Лодки за риболов ✔️ nikulden.com

Лодки за риболов

Надуваемите риболовни лодки са вид плавателни съдове, предназначени за риболов и други развлекателни дейности по водата. Изработени са от издръжливи, висококачествени материали, които могат да издържат на природните стихии и осигуряват безопасна и стабилна платформа за риболов.

Едно от основните предимства на надуваемите риболовни лодки е тяхната преносимост. Те могат лесно да се транспортират и съхраняват в компактна опаковка, когато са изпуснати, което ги прави идеални за хора, които имат ограничено пространство за съхранение или които трябва да транспортират своите лодки до различни места. Освен това надуваемите лодки често са по-евтини от традиционните лодки, което ги прави популярен избор сред любителите на риболова.

На пазара има много различни видове надуваеми риболовни лодки, включително такива с твърди подове, въздушни подове или дори твърди корпуси. Някои модели са предназначени за използване в тихи води, докато други са по-подходящи за по-сурови условия. При избора на надуваема риболовна лодка е важно да вземете предвид вашите специфични нужди и предпочитания, както и вида риболов, който планирате да извършвате.

Помпа Kinetic Double Action Pump
Помпа Kinetic Double Action Pump е с голям капацитет и позволява бързо напомпване с въздух на вашата лодка/проходилка за риболов.
39,90 лв.
Проходилка FilStar Pro Float Belly Boat
От непристъпни заливи, до вътрешността и покрай бреговете на живописни езера, проходилката FilStar Pro Float Belly Boat е готова да ви отведе до всяка точка в търсене на желания улов. Моделът е израбо...
480,00 лв.
Проходилка с гребла Filstar Adventure Belly Boat
Няма как да не харесате от пръв поглед проходилката Filstar Adventure, тя предлага всичко необходимо за нуждите на модерния риболов, а като добавим перфектното качество и безупречната визия, несъмнено...
1280,00 лв.
Проходилка SB
Проходилката на Snowbee модел 19450 въплъщава в себе си последните модни и функционални решения. Дизайнът е направен така, че балоните да образуват V-образна форма, която оформя нос, благодарение на к...
589,00 лв.
Проходилка Kinetic Fish Hunter Float Tube
Бюджетна проходилка, която е лесна за ползване и пренасяне. Разполага с 2х2 балона и надуваема седалка с размер 40х40 cm.
299,00 лв.
Проходилка Rapala FT 140
Проходилката FT 140 предлага присъщото за Rapala високо качество в комбинация с максимален комфорт и безопасност. Използваният PVC материал осигурява максимално добро плъзгане по водната повърхност, с...
805,00 лв.
Плавници за проходилка Rapala Palmes ECO X2 Belly Boat Fins
Плавници за проходилка Rapala Palmes ECO X2, които могат лесно да се адаптират към обувки за газене с всякакъв размер. Изработени са от много здрава и издръжлива пластмаса.
52,00 лв.
Поставка за седалка - NOMURA BELLY BOAT

Аксесоар, предназначен да подобри комфорта на риболова по време на риболовната дейност; състои се от удобна седалка, която позволява оптимален изглед и по -голяма свобода на движение по време на риболовните действия.
110,00 лв.
Мокет за лодка
Удобен, красив и здрав мокет от качествен материал за покриване дъното на лодките. Непромокаема долна част и значителна плътност на материала.
45,00 лв.
Котвено устройство Tohamaran - C
Котвено устройство за надуваеми лодки, снабдено със сгъваем кнехт от неръждаема стомана. Размер: 33 x 34 cm.
219,00 лв.
Ролка за колесар
Ролка за колесар със следните параметри: малък диаметър - 16,7mm; голям външен диаметър на ролката - 100mm; височина на ролката (основата, която се плъзга) - 65mm;
12,00 лв.