Джигове и пилкери ✔️ nikulden.com ✔️ НИСКИ ЦЕНИ

Джигове и пилкери

Джиговете и пилкерите са видове риболовни примамки, които обикновено се използват за дънен риболов както в солена, така и в сладководна среда.

Джиговете обикновено са направени от олово или волфрам и са проектирани да се движат по дъното на водата. Предлагат се в различни форми и размери, включително кръгли глави, глави с форма на куршум и футболна топка, и могат да бъдат облечени с мека пластмаса, коса или пера. Джиговете често се използват за улов на видове като костур, бяла риба и распер в сладка вода, и всички видове риба в солена вода.

Пилкерите са вид джиг, който обикновено се използва при риболов в солена вода. Те имат метално тяло, което е проектирано да трепти и да се люлее, докато се изважда през водата, имитирайки движението на плячка. Пилкерите се предлагат в различни размери и форми, като някои имат една кука, а други са с множество асист куки. Те обикновено се използват за улов на видове като треска, групер и камбала в дълбоките води на океана.

И джиговете, и пилкерите са универсални примамки, които могат да ловят с помощта на различни техники, като замятане, тролинг и джигинг. Те могат да бъдат ефективни в различни риболовни ситуации и са популярни сред риболовци с всички нива на умения.

Риболовен магазин Никулден Ви пожелава – Наслука!

Примамка Rapala RAP-V Perch Bladed Jig
Забележителната Rap-V Perch Bladed Jig комбинира елементи от различни примамки, сливайки ги в тотално предизвикателство за сетивата на всеки костур. Екипирана със силиконов скърт и листо с уникален принт, примамката се движи със завладяващи проблясъци и вибрации, на които хищният костур не може да устои. Универсална и лесна за водене, Rap-V Perch Bladed е ефективна във всяка ситуация. 
25,20 лв.
Джиг Daiwa PIRATE -170gr

Ефективен, комбиниран джиг, идеален за проучване на различни водни слоеве.
38,00 лв.
Lurefans Float LamDou Tieban 15 g Пилкер
Float Lamdou е страхотен пилкер за риболов в сладка и солена вода, при агресивно изтегляне играе със силна вибрация около оста си, а при свободното пропадане също има хаотична игра, което влудява активните риби.
9,90 лв.
Lurefans Float LamDou Tieban 10 g Пилкер
Float Lamdou е страхотен пилкер за риболов в сладка и солена вода, при агресивно изтегляне играе със силна вибрация около оста си, а при свободното пропадане също има хаотична игра, което влудява активните риби.
9,90 лв.
16,60 лв.