Пeлети за риболов ✔️ nikulden.com

Пeлети за риболов

Пелетите за риболов са малки кълба от различни видове хранителни съставки, които се използват за подхранване на рибата. Те са направени от различни материали, като например зърнени храни, белтъчини, масла, аромати и др.

Пелетите за риболов могат да бъдат различни по големина, цвят, форма и текстура, в зависимост от нуждите на риболовеца и вида на рибата, която се лови. Те се хвърлят във водата, за да привлекат рибата и да я подтикнат да се храни.

Пелетите за риболов могат да бъдат използвани както в сладководна, така и в соленоводна вода. Те са ефективни за лов на различни видове риба, включително карп, шаран, каракуда, платика, сом, морски риби и други.

При избора на пелети за риболов е важно да се има предвид размера и видът на рибата, която се лови, както и условията на риболовното място.

Пелети Method Feeder 2мм
Качествени пелети за риболов на шаранови риби в реки и езера.
10,80 лв.
Пелети 12мм. 100г. TRAPER
Пелетите за кука са едни от най-ефикасните примамки за монтаж на косъм. Успехът им се дължи на тяхното бързо действие.
6,80 лв.
Вафтер MF WAFTER Mini 6mm
Стръв с изключителна ефективност при риболов на фидер.Предлагаме вафтери с различни аромати: бял червей, чесън, рибен микс, месо, мед, скопекс, ягода, ванилия и в различни цветове.
11,70 лв.
Вафтер Traper DUO-MAGGOT WAFTERS METHOD FEEDER 10mm 25g
Стръв с изключителна ефективност при риболов на фидер.Предлагаме вафтери в различни комбинации от два аромата: ванилия/скопекс, халибут/рак, хирономус/бял червей, ягода/халибут, крил/калмар, ванилия/скопекс и в шарени цветове.
12,50 лв.
Изкуствена стръв за риболов на шарани - KODEX MUNCHIES BUOYANT OOZING

Нов и интересен продукт за риболов на шарани на плувка - щека, мач. Синтетичен материал, изработен от био продукти, които се разграждат във водата и не вредят на околната страна. Направени са във вид на безформени "залци", които плуват на повърхността, меки са на допир и отделят атрактивен облак от цвят и аромат с който бързо и ефективно привличат шараните на повърхността. Този метод е еманация на старата методика за риболов на шаран с коричка хляб на повърхността, но му е добавен буст от цветове и аромати.
Опаковката съдържа 125ml
15,00 лв.
DAIWA SEMI-BUOYANT HOOKBAITS 6mm - 8mm - NATURAL 30gr

Изкуствена примамка, разработени за фидер и carp fishing, със SEMI-BUOYANT ефект. Идеалният избор, когато искате да представите стръвта си "свободно рееща" се над дъното. Този ефект се постига с лесно напасване на теглото на куката към големината на топчето. Целта е, топчето леко да се отлепи от дъното. Това много се харесва на шарана и той става по-агресивен към поемането на стръвта.

Размери: 6 мм и 8 мм
Цвят: Natur
Аромат: Скопекс
Обем: 30 гр

9,00 лв.
BAIT-TECH - KRILL - TUNA WASHED OUT DUMBEL WAFTERS - 10mm

Опаковка от 50гр полу - потъващи дъмбели за риболов на фидер. Правилният размер кука ги закотвя на дъното, но изглежда, че те се движат, създавайки впечатление за естествена храна. Атрактивен аромат. Супер приложими за hair-rigging on the Method feeder монтажи.

14,00 лв.
BAIT-TECH - KRILL - TUNA WASHED OUT DUMBEL WAFTERS - 8mm

Опаковка от 50гр полу - потъващи дъмбели за риболов на фидер.Правилният размер кука ги закотвя на дъното, но изглежда, че те се движат, създавайки впечатление за естествена храна. Атрактивен аромат. Супер приложими за hair-rigging on the Method feeder монтажи.

14,00 лв.
Кюспе гранула
Предлага се в стек от 10 опаковки по 800гр.
28,50 лв.
Пелети Method Feeder 4мм
Пелети Method Feeder 4мм Пелетите съдържат естествени съставки, които са специфично лепкави, благодарение на което частиците се осбождават поетапно. 
10,80 лв.
Пелети CZ FC Rapid Method Nano Pellet
Rapid Method Nano Pellet са пелети от серията Feeder Competition на Carp Zoom, които имат дори по-бърз ефект от Rapid Method Micro Pellet.
5,50 лв.
Пелети DB CompleX-T Pellets
Пелетите на Dynamite Baits, CompleX-T Pellets, са създадени по утвърдената Complex-T рецепта, за да допълнят атрактивните топчета от серията.
19,00 лв.
Плоски уафтъри CZ Flat Wafters
Бавнопотъващи уафтъри със сплесната форма в атрактивни цветове и доказани аромати. Плоската форма спомага спомага за презентацията на стръвта, както и за по-лесното засмукване от рибата.
8,20 лв.
Пелети CZ Sweet Baby Corn Pellets Natural
Ново предложение от Carp Zoom в две разфасовки - 800 и 2500 гр. Sweet Baby Corn пелетите са направени от сладка царевица, богата на скорбяла. Ароматът им е натурален.
23,20 лв.