Пeлети за риболов ✔️ nikulden.com

Пeлети за риболов

Пелетите за риболов са малки кълба от различни видове хранителни съставки, които се използват за подхранване на рибата. Те са направени от различни материали, като например зърнени храни, белтъчини, масла, аромати и др.

Пелетите за риболов могат да бъдат различни по големина, цвят, форма и текстура, в зависимост от нуждите на риболовеца и вида на рибата, която се лови. Те се хвърлят във водата, за да привлекат рибата и да я подтикнат да се храни.

Пелетите за риболов могат да бъдат използвани както в сладководна, така и в соленоводна вода. Те са ефективни за лов на различни видове риба, включително карп, шаран, каракуда, платика, сом, морски риби и други.

При избора на пелети за риболов е важно да се има предвид размера и видът на рибата, която се лови, както и условията на риболовното място.

Пелети Rod Hutchinson MONSTER CRAB HALIBUT PELLETS - 800гр

Тези пелети са идеална стръв за шаран, мряна и сом. Съставени са от високо протеиново рибно ябрашно и маслени атрактанти. Ароматизирани са с един от най- ефективните аромати за улов на шаран MONSTER CRAB.
16,00 лв.
Пелети Method Feeder 2мм
Качествени пелети за риболов на шаранови риби в реки и езера.
10,80 лв.
Пелети 12мм. 100г. TRAPER
Пелетите за кука са едни от най-ефикасните примамки за монтаж на косъм. Успехът им се дължи на тяхното бързо действие.
6,80 лв.
Вафтер Traper DUO-MAGGOT WAFTERS METHOD FEEDER 10mm 25g
Стръв с изключителна ефективност при риболов на фидер.Предлагаме вафтери в различни комбинации от два аромата: ванилия/скопекс, халибут/рак, хирономус/бял червей, ягода/халибут, крил/калмар, ванилия/скопекс и в шарени цветове.
12,50 лв.
Изкуствена стръв за риболов на шарани - KODEX MUNCHIES BUOYANT OOZING

Нов и интересен продукт за риболов на шарани на плувка - щека, мач. Синтетичен материал, изработен от био продукти, които се разграждат във водата и не вредят на околната страна. Направени са във вид на безформени "залци", които плуват на повърхността, меки са на допир и отделят атрактивен облак от цвят и аромат с който бързо и ефективно привличат шараните на повърхността. Този метод е еманация на старата методика за риболов на шаран с коричка хляб на повърхността, но му е добавен буст от цветове и аромати.
Опаковката съдържа 125ml
15,00 лв.
BAIT-TECH - KRILL - TUNA WASHED OUT DUMBEL WAFTERS - 10mm

Опаковка от 50гр полу - потъващи дъмбели за риболов на фидер. Правилният размер кука ги закотвя на дъното, но изглежда, че те се движат, създавайки впечатление за естествена храна. Атрактивен аромат. Супер приложими за hair-rigging on the Method feeder монтажи.

14,00 лв.
BAIT-TECH - KRILL - TUNA WASHED OUT DUMBEL WAFTERS - 8mm

Опаковка от 50гр полу - потъващи дъмбели за риболов на фидер.Правилният размер кука ги закотвя на дъното, но изглежда, че те се движат, създавайки впечатление за естествена храна. Атрактивен аромат. Супер приложими за hair-rigging on the Method feeder монтажи.

14,00 лв.
Кюспе гранула
Предлага се в стек от 10 опаковки по 800гр.
28,50 лв.
Пелети Method Feeder 4мм
Пелети Method Feeder 4мм Пелетите съдържат естествени съставки, които са специфично лепкави, благодарение на което частиците се осбождават поетапно. 
10,80 лв.
Пелети DB CompleX-T Pellets
Пелетите на Dynamite Baits, CompleX-T Pellets, са създадени по утвърдената Complex-T рецепта, за да допълнят атрактивните топчета от серията.
19,00 лв.
Захранка - BAIT-TECH - PRO NATURAL - BREAM DARK - 1.5kg

Последната част от Pro Natural Range не се нуждае от представяне. Същите страхотни съставки, които му придават предимството на Pro Natural, но с чисти богати съставки, за да направят тази Dark версия нещо специално. Примамка, смляна на кобилки, за естествени места за улов на скимери, платика и няколко изненадващи риби, които изглежда обичат и тази рецепта! Тъмната съставка е естествен пигмент, което означава, че няма да се отмие.
15,00 лв.