Куки CARP BEAK
Качествени куки за риболов произведени в Франция от VMC Кована, закривена кука с ухо Популярен модел за риболов с протеинови топчета Екстремно солиден и остър закривен навътре връх
3,25 лв.
куки Gamakatsu G-Carp POP-UP HOOK
Усилени куки, специално разработени за риболов по метода 'pop-up" (с плуваща стръв).
8,00 лв.
куки Gamakatsu G-Carp SUPER HOOK
Изключително острите и допълнително заздравени шаранджийска куки с обърнат на вътре връх. Много добра кука за употреба в комбинация с термо-свиваем шлаух.
6,63 лв.
куки VMC 9337 SPECIAL BZ
Висококачествени куки за риболов произведени в Франция от VMC Лазерно заточни единични куки с лопатка.
1,58 лв.
куки Gamakatsu G-Carp SUPER HOOK A1
Изключително острите и допълнително заздравени шаранджийска куки с обърнат на вътре връх. Много добра кука за употреба в комбинация с термо-свиваем шлаух. A1-HARD: 20% по-здрави! 25% по-твърди! 100% устойчиви на износване! 100% доверие!
8,08 лв.
куки Gamakatsu LS 3310F
Висококачествени куки за риболов произведени в Япония от Gamakatsu Изключително остра и здрава, кована кука. Перфектна за риболов на шаран.
5,42 лв.
вързани куки VMC KARPFEN
Здрава кука с лопатка за спортен риболов нашаран с пелети и протеинови топчета.
3,58 лв.
KARPFEN GOLD
CARP Здрава кука с лопатка за спортен риболов с пелети
3,58 лв.
Куки KARPFEN BOILIE FASTGRIP
Закривен навътре връх с 3 контри – Fastgrip®, за значително по-малко празни кълванета, дори при най-деликатното пипане.
4,96 лв.
Gamakatsu куки G-Carp POP-UP HOOK A1
Усилени, олекотени шаранджийски куки, специално разработени за риболов по метода 'pop-up" (с плуваща стръв), благодарение на прецизна компютърна технология. A1-HARD: 20% по-здрави! 25% по-твърди! 100% устойчиви на износване! 100% доверие!
8,08 лв.
Gamakatsu куки G-Carp D-Rig A1 TEFLON
Шаранджийски куки с тефлоново покритие, с обърнато на вътре ухо. Подходящи за монтаж на подвижен косъм.
4,92 лв.
Gamakatsu куки G-Carp SUPER SNAG A1 TEFLON
Усилена шаранджийска кука с късо рамо и тефлоново покритие. Подходяща за монтаж на косъм. Качествени и много здрави куки за риболов произведени в Япония от Gamakatsu.
9,92 лв.
Gamakatsu куки G-Carp SUPER HOOK A1 TEFLON
Изключително острите и допълнително заздравени шаранджийска куки с обърнат на вътре връх и тефлоново покритие. Много добра кука за употреба в комбинация с термо-свиваем шлаух. Качествени и много здрави куки за риболов произведени в Япония от Gamakatsu.
8,58 лв.
Gamakatsu куки G-Carp SPECIALIST HOOK
Най-разпространената стандартна кука за шаранджийдки риболов на Gamakatsu. Може да се използва при всякакви условия и монтажи. Качествени и много здрави куки за риболов произведени в Япония от Gamakatsu.
8,75 лв.
Gamakatsu куки G-Carp SUPER RIG HOOK
Усилена шаранджийска кука с късо рамо. Подходяща за монтаж на косъм. Качествени и много здрави куки за риболов произведени в Япония от Gamakatsu.
5,75 лв.
Gamakatsu куки G-Carp SPECIALIST A1 TEFLON
Най-разпространената стандартна кука за шаранджийдки риболов на Gamakatsu с тефлоново покритие. Може да се използва при всякакви условия и монтажи. Качествени и много здрави куки за риболов произведени в Япония от Gamakatsu.
8,58 лв.
Gamakatsu куки G-Carp LONG SHANK A1 TEFLON
Шаранджийски куки с дълго рамо. Подходящи са за комбинирами монтажи. Качествени и много здрави куки за риболов произведени в Япония от Gamakatsu.
6,00 лв.
Gamakatsu куки G-Carp LONG SHANK HOOK
Шаранджийски куки с дълго рамо. Подходящи са за комбинирами монтажи. Качествени и много здрави куки за риболов произведени в Япония от Gamakatsu.
4,92 лв.
Gamakatsu куки G-Carp SPECIALIST A1 CAMOUFLAGE SAND
Най-разпространената стандартна кука за шаранджийдки риболов на Gamakatsu с камуфлажно покритие и пясъчен цвят. Може да се използва при всякакви условия и монтажи. Качествени и много здрави куки за риболов, произведени в Япония от Gamakatsu.
9,00 лв.
Куки SPARK POINT CARP
Качествени куки за риболов произведени в Франция от VMC Закривена кука с ухо, предназначена за риболов с протеинови топчета Spark Point® - Тройно заточен връх проектиран специално от VMC® гарантиращ здравина, перманентна острота и бързо проникване при удар.
4,92 лв.
Куки SPARK POINT CARP 45
Качествени куки за риболов произведени в Франция от VMC Подобна на 7111 с извито навън ухо под 45° ъгъл Перфектна за риболов с протеинови топчета и повдигащи монтажи Spark Point® - Тройно заточен връх проектиран специално от VMC® гарантиращ здравина, перманентна острота и бързо проникване при удар.
4,08 лв.