Нов
79,52 лв.
Спиннингова пръчка DAIWA CROSSFIRE JIGGER

Серията въдици  CROSSFIRE е с напълно обновен дизайн, като тези модели с акция под 40 гр са специално разработени за джигинг. Те са с малко по-меко действие, което е специално предимство при риболов на агресивни хищници , като сьомга, костур или кефал.

    Титаниево-оксидни водачи
    EVA дръжка

70,83 лв.
Спининг въдица DAIWA BALLISTIC LTD JIGGERSPIN - 2.70m / 7-28gr

DAIWA BALLISTIC LTD JIGGERSPIN - е класически джигов спининг с отлични характеристики, които се доближават до премиум моделите предлагани на пазара. Областта на приложение е Medium - Heavy, което ви дава широк спектър и хоризонт на използване. Мекият и жилав връх ви предава перфектно сканиране на дъното и усещането на особенностите на дъното и всички почуквания на рибата по примамката. Твърдата и лека бланка ви носи далечен кастинг и забележителна точност и бързина на замятането. Засечката е сигурна и мигновена. Борбата с трофея е бърза и ефективна.

HVF® бланка от въглеродни влакна
X45® конструкция от въглеродни влакна
V-Joint® заключване на снадките
Seaguide® Циркониеви водачи
Fuji® TVS макародържач
Премиум EVA дръжка

 

Jig spinning rod
The Jiggerspin models of the Ballistic Ltd series are particularly designed for light to medium-heavy fishing with soft lures.
The distinct and fast tip action of these specialty rods allow the exact scanning of bottom structures using softlures on a jighook or other techniques like the Carolina rig or drop shot rigs. Hunting perches, zanders or pikes can perfectly swallow the lure and the fisherman can react to the "Tock" quickly.


 

191,67 лв.
Въдица Westin W3 Dropshot 2nd
Втората генерация на въдицата Westin W3 Dropshot традиционно включва чувствителна бланка от Torayca® Carbon, която разполага с изключителна мощ и издръжливост за укротяване на големи хищници. SKS ...
204,17 лв.
WALKER SPIN
Formax Walker Cast е двуколенен карбонов кастинг прът, оборудван с елегантни SiC водачи, резбован макародържач, ръкохватка в комбинация от корк и EVA материал. Изключително лек, здрав и с много бърза акция  
95,44 лв.
ZENON
Изключително лек, здрав и бърз двуколенен прът, изработен от високомодулен HMC карбон.Той е оборудван със SiC водачи, ергономично оформен държач с резба и дръжка от EVA материа  
69,92 лв.
TACTIC SPIN
Спининг въдица от композитен материал. SIC водачи, коркова дръжка и чудесна цена.  
23,67 лв.
WALKER CAST
Въдица от две части, изработена от високомодулен карбон, с бързо действие, лека, и много здрава. SiC водачи, дръжка от корк и EVA.  
103,77 лв.
FORTIS CAST
Въдица от две части, изработена от високомодулен карбон, с бързо действие, лека, и много здрава. SiC водачи. Предназначена е за работа с мултипликатор. Дръжка от  EVA материал.  
64,17 лв.
THUNDER BAIT CAST
Въдица от две части, изработена от висококачествен M10 карбон, лека, и много здрава. SiC водачи, дръжка от EVA материал. Предназначена е за работа с мултипликатор. 
51,64 лв.
ZAYDEN
Formax ZAYDEN JIG e нов модел спининг пръчка от 2 части. Проектирана е за привържениците на  изкуствени примамки. Изключително елегантна и красива, създадена за риболов с блесни, воблери и силикони до 25 гр. Произведена от високомодулен (HMC) карбонов материал. Снабдена е с тънки и елегантни висококачествени К-SIC водачи, подходящи за всякакъв тип влакна, в т.ч. и плетени. Притежава подсилена снадка, красив и практичен макародържач, в комбинация с изискан метал и карбон, както и ергономична дизайнерска дръжка от EVA материал, за сигурен и стабилен захват при замятане. Отличен избор за риболов на река, езеро или язовир. Моделът е актуален и за риболов от лодка. Моделите до 25 грама акция са JIG, а тези до 30 гр. са модел SPIN! 
85,02 лв.
SNATCH
Спининг пръчка изработена от IM10 карбон, коркова дръжка, SIC водачи. Идеална за риболов на пъстърва, кефал и др. в малки реки и от лодка.  
38,54 лв.
THUNDER SPIN
Въдица от две части, изработена от високомодулен карбон, с бързо действие, лека, и много здрава. SiC водачи, дръжка от корк и EVA. 
40,50 лв.
TORNADO SPIN
Спининг на две части, произведен от IM8 карбон. Много лека и елегантна въдица, проектирана за нуждите на риболова с леки примамки.Оборудвана е с леки и елегантни SiC водачи, ергономичен държач за макарата и EVA дръжка.   
56,25 лв.
74,67 лв.
70,00 лв.
62,50 лв.