Лампи ✔️ nikulden.com

Лампи

Prologic Gaurdian Magnetic Rechargable Remote Control Bivvy Light Лампа

Gaurdian Bivvy Light е най-доброто в компактното осветление между цена и качество. Отличава се с впечатляваща мощност от 180 лумена с три променливи настройки на яркостта, които отговарят на вашите изисквания. Допълнителна функция на два мигащи режима предлага страхотен самонасочващ се фар, когато сте в лодката по тъмно.Guardian Bivvy разполага с възможност за магнитен монтаж и стандартна кука, което позволява лесното й закрепване към вашиата палатка.
Заключващото окачване на куката осигурява допълнителни опции за закрепване и може лесно да бъде окачено от близките дървета, огради, колчета и род поди. Освен това може да помага и за подпомагане на нощната фотографияНапълно водоустойчив по спецификация IPX5 означава, че може да остане отстрани в най-лошото време и винаги е готов да освети пътя, когато е необходимо. С напълно презареждаща се лека литиева батерия има време на светене до 20 часа с едно зареждане. Доставя се с USB кабел за презареждане, като може да бъде напълно презареден за по-малко от 2,5 часа.Ръчното дистанционно управление предлага безпроблемна работа в най-тъмните нощи, което се отличава с обхват от 5 метра.
74,00 лв.
Prologic C-Series Bivvy Light 150 Lumen Лампа


Безжичен
Зарежда се чрез USB
Задейства се от алармата
Показва коя аларма се е включила
Ръчно включване/изключване
Увеличаване на яркостта

83,00 лв.
Prologic Gaurdian Magnetic Rechargable Remote Control Bivvy Light Лампа
Gaurdian Bivvy Light е най-доброто в компактното осветление между цена и качество. Отличава се с впечатляваща мощност от 180 лумена с три променливи настройки на яркостта, които отговарят на вашите изисквания. Допълнителна функция на два мигащи режима предлага страхотен самонасочващ се фар, когато сте в лодката по тъмно.
74,00 лв.