Джиг - JIG глави ✔️ nikulden.com

Джиг - JIG глави

Нов
Savage Gear Tungsten Ball Jighead 18g 1pcs Джиг глава
Прецизно формована кръгла глава от волфрам, отличаваща се с изключително здрава, ултра остра, кована японска стоманена кука.
16,10 лв.
Нов
Savage Gear Tungsten Ball Jighead 14g 1pcs Джиг глава
Прецизно формована кръгла глава от волфрам, отличаваща се с изключително здрава, ултра остра, кована японска стоманена кука.
13,70 лв.
Нов
Savage Gear Tungsten Ball Jighead 10.6g 2pcs Джиг глава
Прецизно формована кръгла глава от волфрам, отличаваща се с изключително здрава, ултра остра, кована японска стоманена кука.
20,90 лв.
Нов
Savage Gear Tungsten Ball Jighead 7.2g 2pcs Джиг глава
Прецизно формована кръгла глава от волфрам, отличаваща се с изключително здрава, ултра остра, кована японска стоманена кука.
16,10 лв.
Нов
Savage Gear Tungsten Ball Jighead 5.3g 3pcs Джиг глава
Прецизно формована кръгла глава от волфрам, отличаваща се с изключително здрава, ултра остра, кована японска стоманена кука.
19,60 лв.
Нов
Savage Gear Tungsten Ball Jighead 3.5g 3pcs Джиг глава
Прецизно формована кръгла глава от волфрам, отличаваща се с изключително здрава, ултра остра, кована японска стоманена кука.
17,30 лв.
Tetra Works PeasHead - SS
Tetra Works PeasHead SS е малка джиг глава с овална форма, подобна на формата на грахче. Куката ѝ е размер S, което я прави подходяща за примамките Chibi Burny, Megalopa, Chop и Burny. Произвежда се в различни грамажи от 0.3 до 1 грама.
Формата на Tetra Works PeasHead SS е овална. Това е лесна за използване глава, дори и от начинаещи риболовци. Голямата площ на предната част създава съпротивление във водата, което улеснява контакта и контрола на примамката от страна на риболовеца. Кръглите страници създават странично съпротивление на течението, но не го "спират", и също улесняват контакта с края на линията и воденето на примамчицата в права линия.
Куката, която е вложена в главите PeasHead SS е същата като в главите SnipHead SS, с размер от 12.5мм. Тя има и същите свойства. Ухото сочи към острието на куката под ъгъл от 45 градуса, което прави воденето много лесно и увеличава успевеамостта при засечка. Острието е леко отворено, като на повечето масови сафридските джиг глави, за да прониква лесно в плътта на рибата при засечка и да не им позволява да го изплюят. Основата на куката е сплескана странично. Така създава отблясъци под водата, когато са монтирани прозиращи примамки. Този сплескан сектор изпълнява функцията и на "контра" за примамката, за да не се изхлузва лесно.
Tetra Works PeasHead SS е подходяща глава за Ajing риболов. Пропада лесно и лесно се контролира в средния слой на водата.
15,70 лв.
Tetra Works PeasHead - S
Tetra Works PeasHead S е малка джиг глава с овална форма, подобна на формата на грахче. Куката ѝ е размер M, което я прави подходяща за примамките Pipin, Chop, Burny и Uber. Произвежда се в различни грамажи от 0.3 до 1.5 грама.
Формата на Tetra Works PeasHead S е овална, което я прави лесна за използване, дори и от начинаещи риболовци. Голямата площ в предната част създава силно съпротивление под водата, което улеснява контакта с края на линията. А кръглите страници създават странично съпротивление на течението без да го блокират, и също спомагат за добрия контакт с примамката и за по-праволинейна проводка.
Куката, която е вложена в главите PeasHead S е същата като в главите SnipHead S, с размер от 14.5мм, съответно има и същите свойства. Ухото е обърнато към острието на куката под ъгъл от 45 градуса, което улеснява воденето и увеличава успевеамостта при засечка. Острието е леко отворено, което е типично за сафридските джиг глави, за да прониква по-лесно при засечка и да не позволява на рибите да го изплюят. Основата на куката е сплескана странично и създава отблясъци под водата, когато са монтирани примамки в прозрачни цветове. Този сплескан сектор изпълнява функцията и на "контра" за примамката, за да не се изхлузва лесно.
Tetra Works PeasHead S е подходяща глава за Ajing риболов. Пропада лесно и лесно се контролира в средния слой на водата.
15,70 лв.
Tetra Works PeasHead - M
Tetra Works PeasHead M е малка джиг глава с овална форма, подобна на формата на грахче. Куката ѝ е размер M, което я прави подходяща за примамките Deliy, Movvy, Pipin и Uber. Произвежда се в различни грамажи от 0.3 грама до 1.5 грама.
Овалната форма на Tetra Works PeasHead M я прави лесна за използване, дори и от начинаещи риболовци. Голямата площ в предната част създава съпротивление под водата, което улеснява контакта с края на линията. А кръглите страници създават странично съпротивление на течението, без да го блокират, и също спомагат за добрия контакт с примамката и за по-праволинейна проводка.
Куката, която е вложена в главите PeasHead M е същата като в главите SnipHead M, с размер от 17.5мм, съответно има и същите свойства. Ухото е изкривено към острието на куката под ъгъл от 45 градуса, което улеснява воденето и увеличава процента на успевеамост при засичане на рибите. Острието е леко отворено, което е характерно за сафридските джиг глави, за да прониква по-лесно при засечка и да задържа рибите по-добре. Основата на куката е странично сплескана, като така създава отблясъци под водата, когато се ползват прозрачни цветове. Този сплескан сектор също служи като "контра" за примамката, да не се изхлузва лесно.
Tetra Works PeasHead M е подходяща глава за Ajing и за риболов на дребни дънни рибки. Пропада лесно и лесно се контролира в средния слой на водата.
15,70 лв.
Tetra Works PeasHead - L
Tetra Works PeasHead L е малка джиг глава с овална форма, подобна на формата на грахче. Куката ѝ е размер L, което я прави подходяща за примамките Deliy и Movvy, а с малък компромис, и на Pipin и Uber. Произвежда се в различни грамажи от 1.5 грама до 3 грама.
Овалната форма на Tetra Works PeasHead L прави използването ѝ много лесно, дори и от начинаещи риболовци. Голямата площ в предната част на главата създава голямо съпротивление под водата, което улеснява контакта с примамката. А кръглите страници създават съпротивление в течението отстрани без да го блокират, и също спомагат за добрия контакт с примамката и за по-праволинейна проводка.
Куките, които са вложени в Peas Head L са същите като в главите SnipHead L, с размер от 19.5мм, съответно имат и същите свойства. Ухото е насочено към острието на куката под ъгъл 45 градуса, което увеличава успевеамостта при засичане на рибите. Острието е леко отворено, типично за сафридските джиг глави, за да прониква по-лесно при засечка и да задържа рибите по-добре. Основата на куката е странично сплескана, и създава отблясъци под водата, когато се ползват прозиращи цветове. Този сплескан сектор също служи като стопер за примамката, да не се изхлузва лесно.
Tetra Works PeasHead L е подходяща глава за Ajing и за риболов на дребни дънни рибки. Пропада лесно и лесно се контролира в средния слой на водата.
15,70 лв.
Fiiish Black Minnow No3 Jig Head 6g Shallow Джиг глава
Джиг глава, подходяща за силиконови тела и офсетни куки Fiiish Black Minnow No3 - 12 cm. Тази лека полимерна тежест позволява дори при този размер, теглото да бъде минимално, което ни дава възможност да използваме примамката в много плитки участъци, осигурявайки изключително бавно и естествено потъване на силикона, на което никоя щука не би издържала.
13,80 лв.
Джиг глава Westin StandUp LT
Висококачествени джиг глави от скандинавския бранд Westin, предлагащи се в пакет с три броя.
9,50 лв.
Джиг глава Westin RoundUp LT
Висококачествени джиг глави от скандинавския бранд Westin, предлагащи се в пакет с три броя. Кръгла оловна глава, снабдена с кука Mustad® 32627, ухо за стингер и фиксатор за задържане на силиконов...
6,50 лв.
Savage Gear Ned Jighead 7g 3pcs Джиг глава
Прецизно формована джиг глава, идеални за малки и средни силиконови примамки. Формата на главата прави примамка изправена на дъното и ви позволява да влачите главата с паузи, предизвиквайки удари от гладни хищници. Държачът за тялото е от неръждаема стомана и има примка Pro Peg и шип.
12,70 лв.
Джиг Глава за Силикон Modrak Vertical Head Black Cat
Modrak Vertical Head Black Cat-Нова джиг-глава с две възможности за окачване на главната линия и куките. Силиконовата стръв се прихваща от умело оформена телена кука, която позволява изключително бърза смяна на примамките, като в същото време запазва меката примамка.
7,00 лв.
Savage Gear Swim Ewg Jighead 10g Джиг глава
Формата на главата в комбинация с куката Extreme Wide Gape (EWG) помага на примамката да плува перфектно през плевели и камъни.
13,80 лв.
Fiiish Black Eel No3 Jig Head 20g Shore Джиг глава
Джиг глава за силиконова примамка Fiiish Black Eel. Тази глава е създадена за риболов на средно дълбоки места.
13,80 лв.