Макари за риболов на шаран - преден аванс ✔️ nikulden.com

Макари за риболов на шаран - преден аванс

ШАРАНДЖИЙСКА МАКАРА RONDEL 10000 SD
Предназначена за изключително далечни дистанции и най-големите изкушения в риболова на шарани.
151,67 лв.
Шаранджийска макара RONDEL 7000 SD
Предназначена за изключително далечни дистанции и най-големите изкушения в риболова на шарани.
131,67 лв.
Шаранджийска Макара DAIWA 20 CROSSCAST 45 SCW 5000LD QD

Абсолютен хит на пазара. Тази макара впечатлява с иновативната си ултра Long Cast шпула от 45мм, SCW система на бавния ход и перфектното редене на влакното и супер мощност на предавката. Има метален клипс на шпулата, стругована цяла дръжка и много атрактивен COOL BLACK (матово черен без отблясъци) дизайн.
Няма аналог на такава цена за подобен дизайн на пазара. 
233,33 лв.
Макара за риболов QUICK FAHRENHEIT 6
Това е подобрената нова версия на доказалия се Quick FAHRENHEIT 6 със своята здравина и ефективност. Новото в модела Quick FAHRENHEIT 6 е по-доброто зъбно колело и добавянето на новата смазка Duragrease.
Mакарите от серията Quick FAHRENHEIT 6 на DAM са един прекрасен избор за всякакъв тип риболов. Оборудвани са с шпула, разработена и тествана за по-далечно замятане и оширен ротор, което прави замятането много точно и прецизно. В комплекта е включена безплатна резервна шпула.
80,75 лв.
Макара за риболов QUICK FINESSA 8 с преден аванс
Тази макара представлява концентрация на най-добрите спецификации и технология, налични в гамата, с широка гама от размери от 1000 до 8000, за да покрие всяка възможност за риболов. В комплекта е включена безплатна резервна шпула.
106,58 лв.
Макара с Преден Аванс Lineaeffe OCEAN MASTER на 3 лагера с навито влакно

Още едно неустоимо предложение от Lineaeffe. Особено подходящо за районите около голямите реки Дунава, Марица и язовири. А тъй като по принцип модела е планиран за морска употреба, на него трябва да обърнат внимение и нашите риболовци от черноморието и любителите на Surf Casting-а в Гърция. Това е здрава машина, която може смело да се натовари с такъм с тежести 100-150 грама. Механизма е мощен и надежден. Предлага се с резервна шпула и навито влакно. Готова за употреба.
28,33 лв.
Макара DAM QUICK 3 SLS
Макарите Quick® 3SLS са нова разработка в програмата Quick®. Проектирани са в Германия само с най-добрите компоненти. Предлага се пълна гама от размери, подходящи за тежък риболов на дъно. Оборудвани са с фина и изключително здрава авансова система, здрава и надеждна задвижваща система, готови за всяко предизвикателство от трофейните риби
166,58 лв.
Макара с преден аванс LINEAEFFE SILK EVOLUTION на 1 лагер

Бюджетна макара с преден аванс. Екипирана е с 1 лагер. Предлага се с намотано влакно.
Здрава и надеждна конструкция. Отлично качество за цената си!
Размерите 10-20-30 са за риболов на плувка и спиниг.
Размер 40 за фидер
Размерите 50-60-70 за риболов на дъно и трофейни риби.
19,17 лв.
Макара с преден аванс Lineaeffe VIGOR POWER 2 на 1 лагер

Бюджетна макара с преден аванс. Предназначена е за риболов на дъно, surf casting и тролинг. Здрава и надеждна конструкция. Тя е зящитена от солената морска вода и е предвидена за ползване на морето. Вътрешната механика е здрава и предвидена за дългосрочно използване.
Екипирана е с 1 лагер. Предлага се с намотано влакно.
 
20,83 лв.
Макара Sphere CFT 3500 Browning
Макара за риболов - Browning Sphere CFT 3500 - стилен елегантен дизайн, перфектни форми и технически параметри я правят идеална за риболов с хранилка и риболов с по-къси шарански въдици за къси разстояния. Голямо предимство е нейният идеален размер и ниско тегло. Работата и е изключително гладка и балансирана.Тя има изключително красив синьо-черен цвят. 
233,33 лв.
Макара Fox 12000XC Reel
Big Pit моделът 12000 XC е на първо място в портфолиото с шаранджийски макари на Fox. Комбинирайки зашеметяваща естетика и компоненти с най-високо качество, тези макари са проектирани да бъдат надеждн...
56,67 лв.
-13,80 лв.
Макара Matrix Aquos Ultra
Моделът Matrix Aquos Ultra е разработен за фидер риболов и риболов на плувка, така че е снабден с всички необходими функции за такъв вид макара, за да осигури фантастично представяне на своя притежател.
101,20 лв.
115,00 лв.
Daiwa TOURNAMENT BASIA 45 SCW QD

шаранджийска макара TOURNAMENT BASIA 45 SCW QD
Big pit Върхов модел в японския инжеперинг в макаростроенето. 100% произведена в Япония. Последна технология с 45mm височина на шпулата.С Tournament Basia 45 SCW QD, DAIWA още веднъж нагледно демоснтрира, какво може да се направи с последните технологии и материали в макаростроенете и с иновативно know-how от DAIWA.
В резултат на това се получава съвършенно нов иновативен продукт от който не можеш да откъснеш очи. В допълнение на това работата на макарата, механиката, качеството на изработка и вложените материали в този съвършен дизайн поставя недостижими висини за нашата конкуренция в модерния шарански риболов.Специалното тяло на макарата е изработено от патентования от Daiwa материал - Zaion. То надеждно приютява финната и специална механика на макарата, която се движи леко като коприна и проявява забележителна мощност при навиване под напрежение. Предавките са машинно фрезовани от aircraft-grade aluminum, зацепват перфектно без луфтове и хлабини и нямат никакви проблеми да приберат какта тежки монтажи, така и трофейни шарани от далечни дистанции със забележителна лекота и без напрежение за риболовеца.
Специалната Longcast шпула е нов дизайн, като ръба на шпулата е изработен така че да намали триенето максимално, като подобрява значително кастинговата дистанция. Ар мощната централна ос осигурява достатъчно мощност и енергия да се води и контролира дори и трофейни шарани право в мрежата на кепа.Бигела се затваря "на ръка".Drag power: 10kg

 

 


1250,00 лв.
CORMORAN PRO CARP SLO 5PiF


4 стоманени сачмени лагераБезкраен Anti-Reverse®, безстепенноСистема за плъзгане на спирачния блокБързо плъзгане (QD)Система на трептене на червячния валСистема за защита на линиятаCNC нарязана алуминиева шпулаCNC алуминиева дръжкаКопче за дръжка с меко докосванеPowerBailГолям валяк против усукване

100,00 лв.
Макара с преден аванс Lineaeffe VIGOR TASK FD на 2 лагера

Високо качество макара с два лагера. Бързо оборотна. Мулти стоп на задния ход. Снабдена е с алуминиева шпула и резервна графитна. Има отличен ход и здрава конструкция. Приложима е за всички видове риболов на плувка и болонеза. Моделите 40 и 50 са добри и за фидер и дъно. Модела 60 за риболов на дъно и трофейни риби с дебели влакна.
Достъпна цена.
16,67 лв.