Риболовни макари - преден аванс ✔️ nikulden.com

Риболовни макари - преден аванс

Макарите с преден аванс са може би най-популярният съществуващ вид риболовна макара. Той е много ефективен и издръжлив. Начинаещите нямат проблеми да го използват и лесно свикват с начина му на работа по време на риболов.Копчето на аванса (спирачката) е разположено отпред на шпулата и при завъртане се затяга или разхлабва в зависимост от нуждата.

В риболовен магазин Никулден ще намерите богата гама от марки и модели риболовни макари с преден аванс - подбрани по качество и здравина.

-12,00 лв.Нов
Морска макара с намотано влакно Lineaeffe SHIZUKA SK8

Макарата е предназначена за морски риболов, сърф кастинг, риболов на дъно и риболов в големи реки, като Дунав и Марица.
Снабдена е с мощна и тягова кинематика и здрава и надеждна конструкция. Предвидена е за едри, трофейни риби и работа с голями тежести - 150-200-300 грама. Макарата е комплектована с намотано влакно. Основната шпула е метална, а резервната е графитна шпула. Ръкохватката е снабдена с удобна "топка" за здрав захват и сигурен грип.
Отлично съотношение ЦЕНА / КАЧЕСТВО!
38,00 лв.
50,00 лв.
-18,30 лв.Нов
Макара Matrix Ethos XR
Макарата Matrix Ethos XR се предлагат в размери 3000 и 3500, като дизайнът и е фокусиран да покрие всички нужди на фидер риболова и риболова на плувка. Моделът има здрав и устойчив на огъване графитен...
134,20 лв.
152,50 лв.
МАКАРА TACTIC
Бюджетна макара - TACTIC е с графитен корпус, преден аванс, 1 лагер.
16,88 лв.
ШАРАНДЖИЙСКА МАКАРА RONDEL 10000 SD
Предназначена за изключително далечни дистанции и най-големите изкушения в риболова на шарани.
151,67 лв.
Шаранджийска макара RONDEL 7000 SD
Предназначена за изключително далечни дистанции и най-големите изкушения в риболова на шарани.
131,67 лв.
МАКАРА THUNDER 2004
THUNDER е с олекотено тяло, прецизен преден аванс, алуминиева шпула, метална дръжка с гумена дизайнерска ръкохватка и модерен дизайн.
43,75 лв.
МАКАРА Carp Pro D-Carp 5500
Шаранджийска макара с преден аванс Carp Pro D-Carp 5500
95,67 лв.
ZENON
Formax Zenon e топ моделът на спининг макарите на FORMAX. Корпусът е изработен от изключително лека и твърда магнезиева сплав. Zenon е оборудван с висококачествен и добре оразмемерен задвижващ механизъм, който спомага за перфектно редене на влакното. ZENON е боядисън със специален „хамелеонов“ цвят, който прелива в различни нюанси на виолетово и синьо. Изработен е с прецизен преден аванс и антиусукваща система за навиване на влакното. 
96,83 лв.
ZAYDEN
Formax Zayden е модерна висококачествена спининг макара 
62,50 лв.
МАКАРА ЗА СПИНИНГ РИБОЛОВ BLAZE 2000
Моделът Blaze на Formax е модерна и висококачествена спининг макара, оборудвана с 5+1 лагера, прецизен аванс и отлично подреждане на влакното благодарение на вградената система "S-Stroke". Основната шпула е метална, а резервната е графитна и е по-дълбока.
42,50 лв.
МАКАРА LEGACY
FORMAX LEGACY е оборудвана с 2+1 лагера и има метална шпула. Прецизна изработка в съчетание с отлична цена, за постигнатото качество.
29,38 лв.
LEGACY FEEDER Макара за Фидер
Formax Legacy Feeder е с плитка, широка алуминиева шпула, 3 лагера, балансиран ротор, стоманени лагери 2+1, надежден преден аванс, метална дръжка. 
28,36 лв.
Шаранджийска макара DISTANCE CARP 6500
Макарата се отличава с плавен ход и е с перфектен мултипозиционен преден аванс, което се дължи на големия диаметър на използваните шайби.
88,79 лв.
СОМСКА МАКАРА CAT FIGHTER 70
Cat Fighter 70 на Formax  изцяло изработен с метален корпус и шпула, с много бавна и мощна предавка (4.6:1)
112,62 лв.
Универсална макара FLAME Formax
Универсална макара с преден аванс, модерно проектирана и прецизно изработена. В по-малките размери е чудесна за риболов на плувка. Най-малкият размер 1004 е чудесен за изключително леки примамки или болонезе. Оборудвана е с 5 + 1 лагера, има прецизна предна авансова система, алуминиева шпула, дебел алуминиев бигел. Надеждната система "S-Curve" се грижи за подреждането на влакното, здрава дръжка с удобна гумена
35,60 лв.
Макара за фидер DAIWA 19 TDR DISTANCE 25QD

Символ на мощност, здравина, дълговечност и свръх-далечни кастингови дистанции
DAIWA 19 TDR DISTANCE 25QD е модерна, надеждна и мощна фидер макара. С лекота постига далечни кастингови дистанции. Новият, дълъг 25-милиметров ход на макарата в комбинация с компактно тяло, голям диаметър на шпулата и мощната, силова предавка е идеалният избор за риболов на фидер.
500,00 лв.