Примамки за кльонк ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Примамки за кльонк

Примамките за риболов на сом с кльонк са вид риболовна примамка, използвана за улов на сом. Кльонка представлява дървена пръчка с плоско дъно (пета) и вдлъбната горна част, която се трие или почуква по повърхността на водата, за да създаде шум и вибрации. Смята се, че звукът и вибрациите привличат сомовете и стимулират страничните им линии, което ги прави по-склонни да атакуват примката.

Освен клонк, рибарите често използват жива или мъртва стръв, когато ловят сом. Обичайните видове стръв за сом включват червеи, пиявици, нарязана и смрадлива стръв. Изкуствени примамки като тийзъри(изкуствени октопди) джигове и кранкбейтове също могат да бъдат ефективни за улов на сом, въпреки че може да не са толкова популярни като естествените примамки. Когато избирате примамка или стръв за сом, важно е да вземете предвид вида сом, към който се насочвате, както и времето от годината и мястото за риболов.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Стопер MADCAT SUPER STOPPERS
Повторно използваеми стопери за олово или поплавък, проектирани за риболов на сом.
7,20 лв.
Примамка за сом на кльонк MADCAT A-STATIC ADJUSTABLE CLONK TEASER 150g
Нова, изключително успешна примамка със силиконови пипала за риболов на кльонк.Вече с куки, които са гумирани, за да се сведе електрическото поле до минимум. Гуменото покритие върху куките може да се износи по време на употреба!
51,90 лв.
Изкуствена примамка за сом на кльонк MADCAT A-STATIC ADJUSTABLE CLONK TEASER 200g
Нова изключително успешна изкуствена примамка със силиконови пипала за риболов на кльонк.Вече с куки, които са гумирани, за да се сведе електрическото поле до минимум. Гуменото покритие върху куките може да се износи след продължителна употреба!
54,60 лв.
Метър за риболов на сом MADCAT TAPE MEASURE 10м
Здрава, удобна ролетка 10м. Лентата е направена от фибростъкло, така че няма да ръждяса, когато е намокрена. Един инструмент за доказване размерът на вашият трофей.
17,90 лв.
Монтаж за сом Октопод Power Teaser 240г Black Cat
Изключително атрактивна и доказано работеща изкуствена примамка, наподобяваща октоподи,червеи и калмари, окомплектована с  остра и здрава кука-тройка от  Дуратин-VMC. 
20,00 лв.
Black Cat Smelly Teaser 200г
Специална примамка за активен риболов с кльонк на сом.
33,60 лв.