Царевица за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Царевица за риболов на шаран

Царевица CZ XXL Corn
Голям размер царевица за големи шарани. Потопена във висoкокачествена ароматизираща и оцветителна течност, за да се извлече най-доброто от тази специална стръв.
7,90 лв.
Царевица FilStar
Варена царевица за стръв в бурканче с различни аромати.
3,99 лв.
Царевица Cukk
Целозърнена специална рибарска царевица от унгарската марка CUKK. Любим деликатес за всички видове риба с изключение на хищни риби. Съдържа само естествени материали. След отваряне продуктът може да с...
6,80 лв.
Царевица CZ Lupin
Богата на лесносмилаеми протеини, тази стръв е перфектна за шарани и амури. Закачете я на куката и бъдете сигурни в бързонаближаващия успех.Наслука!
7,30 лв.
Царевица CZ Mammoth Maize
Гигантски размери царевица за големи шарани. Потопена във висoкокачествена ароматизираща и оцветителна течност, за да се извлече най-доброто от тази специална стръв.
7,90 лв.
Царевица CZ Amur Grass Carp Corn
Популярната серия на Carp Zoom за амур под формата на царевица.
7,90 лв.
Царевица Cukk Pearl Corn
Изключително леки Pop - up топчета (пуканки) произведени от подбрани царевични зърна. Pearl Corn са много ефективни, те издържат 1-2 часа във вода и не потъват в калта. Диаметър на топчетата между 10-14 мм.
4,60 лв.
Царевица DB Frenzied Sweetcorn
Готова за използване царевица със специално подбрани зърна, които да не се разкъсват от куката.
10,50 лв.
Царевица CZ Sweet Anglers Maize
Традиционна, доказала се и добре позната стръв, която е задължителна за риболовците на шаран. Направена е от висококачествена царевица посредством специален производствен процес, благодарение на който...
4,90 лв.