Други аксесоари ✔️ nikulden.com

Други аксесоари

Фидер хранилка AS FEEDER SPOD CAGE - XL/XXL/XXXL

Хранилка предназначена за начално захранване на петното. Изработена е от супер устойчива метална мрежа, за да издържи на многократните хвърляния и всякакъв тип дъното. С лекота се нанасят всякакъв вид частици на хранителното петно – царевица, коноп, пелети и други. Покрива всички изисквания на състезанията по риболов на фидер с кошничка.
5,00 лв.
Метод хранилка MAVER MV-R LONG CAST FEEDER - 60gr

Maver MV-R Long Cast Feeder са фидер хранилки предназначени за риболов на далечни дистанции. Особено подходящи, когато е нужна перфектна точност или трябва да преминете през силен насрещен вятър. Конструкцията им е здрава и надеждна и не трябва да се притеснявате, ако риболувате на каменисто дъно. Оборудвани са с противооплитаща връзка.
7,00 лв.
Кръгла хранилка за фидер CORMORAN "De Luxe" MINI - 6gr

Цилиндрична метална хранилка за фидер, изработена от неръждаема стоманена мрежа. Оборудвана е с вирбел за по-удобен монтаж. Лекият грамаж позволява да облавяте плитки участъци или да практикувате фидер риболов "на пропадане", в случаите когато рибите отказват да се хранят на дъното.
2,50 лв.
Преса за метод фидер MAVER Super Flexi Method Mould - L

Удобна преса за зареждане на захранка или пелети в METHOD фидер хранилки. Лесна и бърза за употреба. Моделът е съвместим с method фидер хранилки от серията MAVER MV-R METHOD – Large.
4,00 лв.
Фидер хранилка Maver Method In-line Feeder

Създадена от британски специалистите в риболова на шарани с метод фидер. Характерно е, че тя винаги ляга с плоската си част на дъното, тъй като оловната тежест е изместена в долната част. Монтира се In-Line. 
3,00 лв.
Квадратна хранилка за фидер CORMORAN

Здрава и качествена хранилка за риболов на фидер. Под понятието здрава и качествена, се подразбира, че когато пълните хранилката със захранка, мрежата и рамката й не се деформират. Оловната тежест на хранилката е тънка и прецизно фиксирана с нитове към мрежата.
3,00 лв.
Метод хранилка - MV-R METHOD - M

Иновативна хранилка на MAVER за METHOD риболов на фидер.
Предлага се в няколко грамажа.
Един блистер съдържа 2 броя хранилки.
Това е една много здрава фидер хранилка за дълга употреба.
 
10,00 лв.
Утежнена пружина с тръбичка WIRE CAGE FEEDER 25gr

Фидер пружина за риболов на дъно. Монтира се чрез вградената в нея In-line тръбичка. Предвидена е за риболов с мекя захранкя, която се натъпква в пружината с ръка. В допълнение, за по-дълъг кастинг има и вграден утежнител върху тръбичката.
Тегло 25 грама

3,50 лв.
Пружина с тръбичка WIRE CAGE FEEDER LARGE

Фидер пружина за риболов на дъно. Монтира се чрез вградената в нея In-line тръбичка. Предвидена е за риболов с мекя захранкя, която се натъпква в пружината с ръка.
Размер - LARGE

3,00 лв.
METHOD фидер хранилка - MIDDY GRIPPER SG Flat-Bed Inline Method Large 45gr

MIDDY GRIPPER SG Flat-Bed Inline Method - е иновативна Method хранилка разработена от екипа на Middy и групата британски филд тестер риболовци, заедно с победителя от състезанието Match This - Chris Cameron. За основа е използван стария модел на хранилката - Middy Gripper Flat Bed Inline Methd, като резултата е този представен усъвършенстван продукт - SG! В него е подобрен дизайна на формата на хранилка и е внедрена по-ниска рамка за фиксирането на захранката в хранилката, като така се улеснява достъпа на рибата до стръвта, а също така се улеснява и забързва процеса на пълненето на хранилката с храна/стръв. Иначе и стария дизайн си беше отличен - хранилката има специален ръб от-към утежнителя, с който стабилно се фиксира на дъното и не мърда за да не плаши рибата и да не се отдалечите от захранката. Формата на утежнителя е капковидна и е балансирана от типа-утежнено отпред. Това ви дава възможност да постигнете далечен и точен кастинг при замятане. Стръвта ви се позиционира при зареждането идеално, и рибата има отличен достъп до нея. За целта, предлагаме да ползвате и отличната Middy Compacta преса за зареждане на хранилката.
 

6,00 лв.
PVC хранилка за бял червей и пелети - MIDDY Nano Maggot Speed Cap Feeder Mini 14g

PVC микро хранилка за риболов с малко количество бял червей или микро пелети при труден риболов на язовири и реки.
Зарежда се бързо през горното капаче. Тежеста на хранилката е монтирана от долу и така при замятане се постига голяма точност и далечна дистанция. Отгоре на капачето има вирбел за бърз монтаж на линията.

Тегло - 14 грама
Обем - MINI


4,00 лв.
Хранилка за бял червей MIDDY - SPEED FEEDER SIDE LEAD

Хранилка за риболов на Фидер в два грамажа.
Хранилка затворен тип за риболов с червей. Снабдена с капаче с вирбел и утежнение, което подпомага кастинга и бързото лягане на хранилката на дъното.
5,00 лв.
Метод хранилка - MV-R METHOD - S

Иновативна хранилка на MAVER за METHOD риболов на фидер.
Предлага се в няколко грамажа.
Един блистер съдържа 2 броя хранилки.
Това е една много здрава фидер хранилка за дълга употреба.
Изработена е от метал.
8,00 лв.
Метод хранилка - MV-R METHOD - L

Иновативна хранилка на MAVER за METHOD риболов на фидер.
Предлага се в няколко грамажа.
Един блистер съдържа 2 броя хранилки.
Това е една много здрава фидер хранилка за дълга употреба.
Изработена е от метал.
14,00 лв.