Примамки за кльонк ✔️ nikulden.com

Примамки за кльонк

Нов
Куки за сом MADCAT A-STATIC TREBLE
Супер здрави и остри куки, изработени от висококачествена японска стомана. Куките са покрити с антистатично гумено покритие, за минимизиране на статичното електричество, което отблъсква сомовете.
12,92 лв.
Метър за риболов на сом MADCAT TAPE MEASURE 10м
Здрава, удобна ролетка 10м. Лентата е направена от фибростъкло, така че няма да ръждяса, когато е намокрена. Един инструмент за доказване размерът на вашият трофей.
12,08 лв.
Кльонк MADCAT Black
Кльонкът MADCAT Black Clong е висококачествен кльонк, който произвежда бърз и силен звук! За риболов на сом.
49,92 лв.
Изкуствена примамка за сом на кльонк MADCAT A-STATIC ADJUSTABLE CLONK TEASER 200g
Нова изключително успешна изкуствена примамка със силиконови пипала за риболов на кльонк.Вече с куки, които са гумирани, за да се сведе електрическото поле до минимум. Гуменото покритие върху куките може да се износи след продължителна употреба!
40,75 лв.
Примамка за сом на кльонк MADCAT A-STATIC ADJUSTABLE CLONK TEASER 150g
Нова, изключително успешна примамка със силиконови пипала за риболов на кльонк.Вече с куки, които са гумирани, за да се сведе електрическото поле до минимум. Гуменото покритие върху куките може да се износи по време на употреба!
38,75 лв.
Примамка за кльонк MADCAT® A-STATIC CLONK TEASER 200g
Нова, изключително успешна примамка със силиконови пипала за риболов на кльонк.Вече с куки, които са гумирани, за да се сведе електрическото поле  до минимум.
41,58 лв.
Монтаж за сом Октопод Power Teaser 240г Black Cat
Изключително атрактивна и доказано работеща изкуствена примамка, наподобяваща октоподи,червеи и калмари, окомплектована с  остра и здрава кука-тройка от  Дуратин-VMC. 
16,67 лв.
Black Cat Smelly Teaser 200г
Специална примамка за активен риболов с кльонк на сом.
28,00 лв.