Нов
Външна тефлонова втулка за щека MIDDY HI-VIZ EXTERNAL PTFE BUSH - 2бр в пакет

Всички втулки MIDDY HI-VIZ EXTERNAL PTFE BUSH, са внимателно изляти, като външният ръб/челото е грижливо изгладен и заоблен, за да не повреди ластика. Изработени са в ярко забележими цветове и се предлагат в опаковка от два броя.
6,00 лв.
Термо чанта Daiwa ADVANTAGE THERMAL BUCKET BAGS - 12/18L

Тези термично защитени футери за кофи са изцяло подплатени с фолио и са предназначени за съхранение на вече приготвени миксове или захранки. Всеки размер има дизайн с изпъкнал ръб, за да се побере точно в горната част на актуалните модели кофи от 12L и 18L. Когато са върху кофата, пространството отдолу ви позволява да носите опакована или смесена захранка, от друг вид, без да се смесват аромати. Техният капак с цип и централната дръжка за носене улесняват достъпа и транспортирането.
 
40,00 лв.
Олово пълнител MIDDY SLOT-SHOT REFILLS

Резервен пълнител със сцепени сачми в STYL форма. Сачмите се предлагат в удобен и практичен диспенсер. Тези сачми могат да се преместват по линията без да нараняват влакното, като дори най-малкият размер No 12 се поставя с лекота на влакно с диаметър 0.14 мм, почти невъзможна задача за стандартната сферична форма сачми. Перфектно решение за всизкателни риболовци, които държат монтажите им да са изпипани до съвършенство.
6,00 лв.
Гумени стопери MAVER Olive Rubber Stopper - модел 1663

Висококачествени гумени стопери от Maver. Предлагат се в опаковка от 9 броя и избор от 5 размера. Отличават се с издължен елипсовиден профил, като стоят здраво и стабилно на влакното. Използват при монтажи за риболов на подвижна плувка, фидер или CARP FISHING. Монтират се с лекота, като влакното се вдява през ухото на металната нишка и стопера се сваля с пръсти директно върху влакното. Размера се подбира според дебелината на влакното Ви.

SSS – 0.10 / 0.12 мм
SS – 0.12 / 0.14 мм
S – 0.14 / 0.16 мм
M – 0.16 / 0.18 мм
L – 0.18 / 0.20 / 0.22 мм

2,50 лв.
Конектор за ластик MAVER ELASTIC CONNECTOR - S/M/L

Конектор за ластик, за щека или директен телескоп. Подходящи са за употреба с плътни ластици или хибридни и кухи ластици с по-малък диаметър.
3,00 лв.
Ластик за щека DAIWA Hydrolastic

Оригинален, патентован продукт на DAIWA. Носител на много награди от риболовни изложения, риболовни списания, специализирани публикации и сайтове. Представлява куха гумена конструкция от специализиран материал, който е способен да се разтегне между 6-8 пъти в дебелите диаметри и до 10 пъти в тънките, като стените му остават достатъчно дебели, за да издържат на продължително триене и натоварване. За разлика от другите кухи/hollow ластици на конкурентни марки, DAIWA HYDRO има вкаран секретен течен флуид, който реагира мигновенно по цялата дължина на ластика, като не позволява на стените на ластика, при разтягане да се слеят. По този начин, рибата получава повече съпротива, но тя е мека, плавна и нежна, не я плаши, а само я изморява бързо и ефективно, като Ви спестява време и енергия. Такова действие няма аналог при другите кухи ластици. Пробвайте DAIWA HYDRO и ще останете очаровани, особено при борба с трофейни шарани и амури.
Всички ластици са с дължина 3 метра!
39,00 лв.
Конектор за ластик MAVER REALITY ELASTIC CONECTOR - 5 бр в пакет

Конектор за ластик, за щека или директен телескоп. Изработени са с по-широк отвор за поставяне на ластици с голям диаметър, независимо дали са хибридни или плътни. Предлагат се в опаковка от 5 броя.
5,00 лв.
Силиконов луминисцентен шлаух Lineaeffe LUMINOUS - 2.0мм/1.50 метра

Мек силиконов шлаух в луминисцентен цвят. Шлаухът се използва за различни морски и сладководни ригове, както и за монтаж върху тройки или единични куки на блесни и пилкери. 
Дължина – 1.5 м
1,50 лв.
Комплект стопери Lineaeffe - 40бр - Цвят Зелен/Червен

Комплект от 40 (5х8) броя стопери, с тънък профил и отлично задържане. Могат да се използват за направата на монтажи при риболов на плувка, фидер или морски техники.
12,00 лв.
Кутия за риболовни принадлежности Lineaeffe - 12x7x2.3 cm

Пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на вирбели, халки или други дребни аксесоари. Капакът е прозрачен, като по този начин риболовецът бързо намира търсеният от него аксесоар.

Размери: 12х7х2.3 см
Отделения – 5

5,00 лв.
Кутия за риболовни принадлежности и изкуствени примамки Lineaeffe - 14x10x3.4cm

Двустранна пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на изкуствени примамки и аксесоари. Капаците са прозрачни, като по този начин риболовецът бързо намира търсената от него примамка или аксесоари. Перфорацията спомага за бързото изсъхване на примамките, като предотвратява възникването на корозия по металните им части.

Размери: 14х10х3.4 см

18,00 лв.
Кутия за риболовни принадлежности Lineaeffe - 15x9x3cm

Пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на дребни по размер аксесоари. Капакът е прозрачен, като по този начин риболовецът бързо намира търсеният от него аксесоар.

Размери: 15х9х3 см
Отделения – 1

6,00 лв.
Кутия за риболовни принадлежности Lineaeffe - 15x9x3cm

Пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на вирбели, халки или други дребни аксесоари. Капакът е прозрачен, като по този начин риболовецът бързо намира търсеният от него аксесоар.

Размери: 15х9х3 см
Отделения – 5

6,00 лв.
Кутия за риболовни принадлежности Lineaeffe - 18x11x3.7cm

Пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на аксесоари. Капакът е прозрачен, като по този начин риболовецът бързо намира търсеният от него аксесоар.

Размери: 18х11х3.7 см
Отделения – 1

8,00 лв.
Кутия за риболовни принадлежности Lineaeffe - 18x11x3.7см

Пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на аксесоари. Капакът е прозрачен, като по този начин риболовецът бързо намира търсеният от него аксесоар.

Размери: 18х11х3.7 см
Отделения – 5

8,00 лв.
Кутия за изкуствени примамки Lineaeffe - 20.5x14.5x3cm

Двустранна пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на изкуствени примамки. Капаците са прозрачни, като по този начин риболовецът бързо намира търсената от него примамка. Перфорацията спомага за бързото изсъхване на примамките, като предотвратява възникването на корозия по металните им части.

Размери: 20.5х14.5х3 см
Отделения - 14

40,00 лв.
Кутия за риболовни принадлежности Lineaeffe - 25x16.5x3.6 cm - 2 модела

Пластмасова кутия със сигурно затваряне, предназначена за съхранение на аксесоари. Капакът е прозрачен, като по този начин риболовецът бързо намира търсения от него аксесоар.
Размери: 25х16.5х3.6 см
Вариант А:

Отделения – 6
Подвижни разделите – 5

Вариант Б:

Отделения – 10
Подвижни разделите - 8

32,00 лв.