Въдици на две части за риболов на шаран ✔️ nikulden.com

Въдици на две части за риболов на шаран

Шаранджийска Въдица Daiwa CROSSCAST Z - 3.60/3.90m

Тънък диаметър и мощна бланка ще бъде първото ви впечатление, когато боравите с Crosscast Z. Създадени са на базата на най-тънките дорници на Daiwa предназначени за изработката на шаранджийски въдици. Новият Crosscast Z е изработен от 40 T високомодулен карбонов материал с 1k въглеродно външно покритие на бланката. Това предлага въдица с изключително чувствителен, но тънък профил и впечатляваща сила на замятане, като притежава прекрасни качествени при борбата дори с трофейни екземпляри. Crosscast Z е оборудвана със стандартен Fuji DPS макародържач и American Tackle Tiforge водачи.

Тънък диаметър на бланката
1k въглеродно външно покритие на бланката
Предназначени за риболов на голяма дистанция
American Tackle Ti Forge ‘Stainless Air’ водачи
Дръжката e покрита с висококачествен термосиваем шлаух

380,00 лв.
Шаранджийска въдица DAIWA 21 INFINITY ALPS X45

Infinity INFINITY ALPS X45 Carp обединяват най-новите технологии за проектиране на въдици от DAIWA, с първокласни и иновативни компоненти.
HVF въглеродните влакна позволяват дизайна на много леки, бързи и в същото време здрави бланки.
Технологията X45 значително подобрява устойчивостта на усукване на въдиците. Чрез добавяне на допълнителен слой въглеродни влакна под ъгъл от 45°, компресията върху бланката е подобрена – като благодарение на тази технология по-тежките монтажи могат да бъдат замятани много точно и въдиците се представят по абсолютно перфектен начин по време на замятане и битка с рибата.
Шпигот връзката V-Joint Alpha подобрява кривата на огъване при напрежение. BIAS въглеродните влакна, които са подредени под ъгъл от 45°, са комбинирани със специален нано материал, като това позволява проектиране на шпигот връзка, която е изключително тънка, но въпреки това много здрава. Шпигот връзките V-Joint Alpha са с до 10 % по-издръжливи от предшественика им V-Joint, като в същото време теглото им е редуцирано.
Тези шаранджийски въдици се произвеждат във Великобритания и в изработката им са използвани супер качествени компоненти като ALPS макародържач, японски термосиваем шлаух за обличане на дръжката и Seaguide TDG водачи. TDG водачите имат много твърдо покритие Adamant, вместо керамично такова. По този начин вътрешният диаметър на водачите се увеличава, което води до подобрен кастинг. Черните матови бланки са проектирани с технологията Magnum Taper и работят перфектно по време на замятане. Тези въдици са изключително добре балансирани и идеален избор за дълги замятания!
Въдиците Infinity показват специалните си качества от пръв поглед и поради тази причина са включени в гамата премиум шаранджийски въдици на DAIWA! Произведени са в Обединеното кралство според най-високи стандарти за качество!
3.60 и 3.90 mt моделите са оборудвани с 50 мм стартов водач.
Технологии:
• HVF® carbon fiber blank
• X45® carbon fiber construction
• V-Joint® Alpha spigot joint
• Premium EVA / shrinktube grip
• Seaguide® TDG guides
• Made in UK

1100,00 лв.
Шаранджийска въдица Daiwa 24 Basia AIR X45X - 12FT/3.66m - 3.25lb

Представяме Ви, напълно обновената Daiwa Basia AIR.
Basia AIR X45X e с напълно преработен дизайн, с намален диаметър на бланката, като инженерите на Daiwa са използвали материали от последно поколение при проектирането и производството на тези бланки. Всъщност, това е шаранджийската въдица с най-тънък диаметър на бланката, произвеждана някога в Обединото кралство от Daiwa.
X45X Full Shield е последното поколение Bias Carbon технология, разработена от инженерите на Daiwa в Япония. Състои се от двупосочни карбонови влакна под ъгъл от 45° като може да се приложи в цялата структура на въдицата. В комбинация с HVF Nanoplus, бланката е много по-устойчива на усуквания, а резултатът от това е още повече мощ в кастинга.
При тази въдица мощността и прецизността при кастинг се открояват по превъзходен начин, а в допълнение баланса и контрола над рибата придават усещане за качество на изключително високо ниво.
За изработката на тази въдица от Daiwa са използвали най-добрите компоненти в класа си, за да се постигне продукт от най-високо ниво. Това е първата шаранджийска въдица, в която се влага макародържа ALPS Air Pad. Той е релефен, лек, мек на допир, като осигурява наистина невероятно усещане за захват в ръката.
Водачите American Tackle Ti Forged ‘Stainless Air’ се отличават с невероятно леко тегло и благодарение на техния ъгъл и формата на рамката им, намалят драстично хлабавината и усукването на намотките, които се изнизват от макара по време на кастинг. По този начин кастинга е още по-прецизен и по-съвършен.
Специфичното покритие с микро стъпки и матова боя, придават на тази въдица изключително изискан вид.
Japanese Shrink Grip е най-добрият и издръжлив термосвиваем шлаух, който се слага на дръжките на всички въдици, произведени в UK. Тази технология гарантира най-доброто усещане и грип за една шаранджийска въдица, а в комбинация с алуминиевата капачка на дръжката, визията е завършена и безупречна.
Технологии:

X45X Full Shield
HVF nanoplus carbon
V-Joint Alpha
Бланка със супер тънък диаметър
ALPS Air Pad макародържач
American Tackle Ti Forged ‘Stainless Air’ водачи
Покритие с микростъпки и матова боя
Japanese Shrink grip handle – термосиваем шлаух на дръжката
Лазерно гравирана алуминиева капачка на дръжката

1500,00 лв.
Шаранджийска SPOD въдица Daiwa Hyper Spod - 3.90m/5Lbs

Hyper Spod е специализирана шаранджийска въдица за спод и маркер техника. Този модел е проектиран да допълва гамата шаранджийски въдици D Carp и Black Widow. Hyper Spod предоставя универсален спод и въдица за маркер в едно, както и страхотна стойност за парите.
Бланката е изработена от висококачествен карбон и е снабдена с висококачествени керамични водачи. Също така разполагате с допълнително разбиване за маркиране - 1 фут ( 30 см) и 2 фута (60 см) по самата бланка, за максимално удобство при работа с маркер техника.
Въдицата е снабдена с удобен DPS макародържач с дръжка, покрита с термосиваем шлаух за по-удобен грип и лесно почистване.
160,00 лв.
Шаранджийска въдица LINEAEFFE Team Specialist Carp Dominator 3.90 m/3.5lbs - 2 части

Lineaeffe Team Specialist Carp Dominator е идеалната въдица за риболов на шаран, за любителите на тази риболовна техника. Благодарение на бланките, изработени от висококачествен карбон, тази въдица гарантира надеждност и сила при всяко замятане или изваждане на трофеен екземпляр. Въдицата е оборудвана със SiC водачи с двойни крачета, като първият водач към дръжката е с размер 50 мм. По този начин се гарантират далечни и прецизни хвърляния. Винтовият макародържач осигурява здраво захващане на макарата, докато дръжката, която е покрита с противоплъзгаща EVA материя гарантира здраво и безопасно захващане по време на битки. Lineaeffe Team Specialist Carp Dominator е перфектната въдица за най-взискателните риболовци, които търсят максимална мощност и прецизност.
90,00 лв.
Шаранджийска въдица LINEAEFFE XTR Carp 3.60m/3lbs - 2 части

Lineaeffe XTR Carp е идеалната въдица за риболов на шаран в езера или реки. Двете секции са изработени от фибростъкло и са оборудвани с висококачествени SiC водачи, които позволяват използването на плетени влакна. Винтовият макародържач и дръжката с противоплъзгащо се покритие Ви позволяват да поддържате здрав и сигурен захват по време на битки. Lineaeffe XTR Carp е похдодящ избор за любителите на риболова на шаран с ограничен бюджет.
38,00 лв.
Шаранджийска спод въдица LINEAEFFE Wild Spod 3.60m/5lbs - 2 части

Lineaeffe Wild Spod е въдица предназначена за Spomb техника или риболов на сом в течение. Изработена е от високомодулен карбон, качествени SiC водачи, надежден винтов макародържач и дръжка от две части покрита с EVA материя за сигурен грип. Първият водач откъм дръжката е с размер 50 мм, което спомага за прецизни и по-далечния хвърляния. Благодарение на качествените водачи, въдицата без проблем може се използва с плетени влакна. Страхотно съотношение цена/качество!
70,00 лв.
Шаранджийска въдица DAIWA BLACK WIDOW CARP 3.90m / 3.5Lbs

Black Widow CARP е отлична серия шаранджийски въдици от две части. Много добро съотношение цена/качесто, подходящ избор за риболовците, които търсят бюджетен вариант на оборудване. Секцията на дръжката под макародържача е оборудвана с противоплъзгащо покритие за сигурен и здрав грип. Бланката е тънка, но със значителни резерви от мощност, за замятане на големи дистанции и борба с едри екземпляри. Екипирана е с титаниево-оксидни водачи с двойни кракета.
Технологии:

HMC+ карбонова бланка
Високо-качествена EVA дръжка
Водачи от титаниев оксид с двойни крачета
Прогресивна акция

110,00 лв.
Шаранджийска SPOD въдица - DAIWA 23 "SUPER SPOD" - 3.60m/5LB

 
Най-новата серия шаранджийски въдици на DAIWA - SUPER SPOD, специално разработени за захранване с големи ракети. Изработени са от висококачествен високомодулен HMC+ карбон и оборудвани със Seaguide DPS макародържач и Seaguide водачи с тънък профил. Дръжката е тънка, и удебелена в края за по-добър захват.
Характеристики:

HMC+  високомодулен карбон
Seaguide DPS макародържач
Seaguide водачи
50мм стартов водач
Строй - Progressive

220,00 лв.
Шаранджийска въдица Daiwa Basia X45X 12FT / 3.75LB

Ново за 2022! 
Ние издигнахме шаранджийската въдица на следващото ниво с представянето на новата Basia. Известният профил Magnum Taper, включващ следващото поколение разбиване на въртящия момент X45X, ни позволи да създадем най-добрата шаранска въдица.
Проектиран и произведен в Daiwa UK, ние приложихме най-новия дизайн и технология на материалите.
Също така сме приложили TDG водачи, което прави въдицата лека и супер чувствителна.
Макародържач Alps ARD с двоен заключващ винт също осигурява супер сигурно закрепване на макарата.
Шест пръчки формират гамата: 3,25 lb и 3,75 lb както в 12', така и в 13' плюс специални 12ft Spod (4,5 lb) и Marker (4,25 lb) издания.
1400,00 лв.
Шаранска Въдица Lineaeffe Sea Hawk Carp Rod на 2 части

Шаранджийска въдица от фибростъкло с отлични динамични характеристики. Направена е на 2 части за по-удобен транспорт и съхранение на въдицата.
Здрава и надеждна конструкция с добре подбрани бланка, водачи и макародържач. Отличен избор за начинаещи риболовци и с атрактивна цена!

28,00 лв.
Шаранджийска SPOD въдица - DAIWA "SUPER SPOD" - 3.00m/5LB

Най-новата серия шаранджийски въдици на DAIWA - SUPER SPOD, специално разработени за захранване с големи ракети.
Изработени са от висококачествен високомоден HMC+  карбон и оборудвани със Seaguide DPS макародържач и Seaguide водачи с тънък профил.
Дръжката е тънка и удебелена в края за по-добър захват.
Характеристики:

HMC+  високомодулен карбон
Seaguide DPS макародържач
Seaguide водачи
50мм стартов водач
Строй - Progressive


180,00 лв.
Шаранджийска въдица Daiwa BLACK WIDOW XT CARP SPOD 3.60/4.5LB

Шаранджийски въдици Black Widow XT – шампионът на цена и производителност в гамата шаранджийски въдици на DAIWA!
Тези добре балансирани заготовки от въглеродни влакна HMC+ напълно убеждават със своята ефективност.
Два 10 фута. Моделите Stalker покриват най-важните области на риболов на къси разстояния и риболов на шаран с лодка.
Пръчката Spod с тестова крива от 4,5 фунта и отчетливо действие на върха се отличава с мощен гръбнак и позволява удобно замятане на тежки ракети за стръв.
Двете пръчки Stalker от серията Black Widow XT Carp, както и 12ft. пръчка с арт.-бр. 11584-364 разполагат с 40 мм начален водач, всички други въдици Black Widow XT имат 50 мм стартов водач.
Оборудван с водачи от титаниев оксид и тънка дръжка за свиваща се тръба, изчерпателната гама на Black Widow XT включва монтажна пръчка за почти всяка област на приложение при риболов на шаран.
HMC+® заготовка от въглеродни влакнаВодачи от титанов оксидПремиум EVA Алуминиева капачка
140,00 лв.
Шаранджийска спод въдица - DAIWA "BASIA" X45X SPOD 12FT / 4.5LB

Ново за 2022  ние издигнахме шаранджийската въдица на следващото ниво с представянето на новата Basia.
Известният профил Magnum Taper, включващ следващото поколение разбиване на въртящия момент X45X, ни позволи да създадем най-добрата шаранска въдица.
Проектиран и произведен в Daiwa UK, ние приложихме най-новия дизайн и технология на материалите.
Също така сме приложили TDG водачи, което прави въдицата лека и супер чувствителна.
Макародържач Alps ARD с двоен заключващ винт също осигурява супер сигурно закрепване на макарата.
1400,00 лв.
Шаранджийска маркер въдица - DAIWA "BASIA" X45X MARKER 12FT / 4.25LB

Ново за 2022  ние издигнахме шаранджийската въдица на следващото ниво с представянето на новата Basia.
Известният профил Magnum Taper, включващ следващото поколение разбиване на въртящия момент X45X, ни позволи да създадем най-добрата шаранска въдица.
Проектиран и произведен в Daiwa UK, ние приложихме най-новия дизайн и технология на материалите.
Също така сме приложили TDG водачи, което прави въдицата лека и супер чувствителна.
Макародържач Alps ARD с двоен заключващ винт също осигурява супер сигурно закрепване на макарата.
1200,00 лв.
Шаранджийска SPOD въдица DAIWA SUPER SPOD 3.90m/5LB

Най-новата серия шаранджийски въдици на DAIWA - SUPER SPOD, специално разработени за захранване с големи ракети.
Изработени са от висококачествен високомоден HMC+  карбон и оборудвани със Seaguide DPS макародържач и Seaguide водачи с тънък профил.
Дръжката е тънка и удебелена в края за по-добър захват.
Характеристики:

HMC+  високомодулен карбон
Seaguide DPS макародържач
Seaguide водачи
50мм стартов водач
Строй - Progressive

230,00 лв.
PROLOGIC C2 ELEMENT SC/FS CARP RODS Шаранджийска въдица

Въдиците C2 Element предлагат всичко, което желае риболовецът по отношение на външен вид, стил и функционалност. Серията C2 е много по-фокусирана върху това да Ви предложи правилните инструменти за покриване на всяка ситуация. Версията 12ft 3.25lb предлага много по-параболичнo действиe и са любим избор на повечето риболовци от нашия Prologic екип. Въдиците са произведени от великолепна оплетка от висок клас 24T Carbon, което води до изключително лека и много чувствителна бланка.
Нашите нови много стилни "сатенени" черни водачи от серия MM са здрави, много твърди и без пръстени, като така помагат допълнително за намаляване на теглото, времето за реакция и създават много по-ефективен и точен кастинг. Общото тегло реално се намалява с до 30% в сравнение със стандартните SIC водачи. Широкият 16мм върхов водач помага за по-далечния кастинг, но и допълнително подпомага при риболов сред треви за справяне със засядане на плевели на линията.HD-DPS макародържача предава перфектно поведението на въдицата и макарата към риболовеца.
265,00 лв.
PROLOGIC C6 INSPIRE AR – ALL ROUNDER Шаранджийска въдица

C6 INSPIRE AR – ALL ROUNDER 10ft 3.25lb е разработена за работа с лодка и малки води. Мекият, чувствителен връх и средната част осигуряват перфектен баланс при "игра" на голяма риба от близко разстояние. Силата се приближава по-близо до задната част, а празният дизайн гарантира, че има достатъчно резерв, ако е необходимо.
12 фута 3,25 фунта Разработено и използвано от Адам Пенинг, това е пръчката „отидете към“ за повечето от нашия екип. Тази заготовка е проектирана да бъде универсална и се е доказала като удобна в почти всяка ситуация. Красиво отчетливият връх елегантно се слива с прогресивната средна част, където огромни резерви от мощност чакат да бъдат използвани, когато е необходимо.
695,00 лв.
Prologic C3 Fulcrum FS Шаранджийска въдица

Дългоочакваният C3 Fulcrum най-накрая пристигна.Това е резултат от страстен процес на проектиране, с повече от 3 години разработка и споделяне на същото родословие като нашата изключително желана гама от пръчки Inspire.Сложният процес на точно обвиване на многослойни високомодулни въглеродни влакна ни позволи да създадем елегантни и зашеметяващи въдици, завършени с 3K въглерод, които наистина се представят толкова добре, колкото изглеждат.
419,00 лв.
Prologic C3 Fulcrum Fast Water Шаранджийска въдица

Дългоочакваният C3 Fulcrum най-накрая пристигна.Това е резултат от страстен процес на проектиране, с повече от 3 години разработка и споделяне на същото родословие като нашата изключително желана гама от пръчки Inspire.Сложният процес на точно обвиване на многослойни високомодулни въглеродни влакна ни позволи да създадем елегантни и зашеметяващи въдици, завършени с 3K въглерод, който наистина се представят толкова добре, колкото изглеждат.
355,00 лв.