Размери – 41.2 х 30 х 7.7 см

110,00 лв.
Нов
Калъф-чанта за въдица - DAIWA PROREX Stalker Rod and Hip Bag

Подплатен транспортен калъф за една монтирана въдица, който се трансформира в чанта за кръста след като извадите въдицата. Дебелата подплата осигурява оптимална защита на пръчките и макарите. 
Предлага се в три размера:
За въдици с транспортна дължина до:

127 см
145 см
157 см 

64,00 лв.
Нов
Калъф за топсети DAIWA TOURNAMENT KIT CASE

Калъфът е оборудван с регулируема презрамка и дръжка за носене. В него се побират топсети в транспортно състояние до 185 см.
Размери: 189см x 15см x 12см
280,00 лв.
Нов
Калъф за щеки DAIWA TOURNAMENT POLE CASE

Калъфът Pole Case лесно носи 16-метров прът, резервен прът и комплекти. Тъй като всички щеки произведени в Обединеното кралство са вече снабдени със защитни капачки от EVA, секциите могат уверено да се съхраняват една до друга. Разделянето и закрепването също е добре обмислено с джоб за удължители, подвижни прегради на всяка половина и подплатена централна преграда. За транспортиране и боравене сме приложили взаимосвързани дръжки за носене, подвижна подплатена презрамка и лента за захващане за по-лесно издърпване напред или зареждане. Мрежестите джобове в основата и еластичните напречни презрамки също държат всичко безопасно при отваряне.
Размери: 1900 x 200 x 180 мм
340,00 лв.
Нов
Калъф за върхове DAIWA TOURNAMENT POLE CASE

Този калъф е предназначен дори за най-дългите върхове на SLR. Разполага с подплатен, подвижен разделител. Двойния цип помага за лесен достъп, дори когато калъфа е монтиран към DAIWA калъфа за въдици от серията. Размери: 770 x 100 x 80 мм
60,00 лв.
Нов
Плетено влакно Daiwa MORETHAN 12 BRAID EX+SI LIME GREEN (зелено) - 135m

12-нишково плетено влакно от ново поколение. Премиум качество на шпули от 135 метра. 100% произведено в Япония.
12-нишковото влакно е с по-малък диаметър от 8-нишковото и с по-голяма здравина. С него ще постигате по-далечни дистанции при кастинг, а при джигинг риболов – по-естествена презентация на примамката.
Влакното има трасираща черна отметка през 10м и на всеки 50м. Така, риболовецът лесно се ориентира за дължината или дълбочината, на която да потърси евентуален улов.

12 нишково плетено влакно
Флуоресцентен, зелен цвят
Много висока устойчивост на триене
Супер здравина
Кръгъл профил
Силиконово покритие
Екстремна здравина на възела
Made in Japan

120,00 лв.
Нов
Кеп DAIWA Crosscast Landing Net - Retain Combo - 1.80м

Daiwa Crosscast Landing Net And Retain Combo се отличава с 110 см дълбока мрежа и висококачествена 1,8-метрова карбонова дръжка. Благодарение на дръжката, която включва вграден шип, можете да забиете кепа в земята, за да осигурите безопасност на улова ви за кратки периоди от време. Шипът разполага с EVA покритие, което можете да премахнете, ако е необходимо.

Страхотен дизайн
110 см мрежа дълбока мрежа
Алуминиев разпределителен блок
+10 см дълбока мрежа, спрямо предходните модели
1,8 м карбонова дръжка с метален шип (и EVA покритие)

210,00 лв.
Нов
Термо чанта Daiwa ADVANTAGE THERMAL BUCKET BAGS - 12/18L

Тези термично защитени футери за кофи са изцяло подплатени с фолио и са предназначени за съхранение на вече приготвени миксове или захранки. Всеки размер има дизайн с изпъкнал ръб, за да се побере точно в горната част на актуалните модели кофи от 12L и 18L. Когато са върху кофата, пространството отдолу ви позволява да носите опакована или смесена захранка, от друг вид, без да се смесват аромати. Техният капак с цип и централната дръжка за носене улесняват достъпа и транспортирането.
 
40,00 лв.
Нов
Раница DAIWA RUCKSACK

Новият модел раница на Daiwa предлага голямо основно отделение с размери 25см х 20см х 50см с цип, което позволява частично или цяло отваряне и от двете страни за лесен достъп. В горната част има малъл джоб с цип за лесен и бърз достъп. Двата странични джоба с мрежа могат поемат дълги контейнери/бутилки за напитки. Мрежестият джоб с цип от вътрешната страна е идеален за съхранение на телефони или портмонета. В задната част, гърба, презрамките и частите около талията са направени от дишаща материя за да не потите и да ходите с мокър кръст.
120,00 лв.
Стопери Fox Edges Naturals Powergrip Hook Beads
Тези стопери се поставят по рамото на куката, играейки ролята на буфер за Micro Ring вирбели или Rig Rings. Здравата връзка не им позволява да се плъзгат по време на кастинг или с голяма стр...
7,00 лв.
Опора за кеп Fox Carpmaster Net Safe
Опората за кеп Fox Carpmaster Net Safe позволява удобното позициониране на вашия риболовен кеп над водата и безопасното задържане на уловената риба.
59,00 лв.
Клинчета за изкуствена стръв DAIWA PROREX STINGER PINS - 25mm/10бр

Идеален аксесоар за производство на стоманени лидери за хищници или изработка на помощни системи. Stinger Pins са с много малки по размер „уши“, като осигуряват близък контакт между лидера и силиконовата примамка.
4,50 лв.
Шлаух Fox Edges Silicone Sleeves
Идеален шлаух за покриване на вирбелите, които са прикрепени към тежестите, за да се избегнат заплитания, както и за предпазване на бързи връзки.
7,00 лв.
Волфрамов шлаух Fox Edges Tungsten Rig Tubing
Шлаух за монтажи със съдържание на волфрам с естествен цвят, който се слива с дъното, и достатъчно гъвкав, за да следва контурите му.
14,20 лв.
Шлаух Fox Edges Naturals Ronnie Spinner Sleeves
Шлаух със заострен връх за подсигуряване на вирбела към ухото на куката при Ronnie/Spinner монтажи. Позволява бърза подмяна на куката без да е необходим термо шлаух.
7,00 лв.
Термо шлаух Fox Edges Camo Shrink Tube
Термо шлаух в камуфлажен цвят, който редуцира размера си с 2/3 при нагряване и може да се ползва за най-различни монтажи. Предлага се в рецеклируема, картонена опаковка.
9,50 лв.
Волфрамов конус Fox Edges Tungsten Anti Tangle Sleeves
Волфрамов конус, който помага да се избегнат заплитанията по време на кастинг. Микро моделът е особено подходящ при работа с PVA торбички. Теглото на конуса спомага поводът да прилепне към дъното.
9,50 лв.
Волфрамово утежнение Fox Edges Tungsten Sinkers
Волфрамовото утежнение Tungsten Sinker е практичен елемент за шарански монтажи, който ще помогне на повода да прилепне към дъното и ще подобри презентацията.
9,50 лв.
Бърза връзка за поводи Daiwa NZON

С тази мини бърза връзка, можете да смените повода за секунда. Предназначена за употреба при фидер и мач риболов. Опаковката съдържа 10 броя.
6,00 лв.