Монофилни влакна ✔️ nikulden.com

Монофилни влакна

Монофилно влакно Maver ARCADIUM SILVER SOFT - 100m

Използваните полимери и конкретната използвана технология правят този продукт изключително устойчив. Неговият "прозрачен" цвят го прави подходящ за дневен риболов в чисти води, когато рибата става много подозрителна, както в морето, така и в сладка вода. Пълната липса на памет драстично намалява усукването и удължава живота му.
4,00 лв.
Монофилно влакно Lineaeffe Match Top White - голяма бобина

Монофилното влакно Lineaeffe Match Top White e идеалeн избор за замятания на дълги разстояния. Благодарение на супер гладката си повърхност и здравина на възел, ще можете да ловите ефективно и прецизно. Този монофил има отлична видимост извън водата и става невидим, след като се потопи. Предлага се в бял цвят и е с отлично съотношение качество/цена.
12,00 лв.
Монофилно влакно LINEAEFFE Nobu Pro-Cast 002 BOLOGNESE - 150 метра

Lineaeffe Nobu Pro-Cast 002 Bolognese е монофилно влакно, специално предназначено за риболов с болонезе техника, както в солена, така и в сладка вода. Благодарение на своята 100 % водоустойчивост и пълна липса на памет, влакното е с гарантиран дълъг живот и продължителна износоустойчивост. Освен това, повишената му якост на опън го прави подходящо за използване с по-тежки плувки и по-дебели поводи.

Повишена здравина на възел
Абразиво-устойчиво
100 % водоустойчиво
Липса на памет - "low memory"

12,00 лв.
Монофилно потъващо влакно LINEAEFFE Nobu Pro-Cast 003 SINKING - 300 метра

Lineaeffe Nobu Pro-Cast 003 Sinking е висококачествено потъващо монофилно влакно, предназначено за мач и фидер риболов. Благодарение на ниската степен на разтегливост, този монофил е много чувствителен и Ви осигурява прецизно и директно подсичане. Освен това анти-UV обработката, гарантира дълъг живот, дори при условия на излагане на слънце. Този продукт е особено подходящ за опитни риболовци, които търсят висока производителност от своето риболовно оборудване.

Абразиво-устойчиво
Повишена здравина на възел
Висока чувствителност
Ниска степен на разтегливост - "low memory"

15,00 лв.
Монофилно влакно FF NOBU PROCAST FLUO ORANGE - 600 метра

Супер здраво, монофилно влакно със силиконово покритие. Дълготрайно и устойчиво при постоянна употреба. Притежава ярък червен цвят, а поктиритие му, го защита допълнително от неблагоприятни абразивни фактори, като скали, миди или сол. Перфектно е за всички техники на дънен риболов - carp fishing, фидер и Surf casting на море. Отличава се с много добра видимист по всяко време на денонощието.

Произведено в Япония

32,00 лв.
Монофилно влакно Daiwa Sensor EBM - 300 метра

Sensor EBM e най-популярното и използвано влакно във Великобритания. То е било многократно наградено от различни медии на Острова. С негова помощ са извадени няколко британски, рекордни шарана. Влакното Sensor е известно с абсолютната си надеждност, точен и калиброван диаметър, висока абразивна устойчивост и ниска разтегливост. 100% потъващо, с наситен тъмно кафяв цвят. Гарантирано издържа на възел и не променя своите характеристики при дълга и интензивна употреба.

Цвят: Тъмно кафяв
Изключително съчетание на качество и цена!
Гарантиран произход - 100% Made in Japan

14,00 лв.
Монофилно влакно Maver Smart TT - 100 метра

Maver Smart TT е хитово влакно сред европейските риболовци. Отличава се с това, че е безцветно и е обработено с тефлоново покритие, което предпазва от атмосферните влияния и гарантира безпрепятственото му преминаване през водачите. Меко и много здраво, с почти нулева памет. Подходящо, както за основна линия, така и за направата на готови монтажи или поводи.
12,00 лв.
Влакно TRAPER BIG FISH 0.55Mm./ 18.7кг. 200M.
UV защита голяма здравина на възел добра разтегливост ниска памет добра абразивна устойчивост
7,90 лв.
Влакно Ctec Mono X Carp Black 0.35Mm / 9.3Kg 300M
UV защита голяма здравина на възел добра разтегливост ниска памет добра абразивна устойчивост
10,50 лв.
Влакно Ctec Mono X Salt Yellow 0.45Mm / 13.0Kg 250M
UV защита голяма здравина на възел добра разтегливост ниска памет добра абразивна устойчивост
10,50 лв.
Шок Лидер "N" TOURNAMENT SW от DAIWA - 50m

Шок Лидер "N" TOURNAMENT SW от DAIWA. 
Монофилен лидер от най-високо качество. Исползва се оснавно в морският риболов и е с много широк диапазон на приложение при риболов на тролинг, пилкинг, за направа на такъми и поводи. Материала е така подбран, че да може да се връзва, независимо от голямият диаметър на влакното. Влакното е навито на голями шпули, за да не се къдри и усуква.
Made in JAPAN!
20,00 лв.
Монофилно влакно Daiwa Sensor Clear 300m

Качествено, здраво и устойчиво на износване монофилно влакно.
Предназначено е за обща употреба - за риболов на плувка, дъно и морски риболов. Абсолютно точен диаметър, калибрирано, с много ниска памет и слаба разтегливост.
Отлично съотношение Цена / Качество

ЦВЯТ: Прозрачен, безцветен
MADE in JAPAN

10,00 лв.