Куки за риболов ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Куки за риболов

Риболовните куки са устройства, използвани за улавяне на риба чрез набождане в устата или тялото. Предлагат се в различни форми, размери и материали, в зависимост от вида риба, която се цели, и използвания метод на риболов.

Куките обикновено са направени от метал, като неръждаемата стомана и високовъглеродната стомана са популярен избор поради тяхната здравина и устойчивост на корозия. Някои куки също са направени от специализирани материали като волфрам, които са по-плътни и по-малки от другите метали, което позволява по-дискретно представяне на стръвта.

Предлагат се куки в различни размери, които се обозначават с числова система, варираща от най-малкия размер 32 до най-големия размер 19/0. Размерът на използваната кука ще зависи от размера на рибата, която се цели, и вида на използваната стръв.

За различните видове риболов се използват и различни форми на куките. Например, J-образната кука обикновено се използва за общ риболов и риболов на стръв, докато кръглата кука е популярна за риболов хвани-пусни, тъй като е по-малко вероятно да причини нараняване на рибата.

Важно е да използвате правилния размер и форма на куката за вида риба и използвания метод на риболов, за да осигурите най-добрия шанс за успех и да сведете до минимум щетите за рибата.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Нов
Куки Maver KATANA NICH GAMCOR - 20 бр/пакет - № 6/8/10/12/14/16

Тази серия куки MAVER Katana е за риболов в сладки и солени води. Куката е здраваq с късо стъблоq отворена с чапраз. Предназначена е за риболов на жива стръв - торен, земен червей и бял червей. Отлично държи и 2-3 броя царевица. Перфектна е за риболов на едри риби - каракуди, шарани и амури.

Цвят - Nickel
20 броя / пакет
Made in Japan

6,00 лв.
Нов
Куки за Carp Fishing ROD HUTCHINSON GAME ON HOOK - No8M / 10бр

Куки за риболов на шаран на дъно -  ROD HUTCHINSON GAME ON HOOK
Създадени са по специалния дизайн на Мастер Rod Hutchinson, лично. И резултата е супер здрава и отлично заточени куки на които всеки шаранджия може да разчита на 100%.
Имат универсално приложение за всички познати шарански монтажи. На тях може да се закача и всякаква различна стръв от обикновена царевица до Pop Up топчета.
8,00 лв.
Нов
2,49 лв.
Нов
Savage Gear Crazy Swim Jig 10cm 8.5g Силиконова примамка
Шестоъгълно щамповано острие от неръждаема стомана и ултра-остра кована високовъглеродна кука с нано точки и микро шипове. Държач за тяло от неръждаема стомана, с примка за колчета и шип.Монтирана силиконова примамка с V-образна опашка създавайки перфектен профил на стър с нестабилно действие. Това е превъзходна примамка за търсене на костур, щука, бас и други хищни риби.
12,90 лв.
Глава за Джиг DAIWA TOURNAMENT DJIG HEAD SS

Серията D-Jigheads на DAIWA е с високо качество и обхваща всички области на приложение на риболова със силиконови пнримамки. Специален държач за примамката, намалява вероятността от повреди и загуби.
Оборудвани са с изключително остри и здрави SaqSas куки.
10,00 лв.
Куки - MAVER Katana 1245A

Куки подходящи за закачане на дълги червеи или малки рибки. Предлагат се в опаковка от 10 броя
4,00 лв.
Mustad Aberdeen Hooks 3261NP-BN Куки
Mustad Aberdeen е истинска универсална кука, която може да се използва за всякаква стръв.
5,90 лв.
Вързани куки F105N
Куките са изключително здрави, с карбоново покритие за по-добра износоустойчивост: - Flatted - Mini-Barbed - Nickel
4,00 лв.
Куки Filstar - 8410N
Японски куки Filstar в пликче. - Forged; - Ringed.
3,30 лв.
Куки Sensei - F406SS
Изключително здрави куки от неръждаема стомана, подходящи за морски тролинг, game fishing, риболов на сом и всякакъв вид риболов, изискващ големи и здрави куки.
16,50 лв.
Тройни куки Power Treble 166TN-4X
Нова серия тройки куки Power Treble, който се предлагат в цвят Tin и различни размери. Много остри, те се отличават със своята здравина.
13,50 лв.
Вързани Куки Daiwa Tournament Worm Hook

Tournament Worm Hook са куки с две допълнителни контри, за закрепване на стръвта.

Произведено в Япония;
Дължина: 60см;

8,00 лв.
Mustad Hoodlum Triangle Point 10814TTP-TS 3pcs Куки
Hoodlum Triangle Point въплъщават една напълно нова концепция на Mustad за изработването на качествени куки. Тяхната първоначална идея е да се изработят куки, които не отслабват захвата по време на борба с рибата, но също и да остават слабо видими във водата. Така се създават куките с триъгълна форма, които имат 3 равни повърхности и се оказва, че те дори са с 10% по-здрави от традиционните куки от същия клас. Подходящи са за соленоводен риболов с големи живи примамки или добавени към тролинг монтажи. Куките имат също неотразяващо покритие T-Steel на Mustad за слаба видимост във водата и много добра устойчивост на корозия. 
29,90 лв.