Нов
Чадър DAIWA POWERBEAM - 2.50м.

DAIWA POWERBEAM се характеризира с най-високо ниво на стабилност и защита от проливен дъжд, UV лъчи, вятър и слънце. Конструкцията е тип "крило", като има възможност да се закачат и спомагателни въжета за допълнително укрепване против силен вятър.
241,67 лв.
Кутия за готов монтаж Matrix HLR Rig Case
Практична и надеждна кутия за готови монтажи Matrix HLR Rig Case, чийто дизайн позволява съхранението на до 200 броя различни по дължина поводи.
29,33 лв.
Метална бъркалка за бъркане на захранка с машина.

За нас това е най.добрата "бъркалка" за захранка на пазара в Европа. Кои и какви са нейните предимства:

Тя е много здрава и солидно конструирана и изпълнена. Всички заварки са плазменно-точкови.
Има 10 спици. С тази голяма бройка спици, се съкращава процеса на увлажняване на захранката - на половина. Водата и въздуха много по бързо и продуктивно се вкарват в захранката при работа с тази бъркалка.
Има относително високо тегло. Това дава по-висока центробежна сила и мощност при работа с нея.
Обира перфектно захранката по ръба на кофата.

33,33 лв.
KODEX Maggot Clip (12бр в опаковка)

Тези леки щипки позволяват перфектно представяне на червеи във води под налягане или през зимните месеци, когато е по-трудно да се уловят. Както при всички крайни принадлежности на Kodex, тези щипки имат напълно антирефлексно покритие и показват ясни инструкции за употреба на гърба на опаковката. Получавате 12 щипки в пакет.
7,50 лв.
MIDDY Quartix Feeder Rest (Front)

Това е предната фидер опора в гамата Quartix от Middy, изцяло проектирана по поръчка от нулата и разработена в продължение на много месеци. Той е изправен само от едната страна, за по-лесно поставяне на пръчката, плюс изправената част е леко извита, за да държи пръчката здраво по време на кълване. Зоната за почивка е особено широка, което е идеално, когато трябва да пуснете въдицата, за да откачите риба. Има меки гумирани "TPE" канали, за да не се хлъзга, дори когато пръчката ви е наклонена надолу към водата. Можете също така да регулирате ъгъла на останалата част да бъде под произволен ъгъл до достигане на 180 градуса, благодарение на простото заключване на ъгъла с натискане на бутон. Останалата част е доста тясна, така че се побира в чантата, докато компактният общ размер позволява повече място. Месинговата резба е напълно сигурна, за да осигури стабилност и здравина.
20,83 лв.
KODEX Kick-Off Line Aligners 10броя в опаковка

Предлагат се за приспособяване на кука с размери 2-6 или 7-10 в полупрозрачни кафяви и зелени цветове, подравняващите линии Kick-Off са лесни за избутване над ухото на куката и създават агресивен ъгъл, който ще гарантира, че вашата кука се включва, като намалява издухването и дава гарантирано закачане. За използване на множество типове връзки за куки и монтажи, не само на монтажа с обратно издухване.
8,33 лв.
Ластици за прашка Мiddy

Резервни ластици за прашки MIDDY. Изработени са от 100% естествен латексов материал. Към всеки ластик са приложени и 2 броя опашки за стягапе, ако е необходимо.
Разбира се, че те могат да се сложат и на други прашки на други рибарски марки. Ластиците са кухи и с различна дължина.

Модел 331 - Диаметър за монтажа 3мм - дължина 55см
Модел 332 - Диаметър за монтажа 3мм - дължина 50см

4,17 лв.
Повод CZ FC Power Gum 10m.

CZ FC Power Gum обира перфектно шоковите удари и предпазва линията от късане. Поводът е с висока абразивна устойчивост и е прозрачен на цвят
6,25 лв.
Клипсове DAIWA NZON LEAD CLIP SYSTEM

Daiwa N'Zone монтаж за безопасно освобождаване от оловото при риболов на дъно или фидер. Отлично качество на изработка. Предлага се с бърза връзка за монтиране на повода.
8,33 лв.
DAIWA NZON LOOP TYER

Уверете се, че всяка примка, която завързвате, е точна с този лесен за използване инструмент за връзване на плаваща примка. 
1,25 лв.
DAIWA NZON PASTE/CORN SCREW

Тези винтове за примамка могат да се завържат на вашият монтаж на "косъм" и да се използват за закрепване на примамки като царевица или паста, която може да се увие около тях.
2,00 лв.
DAIWA NZON POWER GUM BOOM


15cm
0.8mm
12lb/6kg
15cm - Straight - право
23cm - Part twisted - частично усукано

5,00 лв.
Бургия Daiwa NZON Baiting Drill

Бургия Daiwa N'ZON

Уникален, ергономичен дизайн от Daiwa с излята ръкохватка от щампован полимер. Приятно и сигурно застава в ръката.
Бургията е изработена от висококачествена карбонова стомана
25mm дължина на пробивното острие
1.5mm диаметър на пробивния край
45mm дължина на дръжката
Инструмента е направен така, че да плува във водата ако го изпуснете.

4,17 лв.