Джиг - JIG глави ✔️ nikulden.com

Джиг - JIG глави

Оловна глава MADCAT BALL JIGHEAD
Здрава и тежка оловна глава с кука, подходяща за риболов на сом с силикони.
3,25 лв.
Fiiish Black Minnow No3 Jig Head 6g Shallow Джиг глава
Джиг глава, подходяща за силиконови тела и офсетни куки Fiiish Black Minnow No3 - 12 cm. Тази лека полимерна тежест позволява дори при този размер, теглото да бъде минимално, което ни дава възможност да използваме примамката в много плитки участъци, осигурявайки изключително бавно и естествено потъване на силикона, на което никоя щука не би издържала.
11,50 лв.
Джиг глава Westin StandUp LT
Висококачествени джиг глави от скандинавския бранд Westin, предлагащи се в пакет с три броя.
7,67 лв.
Savage Gear Ned Jighead 7g 3pcs Джиг глава
Прецизно формована джиг глава, идеални за малки и средни силиконови примамки. Формата на главата прави примамка изправена на дъното и ви позволява да влачите главата с паузи, предизвиквайки удари от гладни хищници. Държачът за тялото е от неръждаема стомана и има примка Pro Peg и шип.
10,58 лв.
Джиг Глава за Силикон Modrak Vertical Head Black Cat
Modrak Vertical Head Black Cat-Нова джиг-глава с две възможности за окачване на главната линия и куките. Силиконовата стръв се прихваща от умело оформена телена кука, която позволява изключително бърза смяна на примамките, като в същото време запазва меката примамка.
5,83 лв.
Savage Gear Swim Ewg Jighead 10g Джиг глава
Формата на главата в комбинация с куката Extreme Wide Gape (EWG) помага на примамката да плува перфектно през плевели и камъни.
11,50 лв.
Yarie Ajimebagachi JH Mини джиг глава
Качествени мини джиг глави, подходящи за риболов на пъстърва, кефал и костур.
5,75 лв.
Yarie Minimini Jig Head Neo Keeper Mикро джиг глава
Yarie  Minimini Jig Head Neo е серия леки джиг глави с грамажи от 1.5гр, 2.5гр и 3.5гр. Оборудвани  са с висококачествена и здрава японска кука. Системата за задържане на примамка към главата е изключително щадяща и по този начин може да се използват дори и най-фините силиконови примамки.  
6,58 лв.
Savage Gear Crazy Blade Jig Head 3pcs Джиг глава
Джиг глава с иновативно острие, държачи за тяло Pro Peg и ултра остри куки от въглеродна стомана. Остриетата от неръждаема стомана имат модел с шестоъгълна щампа за повишена здравина и подобрено действие. Перфектен за използване с V-опашки или меки примамки с опашка.
9,08 лв.
Savage Gear Bullet Cork Screw Head Джиг глава
Тежки джиг глави с приложение при риболов със силиконови примамки на големи дълбочини. Подходящи за морски риболов.
6,67 лв.
Savage Gear Rattle Jig Heads 120g Джиг глава
 Джиг глава с вградена стоманена тракалка от неръждаема стомана, която излъчва отчетлив звук при най-малкото разклащане или контакт с дъното. Звукът се предава много силно и ясно през оловната глава като допълнително привлича вниманието на морските хищници и провокира да атакуват примамката закачена на джиг главата. Вграденият тирбушон спомага за перфектно задържане на силиконовата примамка за главата без нужда от залепяне. Супер остра и здрава кука от неръждаема стоманена.
12,50 лв.