Нов
Воблер Halco MAX 130
При влачене те развиват скорост до 24 км/ч с минимална съпротива във водата. Тънката част от опашката умишлено е изработена така, че да се предостави максимално пространство за куката. Max воблерите са примамките на бъдещето. Без съмнение може да се твърди, че Max воблерите се отличават със здравина и издръжливост.
24,80 лв.
-0,90 лв.Нов
Воблер Daiwa TOURNAMENT DOUBLE CLUTCH 75SP-G

TOURNAMENT DOUBLE CLUTCH 75SP-G

Plug

TOURNAMENT DOUBLE CLUTCH 75SP- е една от най-успешните примамки в Япония и вече се е доказал много пъти за постигане на изключителен улов.
По време на тестовия риболов в Германия  уловихме щука и костур дори с прости техники за извличане.
С тънката си форма на тялото тя имитира идеално малки плячки.
Действието на тзи воблер е смесица между флангови и трептящи движения, които са подходящи за техники на потрепване и дръпване.
Дълбочина на гмуркане: около 0,5-1,5 м, трол до около. 2,0 м Silent G.O.S. Система за гравитационно осцилиране С високите височини на SaqSas
29,10 лв.
30,00 лв.
Нов
Силикон Effzet Power Devil Sticks Orange Fluo
Създадохме тази невероятна малка примамка специално за дропшот и вертикален джиг. Вертикалният джигинг и дропшота се основават именно на това движение нагоре-надолу и точно затова DevilStick™ е съвършеното решение за такъв риболов! Предлага се във варианти от 8, 10 и 12 см, както и в 5 цвята, като три са фосфоресциращи, а два са ароматизирани. - 5 броя в опаковка
11,90 лв.
Нов
Силикон Westin Original Perch
Реалистичните примамки във всякакви форми и размери са популярни от десетилетия, но малцина са се доближавали до ръчно изработените Tomy's Bait. С удоволствие можем да кажем, че в резултат на пар...
8,90 лв.
-0,42 лв.
Слайдер - DAIWA "STEEZ" - PENCIL 60F

Качествен слайдер от DAIWA

Дължина - 6.0см
Тегло - 4.2гр
2бр Тройки - номер 10
Тип - ПЛУВАЩ
Тип на водене - Walk-the-dog

13,58 лв.
14,00 лв.
Jackson Mixture Pipi Shad 1.6" / 4cm Силиконова примамка
Jackson Mixture Pipi Shad 1.6 е силиконова примамка тип шад, създадена специално за риболов на сафрид и други по-малки риби от брега. Тялото е оребрено с релефни пръстени, за да увеличат вибрацията при съпротивлението с водата.
9,60 лв.
Jackson Mixture Bone Bait jr. 2" / 5cm Силиконова примамка
Jackson Bone Bait jr. е силиконова примамка тип шад, произведен в Япония. Тялото е оребрено, за да увеличат вибрацията при съпротивлението с водата. Изключителна успешна силиконова примамка за риболов на костур, кефал и по-малки хищни риби.
9,60 лв.
Jackson Mixture Azi Pearl 3.3" / 8.4cm Силиконова примамка червей
Jackson Mixture Azi Pearl  е силиконова примамка тип червей, изработен от здрав, устойчив силикон които издържа на яростните атаки. Благодарение на мекостта му, неговото движение във водата е изключително естествено.
9,60 лв.
Lucky Craft Micro Cra-Pea MR Воблер
Lucky Craft Micro Cra Pea MR е отличен кранк, подходящ за риболов на кефали, пъстърви и костури. Стабилно поведение в бърза вода, изключително активна игра и най-вече страхотни резултати с рибки! Едно страхотно решение за лайт риболов в летните месеци!  
26,50 лв.
Jackson Athlete 17SSV Воблер
Воблерът Jackson Athlete 17SSV е част от легендарната серия Athlete  на японската марка и е създаден за постигане на дистанция и стабилно поведение във всякакво време и вълни. При различна скорост на водене има различна игра. При по-бавно се поклаща от страна на страна, а при по- агресивно и бързо водене има вибрация и около оста на движение.
43,90 лв.
Bassday Gyokusai 135F Воблер
Gyokusai 135F не само лети като куршум и прелита изключително далечни дистанции, но се отличава и с малка работна дълбочина. Плиткогазещият воблер е създаден именно с приоритет към постигане на голямо разстояние, стабилен полет при вятър и облавяне на плитките водни слоеве, а за целта Bassday са добавили към познатата Shaft Glider System и специалната TSL (Torsion Spring Lock) система.
49,90 лв.
Bassday Log Surf 124F Воблер
Log Surf 124F е плуващ воблер, позволяващ изключително далечни замятания, благодарение на новата слайдинг системата, с тежест, вградена в него. Притежава невероятно жива игра с изразена "воблинг" акция. Държи се добре в течение и при по-сурово време.
42,90 лв.
Bassday Jarkbait NJ-85SW Воблер
Атрактивната игра при равномерно водене съблазнява дори пасивен хищник. Воблерът потъва бавно, позволява чудесен контрол при водене и далъчно замятане. Отлична изработка -  перфектно балансиран.
34,90 лв.
Bassday Sugapen 95F Повърхностна примамка
Bassday Sugapen 95F е хибрид между попер и уокър. Осигурява впечатляваща игра, придружена с различни ефекти, в зависимост от използваната техника. Можете да го водите като попер, предизвиквайки специфични за модела звук, вибрации и раздвижване на водата, да го разходите с Walk-the-Dog, да туичвате, да редувате бавна и бърза проводка с паузи или да имитирате бягаща скарида чрез т. нар. Spit акция.
37,90 лв.