Нов
Клатушка Maver Salmerino Spoon - 2.7 см / 2.5 гр

Maver Salmerino Spoon Recast е клатушка, която се откроява с две много специфични характеристики - първата е формата, която й позволява винаги да работи на желаната дълбочина, както при ниска, така и при висока скорост. Втората е допълнителните вибрации, които изкованото фолио отразява в горната част. Цветовете и теглото са проектирани да задоволят капризите и на най-взискателните пъстърви, дори и по време на състезание. Снабдени са с навита халка и единична кука от стомана без контра с химически заточен връх. Скоростта на потъване при тази серия клатушки е проектирана да бъде същата като на пелетите, които се използват за храна по развъдниците.
*Снимката показва лицето и гърба на клатушката.
6,00 лв.
Нов
Воблер Little Jack Sayoris 2024
Уникалната Pencil примамка SAYORIS се завръща през 2024 г. отново на сцената с още по-реалистичен силует, в нови размери и настроен във всеки детайл за високи резултати. Балансът на тялото е коригиран...
32,50 лв.
Нов
Воблер SPRO IKIRU FLAT JERK 50 SF
Когато течението се засили, примамките със заострена глава стават истинско предимство за улов на хищници. Ето защо разработихме този воблер. Бързо потъващ за гмуркане и плуване в най-силните течения, тиха игра без дрънкалки за надхитряне и на взискателните риби. Стръв, която трябва да имате в кутията си за улов на пъстърва, костур, распер и кефал.
23,40 лв.
Нов
Воблер Rapala Otts Garage Rocco
Ott’s Garage Rocco е примамка, разработена от експерта във воблеростроенето Ott Defoe. Тялото ѝ е от балса с премиум качество, притежава закръглена форма, изключителна плаваемост и игра със сред...
26,60 лв.
Нов
Воблер Rapala Precision Xtreme Mavrik Custom
За новия член на серията Precision Xtreme не са пестени средства и въображение. Върховният Precision Xtreme Mavrik 110 Custom туичбейт е разработен, за да посрещне нуждите на риболовците из Европа.
34,30 лв.
Нов
Воблер Rapala Flat Rap
Flat Rap e с тяло от балса и се издига бавно в промеждутъка от паузи по време на прибиране. Играта на примамката имитира класическото за Rapala движение на ранена рибка, само че с добавка от неустоими...
19,50 лв.
BassDream Calabunga 145 LDF-SR Воблер
Calabunga 145LDF-SR са воблери за морски риболов, които предлагат безкомпромисно качество във всеки аспект на своя дизайн, конструкция и работа. Движат се близо до повърхността и достигат максимална дълбочина от 0.5 - 0.7m. Оборудвани са с тройни куки за солена вода Owner. Тази примамка разполага със система за далечно замятане от 2 волфрамови и едно оловно, подвижни утежнения. С нея замятането е просто удоволствие. Подходяща е както за солени, така и за сладки води.
38,90 лв.
Воблер SPRO FATIRIS 8cm 40г
Една примамка, разработена от екипа на SPRO, която освен с привлекателните си големи очи, има невероятна игра. Подходяща за риболов на щука и распер.
28,50 лв.
BassDream Calabunga 145LDF-MR Воблер
Calabunga 145LDF-MR са воблери за морски риболов, които предлагат безкомпромисно качество във всеки аспект на своя дизайн, конструкция и работа. Оборудвани са с тройни куки за солена вода Owner. Тази примамка разполага със система за далечно замятане от 2 волфрамови и едно оловно, подвижни утежнения. С нея замятането е просто удоволствие. Подходяща е както за солени, така и за сладки води.
38,90 лв.
Lurefans RS6 Попер
Много специално проектирана, уникална повърхностна примамка. Имплантирана пластина с титаниево покритие в долната част, която спомага за баланса, играта и допълнително придава визуални сигнали.
24,00 лв.
Ima Nabarone 125S Воблер
IMA NABARONE 125S е потъващ воблер, утвърден като голям ловец на лавраци и лефери. Има превъзходен кастинг и перфектно движение при туичинг.
38,00 лв.
Ima Salt Skimmer 110mm Повърхностна примамка
Salt Skimmer е повърхностна примамка, предназначена за риболов на лаврак в плитки участъци. Наподобява бягаща по повърхността на водата хамсия или сардина. Silent Salt Skimmer има разцепващо въздействие върху водата и издава пляскащ звук.
38,00 лв.
Zip Baits Hickory SSR 34mm Воблер
Hickory SSR е плитко газещ воблер тип кранк. Доказано ефективен воблер при риболов на кефал, като също лови успешно пъстърва и костур. Модела е плуващ и плиткогазещ, перфектен избор за риболов в реки и затворени водоеми.
28,90 лв.
Ima Hound 125F Glide Воблер
Отлично изработен, прецизно балансиран и готов за подвизи, 125-милиметровият плуващ воблер от Hound серията на Ima е поредната безкомпромисна морска примамка за крайбрежен риболов. Системата за трансфер на теглото във вътрешността на корпуса осигурява далечен и точен кастинг дори в лоши условия и силен вятър. Благодарение на подвижните волфрамови топчета, воблерът достига далечни дистанции от над 70 метра въпреки сравнително ниското си тегло. Специфичният аеродинамичен дизайн на тялото, плюс работната дълбочина в диапазона от 70 см до около 1 метър, моделът е идеалната примамка за риболов в близост до брега на средно големи морски хищници.
36,00 лв.
Ima Komomo SF-130 Slim Воблер
С дължина от 130мм и тънко, издължено тяло, Ima Komomo 130 Slim много наподобява типичните риби-стръв, с които се хранят хищниците във всички морета и океани. Неговото действие се проявява най-добре при бавно извличане в спокойна вода или на места със слабо течение. Когато бавно обирате влакното, ще видите как Komomo сякаш иска да спре за пауза, и ако му позволите, това ще бъде естествено действие, което би направила всяка дребна риба.
37,00 лв.
Силикон GT-Bio Kalamy Squid - комплект тела
Комплект тела за GT-Bio Kalamy Squid. Kalamy Squid е примамка на GT-Bio за вертикален риболов, която притежава реалистичен дизайн с вълнообразни перки и вибриращи пипала, които имитират естествен...
29,00 лв.
Bassday Mononofu 64S Воблер
Mononofu нa япoнcĸaтa ĸoмпaния Bassday e eдин oт нaй-дoбpитe вoблepи зa пъcтъpвa. Πpeднaзнaчeн ĸaĸтo зa ocнoвни пoтoци cъc cилнo тeчeниe, тaĸa и зa плитĸи peĸи c ниcĸo нивo нa вoдaтa. Воблерите имaт пpeĸpacни дeтaйлни oĸpacĸи, ĸoитo ce пpeливaт, ĸaĸтo и здpaвa лoпaтĸa и ocтpи ĸyĸи.
29,90 лв.
Bassday Hades 127F Воблер
Воблер, който може да се ползва в плитки зони при всякакви ситуации. Hades 127F е тестван многократно и може да достигне дистанция от забележителните 70 метра! Това е стабилно „оръжие“ и най-вече е много лесен за водене.
44,90 лв.
Jackson Bubble Magic 1g Воблер
Jackson Bubble Magic имитира малко ракообразно, което се среща във всички морета и океани, е насочен към инстинктивната хранителна реакция на рибата при лов на сафрид. Bubble Magic може много повече от целевия риболов на сафрид, който издържа на доста големи натоварвания.
14,80 лв.
Воблер Halco Laser Pro 45
Най-старата технология за воблери, обединяваща сила, стабилност и компетентност на изработката. Външното тяло има допълнително поставена заздравена кука и интегрирани елементи към тялото, които улесняват воденето на воблера във водата и го превръщат в едно цяло.
19,90 лв.
Джиг DAIWA ABAREMBO SAMURAI JIG - 40gr

Серия от изключително добре изработени метални джигове със супер реалистични цветове от Daiwa. Перфектен избор за риболов в морски води, като най-удачното му приложение е при риболов на хищници като лефер, сафрид или скумрия. Този джиг работи на всякакви дълбочини, без значение дали е оставен да пропада или е приложена агресивна проводка. Препоръчително е окомплектоването му с асист куки (не са включени в комплекта).
18,00 лв.