Риболов на сом ✔️ nikulden.com

Риболов на сом

Специализирани продукти и аксесоари за риболов на сом

Нов
Куки за сом MADCAT A-STATIC TREBLE
Супер здрави и остри куки, изработени от висококачествена японска стомана. Куките са покрити с антистатично гумено покритие, за минимизиране на статичното електричество, което отблъсква сомовете.
12,92 лв.
RIG TOOL Риг инструмент

 

Висококачествен алуминиев корпус 
4 инструмента в 1 
Обелвачка за линия 
Резачка за линия 
Помага правене на възли 
Конусна точка за перфектно оформяне на бримки и D-ринг 

25,83 лв.
Prologic Rig Display Board Табло

Табло за аксесоари Last Meter включващо 48 шиша за поставяне на риболовни аксесоари.
105,67 лв.
Електрически мултипликатор TANACOM 500

Предлагаме на вашето внимание здрав, надежден и мощен електрически мултипликатор. Той ще ви даде удобна и сръчна помощ при риболов на голями дълбочини 100-200м, когато тежки монтажи или пилкери трябва да се вдигат нагоре, при това бързо. Ако сте опитвали това упражнение с механичен мултипликатор, този процес се превръща в досадно и тежко занимание. Повече от това, този процес включва и вадене на закамчената риба, дори и с трофейни размери. Всичко това се извършва с едно просто движение на пръста на дясната ръка, като се премества лосчето на предавката напред. Хода е регулиран от 0 до Max power. Разбира се макарата е снабдена и с дръжка за механично операция.
916,67 лв.
Телескопична канджа на къса снадка Lineaeffe - 54см - 72см

Телескопична канджа.
Телескопична и практична канджа, изработена от алуминий и неръждаема стомана. Разполага с удобна дръжка и вътрешен фиксатор. Канджата има 2 отделения и в сгънато положени, дължината и е 54см, а в разгънато 72см. Диаметър на куката е 8мм и е на резба. Размерът на канджата е подходящ за риболов на големи хищници.
 
29,17 лв.
Mustad Catfish Hook Triangle Point 412TTP-TS Куки
Триъгълната форма на куката с нейните три плоски повърхности дори се оказа с 10% по-здрава от традиционната тел, благодарение на специализираната техника на коване на Mustad. Здравата кука с клюн разполага с обърнато нагоре, заварено ухо за най-здрава настройка и представяне в сладка вода. Това е идеалната кука за риболов с естествена стръв на дъното. За най-добро представяне тази кука е проектирана за възела Snell, като дава най-доброто изправено представяне на вашата стръв. Задължителен за всеки риболовец на сом! Покрит с новия TitanX Nanotech на Mustad неотразяващо гладко покритие. Куките са представени в изключителна кутия, изработена от устойчиви материали.
24,92 лв.
Mustad Beak Hooks 92553NP-BN Куки
Здрави и надеждни куки с покритие от черен никел. Предназначени са за риболов на големи хищници.
5,75 лв.
Mustad Ultra NP Single Catfish 412NP-BN Куки
Много здрави и изключително надеждни куки с покритие от черен никел. Предназначени са за риболов на големи хищници.
6,58 лв.
Mustad Hoodlum Live Bait Hook 10827NP-BN Куки
Mustad 10827NP-BN Hoodlum - едни от най-здравите куки за морски риболов с жива стръв и джиг риболов.
6,58 лв.
Mustad O Shaughnessy, Straight, Ringed 94140NP-BN Куки
Mustad 94140NP-BN 3X здрава и надеждна кука за жива стръв.Куката има права дръжка и огънат връх за страхотни възможности за закачане. Покрит с Mustad изцяло нов черен никел, който е 4 пъти по-устойчив на ръжда от традиционния черен никел.
6,58 лв.
Gamakatsu куки LS 4644TC
Куките от серия LS 4644 на GAMAKATSU са предназначени главно за риболов с големи примамки на наистина големи риби. Въпреки, че куката е доста голям и невероятно силна, тя не е груба и не плаши рибите. Висококачествени куки за риболов произведени в Япония от Gamakatsu
13,83 лв.
Блесни A-STATIC SCREAMING SPINNER 3/0 65G
Използването на тези блесни с ярки цветове може да бъде разликата между сух и мокър кеп. Подходящи за щука и сом.
32,42 лв.
Mustad Big Gun Hooks 10829NP Куки
Куката Mustad Big Gun е идеална за ловене на силни соленоводни видове риби. Покрит със собствено покритие с черен никел на Mustad, което е 4 пъти по-устойчиво на ръжда от традиционния черен никел.
6,58 лв.
Въдица FilStar Cat Master
Въдицата FilStar Cat Master е истински боец в тежка категория. Осигурявайки фантастична комбинация от здравина, мощност и съвременен дизайн, тя е готова да се справи с най-силните сомове. 
102,50 лв.
Плетено Влакно Daiwa J-BRAID X8 - 1500м / multi color

Кръгло 8 - нишково влакно. 
Произведено в Япония

8 нишково плетено влакно
Висока устойчивост на триене
Висока сила на опън
Кръгъл профил
Не се разтяга
Made in Japan

191,67 лв.
Макара за риболов QUICK FINESSA 8 с преден аванс
Тази макара представлява концентрация на най-добрите спецификации и технология, налични в гамата, с широка гама от размери от 1000 до 8000, за да покрие всяка възможност за риболов. В комплекта е включена безплатна резервна шпула.
106,58 лв.
Макара Okuma Rockaway
Okuma Rockaway е отлична long casting surf макара, която би заела достойно място в арсенала на всеки риболовец. Rockaway има компактно тяло, разполага с 4BB + 1RB лагера от неръждаема стомана
138,33 лв.