Спални чували за риболов ✔️ nikulden.com

Спални чували за риболов

Спалните чували, предназначени за риболов, обикновено са изработени от материали, които осигуряват изолация и водоустойчивост. Те са предназначени да ви държат топли и сухи, докато спите, дори във влажни или мокри условия.

Когато избирате спален чувал за риболов, помислете за температурния рейтинг на чувала. Спалните чували са предназначени за различни температурни диапазони, така че изберете такъв, който е подходящ за условията, в които ще ловите. Трябва също така да имате предвид размера и теглото на спалния чувал, както и всички допълнителни функции като качулка или цип отваряне.

Един важен фактор, който трябва да вземете предвид при избора на спален чувал за риболов, е видът риболов, който ще извършвате. Ако ще ловите от лодка, може да не се нуждаете от толкова много изолация, колкото ако ще къмпингувате на брега. Освен това, ако ще ловите в много студен климат, може да се нуждаете от спален чувал, който е специално проектиран за екстремни температури.

Като цяло е важно да изберете спален чувал, който да ви държи топъл и сух, докато спите, и който е подходящ за условията, в които ще ловите.

-69,00 лв.
Prologic Avenger 6 Leg Syetem S/Bag - Bed Chair Спален чувал

Спалният чувал е здраво закрепен чрез непрекъснат, голям и здрав цип. Това осигурява чиста и много сигурна връзка, която може лесно да се отстрани за почистване. Подплатената с термо полар, кухи влакна и многослойна конструкция предлагат най-доброто както за комфорт, така и за изолация, и за функционалност. Системата Sleep е покрита с ултра мек, антикорозионен и изключително издръжлив водоустойчив полиестер. Два тежкотоварни ципа предлагат голяма ефективност при влизане и вълнуване на Sleep System. Всеки цип е снабден с ключалки против отваряне, които осигуряват, че противоположният цип остава затворен, така че няма повече протягане на гърба! Вятърните прегради осигуряват нулево течение и най-доброто за комфортен нощен сън.

  3-сезонна система за сън
  Термофлис подплата
  Многослойна конструкция от кухи влакна
  Водоустойчива полиестерна обвивка
  Закопчаващи се ципове
  Прегради против течение
  Размери: 190 х 70см, 30-42см
  Тегло: 10.9kг

400,00 лв.
469,00 лв.
-85,00 лв.
PL Avenger 8 Leg Syetem S/Bag and Bed Chair Легло и спален чувал

Спалният чувал е здраво закрепен чрез непрекъснат, голям и здрав цип. Това осигурява чиста и много сигурна връзка, която може лесно да се отстрани за почистване. Подплатен термично с полар, кухи влакна и многослойна конструкция, този спален чувал предлага най-доброто както за комфорт, така и за изолация, и за функционалност.
Sleep System е покрит с ултра мек, не шумящ и изключително издръжлив водоустойчив полиестер. Два "тежкотоварни" ципа предлагат голяма ефективност при влизане и излизане от чувала. Всеки цип е снабден с ключалки против отваряне, които осигуряват, че противоположният цип остава затворен, така че няма повече да Ви изстине гърба! Разполага също и с прегради, които осигуряват нулево течение и най-доброто за комфортен нощен сън.
405,00 лв.
490,00 лв.
Спален чувал Faith HX-XL Sleepingbag
Всесезонен спален чувал с общо 4 слоя. Притежава два вътрешни поларени слоя, като и двата могат да се махат при по-топло време.
439,00 лв.
-18,60 лв.
Спален чувал EOS 1 Sleeping Bag
Комфортен спален чувал, подходящ за три сезона - късна пролет, лято и ранна есен. Характеристики: - Офсетни шевове, които помагат да се запази топлината; - Високоустойчиви ципове с голям размер...
167,40 лв.
186,00 лв.